Rishaugvegen 33

Krokelvdalen

Soverom
Størrelse
53m2
Prisantydning
495 000,-

Rishaugvegen 33 / Haugstua - Koselig hytte i naturskjønne omgivelser. Her finner du stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom, "bad" og entré. Ved inngangspartiet er det en liten veranda hvor man kan nyte morgensolen og kaffekoppen. Alt som står på hytta følger med slik at den kan brukes fra første dag. Det er ikke innlagt vann eller strøm i hytta. Fra Tromsø er det kun 22 minutter med bil og det passer derfor perfekt for en hytte til bruk i helger eller for en dagstur i vakre omgivelser. I nærheten er det skog, mark, fjelltopper og sjø. Her er det uberørt natur som bare venter på å bli oppdaget. Det er også en båthavn i nærheten og nært Skittenelv Camping. Ta kontakt dersom du ønsker visning! ... Les mer

Prisantydning: 495 000,-
Boligtype: Annet fritid
Eierform: Eier (Selveier)
Bruksareal: 53m2
Byggeår: 1969

Se full beskrivelse

Eiendom Rishaugvegen 33
9023 Krokelvdalen
Oppdragsnummer 52-21-0293
Totalvurdering Rishaugvegen 33/Haugstua - Koselig hytte i naturskjønne omgivelser.

Her finner du stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom, "bad" og entré. Ved inngangspartiet er det en liten veranda hvor man kan nyte morgensolen og kaffekoppen. Alt som står på hytta følger med slik at den kan brukes fra første dag.

Det er ikke innlagt vann eller strøm i hytta.

Fra hovedveien hvor man kan parkere bilen er det ca. 8 minutters gange til eiendommen. Om ønskelig kan man også kjøre opp til eiendommen.
Fra Tromsø er det kun 22 minutter med bil og det passer derfor perfekt for en hytte til bruk i helger eller for en dagstur i vakre omgivelser. I nærheten er det skog, mark, fjelltopper og sjø. Her er det uberørt natur som bare venter på å bli oppdaget. Nærmeste dagligvarehandel blir i Kroken. Her finner du også andre servicetilbud som bensinstasjon, pizzarestaurant og kiosk.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund.
Matrikkel Gnr. 8 bnr. 50 i Tromsø kommune
Beliggenhet Hytten ligger litt utenfor Skittenelv og kun 22 minutter i bil fra Tromsø. I området nyter du godt av vakker natur med turstier, fjelltopper og sjø. Her er det noe å finne på for hele familien både i helger eller kun som en dagstur. Da det kun er 22 minutter til Tromsø finner du dagligvarehandel, kjøpesenter, restauranter og andre fasiliteter her. Nærmeste dagligvarehandel vil bli i Kroken.
Adkomst Det er ca. 8 minutters gange fra vegen og opp til hytta.
Tomt/beskaffenhet I hovedsak en naturtomt.
Boligtype, og eierform Selveier Fritidseiendom
Byggeår 1969
Areal Bruksareal: 53 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest i Tromsø Kommune sine arkiver. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Innhold Inngår i P-rom:
Hytte: stue, spisestue, kjøkken, 2 soverom, "bad" og entré.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Selger opplyser i egenerklæringsskjema om at hytten ikke har strøm.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering nede ved hovedvegen ca. 8 minutters gange fra hytten.
Tomten Areal: 599 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Det er ikke innlagt vann, avløp eller strøm i hytten.
Regulering Hytten er regulert til LNFR (landbruks-, natur- og frilufts formål, samt reindrift.) jf. Kommuneplan datert 29.03.2017.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 495 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 29 270,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 1 142,- pr. År.
Energiforbruk Ikke innlagt strøm på hytten.
Adgang til utleie Hytta kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1967/302432-1/97 Bestemmelse om veg
19.04.1967
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:8 Bnr:50
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Storebrand
Polisenummer: 4475864
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Kommuneplan
Grunnkart
Matrikkelkart
Nabolagsprofil
Budkjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse
Selger opplyser i egenerklæringsskjema om følgende:
Det kan se ut som gulvet har blitt skeivt. Sprekk i pipemuren, vet ikke om ildsted fungerer da det ikke har vært i bruk de siste 10 år. Selger informerer også om at det kan se ut som det er fukt oppe i taket ved pipen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 974 35 860

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Rishaugvegen 33 - Presentert av SNE Eiendomsmegling v/ Robin C. Lund!
Velkommen til Rishaugvegen 33 - Presentert av SNE Eiendomsmegling v/ Robin C. Lund!
Hytten ligger i naturskjønne omgivelser kun 22 minutter med bil fra Tromsø Sentrum
Hytten ligger i naturskjønne omgivelser kun 22 minutter med bil fra Tromsø Sentrum
Skikkelig hyttefølelse i stua
Skikkelig hyttefølelse i stua
Store vindusflater som slipper inn rikelig med sollys og drar den vakre naturen inn i stuen
Store vindusflater som slipper inn rikelig med sollys og drar den vakre naturen inn i stuen
Her kan man sette opp møblement etter ønske
Her kan man sette opp møblement etter ønske
Stue
Stue
Den store stuen skaper rom for to individuelle oppholdssoner- peisen skaper et skille mellom de to
Den store stuen skaper rom for to individuelle oppholdssoner- peisen skaper et skille mellom de to
Peisen sikrer en varm atmosfære i rommet og funker fantastisk på kalde vinter-/høstdager da det ikke er innlagt strøm
Peisen sikrer en varm atmosfære i rommet og funker fantastisk på kalde vinter-/høstdager da det ikke er innlagt strøm
Her kan man etablere en spisestue
Her kan man etablere en spisestue
Fra spisestuen er det et hyggelig "vindu" inn til kjøkkenet
Fra spisestuen er det et hyggelig "vindu" inn til kjøkkenet
Kjøkkenet har en gul og spenstig innredning
Kjøkkenet har en gul og spenstig innredning
Kjøkken
Kjøkken
Soverom 2
Soverom 2
Et lite "baderom"
Et lite "baderom"
På utsiden kan man nyte morgenkaffen fra verandaen
På utsiden kan man nyte morgenkaffen fra verandaen
To uthus/boder
To uthus/boder
Denne fantastiske utsikkten kan bli din!
Denne fantastiske utsikkten kan bli din!
Vakkert landskap med fjelltopper, skog og sjø i umiddelbar nærhet
Vakkert landskap med fjelltopper, skog og sjø i umiddelbar nærhet
Her kan man oppleve urørt mark
Her kan man oppleve urørt mark
Det er en hyttevei opp til hytta
Det er en hyttevei opp til hytta