Skagøysundveien 130

Rebbenes

Soverom
3 stk
Størrelse
95m2
Prisantydning
2 490 000,-

Skagøysundveien 130 - Fritidsbolig med stor eiendom og flere teiger beliggende i et rolig område omgitt av nydelig natur som kan benyttes til alle årstider! Det følger jaktrettigheter med eiendommen!  Her får du en koselig stue, kjøkken, bad, sover om og kjeller. I tillegg får du en stor fjøs, samt et naust som ligger helt nede ved vannkanten. Fra boligen er det kort vei til busstopp og Bromnes fergekai som tar deg til Mikkelvik på Ringvassøya. Ringvassøya har fastlandsforbindelse gjennom Kvalsundtunnelen. Høydepunkter: Stor eiendom. Kort vei til busstopp og fergekai. Rolig og landlig beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Naust og fjøs. Utsikt. Jaktmuligheter. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund! ... Les mer

Prisantydning: 2 490 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 57m2
Bruksareal: 95m2
Soverom: 3
Byggeår: 1950

Se full beskrivelse

Eiendom Skagøysundveien 130
9140 Rebbenes
Oppdragsnummer 52-22-0214
Totalvurdering Skagøysundveien 130 - Fritidsbolig med stor eiendom og flere teiger beliggende i et rolig område omgitt av nydelig natur som kan benyttes til alle årstider!

Her får du en koselig stue, kjøkken, bad, soverom og kjeller. I tillegg får du en stor fjøs, samt et naust som ligger helt nede ved vannkanten.

Fra boligen er det kort vei til busstopp og Bromnes fergekai som tar deg til Mikkelvik på Ringvassøya. Ringvassøya har fastlandsforbindelse gjennom Kvalsundtunnelen.

Høydepunkter:
Stor eiendom
Kort vei til busstopp og fergekai
Rolig og landlig beliggenhet i naturskjønne omgivelser
Naust og fjøs
Utsikt

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund!
Matrikkel Gnr. 15 bnr. 10 i Karlsøy kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger på Rebbenesøya i Karlsøy kommune omgitt av nydelig natur som kan benyttes til alle årstider! Fra eiendommen er det kort vei til busstopp og Bromnes fergekai som tar deg til Mikkelvik på Ringvassøya. Ringvassøya har fastlandsforbindelse gjennom Kvalsundtunnelen. Det tar ca. 1 time og 20 minutter å kjøre til Tromsø.
Adkomst Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Tomt/beskaffenhet Jordbrukseiendom. Det er ukjent byggegrunn.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1950
Areal Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 95 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Utvendig byggemåte enebolig:
Taktekkingen er av stål/aluminiumsplater. Taket er besiktiget fra bakkenivå. Nedløp og beslag av stål. Veggene har betongkonstruksjon og bindingsverk. Fasade/kledning har pussede mur fasader, liggende og stående kledning.
Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass og trevinduer med koblet glass. Bygningen har malt hovedytterdør og enkel kjellerdør i tre.
Utvendig balkong i forbindelse med inngangsparti, med impregnerte materialer i dekke og malt rekkverk. Utvendig trapp av trematerialer og rekkverk av malt treverk.

Utvendig byggemåte fjøs:
Fjøs på 50 kvm i grunnflate i 3 etasjer, med kjeller, hovedetasje og høyloft. Grunnmur i betong, Vegger i tømmer og bindingsverk , kledd utvendig med stående bordkledning. Plassbygde takstoler med utvendig ståltak.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på bolighus eller industribygg.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
3 soverom, bad, stue, kjøkken, entré og hall med trapp.

Inngår i s-rom:
Naust, fjøs, bod og kjeller.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per Steinar Skoglund datert 05.09.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv bestående av: Laminat, furu og belegg.
Vegger bestående av: Trepanel og malte plater.
Himling bestående av: Trepanel og malte plater.
Innvendige dører: Finèrdører samt malte tredører.

Kjøkken: Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøleskap og komfyr. Det er ingen ventilering fra kjøkken.

Bad: Aktuell byggeforskrift er byggeforskrifter fra før 1997. Dokumentasjon: ingen dokumentasjon.

Hulltaking: Hulltaking er foretatt uten å påvise unormale forhold.

Tekniske installasjoner:
Innvendige vannledninger er av kobber med plastkappe. De er ikke besiktiget i rørskap. Det er avløpsrør av plast. Boligen har naturlig ventilasjon.
Elektrisk vannpumpe. Varmtvannstanken er på ca. 120 liter. Plassert i kjeller. El. anlegg er hovedsakelig fra1960, med åpen løsning. Skruvsikringer. Pulverapparat 6 kg. Røykvarslere.

Fordeling av tilstandsgrader:
TG0: Ingen avvik
TG1: Mindre eller moderate avvik
TG2: Avvik som ikke krever tiltak
TG2: Avvik som kan kreve tiltak
TG3: Store eller alvorlige avvik
TG IU: Konstruksjoner som ikke er undersøkt

TG3:
Utvendig > Balkonger, terrasser og rom under balkonger
Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter.
Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen. Det er ikke montert rekkverk.

Utvendig > Utvendige trapper
Rekkverkshøyder er under dagens forskriftskrav til rekkverk i trapper. Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Det er påvist fukt/råteskader i konstruksjonen.

Innvendig > Overflater
Overflater har en del slitasjegrad utover det en kan forvente. Det er stedvis påvist synlige skader på overflater. Det er påvist skader på overflater.

Innvendig > Etasjeskille/gulv mot grunn
Det er påvist fuktskader i etasjeskiller. Det er registrert symptom på sopp/råte. Målt høydeforskjell på over 30 mm gjennom hele rommet. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.
Målt høydeforskjell på over 20 mm innenfor en lengde på 2 meter. Tilstandsgrad 3 gis med bakgrunn i standardens krav til godkjente måleavvik.

Innvendig > Rom Under Terreng
Det er påvist synlig fuktighet på mur/gulv i kjeller. Det er påvist indikasjoner på noe fuktgjennomtrenging i kjellergulv.

Våtrom > Generell > Bad
Våtrommet må oppgraderes for å tåle normal bruk etter dagens krav.

TG2:
Utvendig > Nedløp og beslag
Det mangler tilfredsstillende adkomst til pipe for feier. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet.

Utvendig > Vinduer
Det er påvist at enkelte vinduer er vanskelig å åpne/lukke. Karmene i vinduer er slitte og det er sprekker i trevirket. Det er påvist avvik rundt innsettingsdetaljer.

Utvendig > Dører
Karmene i dører er værslitte utvendig og det er sprekker i trevirket.

Innvendig > Radon
Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre.

Innvendig > Innvendige trapper
Det mangler håndløper på vegg i trappeløpet. Trappen er nokså bratt og lite egnet for trapp mellom boligrom.

Innvendig > Innvendige dører
Det er påvist avvik som tilsier det bør foretas tiltak på enkelte dører.

Kjøkken > Avtrekk > Kjøkken
Det er manglende forsert mekanisk avtrekk fra kokesone i kjøkken.

Tekniske installasjoner > Vannledninger
Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger.

Tekniske installasjoner > Ventilasjon
Det er påvist mangelfull ventilasjon på ett eller flere rom i boligen.

Tekniske installasjoner > Varmtvannstank
Det er påvist at varmtvannstank er over 20 år

Tomteforhold > Drenering
Det er ikke tegn på noe utvendig fuktsikring. Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet.

Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per Steinar Skoglund datert 05.09.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Boligen har mursteinspipe, vedovn, oljekamin som er ute av drift og sotluke/feieluke.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 65 082 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen har vannforsyning fra egen brønn på eiendommen eller i området.
Eiendommen har avløp via septiktank, med overløp til grøft e.l.
Eiendommen har adkomst via offentlig veg eller gate.
Opplysninger jfr. tilstandsrapport utført av Per Steinar Skoglund datert 05.09.2022, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Konsesjon Eiendommen er bebygd. Eiendommen oppfyller ikke kravene for konsesjonsfrihet etter konsesjonslovens § 4 (1) nr. 4 (mindre enn 100 dekar, maksimalt 35 dekar fulldyrka og overflatedyrka jord). Kjøper må derfor søke, og få, konsesjon for erverv av eiendommen.
Kjøper plikter å søke konsesjon senest 14 dager etter signering av kjøpekontrakt. Kjøper betaler konsesjonsgebyret. Kjøper er kjent med at eiendommen ikke kan overtas før konsesjon er gitt, kjøper plikter å overta eiendommen senest en måned etter at konsesjon er gitt dersom ikke annet er avtalt. Kjøper er kjent med at dersom han/hun ikke får konsesjon er avtalen fortsatt bindende.
Kjøper må da likevel betale avtalt kjøpesum for eiendommen mot blancoskjøte som deponeres hos eiendomsmegler, og overtar risikoen for eiendommen, jf. avhl § 2-4. Kjøper plikter umiddelbart etter at klagefrist er utløpt å iverksette nødvendige tiltak for å videreselge eiendommen til en person som kan få konsesjon.
Behandlingstid for en konsesjonssøknad er normalt 1 - 3 måneder avhengig kommunen eiendommen ligger i.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 490 000,-
Boligkjøperforsikring Boligkjøperforsikring: Vedlagt i salgsoppgaven følger informasjon om Boligkjøperforsikring
Pluss og Boligkjøperforsikring fra HELP Forsikring AS. Boligkjøperforsikring er en
rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages
uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring Pluss
har samme dekning som boligkjøperforsikring + fullverdig advokathjelp på viktige
rettsområder i privatlivet. Les mer om begge forsikringene i vedlagte materiell eller på
help.no. Det gjøres oppmerksom på at meglerforetaket mottar kr 3 400 / 3 800 / 4 300,-
(avhengig av boligtype) i kostnadsgodtgjørelse for hver forsikringsavtale som formidles på
Boligkjøperforsikring Pluss og kr 2 400,- / 2 800,- / 3 300,- i kostnadsgodtgjørelse for
Boligkjøperforsikring.
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Per Steinar Skoglund den 05.09.22 07:57
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 263 930,-
Formuesverdi sekundærbolig: 950 147,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 4 679,- pr. År.
De kommunale avgiftene er fordelt på følgende måte:
Kommunale avgifter kr/år kr. 3886,-
Eiendomsskatt kr/år kr. 793,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Heftelser på Gnr. 15 bnr.10:

1951/3462-1/97 Erklæring/avtale 14.08.1951
Avståelse av grunn/rettigheter til veg/havneanlegg/ledninger
mv.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1978/5439-1/97 Erklæring/avtale 08.09.1978
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelse om radio/TV anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere.

1981/5354-1/97 Erklæring/avtale 01.09.1981
Avståelse av grunn/rettigheter til veg/havneanlegg/ledninger
mv.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1991/7020-1/97 Jordskifte 17.06.1991
Grensegang sak 6/84 og 8/84 avholdt den 13/6-89 v/Nord-Troms
Jordskifterett.
Gjelder denne registerenheten med flere.

2005/3625-1/97 Jordskifte 11.03.2005
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere.

1914/900116-1/97 Registrering av grunn 02.11.1914
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:5423 Gnr:15 Bnr:5

Heftelser på Gnr. 15 bnr. 21:

1943/1440-2/97 Bestemmelse om beiterett 28.10.1943
rettighetshaver:Knr:5423 Gnr:15 Bnr:11
Bestemmelse om torvrettigheter
Bestemmelse om brensel

1978/5439-1/97 Erklæring/avtale 08.09.1978
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelse om radio/TV anlegg
Gjelder denne registerenheten med flere

1981/5354-1/97 Erklæring/avtale 01.09.1981
Avståelse av grunn/rettigheter til veg/havneanlegg/ledninger
mv.
Gjelder denne registerenheten med flere.

1943/144-1/97 Bestemmelse om beiterett 28.10.1943
rettighetshaver:Knr:5423 Gnr:15 Bnr:21
Bestemmelse om torvrettigheter
Bestemmelse om brensel.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Lovanvendelse Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven.

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen.

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen som den er , og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Tilstandsrapport
Selgers egenerklæringsskjema
Matrikkelkart
Eiendomsgrenser
Nabolagsprofil
Budskjema

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt tilstandsrapport og selgers egenerklæring som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen
Diverse Det finnes ingen tegninger i Karlsøy kommunes arkiver.

Eiendommens tomtestørrelse som er benyttet er hentet fra Karlsøy Kommune.

Eiendommens utmark eies sammen med eiendommene Gnr. 15 Bnr. 5 og Gnr. 15 Bnr. 11.

Arealoppmåling er hentet fra utført tilstandsrapport.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

(+47) 77691500

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Fritidsbolig med stor tomt beliggende i naturskjønne omgivelser - Presentert av eiendomsmegler Robin C. Lund!
Fritidsbolig med stor tomt beliggende i naturskjønne omgivelser - Presentert av eiendomsmegler Robin C. Lund!
Flotte ute- og friluftsområder rett utenfor ytterdøra som kan benyttes til alle årstider.
Flotte ute- og friluftsområder rett utenfor ytterdøra som kan benyttes til alle årstider.
Eiendommen har en stor tomt med 2 teiger.
Eiendommen har en stor tomt med 2 teiger.
Umiddelbar nærhet til havet.
Umiddelbar nærhet til havet.
Boligens stue har vegger av trepanel og har plass til sofa med tilhørende møblement.
Boligens stue har vegger av trepanel og har plass til sofa med tilhørende møblement.
Boligens kjøkken har innredning med over- og underskap, samt vindu som sikrer innslipp av naturlig lys.
Boligens kjøkken har innredning med over- og underskap, samt vindu som sikrer innslipp av naturlig lys.
På kjøkkenet er det god plass til spisebord.
På kjøkkenet er det god plass til spisebord.
Soverom 1.
Soverom 1.
Soverom 2.
Soverom 2.
Soverom 3.
Soverom 3.
På badet er det gulvmontert toalett og dushjørne.
På badet er det gulvmontert toalett og dushjørne.
Fantastisk tomt omgitt av nydelig natur!
Fantastisk tomt omgitt av nydelig natur!
I naustet er det god plass til å lagre båten!
I naustet er det god plass til å lagre båten!
Fjøs med låvetrapp.
Fjøs med låvetrapp.
Vakre turområder som kan benyttes til alle årstider!
Vakre turområder som kan benyttes til alle årstider!