Mellomvegen 54 B

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
81m2
Prisantydning
4 600 000,-

Mellomvegen 54 B - En lekker og sentrumsnær 3-roms selveierleilighet fra 2017 (bebodd fra 2019) med parkering i garasje. Leiligheten fremstår moderne med gjennomgående god standard, store oppholdsrom og stilige detaljer. God planløsning med entrè, stue, kjøkken, to romslige soverom, bad og bod. Stor terrasse med herlige solforhold.Sentrumsnær beliggenhet med umiddelbar nærhet til dagligvare, kollektivtransport med direkteforbindelse til UiT/UNN, Giæverbukta (Jekta) og flyplassen, samt gåavstand til alt man trenger i det daglige. Høydepunkter:<ul><li>Parkering i garasje</li><li>God lagringsplass i innvendig bod + sportsbod</li><li>Stor terrasse</li><li>Livsløpsstandard</li><li>Oppvarming (fjernvarme), varmtvann, TV og internett ink i felleskost</li><li>Gangavstand til dagligvare og sentrum</li><li>Busstopp i umiddelbar nærhet</li></ul>Velkommen til visning!  ... Les mer

Prisantydning: 4 600 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 4 418,-
Fellesgjeld: 102 266,-
Primærrom: 78m2
Bruksareal: 81m2
Soverom: 2
Byggeår: 2017
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Mellomvegen 54 B
9007 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-21-0189
Totalvurdering Mellomvegen 54 B - En lekker og sentrumsnær 3-roms selveierleilighet fra 2017 med parkering i garasje. Leiligheten fremstår moderne med gjennomgående god standard, store oppholdsrom og stilige detaljer. God planløsning med entrè, stue, kjøkken, to romslige soverom, bad og bod. Stor terrasse med herlige solforhold.

Sentrumsnær beliggenhet med umiddelbar nærhet til dagligvare, kollektivtransport med direkteforbindelse til UiT/UNN, Giæverbukta (Langnes handelspark) og flyplassen, samt gåavstand til alt man trenger i det daglige.

Høydepunkter:

- Parkering i garasje
- God lagringsplass i innvendig bod + sportsbod
- Stor terrasse
- Livsløpsstandard
- Oppvarming, varmtvann, TV og internett ink i felleskost
- Nybygg garanti fram til 2022
- Gangavstand til dagligvare og sentrum
- Busstopp i umiddelbar nærhet
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 4058 snr. 14 orgnr. 919276762 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten har en sentrumsnær beliggenhet med dagligvarehandel, skole og barnehage i umiddelbar nærhet. Svært gode bussforbindelser i området som tar deg til UiT/UNN, Langnes Handelspark og sentrum. En spasertur unna finner du flotte friarealer som byr på turstier og lysløype som passer for både voksene og barn. Inn til sentrum bruker du kun 5 minutter til fots!
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Tomten er bebygd med asfaltert adkomst. Lekeplass på tomten.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2017
Areal Primærrom: 78 kvm, Bruksareal: 81 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 17.07.2017.

I henhold til søkers anmodning om ferdigattest gjenstår følgende arbeider:
1. Sluttplanering og tilsåing utvendig.
2. Lekeplass.

At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
2.etasje: Stue/kjøkken, 2 soverom, bad og entré.

Det er en innvendig bod i leiligheten.
Standard Kjøkkenet har en lys innredning med hvite glatte fronter. Integrerte hvitevarer.

Baderommet har flislagt gulv og inneholder vegghengt toalett, servant med speil og underskuffer og dusjhjørne med innfellbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet og vannbåren varme til oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkeringsplass i garasje.
Tomten Areal: 2 295 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Boligen er regulert til boligformål jf. Reguleringsplan datert 28.05.2014.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 600 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdien er ikke fastsatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 10 278,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Selger oppgir et strømforbruk på ca. 4100 kr årlig.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Stranden 35 Borettslag
Styreleder sameiet Elin Jørgensen
Fellesutgifter Kr 4 417,51,- per mnd.

Fellesutgiftene dekker blant annet: Vedlikehold, kostnader knyttet til TV og internett, oppvarming og varmtvann, forsikring mv.

Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte:
- Andel felleskostnader kr 2 552,00 ,-
- Felleskostnader garasje kr 150,00,-
- Kabel-TV kr 265,00,-
- Kapitalkostnader avdrag kr 756,35,-
- Kapitalkostnader renter kr 387,16,-
- Internett kr 307,00,-
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 102 266,89,- Fellesformue kr27 871,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrer negative servitutter på leiligheten.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring
Polisenummer: 85943665
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Boligopplysninger
Vedtekter
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

+47 995 01 466

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Mellomvegen 54 B - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Velkommen til Mellomvegen 54 B - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Store vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys og gir en behagelig romfølelse.
Store vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys og gir en behagelig romfølelse.
God plass for spisetue
God plass for spisetue
Nydelig kjøkken med god skap- og benkeplass som gir gode arbeidsforhold og mye oppbevaringsplass.
Nydelig kjøkken med god skap- og benkeplass som gir gode arbeidsforhold og mye oppbevaringsplass.
Kjøkkenet er utsyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, mikro, oppvaskmaskin, samt kombiskap med kjøl og frys.
Kjøkkenet er utsyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, mikro, oppvaskmaskin, samt kombiskap med kjøl og frys.
Moderne, stort flislagt bad med vegghengt toalett, dusj med innfellbare glassdører og servant med speil og tilhørende underskuffer.
Moderne, stort flislagt bad med vegghengt toalett, dusj med innfellbare glassdører og servant med speil og tilhørende underskuffer.
Leiligheten har to romslige soverom.
Leiligheten har to romslige soverom.
Stort garderobeskap med god lagringsplass.
Stort garderobeskap med god lagringsplass.
Soverom 2 er som hovedsoverommet malt i en delikat farge- dette kan brukes som gjesterom, barnerom eller kontor.
Soverom 2 er som hovedsoverommet malt i en delikat farge- dette kan brukes som gjesterom, barnerom eller kontor.
Velkommen inn! Gangen har en stilrent uttrykk og gir et positivt førsteinntrykk av leiligheten.
Velkommen inn! Gangen har en stilrent uttrykk og gir et positivt førsteinntrykk av leiligheten.
Leiligheten har fin og solrik beliggenhet i byggets 2. etasje.
Leiligheten har fin og solrik beliggenhet i byggets 2. etasje.
Sentrumsnær beliggenhet med umiddelbar nærhet til dagligvare, kollektivtransport med direkteforbindelse til UiT/UNN, Giæverbukta (Langnes handelspark) og flyplassen, samt gangavstand til alt man trenger i det daglige.
Sentrumsnær beliggenhet med umiddelbar nærhet til dagligvare, kollektivtransport med direkteforbindelse til UiT/UNN, Giæverbukta (Langnes handelspark) og flyplassen, samt gangavstand til alt man trenger i det daglige.
Planskisse
Planskisse
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!