Solstrandvegen 146 H0103

Tromsdalen

Soverom
2 stk
Størrelse
60m2
Prisantydning
3 990 000,-

Solstrandvegen 146- Delikat og stilren 3-roms i nytt og populært boområde!Leiligheten har en fin og skjermet beliggenhet på utsiktstomt i 1.etasje. Leiligheten inneholder stue/kjøkken, baderom, 2 romslige soverom og entré. I entréen er det stor sky vedørsgarderobe som fungerer som en innvendig bod. Fra stuen er det utgang til vestvendt og overbygd markterrasse!Fast parkeringsplass i felles garasjekjeller i blokkas underetasje.Boligen ligger sentralt på fastlandssiden i området Reinen/ Solstrand. Leiligheten har en fin beliggenhet tilbaketrukket fra vei og trafikk. Området byr på svært gode solforhold og nærhet til turstier og lysløype. Det er kort veg til skole, barnehage, dagligvarehandel, kjøpesenter og gode bussforbindelser.Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid. ... Les mer

Prisantydning: 3 990 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 351,-
Primærrom: 57m2
Bruksareal: 60m2
Soverom: 2
Byggeår: 2020
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Solstrandvegen 146 H0103
9020 Tromsdalen
1. etasje
Oppdragsnummer 52-21-0229
Totalvurdering Solstrandvegen 146- Delikat og stilren 3-roms i nytt og populært boområde!

Leiligheten har en fin og skjermet beliggenhet på utsiktstomt i 1.etasje. En gjennomgående god planløsning som sikrer god utnyttelse av plassen. Leiligheten inneholder stue/kjøkken, baderom, 2 romslige soverom og entré. I entréen er det stor skyvedørsgarderobe som fungerer som en innvendig bod. Fra stuen er det utgang til vestvendt og overbygd markterrasse med fri utsikt over fellesområdene og mot Tromsøya!
Fast parkeringsplass i felles garasjekjeller i blokkas underetasje. Lave månedlige fellesutgifter.

Boligen ligger sentralt på fastlandssiden i området Reinen/ Solstrand. Leiligheten har en fin beliggenhet tilbaketrukket fra vei og trafikk. Området byr på svært gode solforhold og nærhet til turstier og lysløype. Det er kort veg til skole, barnehage, dagligvarehandel, kjøpesenter og gode bussforbindelser. Bussforbindelsene tar deg over til sentrum og UiT/UNN med flere avganger i timen. Inn til Tromsø sentrum er det ca. 5 minutter med bil.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 648 snr. 13 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger sentralt på fastlandssiden i området Reinen/ Solstrand. Leiligheten har en fin beliggenhet på utsiktstomt og er tilbaketrukket fra vei og trafikk. I området er det svært gode solforhold. Det er kort avstand til dagligvarehandel, kjøpesenter, treningssenter, skole og barnehage. I tillegg er det gode bussforbindelser i området, med busstopp rett utenfor bygget. Bussene tar deg inn til sentrum og UiT/UNN med flere avganger i timen. Inn til Tromsø sentrum er det ca. 5 minutter med bil.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomten er opparbeidet med grøntområder, lekeplass og plasser. Steinlagte internveger.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2020
Areal Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
1.etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og entré.

Fra stuen er det utgang til veranda med utsikt over fellesområdet.
Standard Kjøkken:
Hvite glatte fronter med mørk benkeplate. Integrerte hvitevarer som kjøleskap, oppvaskmaskin, stekeovn og kokektopp.

Bad:
Lys innredning og flislagt gulv. Dusjhjørne med innfellbare glassdører og veggmontert toalett. Opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering En parkeringsplass i felles garasjeanlegg i blokkens underetasje.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Boligen er regulert til boligformål jf. Reguleringsplan datert 12.12.2018.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 990 000,- / Fellesutgifter: 2 351,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdien er ikke fastsatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 8 032,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Selger oppgir et energiforbruk på ca. 350 kWh i mnd.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Fagereng Park Borettslag
Styreleder sameiet Edvard Einaren
Fellesutgifter Kr 2 351,- per mnd.


Fellesutgiftene dekker blant annet: Drift og vedlikehold, kostnader knyttet til TV og internett, forsikring, energi og brensel, eiendom og renovasjon mv.

200 kr av felleskostnadene i mnd. går til parkeringssameiet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrert negative servitutter på andelen.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP3143242
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Vedtekter
Husordensregler
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Solstrandvegen 146 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Tom Espen Stormo!
Velkommen til Solstrandvegen 146 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Tom Espen Stormo!
Strøken 3-roms leilighet med markterrasse, parkering og enkel adkomst i 1. etasje.
Strøken 3-roms leilighet med markterrasse, parkering og enkel adkomst i 1. etasje.
Romslig stue med god plass til stor sofagruppe og tilhørende møblement- store vindusflater som slipper inn rikelig med sollys
Romslig stue med god plass til stor sofagruppe og tilhørende møblement- store vindusflater som slipper inn rikelig med sollys
Stue
Stue
Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue- dette gir naturlig plass til spisebord
Det er åpen løsning mellom kjøkken og stue- dette gir naturlig plass til spisebord
Kjøkkenet har en moderne og tidsriktig innredning- gode oppbevaringsmuligheter i skaper og god arbeidsplass på benk
Kjøkkenet har en moderne og tidsriktig innredning- gode oppbevaringsmuligheter i skaper og god arbeidsplass på benk
Her finner du også integrerte hvitevarer som kjøleskap, stekovn, koketopp og oppvaskmaskin
Her finner du også integrerte hvitevarer som kjøleskap, stekovn, koketopp og oppvaskmaskin
Kjøkken
Kjøkken
Hovedsoverommet har inngang fra stuen- malt i behagelig farge
Hovedsoverommet har inngang fra stuen- malt i behagelig farge
Her er det plass til å sette opp skaper eller kommode
Her er det plass til å sette opp skaper eller kommode
Soverom 2 ligger i andre enden av leiligheten og passer fint som gjesterom eller banrerom
Soverom 2 ligger i andre enden av leiligheten og passer fint som gjesterom eller banrerom
Soverom 2
Soverom 2
Stort bad med veggmontert toalett, servant m/underskap og dusjhjørne med innfellbare galssdører
Stort bad med veggmontert toalett, servant m/underskap og dusjhjørne med innfellbare galssdører
Badet er flislagt
Badet er flislagt
Opplegg for både vask/tørk
Opplegg for både vask/tørk
I entréen er det stor skyvedørsgarderobe som fungerer som en innvendig bod
I entréen er det stor skyvedørsgarderobe som fungerer som en innvendig bod
Planskisse
Planskisse
Vestevendt overbygd markterrasse med meget gode solforhold.
Vestevendt overbygd markterrasse med meget gode solforhold.
Pent opparbeidet fellesområder med lekeplass, fotballbane og sittegruppe for de voksene
Pent opparbeidet fellesområder med lekeplass, fotballbane og sittegruppe for de voksene
Her kan minstemann boltre seg mens du har full oversikt fra egen stue!
Her kan minstemann boltre seg mens du har full oversikt fra egen stue!
Solgangen i Solsia Park er upåklagelig
Solgangen i Solsia Park er upåklagelig
Fra leiligheten er det flott utsikt til blant annet Ersfjordtraversen
Fra leiligheten er det flott utsikt til blant annet Ersfjordtraversen
Solstrandvegen byr på et barnevennlig og rolig bomiljø med et flott bakteppe.
Solstrandvegen byr på et barnevennlig og rolig bomiljø med et flott bakteppe.
Sjøgløtt, fjell og luftige omgivelser er ikke alltid standarden i 1. etasje, men her får du altså det.
Sjøgløtt, fjell og luftige omgivelser er ikke alltid standarden i 1. etasje, men her får du altså det.
Bussholdeplass i umiddelbar nærhet til Solsia park.
Bussholdeplass i umiddelbar nærhet til Solsia park.
Flott utsikt mot bykjerne og Tromsøbrua
Flott utsikt mot bykjerne og Tromsøbrua
Solsia park ligger i enden av Solstrandvegen og er skjermet for støy fra E8 og gjennomkjøringstrafikk.
Solsia park ligger i enden av Solstrandvegen og er skjermet for støy fra E8 og gjennomkjøringstrafikk.
Praktisk sykkeparkering for Solsia Parks beboere - det er i tillegg sykkeparkering for gjester i front av bygget
Praktisk sykkeparkering for Solsia Parks beboere - det er i tillegg sykkeparkering for gjester i front av bygget
Fast parkeringsplass og bod i moderne parkeringskjeller. Opplegg for lading til el-bil.
Fast parkeringsplass og bod i moderne parkeringskjeller. Opplegg for lading til el-bil.
Solsia Park lever opp til sitt navn - her er det meget gode solforhold og en bygningsutforming som gir en naturlig samlingsplass i front avbygningsmassen.
Solsia Park lever opp til sitt navn - her er det meget gode solforhold og en bygningsutforming som gir en naturlig samlingsplass i front avbygningsmassen.