Nordbotnvegen 96

Ramfjordbotn

Soverom
4 stk
Størrelse
127m2
Prisantydning
2 600 000,-

Unik mulighet !! Eldre enebolig med  7,6 mål eiendomstomt.   Bygningsmassen er fra 1927 og har betydelig renoveringsbehov, men også et betydelig potensiale for den som er på jakt etter det helt unike. Boligen strekker seg over tre etasjer og har st ue, kjøkken, baderom, 4 soverom, enter og kjeller. Det er godt med oppstillingsplass på tomten. Garasje med renoveringsbehov og et anneks med to rom som fungerer som lagringsplass/bod. Eiendommen størrelse og plassering opp i høyden gir en unik skjermet opplevelse hvor barn kan leke fritt i hagen. Gangavstand til barnehage, skole, og fantastiske friluftsområder ! Til Tromsø/Tromsdalen er 15 minutter i bil !! ... Les mer

Prisantydning: 2 600 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 92m2
Bruksareal: 127m2
Soverom: 4
Byggeår: 1927

Se full beskrivelse

Eiendom Nordbotnvegen 96
9027 Ramfjordbotn
Oppdragsnummer 52-21-0452
Totalvurdering Eldre enebolig i naturskjønne omgivelser !

Eiendommen er på over 7,6 mål og ligger idyllisk plassert i høyden.

Bygningsmassen er fra 1927 og har betydelig renoveringsbehov, men også et betydelig potensiale for den som er på jakt etter det helt unike. Boligen strekker seg over tre etasjer og har stue, kjøkken, baderom, 4 soverom, enter og kjeller.

Det er godt med oppstillingsplass på tomten. Garasje med renoveringsbehov og et anneks med to rom som fungerer som lagringsplass/bod.

Eiendommen størrelse og plassering opp i høyden gir en unik skjermet opplevelse hvor barn kan leke fritt i hagen. Gangavstand til barnehage, skole, og fantastiske friluftsområder ! Til Tromsø/Tromsdalen er 15 minutter i bil !!

For ytterligere informasjon eller visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr. 29 bnr. 4 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger i naturskjønne omgivelser skjermet fra støy og innsyn. Beliggenheten er ypperlig for den friluftsinterreserte da det er fantastiske naturopplevelser, turstier og sjø rett i nærheten! Den store tomten gjør at barna kan leke fritt rundt i de trygge omgivelsene.Gangavstand til barnehage og skole. Inn til Tromsø er det kun 15 - 20 minutter med bil. Her finner du alle de servicetilbudene man trenger i hverdagen. .
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomta er opparbeidet med plen, trær, plantefelt og busker.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1927
Areal Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 127 kvm, Bruttoareal: 142 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Fundament utført i støpt grunnmur i hoveddel og søyler av betong under tilbygg. Adkomst til kryprom under tilbygg med bad og stue. Adkomst til jordkjeller, kjeller med jordgulv, under hoveddel. Romhøyde i kjelleren er 2-2,2 meter. Det er fukt i kjelleren, jordgulv og synlige deler for VVS. Langs bakken er det grunnvann som løper midt i boligen. Løsningen har fungert siden oppføring.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av liggende plank. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med liggende trepanel på hoveddel og stående trepanel på tilbygg. Det er skjevheter som relativt normalt i deler av konstruksjoner. Inngangspartiet til boligen er opparbeidet med takoverbygget trapp av metall. Kledning og byggets fasade har utsatt vedlikehold.

Dører og vinduer:
Vinduer bestående av eldre trekarmer med tolags glass. Altandør med glassfelt. Innerdører med dørblader i finert utførelse. Inngangsdøren til boligen har glassfelt på siden av dørblad. Det er slitasje på flere deler.

Takkonstruksjon med yttertak:
Bygget har saltak med opplett . Det er saltak over tilbygg med stue, og pulttak over del over bad. Takkonstruksjoner av antatt plassbygde sperrer/takstoler. Variant av åstak over hoveddel. Taket er tekket med skifer og metallplater. Nedløp og renner av plast og metall. Taket er besiktiget fra bakken og loft over hoveddel. Det er snøstoppere på deler av tak.

Generelt om andre bygg:
Garasjen: Dette bygget er kun sett fra fasader. Bygget er generelt slitt. Skjevheter i konstruksjoner. Renovering/ oppussing kan forventes.

Lageranneks nærme boligen: Arealet er innredet med to rom. Ett rom med jordgulv og enkle konstruksjoner/ vegger. Et rom med innvendig kledning på vegger og gulv. Begge rom er brukt for lagring mv. Bygningen har metallplater på tak og kledning med stående plank, og liggende kledning på del med innvendige vegger som er kledd.

Opplysninger jfr. verditakst utført av John Morten Allertsen datert 23.07.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest i kommunens arkiver grunnet boligens alder.
Innhold Inngår i P-rom:
Loftetasje: Loftgang og 3 soverom.
Første etasje: Stue, kjøkken, soverom, bad og entré.

Opplysninger jfr. verditakst utført av John Morten Allertsen datert 23.07.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendige overflater:
Himlinger med jevn overflate og plater. Vegger er kledd med tapet, plateprofiler og malte overflater. Gulv er kledd med belegg og laminat. Det er knirk i gulv i flere deler av bygget, flere fastmonterte skap i boligen, trappen mellom etasjer er relativt bratt, og det er lavt rekkverk mellom rom og utsparing for trapp.

Kjøkken:
Kjøkken i boligen er eldre. Arealet er utført i delvis åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med laminerte fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er vegger kledd med fliser. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap, oppvaskmaskin og kom fyr. Over koketopp er det avtrekksvifte med rør til friluft.

Baderom:
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på lett tilgjengelige overflater på vegger, visuell sjekk av skader på gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering.
Dokumentasjon på utførelse er ikke kontrollert.

Badet er ifølge rekvirent pusset opp i 2015. Rommet har inventar som WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har belegg på gulv. Vegger er kledd med våtromsplater. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk og vindu.

Øvrig:
Boligen har synlige føringer for strømkabler. El- skap med porselenssikringer og enkelte automatsikringer. Sikringsskapet har enkelte kurser med jordfeilbryter.

Varmtvannsbrederen er fra 2014. Denne rommer ca. 200 liter. Og er plassert i rom i kjeller. Fordelingsrør for vann i kobber og plast. Varmtvannstank er tilknyttet strøm via stikkontakt. Det er relativt fuktig klima i rommet hvor vanntank er plasser, små lekkasjer fra vannløsninger. Det er eldre avløpsrør i bygget, solrør av metall.

Opplysninger jfr. verditakst utført av John Morten Allertsen datert 23.07.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som varmepumpe og eller brukt frittstående elementer. Og det er montert gulvvarme i baderoms gulv.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Godt med parkeringsplass på tomten.
Tomten Areal: 7 689 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Boligen er regulert til LNRF spredt boligbebyggelse nåværende jf. kommuneplan datert 29.03.2017.
Eiendommen ligger i et område for Hensyn kulturmiljø.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 600 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av John Morten Allertsen den 23.07.21
Takster og verdier Teknisk verdi 2 600 000,-
Verdi takst 2 600 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 660 894,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 379 217,-
Formuesverdien er estimert ut fra skatteetatens hjemmesider.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. ,- pr. .
De kommunale avgiftene er bestilt, men ikke mottatt.
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt strømforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1926/901515-1/97 Bestemmelse om beiterett
15.11.1926
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:29 Bnr:2
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om naustplass

1933/900253-1/97 Erklæring/avtale
04.12.1933
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.

1926/901513-1/97 Bestemmelse om beiterett
15.11.1926
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:29 Bnr:4
Bestemmelse om veg
Bestemmelse om naustplass

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring if fosikring
Polisenummer: 0721958
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæringsskjema
Tegninger
Kommuneplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser om at dreneringen må fornyes.
Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Nordbotnvegen 96- Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Velkommen til Nordbotnvegen 96- Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Eneboligen ligger avsideliggende i naturskjønne omgivelser!
Eneboligen ligger avsideliggende i naturskjønne omgivelser!
Romslig stue med vedfyring. Perfekt for kalde vinterdager!
Romslig stue med vedfyring. Perfekt for kalde vinterdager!
Kjøkkenet ligger i tilknytning til stuen og har plass til å sette inn spisebord
Kjøkkenet ligger i tilknytning til stuen og har plass til å sette inn spisebord
Kjøkkenet har renoveringsbehov som resten av boligen, men med et stort potensiale
Kjøkkenet har renoveringsbehov som resten av boligen, men med et stort potensiale
Hovedsoverommet ligger i boligens loftetasje
Hovedsoverommet ligger i boligens loftetasje
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Dette rommet er i dag innredet som stue, men kan brukes som kontor eller lekerom- alt etter hva man skulle trenge!
Dette rommet er i dag innredet som stue, men kan brukes som kontor eller lekerom- alt etter hva man skulle trenge!
Baderommet er renovert i 2015 og inneholder servant med underskuffer, toalett og dusjkabinett. Det er også opplegg for vaskamskin her.
Baderommet er renovert i 2015 og inneholder servant med underskuffer, toalett og dusjkabinett. Det er også opplegg for vaskamskin her.
Planskisse 1.etasje
Planskisse 1.etasje
Planskisse 2.etasje
Planskisse 2.etasje
Nydelig utsikt og gode solforhold fra veranda!
Nydelig utsikt og gode solforhold fra veranda!
Her nyter du vaker utsikt over landskapet og fjellene som titter frem
Her nyter du vaker utsikt over landskapet og fjellene som titter frem
I nærheten er det flere spennede turer både i skog og på fjellet som bare venter på å bli oppdaget
I nærheten er det flere spennede turer både i skog og på fjellet som bare venter på å bli oppdaget
Fasade
Fasade
Herlige omgivelser som passer ypperlig for den friluftsinterreserte
Herlige omgivelser som passer ypperlig for den friluftsinterreserte
Enkel adkomst fra hovedvegen
Enkel adkomst fra hovedvegen
Inn til Tromsø sentrum er det kun 25 minutter med bil!
Inn til Tromsø sentrum er det kun 25 minutter med bil!
Sjøen ligger rett i nærheten og man kan nyte solrike dager i fjæra med familien
Sjøen ligger rett i nærheten og man kan nyte solrike dager i fjæra med familien
Nærområdet
Nærområdet
Nærhet til skog, fjell, sjø og mark
Nærhet til skog, fjell, sjø og mark