Håkøyvegen 350 B

Kvaløya

Soverom
4 stk
Størrelse
123m2
Prisantydning
5 350 000,-

Håkøyvegen 350B - En innholdsrik enebolig beliggende på vakre Håkøya. Eneboligen bygd i 2013 strekker seg over to plan og inneholder: 2 stuer, kjøkken, bad, toalettrom, 4 soverom og bod. I tillegg medfølger det en romslig sportsbod på 11 kvm. som g ir rikelig med oppbevaringsplass. Boligen har veranda med utgang fra 2. etasje, samt flere markterrasser med utgang fra første plan. Eneboligen har en flott landlig beliggenhet på Håkøya i et svært barnevennlig område. Herfra er det kort veg til barnehage og dagligvare Eide Handel. I tillegg får du sjø og natur i umiddelbar nærhet. Høydepunkter: 4 soverom. Barnevennlig. God standard med flotte farge- og materialvalg. Flott natur i umiddelbar nærhet. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen! ... Les mer

Prisantydning: 5 350 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 118m2
Bruksareal: 123m2
Soverom: 4
Byggeår: 2013
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Håkøyvegen 350 B
9109 Kvaløya
Oppdragsnummer 52-21-0418
Totalvurdering Håkøyvegen 350 B - En innholdsrik enebolig beliggende på vakre Håkøya.

Eneboligen strekker seg over to plan og inneholder: 2 stuer, kjøkken, bad, toalettrom, 4 soverom og bod. I tillegg medfølger det en romslig sportsbod på 11 kvm. som gir rikelig med oppbevaringsplass. Boligen har veranda med utgang fra 2. etasje, samt flere markterrasser med utgang fra første plan.
Boligen er bygd i 2013 og holder en god standard med flotte farge- og materialvalg samt en god planløsning.

Eneboligen har en flott landlig beliggenhet på Håkøya i et svært barnevennlig område. Herfra er det kort veg til barnehage og dagligvare Eide Handel. I tillegg får du sjø og natur i umiddelbar nærhet.

Høydepunkter:
4 soverom
Barnevennlig
God standard
Veranda
Flott natur i umiddelbar nærhet

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Matrikkel Gnr. 68 bnr. 211 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen er beliggende på Håkøya med nærhet til hav og friarealer. Kort veg til Eide handel, barnehage og skole.
Adkomst Adkomst fra privat veg.
Tomt/beskaffenhet Falt oppbygd tomt. Tomten grenser mot friareal i bakkant.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2013
Modernisert: 2015
Areal Primærrom: 118 kvm, Bruksareal: 123 kvm, Bruttoareal: 134 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 1, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 6
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Støpt plate på mark.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Vegger av bindingsverk, antatt isolert med min. Ull. Utvendig trekledning. Trebjekelag som etasjeskiller, antatt isolert med min. Ull.

Dører og vinduer:
Vinduer av 3-lags energiglass. Innvendige hvite formpressede dører. Hvit fabrikkmalt ytterdør. Verandadør med glassfelt. Interntrapp av furu i lakkert utførelse.

Takkonstruksjon med yttertak:
Saltakform, takstoler, antatt isolert med min. Ull. Tekket med metallplater med sandstrø. Renner og nedløp av plastbelagt stål.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 16.09.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 21.05.2015.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1 etasje: Entre med trapp, bad, stue, kjøkken og soverom.
2 etasje: Stue med trapp, toalettrom*, tre soverom.

Inngår i S-rom:

Bod i 1 etasje.
Sportsbod på 11 kvm.
*Rommet har ifølge arealreglene ikke målbart areal.

Fra stuen er det utgang til sydvestvendt veranda på 5,5 kvm. Utgang til markterrasser fra stue i 1 etasje. Markterrasser er på tre av husets sider.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 16.09.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Laminat, fliser, parkett.
Vegg: Malt strukturtapet.
Himling: Malte plater.
Registrert noe misfarging av gulvoverflater på loftstue og ett soverom.

Kjøkken:
Innredning med hvite profilerte fronter. Kjøkkenplate over benk. Ventilator. Integrert stekeovn, koketopp (ny), oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap.

Bad:
2. etasje: Toalettrom: Gulvmontert wc. Heldekkende servant med underskap. Vinyl på gulv. Malt strukturtapet på vegger. Avtrekksvifte i vegg.
1. etasje: Dusjhjørne med glassdører. Gulvmontert wc. Heldekkende servant med innredning og speil med belysning. Opplegg til vaskemaskin. Flislagt gulv med sokkelflis. Baderomspanel på vegger. Avtrekksvifte i himling.
Startende skade i ytre sjikt i nedre del av baderomsplate inne i dusjnisjen. Det anbefales montert dusjkabinett. Da vil det ikke være behov for å gjøre noe tiltak med veggen.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Gulvvarme på entre og bad. Vedfyring/peisovn i stue. Elementpipe.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 508 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Privat vei, vann og kloakk. Tilknyttet privat vann og avløp. Selger opplyser om en månedlig kostnad tilknyttet dette kr. 350,-.
Regulering Området er regulert til landbruksområder jf. reguleringsplan datert 26.05.2009.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 350 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 16.09.21
Takster og verdier Teknisk verdi 5 357 000,-
Verdi takst 5 350 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 153 345,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 152 041,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 15 516,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter C

Selger opplyser om et strømforbruk varierende fra 1000 kWh på sommer til i overkant av 2000 kWh på vinter.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Det er ingen negative servitutter på eiendommen.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Sparebank1
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Ferdigattest
Tegninger
Vedtekter
Grunnkart
Reguleringsplan
Eiendomsrapport
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse

Pliktig medlemskap i realsameie Veistubben hvor det er opprettet en ekstern brøyteavtale og hver husstand betaler mellom kr. 4000-5000,- årlig for brøyting og strøing.

Det gjøres oppmerksom på at formuesverdien er estimert ut fra Skatteetatens hjemmesider.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Håkøyvegen 350B - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Velkommen til Håkøyvegen 350B - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved eiendomsmegler Jonas Bergersen!
Utsikt mot Tromsøya og Fløya.
Utsikt mot Tromsøya og Fløya.
Her får du en romslig enebolig som inneholder rom av god størrelse.
Her får du en romslig enebolig som inneholder rom av god størrelse.
I stuen får du god plass til sofa med tilhørende møblement.
I stuen får du god plass til sofa med tilhørende møblement.
I stuen er det store vindusflater som sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
I stuen er det store vindusflater som sikrer rikelig med innslipp av naturlig lys.
Her bor du landlig, men samtidig bare en kort kjøretur unna byen.
Her bor du landlig, men samtidig bare en kort kjøretur unna byen.
Praktisk planløsning mellom stue/kjøkken.
Praktisk planløsning mellom stue/kjøkken.
Vedfyring i stuen til kaldere dager.
Vedfyring i stuen til kaldere dager.
Spisebordet finner sin naturlige plass på kjøkkenet.
Spisebordet finner sin naturlige plass på kjøkkenet.
Lyst og fint kjøkken med integrerte hvitevarer.
Lyst og fint kjøkken med integrerte hvitevarer.
Utsikt fra spisebordet.
Utsikt fra spisebordet.
Her får du rikelig med oppbevaring i over og underskap samt godt med arbeidsplass på kjøkkenbenk.
Her får du rikelig med oppbevaring i over og underskap samt godt med arbeidsplass på kjøkkenbenk.
Soverom 1.
Soverom 1.
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og klesoppbevaring.
Romslig soverom med god plass til dobbeltseng og klesoppbevaring.
Trapp opp til 2. etasje.
Trapp opp til 2. etasje.
Gangen er romslig med flislagt gulv med gulvvarme.
Gangen er romslig med flislagt gulv med gulvvarme.
Stue 2 etg.
Stue 2 etg.
Stuen i 2. etg. er også av god størrelse og er i dag innredet som tv-stue.
Stuen i 2. etg. er også av god størrelse og er i dag innredet som tv-stue.
Soverom 2.
Soverom 2.
Soverom 3.
Soverom 3.
Stilige utforminger på soverom.
Stilige utforminger på soverom.
Soverom 4 anvendes i dag som treningsrom.
Soverom 4 anvendes i dag som treningsrom.
Flislagt bad med dusjhjørne.
Flislagt bad med dusjhjørne.
Moderne bad med god plass til vask/tørk.
Moderne bad med god plass til vask/tørk.
WC.
WC.
Planskisse etasje 1.
Planskisse etasje 1.
Planskisse etasje 2.
Planskisse etasje 2.
Utgang til markterrasse fra 1. etasje.
Utgang til markterrasse fra 1. etasje.
Veranda med utgang fra stue i 2. etasje.
Veranda med utgang fra stue i 2. etasje.
Veranda 2. etasje.
Veranda 2. etasje.
Markterrasse med plass til utemøblement.
Markterrasse med plass til utemøblement.
Her kan barna leke fritt i landlige omgivelser.
Her kan barna leke fritt i landlige omgivelser.
Dronefoto.
Dronefoto.
Dronefoto.
Dronefoto.
Dronefoto.
Dronefoto.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Områdebilde.
Håkøybrua.
Håkøybrua.
Opparbeidet uteområde.
Opparbeidet uteområde.
Inngangsparti.
Inngangsparti.
Fasade.
Fasade.
Fasade.
Fasade.