Stor eiendom med utviklingspotensiale i fantastiske omgivelser på Senja

Senja

Beliggende langs Nasjonal turistveg ligger denne spesielle eiendommen som nå skal selges.

Salgsobjektet består av 3 eiendommer: En næringsdel med fornøyelsespark, en bolig og en tomt der "Senjatrollet" sto. Tilgrensende til eiendommene er det opparbeidet en stor parkeringsplass med tømmestasjon for bobiler og busser. Det gjør området til et naturlig stoppested for tilreisende.

Hulder- og trollparken var i flere tiår en folkekjær turistdestinasjon på Senja. Nå er eiendommen klar for nye eventyr, kanskje også med et helt annet konsept? Senja er en attraktiv destinasjon for toppturer på ski i vinterhalvåret, og har kjente fjell som "Segla" og "Breitinden" som er hyppig besøkt på sommeren. Det er mange krefter som jobber for å få Senja på kartet som et bærekraftig og attraktivt reisemål. Øya er ofte referert til som "det nye Lofoten". Det er forventet at reiselivet i regionen vil ta seg opp igjen i takt med at samfunnet gjenåpnes etter covid-pandemien. Da er det forhåpentligvis noen som kjenner sin besøkelsestid og står klar med et nytt markedstilpasset tilbud på denne eiendommen.

Huldherheimen/Kafè består av 5 salonger av variert størrelse, 2 stk WC, butikk med mat- og suvernirsalg, kjølerom og arbeidsrom. Det er kapasitet til 120 gjester og salget inkluderer alt av innbo og dekketøy. I 2. etasje er det et stort atelier innredet som stue med sovealkove. Møblement medfølger. Utover dette er det to lagerrom, gang, og garasje med elektrisk styrt port. Internettilgang via fiber.

Privatboligen er bygget i 1985 (BTA 185 kvm, P-rom 168 kvm) og består av vindfang, gang, bad, vaskerom, kjøkken, hall, stue, spisestue og 3 soverom. I tillegg er det bod. Boligen holder en karakteristisk stil og inkluderer hvitevarer, safe, steam- og massasjedusj, boblebadekar og bibliotek. Peis i stue, spisestue, kjøkken og på terrasse. Terrasse er bygd i 2007 og har gassdreven badestamp med overbygg og renseanlegg. Det er også vinterisolert lysthus med inventar oppført i 2013.

Tomten der "Senjatrollet" sto er på 3 596,5 kvm og er opparbeidet med vei, vann og avløp. Tomten er for øvrig ryddet etter brannen i 2019, og har et stort utviklingspotensial.

Bruttoareal: 616m²
Tomteareal: 5 547m²
Byggear: 1985 og 1989

Se full beskrivelse

Eiendom

Trollveien 4 - 6, 9385 Skaland

Beskrivelse og beliggenhet

Eiendommene ligger på Finnsæter på Senja. Senja er Norges nest største øy og ligger i Troms fylke. Øyen er meget naturskjønn og er en yndet turistdestinasjon. Turiststrømmen til øya øker stadig, og mange mener Senja etter hvert vil utvikle seg til en like sterk merkevare som Lofoten har opparbeidet seg internasjonalt.

Fergeforbindelsen mellom Botnhamn og Brensholmen har nå fått helårsdrift. Dette tror vi vil ha stor betydning for den økende vinterturismen i Tromsø, som også vil berøre Senja. I nærheten har det nyetablerte og moderne turistanlegget Hamn i Senja har hatt en eksplosiv utvikling ved salg av leiligheter og hyttetomter.

Eiendomstype og eierform

Kombinasjonseiendom bestående av butikk og café-del, ubebygget tomt, og en enebolig.

Byggeår

Enebolig: 1985

Hulderheimen: 1989

Matrikkel

Gnr. 316 bnr. 31 i Senja kommune

Gnr. 316 bnr. 30 i Senja kommune

Gnr. 316 bnr. 36 i Senja kommune

Verditakst

Trollveien 6 - Hulderheimen: 6 000 000

Trollveien 4 - enebolig: 2 900 000

Trollveien 8 - tomt: 900 000

Takstene fås ved henvendelse til meglerforetaket.

Begrenset informasjon

Annonsen er bare et utdrag av relevant informasjon for kjøpsbetraktninger. Komplett salgsoppgave kan fås ved henvendelse til megler.

Kontakt:

Bestill prospekt

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på: