Havnegata 24

Havnegata 24, Skjervøy

Industrieiendom med store produksjonslokaler, kai, verksted, lagringsplass, kontor, garderobe og spiserom. Sentralt beliggende i sentrum av Skjervøy, like ved havneterminal hvor Hurtigruten har daglige anløp. Strategisk og sentralt beliggenhet innenfor maritim virksomhet.

Prisantydning: 12 000 000,-
Lånetakst: 13 600 000,-
Type lokale: Industri
Bruttoareal: 3 946m²
Eierskifteforsikring: Nei

Se full beskrivelse Se 3D i Google Maps

Beliggenhet og beskrivelse

Stor kai på ca. 800 kvm, med omtrent 100 lengdemeter. Nyttelast for kai er oppgitt til 1000 kg/kvm. På eiendommen står et bunkringsanlegg med 500 tonns kapasitet. På kaia er det plassert to kraner med løftekapasitet på 1000 kg. Bygget inneholder flere store kjøle- og fryserom, noen med takhøyde opp til 7,2 meter.

Eiendommen har tidligere vært benyttet til fiskeindustri (foredling av fisk), samt som hovedkontor for administrasjon. Eiendommen anses å ha et vidt bruksområde, men er naturligvis spesielt godt egnet til produksjon av sjømat.

Nylig lagt sanafil på tak i gammel del av bygningsmassen. Det har også nylig vært gjort en større renoveringsjobb på innvendige vannrør. Detaljer kan fås på henvendelse.

Visning avholdes etter nærmere avtale. Det vil ikke bli avholdt annonserte fellesvisninger. Kjøper oppfordres til å befare eiendommen og bygningsmassen sammen med bygningsteknisk kompetanse. Produksjonsutstyr og annen innredning for produksjon medfølger som utgangspunkt ikke ved kjøp av eiendommen.

Eiendomstype, og eierform

Industri / produksjon Selveier, oppført i 1979, modernisert i 1984

Areal

Bruttoareal: 3 946 kvm

Informasjon om areal er hentet fra takst.

Parkering

Godt med parkeringsmuligheter på eiendommen.

Tomt

Areal: 5 341 kvm, Eierform: Festet tomt
Utløpsår feste: 2072
Festeavgift: kr 34 829

Flat, asfaltert tomt. Tomta ligger på utlagt sprengsteinsfylling i sjø.

Parkering

Godt med parkeringsmuligheter på eiendommen.

Vei, vann og avløp

Tilknyttet offentlig vann- og avløpsnett.
Anlegget har egen vannmåler. Vann og avløpsavgifter beregnes etter forbruk.

Leieinntekter

Eiendommen er delvis utleid som lager, og genererer således beskjedne leieinntekter pr dags dato. Et forsiktig stipulert leienivå, tilsier en normal markedsleie på ca. NOK 1 600 000.

Kontakt:

Ben-Ruben Heimstad

977 14 629

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på: