Leilighet 8-301 Seljestad Hage Trinn 4

Finnsnes

Soverom
2 stk
Størrelse
105m2
Prisantydning
3 890 000,-

Salg av kontraktsposisjon i Seljestad Hage Trinn 4. Her får du muligheten til å sikre deg en leilighet som bygges med fokus på kvalitet og bomiljø. Her får du en toppleilighet i 3. etasje med sørvendt balkong med flotte sol- og utsiktsforhold. Le iligheten har en fin planløsningen med åpen stue/kjøkkenløsning, 2 soverom, bad og omkledningsrom. Det er godt med oppbevaringsmuligheter i sportsbod på 5 kvm. Det er parkering i carport. Boligen ligger sentralt like øst for Finnsnes sentrum. Her er det kort vei til skoler og barnehager, dagligvarebutikker og andre servicetilbud. Kvaliteter verdt å nevne: Parkering i carport. Praktisk planløsning. Moderne standard. Solrik balkong. Omkledningsrom. Rolig og tilbaketrukket beliggenhet. For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Karoline Aarstein. ... Les mer

Prisantydning: 3 890 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 72m2
Bruksareal: 105m2
Soverom: 2
Byggeår: 2021

Se full beskrivelse

Eiendom Leilighet 8-301 Seljestad Hage Trinn 4
9300 Finnsnes
3. etasje
Oppdragsnummer 52-21-0296
Totalvurdering
Salg av kontraktsposisjon i Seljestad Hage Trinn 4.

Her får du muligheten til å sikre deg en leilighet som bygges med fokus på kvalitet og bomiljø.

Toppleilighet i 3. etasje med flott sørvendt balkong. Leiligheten får en fin planløsningen med åpen stue/kjøkkenløsning, 2 soverom, bad og omkledningsrom. Det er godt med oppbevaringsmuligheter i sportsbod på 5 kvm. Det er parkering i carport.

Boligen ligger sentralt like øst for Finnsnes sentrum. Her er det kort vei til skoler og barnehager, dagligvarebutikker og andre servicetilbud.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Karoline Aarstein.
Matrikkel Gnr. 45 bnr. 3 i Senja kommune
Beliggenhet Seljestad Hage ligger mellom Helsesenterveien og Sandvikveien, rett ovenfor leilighetsprosjektet. Seljestad Havn og Olderhamna båthavn, og er perfekt for deg som ønsker å bo sentralt. Prosjektet er kun en kort spasertur fra sentrums fasiliteter.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2021
Areal Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 105 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Alle areal fremgår av tegninger og arealoppgave. De oppgitte arealer i markedsføringen er å betrakte som ca. areal. Partene har ingen krav mot hverandre dersom arealet skulle vise seg å være 5 % mindre/større enn markedsført areal. Prosjektets BRA tilsvarer boligens primære rom og sekundære
rom.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017. Etasjeskiller som tilsvarer krav iht. lyd og brann. Yttervegger i treverk isoleres med mineralull og forblendes med beiset/malt trekledning og fargede fasadeplater. Innvendige lettvegger bygges av tre eller stålprofiler som kles med ferdigbehandlede hvite slette plater. Himling kles med ferdigbehandlede hvite plater. Gulv i beboelsesrom leveres standard med 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett.

Hvite fabrikkmalte gulvlister i tre og gerikter i hvit MDF eller tre. Ferdug overflatebehandlede vinduer fra fabrikk.

Dører til terrasser leveres i samme kvalitet og utførelse som vinduer. Alt listverk leveres med synlige spikerhull da de er fabrikkmalte. For gulv i bad leveres det fliser av normal god kvalitet, vegger med baderomsplater. Nedsenkede partier pga. tekniske føringer vil forekomme. Utvendige tak blir flate, isolert og med fall til sluk. Balkonger utføres med tredekke. Alle boenheter leveres med balansert ventilasjonsanlegg.

DØRER OG VINDUER
Innvendige dører: Innvendige dører er glatte og hvitmalte. Inngangsdør til leilighet: Inngangsdørene blir levert med brann- og lydklassifisering iht. gjeldende forskrifter. FG- godkjent sikkerhetslås leveres. Det leveres ringeknapp utenfor hver leilighet. Vinduer og balkongdører leveres med hvite karmer. Forsikringsgodkjent lås leveres på vindusdører med utgang på bakkeplan.

Opplysninger hentet fra leveransebeskrivelse.
Ferdigattest At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
3. etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad, omkledningdrom og gang.

I tillegg er det fra stue utgang til en balkong på 11,2 kvm., samt en terrasse på 19,4 kvm ved inngangsparti.

Opplysninger hentet fra leveransebeskrivelse.
Standard STUE/ KJØKKEN
Gulv:
Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett eller tilsvarende. Det leveres vannbåren eller elektrisk varme i entre for alle plan.
Vegger/ Tak:
Ferdig behandlede slette hvite kostemalte plater med mikrofuge. Himling: Ferdigbehandlede hvite plater, det leveres 4 stk downlights i tak bad. Mulighet for tilvalg av downlights i øvrige rom med nedsenket himling. Det leveres kjøkken med hvite kjøkkenfronter og håndtak. Det monteres belysning under overskap. Laminat benkeplate. Nedfelt kum og ettgreps blandebatteri. Integrerte hvitevarer fra AEG eller tilsvarende leverandør leveres som standard i leilighetene.
Belysning:
På kjøkken under overskapene leveres belysning. Innvendig bod, soverom og gang leveres med taklys.

BAD
Gulv:
Keramiske fliser, samt mindre fliser i dusj sone. Vannbåren eller elektrisk varme i baderomsgulv.
Vegger:
Baderomsplater med flismønster.
Belysning:
Det leveres downlights i tak på badet. Baderom leveres med dusjvegger i glass. Dusjarmatur med garnityr monteres på vegg. Med forbehold om at badene tilfredsstiller krav om tilgjengelighet vil det leveres 80 cm servantskap som standard, eventuelt tilvalg på større enn 80 cm. Det leveres glatte hvite fronter på servantskap. Det leveres heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Det leveres vegghengt toalett i hvit utførelse og nedspylingsknapp, med demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på bad.

ANDRE OPPHOLDSROM
Gulv:
Hvitpigmentert 3 stavs eikeparkett eller tilsvarende. I entre leveres flis, vinylflis eller tilsvarende.
Vegger:
Ferdig behandlede slette hvite plater.
Himling:
Ferdigbehandlede hvite plater, det leveres downlights i tak bad. Mulighet for tilvalg av downlights i øvrige rom med nedsenket himling. Nedsenket himling: Ventiler for ventilasjon og eventuelle inspeksjons luker plasseres der det er egnet i forhold til tekniske føringer.
Listverk:
Leilighetene leveres med hvite fabrikkmalte lister i tre, og gerikter i hvit MDF eller tre. Alt listverk leveres med synlige spikerhull da de er fabrikkmalte. Avvik på leveransen kan forekomme, men det blir tilsvarende kvalitet eller bedre.

EL-ANLEGG
Anlegget leveres iht Nek 400 og legges generelt skjult i leilighetene, utenom enkelte fremføringer til lys og stikk under overskap på kjøkken, i boder samt eventuelt andre nødvendige synlige kabelføringer langs vegger - eksempelvis langs lydskillevegger og himling. Komfyrvakt vil bli levert. Tekniske anlegg og fremføringer til disse vil ikke være markert på tegninger som omfattes av kjøpekontrakten. Det er Tv-uttak. Endelig plassering av uttak bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om mindre endringer på plantegninger for fremføring av sjakter, ventilasjonsanlegg og elektriske føringer.

Opplysninger hentet fra leveransebeskrivelse.
Møblering/utstyr Leilighetene leveres med balansert ventilasjon med varmegjenvinning med eget aggregat i hver leilighet.

På soverom medfølger hvite kombi-garderobeskap.

Det vil bli inngått avtale med leverandør på vegne av området for leveranse av fiber/internett. Avtalen ønskes både å inneholde leveranse av fibernett og TV Grunnpakke.
Oppvarming Baderomsgulv leveres med termostatstyrte elektriske varmekabler eller vannbåren gulvvarme. Tappevann oppvarmet via fjernvarme.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkeringsplass i felles frittstående carport.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplankart datert 07.05.2020.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven og bustadoppføringsloven.
Prisantydning 3 890 000,-
Overtagelse Det er forventet byggestart så snart selgers forbehold for igangsetting er avklart. Disse forbeholdene skal være avklart senest 30.06.2020.
Prosjektet er beregnet ferdigstilt ca. 8 mnd. etter byggestart.

Kjøper er forpliktet til å overta boligen på det tidspunkt den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med minimum 2 ukers skriftlig
varsel. Overtakelse kan ikke finne sted før fullt oppgjør inkludert alle omkostninger og tilleggsavtaler bestilt via utbygger er innbetalt til
selger. Det samme gjelder så fremst midlertidig brukstillatelse ikke foreligger. Det gjøres oppmerksom på at overtakelse av boligen ikke
kan nektes av kjøper selv om utomhusarealer og eventuelt ytre kledning m.m. ikke er ferdigstilt. Forutsetningen er imidlertid at kommunen har
utstedt midlertidig brukstillatelse for boligen. Uferdig arbeid anmerkes i overtakelsesprotokollen på overtakelsesbefaringen. Alle boliger overtas i
ryddig og rengjort stand (byggvask).
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes først etter ferdigstillelse av bygget. Kommunale avgifter vil bli fastsatt av kommunen ved ferdigstillelse av boligen.0.
Kommunale avgifter Ikke fastsatt.
Sameiet Boligene ønskes organisert som et boligsameie. Forholdet mellom sameierne reguleres av Eierseksjonsloven. Sameiet har ansvar for boligsameiets fellesareal og bygningsmasse og vil også ha ansvaret for den daglige driften av sameiet. Leilighetene kan leies ut jfr. Eierseksjonsloven.
Fellesutgifter Da boligene er prosjekterte selveierleiligheter har selger således ingen informasjon om boligens løpende kostnader. Faste kostnader som kjøper i tillegg må påregne er: Kommunale avgifter, andel forsikring av bygg, innboforsikring, andel brøyting og strøm.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1837/900013-1/80 Erklæring/avtale
14.07.1837
Grensegangssak

1922/900253-1/80 Bestemmelse om beiterett
01.02.1922
rettighetshaver:Knr:5421 Gnr:45 Bnr:16
Bestemmelse om torvrettigheter

1949/400169-91/80 Rettighet
19.02.1949
Rettighetshaver:SENJA KOMMUNE
Org.nr: 921369417
LEIEAVTALE
Gjelder Finnsnes Vannverk
Gjelder denne registerenheten med flere

1951/401463-7/80 Bestemmelse om veg
04.09.1951
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Med flere bestemmelser

1957/402427-1/80 Skjønn
30.11.1957
Bestemmelse om vannledning
Rettighetshaver: FINNSNES VANNVERK AL
Med flere bestemmelser

1959/401896-5/80 Bestemmelse om veg
24.08.1959
rettighetshaver:Knr:5421 Gnr:43 Bnr:83
Bestemmelse om vannrett
Med flere bestemmelser


1964/2875-1/80 Elektriske kraftlinjer
23.10.1964

1969/2308-1/80 Bestemmelse om bebyggelse
11.07.1969
Vegvesenets betingelser vedtatt

1975/6037-1/80 Jordskifte
13.11.1975
Gjelder denne registerenheten med flere

1976/6003-1/80 Erklæring/avtale
09.11.1976
TVANGSFORRETNING - BESITTELSESOVERGANG M.V.
RETTIGHETSHAVER : LENVIK KOMMUNE

1979/5782-1/80 Bestemmelse om veg
12.09.1979
Rettighetshaver: Televerket
Bestemmelser om telefonledninger/stolper/kabler/grøfter m.v.

1982/1213-1/80 Rettsbok
04.03.1982
Grensegangssak
Gjelder denne registerenheten med flere

2009/283856-1/200 Jordskifte
23.04.2009
Nord-Troms jordskifterett, Grensegangsak 1900-2004-0028
Avklaring av utmarksgrenser på gnr. 46, Skogen.
Gjelder denne registerenheten med flere

2010/350559-2/200 Bestemmelse om veg
18.05.2010
rettighetshaver:Knr:5421 Gnr:45 Bnr:429

2016/433931-1/200 Erklæring/avtale
18.05.2016
Rettighetshaver:ARVA AS
Org.nr: 979151950
Bestemmelser om bygging, drift og vedlikehold av elektriske anlegg

2020/3420904-1/200 Elektriske kraftlinjer
02.12.2020 21:00
Rettighetshaver:ARVA AS
Org.nr: 979151950
Adkomstrett for drift og vedlikehold av anlegg/ledninger/kabler
Bestemmelse om ryddebelte
Bestemmelse om (begrensning av) endring i terrenget i nærheten av anlegg
Bestemmelse om bebyggelse i nærhet av anlegg

Seksjonseiere får full råderett over egen seksjon. Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. I tillegg kan selger tinglyse bestemmelser vedrørende sameiet, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. Det er pliktig medlemskap i huseierforening eller lignende. Det kan være vedtekter med bestemmelse om brøyteplikt, hvilke farger som skal brukes på husvegger osv. Bestemmelse om pliktig medlemskap kan tinglyses jf. tinglysingsloven § 12.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Eiendomsinformasjon
Nabolagsinformasjon

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse SELGERS FORBEHOLD
Selger tar følgende forbehold med tanke på
i gangsetting av prosjektet: Det tas forbehold om tilstrekkelig salg (70 % av samlet salgsverdi av samtlige boliger i prosjektet
målt i kroner). Igangsettingstillatelse og andre nødvendige offentlige tillatelser er gitt og alle muligheter for klage over slike tillatelser er utløpt/uttømt. Det ikke inntrer uforutsette forhold som hindrer eller vesentlig vanskeliggjør gjennomføringen
av prosjektet, jf. prinsippet om force majeure i Bustadoppføringslova § 11 og § 35. Styrende organer i Consept Eiendom AS godkjenner gjennomføringen av prosjektet.

Disse forbeholdene skal være avklart senest 30.06.2020. Selger kan velge å frafalle forbeholdene tidligere selv om de ikke er oppfylt.

Det tas følgende forbehold med tanke på gjennomføring av prosjektet:
Det kan bli endringer som følge av prosjektering, videre bearbeiding og detaljering av prosjektet ved arkitekt og rådgivere.
Det kan bli endringer som følge av krav fra offentlige instanser.
Selger kan inngå bindende avtaler på vegne av sameiet for å forestå driften av sameiet første driftsåret.
Selgeren forbeholder seg retten til å bestemme endelig utforming av utomhusarealer.
Selger forbeholder seg retten til å bestemme material- og fargevalg på bygningsfasader og innvendige og utvendige fellesarealer.
Det tas forbehold om at salgsoppgave med oversikt over leilighetstyper ikke viser den enkelte leilighet. Den enkelte leilighet er vist i etasjeplaner
for det enkelte bygget. Der det er avvik mellom leilighetstype og etasjeplaner er det etasjeplaner som gjelder. Der det er avvik mellom 2D plantegninger og etasjeplaner, er det etasjeplaner som gjelder. Mindre vesentlige avvik utgjør ikke en mangel, og gir ikke kjøper rett til prisavslag eller andre sanksjoner. Arealavvik under 5 % utgjør for ethvert tilfelle ikke en mangel.

Det gjøres oppmerksom på at kontrakten ikke kan transporteres uten samtykke fra selger.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Karoline Aarstein

+47 986 65 929

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Toppleilighet Seljestad Hage Trinn 4
Toppleilighet Seljestad Hage Trinn 4
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Planløsning
Planløsning
Oversiktskart
Oversiktskart