Nordeidveien 2389

Stakkvik

Soverom
3 stk
Størrelse
190m2
Prisantydning
1 850 000,-

Velkommen til Nordeidvegen 2389.En enebolig beliggende på fantastiske Reinøya i Karlsøy. Her bor du i fine omgivelser med fantastisk utsikt mot blant Lyngsalpene, båttrafikken.Reinøya er viden kjent for sitt fantastiske tur - og jaktterreng på land og på havet!Boligen går over to plan. På øverste plan finner du 3 soverom, kjøkken, bad, toalettrom og og entre. I kjelleren er det et stort uinnredet areal som har mange forskjellige bruksformål.Det er også en garasje og rikelig med parkeringsmuligheter på egen tomt.Eiendommen ligger idyllisk til. Her ligger alt til rette for å trives, med gode solforhold, flott og flat tomt, futeområder og fjæra like ved. I nærheten finner du også en koselig grillhytte og båtmarina. Det er også dagligvarebutikk på Reinøya.Velkommen på visning. ... Les mer

Prisantydning: 1 850 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 126m2
Bruksareal: 190m2
Soverom: 3
Byggeår: 1981
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Nordeidveien 2389
9132 Stakkvik
Oppdragsnummer 52-21-0041
Matrikkel Gnr. 36 bnr. 53 i Karlsøy kommune
Beliggenhet Enebolig med beliggenhet på Reinøya i Karlsøy kommune. Boligen ligger på Nordeidneset ca 20 minutter fra fergeleiet ved ankomst Reinøya i retning mot Stakkvik. Beliggenhet i boligfelt med flere boliger i nærhet.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår Enebolig: 1982
Garasje: 12984
Areal Primærrom: 126 kvm, Bruksareal: 190 kvm, Bruttoareal: 210 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Generelt
I boligens hovedetasje er rominndeling som følger: vf med dør for trappadkomst til kjeller, gang, stue/kjøkken, 3 soverom, bad/vaskerom og wc. I kjeller er trapperom med adkomst til eldre vaskerom (ikke i bruk), disp areal ved inngang og utover dette boder og del av kjeller uinnredet areal.
Konstruksjon: Bolig fra tidlig 80-tall med grunnmur og kjelleryttervegger i leca mur. Over mur bindingsverksvegger, isolert 15 cm og utvendig kledd med tømmermannspanel. Liggende trepanel også registrert, i hovedsak øvre del av gavlvegg og ved lokalt område over ytterdør for boligens hovedetasje. Kjelleryttervegger under mark er innvendig utforet og platekledd (del av kjeller).
Saltaksform på tak, takkonstruksjon takstoler med undertak av taktroplater. Pipe med helbeslag over tak. Lecapipe. Vinduer og dører furukarmer. Dørblad i tre, isolerte dører. Verandadør med glassfelt. Vinduer med 2-lags isolerkvalitet i glass. Takoverbygget løsning for kjellerinngang i tre konstruksjon med trappeavsats til hovedinngang bolig. Rekkverk i tre. Utvendig trapper i betong og galvanisert trapp med rekkverk i stål. Bolig har veranda ved en side og adkomst fra stue i hovedetasjen. Veranda er søyleunderstøttet med søylesko i betongfundamenter. Rekkverk i tre malt utførelse.

Ved befaring er fuktsøk utført og forhøyede verdier er registrert. Drenering er svekket. Rekvirent opplyser om ny drenering montert i 2012. Arbeid utført av firma Kvadro Maskin As.

Utvendig:
Taktekke metallplater. Takrenner og nedløp stål.Takrenner direkte til drens. Kledning beiset/ malt. Overflater av mur utvendig pusset og malt. Grunnmurspapp med klemlist mot mur på del av bolig. Ytterdør lakket. Verandadør fabrikkmalt.

Innvendig:
Gulv etasjeskille trebjelkelag. Gulv i kjeller gulv på grunn med tilfarergulv.
Del av kjeller pusset overflate (uinnredet areal) og del med betongstøp og overflater av belegg.
Trapp i furu. Innerdører furu med dørblad i sponplate kvalitet el.likn. og laminerte dørblad. Enkelte dører med glassfelt. Garderobeskap soverom laminerte skrog og fronter.
Opplysninger jfr. verditakst utført av Hanne-Kristin Holand datert 21.04.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.

Frittliggende garasje
Gulv på grunn. Brudd registrert. Ringmur leca. Over mur bindingsverk uisolert utførelse. Vegger er utvendig kledd med liggende trepanel. Saltaksform på tak. Takkonstruksjon i tre. Tak er utvendig tekket med metallplater. Dører og vindu furukarmer. Port i front manuell løft i front.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Hanne-Kristin Holand datert 21.04.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 23.09.81.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i p-rom:
1.etasje: Vindfang, kjøkken/stue, 3 soverom og bad.
Kjeller: Enté, gang, trapperom og vaskerom.

I tillegg er det godt med oppbevaringsplass i kjeller i boder.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Hanne-Kristin Holand datert 21.04.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkettlaminat
Vegger: Malte plater
Himling: Malt på malerpapir. Malte folierte plater.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning skrog plassbygd, fronter formpressede og fabrikkmalte. Ventilator med utkast ut i vegg.

Bad og vaskerom
Bad 1.etg: Våtromstapet fra byggeår. Gulvbelegg pvc. Sluk under dusjkabinett og derfor ikke besiktet. Himling malt på malerpapir. Innredet med dusjkabinett, servant og wc. Opplegg vaskemaskin. Trykkførende vannrør til våtrom kobber i vegg, på våtrom galvaniserte stålrør og avløp pvc. Rørgjennomføringer uautorisert. Vindu i yttervegg 2-lags glass isolerkvalitet.
Vaskerom i kjeller: Malte veggplater. Gulv pvc med oppbrett. Sluk pvc. Stoppekrane. Ingen øvrige tilkoblinger eller installasjoner for sanitært utstyr

Øvrig
Teknisk: El.installasjon tilhører annen faggruppe. El.installasjon har ikke pålegg som er kjent for rekvirent. Ytterligere kjennskap til installasjonen må tas med særskilt kompetansepersonell for dette fag.
Selger opplyser at det er sprekk på overflaten av pipen/muren bak ovnen.

Selger opplyser om at trepanel har råteskader i enkelte bord utvendig.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Hanne-Kristin Holand datert 21.04.2021, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Adkosmt fra privat vei.
Eiendommen har privat vann- og avløp.
Regulering Parsellen er regulert av området satt av til LNFR i kommuneplanens arealdel.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 850 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Hanne-Kristin Holand den 21.04.21
Takster og verdier Teknisk verdi 3 020 000,-
,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 348 832,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 255 796,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 13 578,- pr. År.

Kommunale avgifter er fordelt slik:
Kommunale avgifter kr/ar: 2859,-
Eiendomsskatt kr/ar: 10719,-

Det er registrert kommuneale restanser lik kr. 3394.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1960/2713-1/97 Rettighet
21.06.1960
Rettighetshaver:Statens Havnevesen
Lnr: 1297841
LEIEAVTALE
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg Forsikring
Polisenummer: 7728684
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Forhåndstakst
Egenerklæring
Ferdigattest
Tegninger
Eiendomsopplysninger (uregulert)
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Tomten er festet. Ta kontakt med meglerkontoret for mer informasjon angående festekontrakt.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 974 35 860

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Nordeidveien 2389 - presentert av Robin C. Lund i SNE Eiendomsmegling
Velkommen til Nordeidveien 2389 - presentert av Robin C. Lund i SNE Eiendomsmegling
En hyggelig enebolig på naturskjønne Reinøya!
En hyggelig enebolig på naturskjønne Reinøya!
Boligen strekker seg over 2 etasjer - i 1. etasjen finner du ei romslig stue med muligheter for diverse møblement
Boligen strekker seg over 2 etasjer - i 1. etasjen finner du ei romslig stue med muligheter for diverse møblement
I stuen er det også vedfyring - dette skaper en lun og hjemmekoslig atmosfære
I stuen er det også vedfyring - dette skaper en lun og hjemmekoslig atmosfære
Store vindsflater gir godt innslipp av naturlig lys! Vakker utsikt mot Ullsfjorden som møter Grøtsundet på sørsiden av øya.
Store vindsflater gir godt innslipp av naturlig lys! Vakker utsikt mot Ullsfjorden som møter Grøtsundet på sørsiden av øya.
Romslig kjøkken med opplegg for oppvaskmaskin og komfyr - her er det også plass til spisebord
Romslig kjøkken med opplegg for oppvaskmaskin og komfyr - her er det også plass til spisebord
Et hyggelig kjøkken!
Et hyggelig kjøkken!
Badet er innredet med dusjkabinett, toalett og servant - i tillegg er det opplegg for vaskemaskin
Badet er innredet med dusjkabinett, toalett og servant - i tillegg er det opplegg for vaskemaskin
Eget toalettrom med toalett og servant
Eget toalettrom med toalett og servant
Boligen har 3 soverom - Hovedsoverom med plass til stor dobbelseng og tilhørende møblement
Boligen har 3 soverom - Hovedsoverom med plass til stor dobbelseng og tilhørende møblement
Soverom 2 - Her også plass til stor seng og diverse oppbevaringsmøblement
Soverom 2 - Her også plass til stor seng og diverse oppbevaringsmøblement
Entré med trapp ned til innholdsrik kjelleretasje. Her er det mye interessant areal!
Entré med trapp ned til innholdsrik kjelleretasje. Her er det mye interessant areal!
Planskisse 1.etasje
Planskisse 1.etasje
Planskisse kjeller
Planskisse kjeller
Fra stua er det utgang til veranda med fin utsikt mot fjorden
Fra stua er det utgang til veranda med fin utsikt mot fjorden
Her er det muligheter for å møblere med hagemøbler
Her er det muligheter for å møblere med hagemøbler
Luftig veranda med gode utsiktsforhold
Luftig veranda med gode utsiktsforhold
Grillhytte som kan brukes rett i nærheten av boligen!
Grillhytte som kan brukes rett i nærheten av boligen!
Fasade
Fasade
Området
Området
Området
Området
På Nordeidet vil du i nabolaget finne omtenksomme folk som er inkluderende.
På Nordeidet vil du i nabolaget finne omtenksomme folk som er inkluderende.
Området
Området
Området
Området
Området
Området
Båtmarina rett nedenfor boligen - Fra havnen i Tromsdalen kan man regne ca. 25 minutter hit på en godværsdag.
Båtmarina rett nedenfor boligen - Fra havnen i Tromsdalen kan man regne ca. 25 minutter hit på en godværsdag.
Daglig er det 14 avganger tur/retur fra Reinøya
Daglig er det 14 avganger tur/retur fra Reinøya
Området
Området
Området
Området
Området
Området
På Reinøya er det en dagligvarebutikk!
På Reinøya er det en dagligvarebutikk!
Magisk utsikt fra eiendommen mot Lyngsalpene!
Magisk utsikt fra eiendommen mot Lyngsalpene!
Fra baksiden av eiendommen er det direkte jaktmuligheter og fantastisk turterreng
Fra baksiden av eiendommen er det direkte jaktmuligheter og fantastisk turterreng