Dramsvegen 108

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
68m2
Prisantydning
3 420 000,-

Dramsvegen 108 - En stilig og påkostet selveierleilighet med stor terrasse, utsikt, og parkering! Kvaliteter: Innflyttingsklar!. Terrasse på 45kvm. Utsikt. Parkering. Lave felleskostnader. Sentral beliggenhet med kort vei til sentrum og UNN/ UiT. B oligen er betydelig renovert i perioden 2013/2014. Leiligheten er idag innredet som en 3-roms leilighet. Det gjøres oppmerksom på at forholdet ikke er omsøkt hos Tromsø Kommune. Under renovering ble det revet helt ned til reisverket og bygd opp igjen med lydisolerende tak og spotter, nye vinduer samt ny innredning på kjøkken og bad for å nevne noe. Utvendig er det nytt tak, ny kledning, etterisolert og ny terrasse! En parkeringsplass medfølger. Beliggenhet i sentrum nord med kort vei til servicetilbud, barnehage og skole! Kontakt megler for visning. ... Les mer

Prisantydning: 3 420 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 500,-
Bruksareal: 68m2
Soverom: 2
Byggeår: 1959
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Dramsvegen 108
9010 Tromsø
Oppdragsnummer 52-21-0363
Totalvurdering Stilig og påkostet 3-roms leilighet med sentral beliggenhet!

Leiligheten er opprinnelig en 2-roms fra 1959, men ble i 2013/2014 totalrenovert. Boligen ble da revet helt ned til reisverket og bygd opp igjen med kvaliteter som lydisolerende tak, lydisolerende spotter i taket, nye vinduer, ny innredning på kjøkken og bad for å nevne noe. De siste årene har det også vært gjort en del vedlikehold og utbedringer utvendig som nytt tak, skiftet kledning, etterisolert og lagt ny terrasse på hele 45 kvm! Boligen ligger i en høy 1.etasje og har entré, stue, kjøkken, 2 soverom og baderom. Den store terrassen med utgang fra stue har nydelig utsikt over mot Tromsdalstinden. Terrassen har er forsterket med ekstra påler og tåler derfor mye vekt- her kan man for eksempel ha et boblebad!
Det er fine fellesarealer og en garasje som deles med den andre seksjonen. Garasjen benyttes til lagring. En parkeringsplass tilhører leiligheten.

Boligen har en god beliggenhet i sentrum nord med kort vei til de fleste servicetilbud som dagligvarehandel, treningssenter, barnehage og skole. Det er ca. 20 minutters gange inn til sentrum hvor du finner caféer, restauranter og barer som alle byr på et yrende byliv og gode samtaler. I området er det svært gode bussforbindelser med avganger til UiT/UNN, Flyplassen og Langnes handelspark.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Stina Stormo.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 1378 snr. 2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten har en fin beliggenhet på sentrum nord med kort avstand til dagligvarehandel, treningssenter, pizzakiosk, skole og barnehage. Inn til sentrum er det ca. 20 minutters gange. Her finner du bla. kjøpesenter, caféer, restauranter og barer som byr på et yrende byliv. Selv om boligen ligger såpass sentralt, er det ikke lange veien opp til toppen av øya hvor Prestvannet og Charlottenlund ligger. Her er det fine turstier om sommeren og skiløype om vinteren. Gode bussforbindelser i området med avganger til UiT/UNN, Flyplassen og Jekta.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomten er i hovedsak bebygd. Felles utearealer som deles mellom de to seksjonene.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1959
Modernisert: 2014
Areal Bruksareal: 68 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for veranda datert 15.05.2018.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
Leilighet: Stue, kjøkken, baderom, 2 soverom og entré.
Standard Kjøkken:
Kjøkkenet har en sort høyglanset innredning med integrerte hvitevarer.

Baderommet:
Baderommet har en mørk innredning og belegg på gulv. Vegghengt toalett, dusjhjørne og dobbel servant med underskaper. Opplegg for vaskemaskin.

Gulv: Parkett og belegg
Vegg: Malte plater
Tak: Malte himlingsplater
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Det er varmekabler i alle rom unntatt soverommene.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering En parkeringsplass medfølger.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Boligen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 23.11.1976.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 420 000,- / Fellesutgifter: 1 500,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 830 208,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 988 749,-
Formuesverdi er estimert på Skatteetaten.no
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 5 302,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter E
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr 1 500,- per mnd.

Fellesutgiftene dekker fellesutgifter til Tromsø Kommune, boligforsikring og andre uforutsette utgifter som måtte komme.
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrert negative servitutter på andelen.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If skadeforsikring
Polisenummer: 1612334
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Ferdigattest
Tegninger
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser om at nytt piperør og ny pipehatt må kjøpes og monteres før vedfyringen kan benyttes.
Kjøper må påberegne utskifting av rør i fremtiden.

Det gjøres oppmerksom på at dagens bruk ikke samsvarer med byggegodkjente tegninger. Leiligheten er innredet som 3-roms leilighet, forholdet er ikke omsøkt hos Tromsø Kommune.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Stina Stormo

(+47) 41434462

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Dramsvegen 108 - presentert av SNE Eiendomsmegling ved Stina Stormo!
Velkommen til Dramsvegen 108 - presentert av SNE Eiendomsmegling ved Stina Stormo!
Hele leiligheten ble pusset opp i perioden 2013/2014.
Hele leiligheten ble pusset opp i perioden 2013/2014.
Her får du veranda på hele 45 kvm med fantastisk utsikt og gode solforhold.
Her får du veranda på hele 45 kvm med fantastisk utsikt og gode solforhold.
Til info
Til info
Stuen er romslig og kan enkelt møbleres i flere soner.
Stuen er romslig og kan enkelt møbleres i flere soner.
Fra leiligheten har du fri utsikt over mot Tromsdalstinden.
Fra leiligheten har du fri utsikt over mot Tromsdalstinden.
Her er det plass til både møbler og jaccussi.
Her er det plass til både møbler og jaccussi.
Lekkert kjøkken med belysning i alle skuffer, mye lagringsplass og integrerte hvitevarer.
Lekkert kjøkken med belysning i alle skuffer, mye lagringsplass og integrerte hvitevarer.
Råstilig koketopp med gass. Det er også lagt opp til elektrisk koketopp.
Råstilig koketopp med gass. Det er også lagt opp til elektrisk koketopp.
Smart løsning med spiseplass på kjøkkenet.
Smart løsning med spiseplass på kjøkkenet.
Baderom med plater på veggene og gulv med varmekabler.
Baderom med plater på veggene og gulv med varmekabler.
Dobbel servant og god lagringsplass i skuffer.
Dobbel servant og god lagringsplass i skuffer.
Dusjhjørne med innfellbare glassdører.
Dusjhjørne med innfellbare glassdører.
Hovedsoverom av god størrelse med praktisk garderobeløsning. Rommet er tidligere benyttet som bod.
Hovedsoverom av god størrelse med praktisk garderobeløsning. Rommet er tidligere benyttet som bod.
Soverom 2 ligger ved stuen og har plass til seng samt garderobeskap.
Soverom 2 ligger ved stuen og har plass til seng samt garderobeskap.
Entré med praktisk løsning for oppheng av yttertøy
Entré med praktisk løsning for oppheng av yttertøy
Planskisse
Planskisse
Området rundt boligen er felles mellom de to seksjonene, dette gjelder også garasjen.
Området rundt boligen er felles mellom de to seksjonene, dette gjelder også garasjen.
Adkomst til fots fra Dramsvegen og med bil fra Garver Eidissens veg.
Adkomst til fots fra Dramsvegen og med bil fra Garver Eidissens veg.
Utendørs biloppstillingsplass.
Utendørs biloppstillingsplass.