Sjøkanten Park A-204

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
38m2
Prisantydning
2 990 000,-

Salg av kontraktsposisjon på ettertraktede Bjerkaker! Her har du muligheten til å sikre deg en bolig under oppføring med høy standard, gode materialvalg smarthusløsning. Dette innebærer at leiligheten får trådløs lys- og varmestyring og er klargjor t for smarthus gjennom tilvalg. Boligen ligger i byggets 2.etasje og inneholder stue/kjøkken, soverom, bad, gang og entré. Fra stuen er det utgang til balkong på 9 kvm hvor du kan nyte gode solforhold og god utsikt. I nærområdet finner du dagligvarehandel, treningssenter og svært gode bussforbindelser med hyppige avganger til UiT/UNN, sentrum og Jekta. Inn til sentrum er det ca. 10 minutter til fots. Her finner du flere servicetilbud som restaurant, caféer og barer. ... Les mer

Prisantydning: 2 990 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 38m2
Bruksareal: 38m2
Soverom: 1
Byggeår: 2021

Se full beskrivelse

Eiendom Sjøkanten Park A-204
9006 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-21-0320
Totalvurdering Salg av kontraktsposisjon på ettertraktede Bjerkaker!

Her har du muligheten til å sikre deg en bolig under oppføring med høy standard, gode materialvalg og mulighet for xComfort smarthusløsning. Dette innebærer at leiligheten får trådløs lys- og varmestyring og er klargjort for smarthus gjennom tilvalg.

Boligen ligger i byggets 2.etasje og inneholder stue/kjøkken, soverom, bad, gang og entré. Fra stuen er det utgang til balkong på 9 kvm hvor du kan nyte gode solforhold og hyggelig utsikt.

I nærområdet finner du dagligvarehandel, treningssenter og svært gode bussforbindelser med hyppige avganger til UiT/UNN, sentrum og Jekta. Inn til sentrum er det ca. 10 minutter til fots. Her finner du flere servicetilbud som restaurant, caféer og barer samt det pulserende bylivet. På sørenden finner du Telegrafbukta med fine friarealer og badestrand. Her ligger også lysløypa.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 2159 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten har en attraktiv beliggenhet på Bjerkaker med dagligvarehandel, treningssenter og gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet. Bussforbindelsene tar deg til UiT/UNN, sentrum og Jekta med hyppige avganger i timen. Inn til bysentrum er det ca. 10 minutters gange. Her finner du alle de servicetilbudene en storby har å tilby. Til Telegrafbukta er det heller ikke lang. Her finner du fine friarealer og badestrand som passe for alle. Lysløypa med turstier og skiløype ligger også her.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Det skal etableres parkområder på tomten.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2021
Areal Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Byggemåte Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017.

Konstruksjon:
Hele prosjektet vil bli fundamentert på fjell med komprimert steinfylling. Dekker/etasjeskiller utføres i betongelementer. Yttervegger i treverk isoleres med mineralull og forblendes med behandlet tre-kledning
i kombinasjon med fargede fasadeplater. Innvendige lettvegger bygges av tre eller stålprofiler som kles med gipsplater som sparkles og males i hvit farge.

Fasade:
Det benyttes behandlet tre-kledning og fasadeplater.

Yttertak:
Takene blir flate, isolert og med fall til innvendig sluk.

Balkonger/Terrasser/Uteplasser:
Balkonger utføres i betong eller stålkonstruksjon, med fall for avrenning.

Dører og vinduer:
Innvendige dører leveres som slette og hvitmalte. Inngangsdørene blir levert med brann- og lydklassifisering iht. gjeldende forskrifter. FG- godkjent sikkerhetslås leveres. Det leveres låssystem slik at den enkelte beboer foruten sin egen bolig kan bruke dører til fellesarealer som hovedinngangsdør og teknisk rom. Tjenesteytende

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Ferdigattest Selger plikter å fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen
Innhold Inngår i P-rom:

2.etasje: stue/kjøkken, soverom, bad og entré.
Utgang til balkong på 9 kvm fra stue.

Det medfølger også en sportsbod.
Standard Gulv:
Det leveres 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett i stue, kjøkken, bod og soverom. Entre leveres med parkett. Våtrom og bad leveres med keramiske fliser.

Vegger:
Gips og betongvegger blir sparklet og malt i hvit farge. Våtrom leveres med keramiske fliser.

Himling:
Gipsplater sparklet og malt i hvit farge. Det leveres downlights i tak på bad og entre. Mulighet for tilvalg av downlights i øvrige rom med nedsenket himling.
Ventiler for ventilasjon og eventuelle inspeksjonsluker plasseres der det er egnet i forhold til tekniske føringer.
Det er prosjektert boligsprinkling i leilighetene og i fellesområdene. Føringer vil legges skjult der det er mulig, men sprinkelhoder og enkelte føringer kan bli synlige.

Kjøkken:
Det leveres kjøkken med tidsmessig hvite kjøkkenfronter og håndtak. Det monteres belysning under overskap.
Laminat benkeplate. Nedfelt kum i rustfritt stål, og ettgreps blandebatteri. Kjøkkeninnredning leveres i henhold til kjøkkenleverandørens tegninger og kan avvike fra arkitektens tegninger. Mulighet for tilvalg.
Kjøkkeninnredning leveres med kjøkkenventilator med PlasmaMade luftfilter. PlasmaMade luftfilter aktiveres av luftstrømmen. Den forurensede luften (fett, pollen, lukter, etc.) blir konvertert via en naturlig reaksjon til ren luft og CO2. Den filtrerte (resirkulerte) rene luften blir blåst tilbake i rommet. PlasmaMade luftfilter fungerer som en lukt og luftrenser som er integrert i skap over platetopp.
Integrerte hvitevarer leveres som standard i leilighetene. Dette inkluderer stekeovn, induksjonstopp, integrert oppvaskmaskin og integrert kjøleskap med frys.

Bad:
Keramiske fliser på gulv, samt mindre fliser i dusjsone. Keramiske fliser på vegg i lys farge. Det leveres downlights i tak på badet. Baderom leveres som prefabrikkert, med dusjvegger i glass. Dusjarmatur med garnityr monteres på vegg. Det leveres glatte hvite fronter på servantskap. Det leveres heldekkende servant med ettgreps servantbatteri, speil og stikkontakt. Vegghengt toalett leveres i hvit utførelse med nedspylingsknapp og demping på toalettsete. Det er avsatt plass til vaskemaskin og tørketrommel på bad i hver leilighet.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leilighetene leveres i hovedsak med fjernvarme og konvektorovner nedfelt i gulv i stue, kjøkken. Vannbåren varme i gulv kan leveres som tilvalg. Det kan leveres panelovner på soverom som tilvalg. Baderoms gulv leveres med termostatstyrte elektriske varmekabler eller vannbåren gulvvarme.
Parkering Det medfølger ikke parkering.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vann og avløp.
Regulering Eiendommen er detaljregulert i plan (Plan-ID) 1801, ikraft 13.12.2017. Delen av 119/2159 som Sjøkanten Park er planlagt oppført er regulert til boligformål med maksimalt bruttoareal på 13.600 kvm.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadoppføringsloven og generell obligasjonsrett.
Prisantydning 2 990 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Energiforbruk Det er ikke oppgitt energiforbruk.
Sameiet Fagereng Park Borettslag
Fellesutgifter Fellesutgifter er estimert til kr 30,- pr. kvm. BRA pr. mnd. for første driftsår, med tillegg av kr 259,- pr. enhet for internett, og fordeles iht. vedtektene
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:
Ingen rettigheter er registrert
For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Byggetegninger
Kjøpekontrakt
Budsjett
Vedtekter
Husordensregleer
Regplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse
Salgs av kontraktsposisjoner reguleres av bustadoppføringsloven, jf. buofl § 1 første ledd, bokstav b, siste punktum. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller utbygger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldende fra byggeperioder og frem til 5 år etter overtakelsen av boligen.
Dokumenter fra utbygger på standardleveranse av kjøkken, bad, hvitevarer, gulv m.v. oversendes gjerne på forespørsel. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 974 35 860

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Sjøkanten Park A-204 - presentert av Robin C. Lund i SNE Eiendomsmegling. Leiligheten ligger vendt mot øst. Interiør 3D fra annen leilighet i bygget
Velkommen til Sjøkanten Park A-204 - presentert av Robin C. Lund i SNE Eiendomsmegling. Leiligheten ligger vendt mot øst. Interiør 3D fra annen leilighet i bygget
Bjerkaker gir deg nærhet til det du trenger, koselige promenade både til Tromsø Sentrum og Telegrafbukta
Bjerkaker gir deg nærhet til det du trenger, koselige promenade både til Tromsø Sentrum og Telegrafbukta
Sjøkanten Park er et meget attraktivt boligprosjekt i et område som har blitt meget etterspurt. Kort vei til alt man trenger av fasliteter.
Sjøkanten Park er et meget attraktivt boligprosjekt i et område som har blitt meget etterspurt. Kort vei til alt man trenger av fasliteter.
Meget god planløsning
Meget god planløsning
Lekkert baderom, her kan du også gjøre tilvalg om det skulle være ønskelig med andre farger ved rask avklaring - Illustrasjonsbilde inneholder elementer av tilvalg, se leveransebeskrivelse fra utbygger.
Lekkert baderom, her kan du også gjøre tilvalg om det skulle være ønskelig med andre farger ved rask avklaring - Illustrasjonsbilde inneholder elementer av tilvalg, se leveransebeskrivelse fra utbygger.
Se frem til en enkel og tilgjengelig hverdag med nærhet til både fullstendig ro og pulserende aktiviteter
Se frem til en enkel og tilgjengelig hverdag med nærhet til både fullstendig ro og pulserende aktiviteter
Dette blir et smartbygg, det betyr at alt kan styres via telefon, deriblant fjernvarme og inneklima. I tillegg er det høyhastighet fiber med 1000 Mbit
Dette blir et smartbygg, det betyr at alt kan styres via telefon, deriblant fjernvarme og inneklima. I tillegg er det høyhastighet fiber med 1000 Mbit
Lekker fasade. Det vil også være bilfritt rundt boligbygget
Lekker fasade. Det vil også være bilfritt rundt boligbygget