Broxvegen 9

Tromsdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
310m2
Prisantydning
14 300 000,-

Broxvegen 9 - Stor og påkostet enebolig beliggende på en av Tromsøs flotteste utsiktstomter !! Boligen strekker seg over 3.etasjer og holder gjennomgående høy standard med en romslig stue, lekkert kjøkken, tv-stue, 2 baderom, toalettrom, 3 fine sov erom, gang og entré. I hoveddelen er det også en hybel. I underetasjen er det en 3-roms leilighet for utleie. Fra 2.etasje er det utgang til stor veranda på hele 88 kvm! 28 kvm av verandaen har retning mot vest mens de resterende 60 kvm har retning syd. Her nyter du en utsikt av de sjeldne dag som natt og er helt spektakulær når nordlyset danser over himmelen. Kvaliteter verdt å merke seg: Stor garasje som rommer to biler. Veranda på 88 kvm. Gode leieinntekter. En utsikt av de sjeldne og gode solforhold. God takhøyde. Gangavstand til aller meste. ... Les mer

Prisantydning: 14 300 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 215m2
Bruksareal: 310m2
Soverom: 3
Byggeår: 2015
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Broxvegen 9
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-21-0411
Totalvurdering Broxvegen 9 - Stor og påkostet enebolig beliggende på en av Tromsøs flotteste utsiktstomter !!

Boligen er oppført i 2015 og fremstår som tilnærmet ny med svært gode kvaliter som store vindusflater, downlights i tak, terrasse på hele 88 kvm, kjøkken med integrerte hvitevarer som kaffemaskin og dampovn og god takhøyde for å nevne noe. Spennende og innholdsrik planløsning som trekker seg over 3.etasjer og holder gjennomgående høy standard i alle rom. Boligen inneholder romslig stue, lekkert kjøkken, tv-stue, 2 baderom, toalettrom, 3 fine soverom, gang og entré. I hoveddelen er det også en hybel med hybelkjøkken. I underetasjen er det en 3-roms sokkelleilighet som holder samme høye standard som resten av boligen og genererer gode leieinntekter i måneden.

Fra stuen og tv-stuen i 2.etasje er det utgang til stor veranda på hele 88 kvm! 28 kvm av verandaen har retning mot vest mens de resterende 60 kvm har retning syd. Her nyter du en utsikt av de sjeldne dag som natt og er helt spektakulært når nordlyset danser over Tromsø by !

Det er asfaltert adkomst til boligen og inn til garasjen som har plass til to biler. Garasjen er såpass romslig at man kan etablere verksted, "smørebu" eller bruke den til ekstra oppbevaringsplass.

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig nabolag som passer for folk i alle aldre og livssituasjoner. Kun en spasertur unna finner du fantastiske turområder med Fjellheisen og Tromsdalstinden som populære destinasjoner. Lysløypa skal du heller ikke gå langt for å møte på. Dagligvarehandelen Eurospar ligger i nærheten. Det er ca. 3 minutter med bil til Pyramiden kjøpesenter som har flere butikker, restauranter og caféer å by på.

For ytterligere informasjon eller visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 1248 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen har en fantastisk beliggenhet på naturlig høydedrag som sikrer en førsteklasses utsikt over sjøen og Tromsøya! Nabolaget er veletablert og barnevennlig, men passer for folk i alle aldre. I nærheten ligger Tromsdalstinden og Fjellheisen som to populære destinasjoner- alt etter hva som passer deg! Kun et steinkast unna finner du dagligvarehandel med post i butikk. Pyramiden kjøpesenter ligger en svipptur unna og du finner flere butikker, restauranter og caféer her. Barnehage og skole ligger kun et par gater bortenfor boligen.
Adkomst Asfaltert adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomten er beplantet med plen.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2015
Areal Primærrom: 215 kvm, Bruksareal: 310 kvm, Bruttoareal: 346 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Antatt betongfundamenter. Grunnmur av betongfylte isolasjonsforskalinger. Støpt gulv.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Vegger av bindingsverk, antatt isolert med min.ull. Utvendig trekledning. Trebjekelag som etasjeskiller, antatt isolert med min.ull.

Dører og vinduer:
Vinduer av 3-lags energiglass med integrerte persienner i glassene i de fleste vinduene. Innvendige hvite formpressede og glatte hvite kompakte dører med
spor. Fabrikkmalt ytterdør med elektronisk dørlås. Ytterdør hovedetasje fra Hørmann. Glatt hvit entredør med glassfelt til 1. etasje. Skyvedørsfronter foran garderobe i gang med trapp og entre
med frostet glass. Interntrapp av tre med underliggende stålvange. Trappen har noe smale inntrinn. Rekkverk av glass. Til sokkel: swedoor, begge med el.åpner.

Innvendig trapp:
Innvendig trapp montert i bjelkelag 1.- og 2.etg.

Takkonstruksjon med yttertak:
Saltakform. Mønedrager av stål opplagret på stålsøyler mot gavlvegger. Sperretak av tre. Tekket med betongstein. Renner og nedløp av plastbelagt stål. Montert pipetopp.

Garasje:
Avrettet malt epoxy dekke. Slukrenne foran port. Midtdrager av stål. Leddport av stål med portåpner. Flatt tak med tredragere. Tekket med asfaltmembran. Vegger av bindingsverk med malte plater innvendig. Slukrenne foran port m/klargjort stikker for ev el.varme.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 20.09.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 19.05.2015.
Areal under garasje ikke søkt godkjent.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.etasje: Dusj/wc/vaskerom, entre, hybel, gang med trapp, dusj/wc/vaskerom og tre soverom.
2.etasje: Stue, kjøkken, tv-stue og wc-rom.
U.etasje: Vindfang, stue/kjøkken, bad/wc/vaskerom og to soverom.

I tillegg er det flere boder/garderober i boligen.
Terrasse på 28 kvm mot vest og 60 kvm mot syd med utgang fra stue og tv-stue.
Markterrasse foran front/inngangsparti til u. etasje.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 20.09.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Fliser, laminat.
Vegg: Malte flater og fliser.
Himling: Malte flater.

Kjøkken:
2. etasje: Innredning med glatte hvite fronter, overskap med glassfelt. Benkeplate av kompositt. Hjørne med koketopp og ventilator. Integrert stekeovn, kombi damp/stek, mikro, kaffemaskin, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap med isbitfunksjon.
1. etasje: Mini/hybelkjøkken innredet med koketopp og kjøleskap. Ventilator.
U. etasje: Innredning med glatte hvite fronter. Integrert stekeovn og kjøl/fryseskap. Kjøl/frys er ikke tilpasset til frontene. Kjøkkenøy med vask og koketopp. Ventilatorhette.

Bad og vaskerom:
2. etasje: Veggmontert wc med innebygd cisterne. Heldekkende servant med underskap og speil med belysning. Vannfordelingsskap for vannbåren varme. Flislagt gulv. Malte veggflater. Avtrekksvifte i himling.
1. etasje: Dusjkabinett. Veggmontert wc med innebygd cisterne. Skyllekar. Opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i himling.
1. etasje: Badekar. Dusjnisje med glassdør/vegger. Slukrenne, regnfall og handdusj. To servanter med innredning og speil med belysning. Veggmontert wc med innebygd cisterne. Badet er komplett flislagt og med mosaikk i dusj. Avtrekksvifte i vegg.
U. etasje: Badekar med dusjvegg. Gulvmontert wc. Heldekkende servant med speil. Opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i himling. Lysskinner.

Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig:
Skap med automatsikringer. Skap for data. Skjult elektrisk anlegg.
Seriekoblet brannvarsling.
Panelstyring/app for varme og lys.
Lysskinner som grunnbelysning i stue/kjøkken i u. etasje.
Grunnbelysning med downlights i 1. etasje.
Avløpsrør av plast.
Balansert ventilasjon med gjenvinning.
Teknisk rom/bod i 1. etasje: Avtrekksvifte i himling. Varmesentral/bereder på 170/120 liter. Vannfordelingsskap. Sentralstøvsuger. Betonggulv med sluk.
Teknisk rom/bod i u. etasje: Varmtvannsbereder på 200 liter. Balansert ventilasjon med gjenvinning. Ventilasjonsenhet. Vannfordelingsskap med rør i rør system.
Skap med automatsikringer. Flislagt gulv med sluk.
Kablet for tv/nett på begge soverom i u. etasje.
Garderobekrok på ett soverom i 1. etasje.
Downlights 1 og 2 etg.
Kabler for tv/nett: alle soverom i tillegg til stue u.etg, bad 1.etg og 2.etg: stue og tv-stue.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 20.09.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
El.gulvvarme i alle gulv i u. etasje.
Vannbåren gulvvarme i hovedbolig.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt samt i garasje.
Tomten Areal: 800 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Boligen er regulert til boligformål jf. reguleringsplan datert 28.08.1996.
Eiendommen er registrert å ligge innenfor sone for vegstøy.
Eiendommen ligger innenfor fortettingsområdet.

Det er registrert pågående regulering i området.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 14 300 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 20.09.21
Takster og verdier Teknisk verdi 14 362 000,-
Verdi takst 14 300 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 428 062,-
Formuesverdi sekundærbolig: 8 741 023,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 30 676,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter B
Selger oppgir et strømforbruk på mellom 1000 kWh - 4000 kWh i mnd.
Adgang til utleie Boligen har sokkelleilighet som er godkjent for utleie.
Leieinntekter 20 800 pr. mnd
Eier opplyser at leiligheten leies ut for kr. 14.500,- og hybel for kr. 5.800,- pr. mnd..
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1984/303683-2/97 Rettigheter iflg. skjøte
09.08.1984
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Fremtind Forsikring
Polisenummer: 13673258
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæringsskjema
Midlertidig brukstillatelse
Tegninger
Reguleringsplan
Pågående reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser om at det er en muntlig avtale med nabo mot sør, om at nabo mot sør monterer nytt gjerde og at materialkostnader fordeles mellom nabo og denne eiendom.
Selger opplyser også om at trappen i hoveddelen ikke er iht. TEK-10 krav.


Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Den gode takhøyden skaper god romfølelse og godt med pusterom
Den gode takhøyden skaper god romfølelse og godt med pusterom
Fra stuen er det utgang til veranda med en spektakulær utsikt over sjøen og Tromsøya
Fra stuen er det utgang til veranda med en spektakulær utsikt over sjøen og Tromsøya
Utsikten nyter du også godt av innendørs
Utsikten nyter du også godt av innendørs
Collage veranda
Collage veranda
Spisebordet finner sin naturlige plass i det åpne rommet- her har du panoramautsikt til alle dagens måltider
Spisebordet finner sin naturlige plass i det åpne rommet- her har du panoramautsikt til alle dagens måltider
Ved inngangen til kjøkkenet strekker kjøkkenøya seg utover og lager en naturlig spisesone med barstoler
Ved inngangen til kjøkkenet strekker kjøkkenøya seg utover og lager en naturlig spisesone med barstoler
Kjøkkenøya skaper også rom for sosialt samvær
Kjøkkenøya skaper også rom for sosialt samvær
Kjøkkenet har en eksklusiv innredning med lyse glatte fronter og en lys benkeplate. Overskap med downlights mot benk
Kjøkkenet har en eksklusiv innredning med lyse glatte fronter og en lys benkeplate. Overskap med downlights mot benk
Her finner du integrerte hvitevarer som kaffemaskin, stekeovn, dampovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser med isbitfunksjon!
Her finner du integrerte hvitevarer som kaffemaskin, stekeovn, dampovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap/fryser med isbitfunksjon!
I boligens 2.etasje er det etablert Tv-stue- også her er det store vindusflater som slipper inn mye dagslys
I boligens 2.etasje er det etablert Tv-stue- også her er det store vindusflater som slipper inn mye dagslys
Hovedsoverommet har en smart og åpen garderobeløsning
Hovedsoverommet har en smart og åpen garderobeløsning
Soverommet har flere møbleringsmuligheter
Soverommet har flere møbleringsmuligheter
Collage soverom
Collage soverom
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
ovedbaderommet ligger i 1.etasjen og har dobbel servant med underskuffer og stort speil
ovedbaderommet ligger i 1.etasjen og har dobbel servant med underskuffer og stort speil
Baderommet er komplett flislagt med mosaik i dusjen
Baderommet er komplett flislagt med mosaik i dusjen
Både badekar og regndusj gir rommet skikkelig spa følelse
Både badekar og regndusj gir rommet skikkelig spa følelse
Toalettrom
Toalettrom
Baderom 2 er utstyrt med dusjkabinett, veggmontert toalett og servant. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Baderom 2 er utstyrt med dusjkabinett, veggmontert toalett og servant. Her er det opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Gang med downlights i tak
Gang med downlights i tak
Entré
Entré
Trappen har et særegent uttrykk og setter inntrykket med en gang du kommer inn i boligen
Trappen har et særegent uttrykk og setter inntrykket med en gang du kommer inn i boligen
I boligens underetasje er det en utleiedel som er like moderne som hoveddelen. Store vindusflater er også en gjennganger her nede
I boligens underetasje er det en utleiedel som er like moderne som hoveddelen. Store vindusflater er også en gjennganger her nede
Kjøkken med kjøkkenøy, god oppbevaringsplass og rikelig med arbeidsplass på benken. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer
Kjøkken med kjøkkenøy, god oppbevaringsplass og rikelig med arbeidsplass på benken. På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer
Leiligheten har to soverom- her er ett
Leiligheten har to soverom- her er ett
Soverom 2 i hybelen
Soverom 2 i hybelen
Baderom i hybel med opplegg for vaskemaskin
Baderom i hybel med opplegg for vaskemaskin
Stor garasje med god plass for parkering av to biler
Stor garasje med god plass for parkering av to biler
Planskisse 0.etasje
Planskisse 0.etasje
Planskisse 1.etasje
Planskisse 1.etasje
Planskisse 2.etasje
Planskisse 2.etasje
Upåklagelige solforhold- perfekt for sommerhalvåret!
Upåklagelige solforhold- perfekt for sommerhalvåret!
Her kan du plassere hagemøbler og lage flere hyggelige soner
Her kan du plassere hagemøbler og lage flere hyggelige soner
Solen har ikke ett eneste hinder før den treffer verandaen og du vil derfor ha fantastiske solforhold store deler av dagen i sommerhalvåret
Solen har ikke ett eneste hinder før den treffer verandaen og du vil derfor ha fantastiske solforhold store deler av dagen i sommerhalvåret
Her har du mulighet til å sette opp hyggelige sosiale soner eller en jacuzzi- kanskje begge deler?
Her har du mulighet til å sette opp hyggelige sosiale soner eller en jacuzzi- kanskje begge deler?
Rekkverket på veransaen er av glass slik at du har fantastisk utsikt uantsett hvor du befinner deg!
Rekkverket på veransaen er av glass slik at du har fantastisk utsikt uantsett hvor du befinner deg!
De majestetiske fjellene titter frem i det fjerne
De majestetiske fjellene titter frem i det fjerne
Tromsøya skinner frem på solrike dager- her kan du også få med deg innseilingen til Tromsø havn
Tromsøya skinner frem på solrike dager- her kan du også få med deg innseilingen til Tromsø havn
Totalt er verandaen på 88 kvm derav 28 kvm mot vest og 60 kvm mot syd!
Totalt er verandaen på 88 kvm derav 28 kvm mot vest og 60 kvm mot syd!
Velkommen til Broxvegen 9- Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Velkommen til Broxvegen 9- Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Ivar Nerdal!
Flott beliggenhet på naturlig høyde i et veletablert og barnevennlig område
Flott beliggenhet på naturlig høyde i et veletablert og barnevennlig område
Du har nærhet til fantastiske turstier om sommeren og lysløypa om vinteren!
Du har nærhet til fantastiske turstier om sommeren og lysløypa om vinteren!
En spasertur unna ligger Fjellheisen- en tur som passer for alle både på hverdager og som en helgetur
En spasertur unna ligger Fjellheisen- en tur som passer for alle både på hverdager og som en helgetur
Dronefoto
Dronefoto
Beliggenhet
Beliggenhet
Kort veg over til Tromsøya
Kort veg over til Tromsøya
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Du kan også nyte utsikten innefra
Du kan også nyte utsikten innefra
Om kvelden har du denne romantiske utsikten fra verandaen!
Om kvelden har du denne romantiske utsikten fra verandaen!