Workinntoppen 11

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
50m2
Prisantydning
3 890 000,-

Workinntoppen 11 - En lekker og moderne leilighet fra 2018 med høy standard, tidsriktig materialvalg, fast garasjeplass og etterspurt beliggenhet. Leiligheten fremstår flott med stue, kvalitetskjøkken fra HTH med Siemens hvitevarer, flislagt bad og  to soverom. I tillegg er det veranda med fine solforhold.Fellesområdene på Workinntoppen er opparbeidet med flotte grøntområder, lekeplass og sitteplasser. Her har et godt bomiljø vært i fokus. Et av Tromsøs mest attraktive områder, med umiddelbar nærhet til rekreasjonsområder, busstopp og Langnes handelspark.Høydepunkter:<ul><li>Veranda med fine strålende solforhold</li><li>Fiber</li><li>Varmtvann og oppvarming ink i felleskost</li><li>Parkeringsplass og sportsbod i parkeringskjeller</li><li>Flotte turområder like ved</li><li>Moderne bygg med adkomst via heis</li></ul>Velkommen til visning! ... Les mer

Prisantydning: 3 890 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 3 168,-
Primærrom: 50m2
Bruksareal: 50m2
Soverom: 2
Byggeår: 2018
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Workinntoppen 11
9016 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-21-0162
Totalvurdering Workinntoppen 11 - En lekker og moderne leilighet fra 2018 med høy standard, tidsriktig materialvalg, fast garasjeplass og etterspurt beliggenhet. Leiligheten fremstår flott med stue med store vinduflater, kvalitetskjøkken fra HTH med Siemens hvitevarer, moderne flislagt bad og to soverom. I tillegg er det veranda som har fine solforhold og god plass for utemøbler.

Fellesområdene er opparbeidet med flotte grøntområder, lekeplass og sitteplasser. Her har et godt bomiljø vært i fokus og områdene har virkelig tatt form de seneste årene. Workinntoppen er et av Tromsøs mest attraktive boligområder, med umiddelbar nærhet til en rekke rekreasjonsområder, kollektivtransport og Langnes handelspark.

Høydepunkter:

- Veranda med fine strålende solforhold.
- Fiber
- Varmtvann og oppvarming ink i felleskost.
- Vannbåren varme i gulv i alle oppholdsrom.
- Parkeringsplass i parkeringskjeller.
- Sportsbod med god lagringsplass.
- Flotte turområder, kollektivtransport og mye mer i umiddelbar nærhet.
- Moderne bygg med adkomst via heis, fjernvarme og balansert ventilasjon.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 1714 snr. 13 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten har en fin beliggenhet på Workinntoppen som en av Tromsøs mest populære boligområder! Her er det kort veg til dagligvarehandel, kjøpesenter, skole, barnehage og svært gode bussforbindelser! Du skal ikke gå langt for å komme deg til flotte friarealer ved Prestvannet som byr på skøytebane og lysløype om vinteren og turstier om sommeren! Kun en liten spasertur unna finner du også sjøen.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Fellesarealene består av asfalterte internveger og grøntområder.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2018
Areal Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 57 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 29.11.2018.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom
2.etasje: Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og entré.
Fra stuen er det utgang til veranda.
Standard Kjøkkenet har en lys delikat innredning og integrerte hvitevarer.

Baderommet er romslig og er innredet med veggmontert toalett, dusjhjørne med glassdører og servant med speil og underskap. På baderommet er det opplegg for både vaskemaskin og tørketrommel.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Leiligheten har fast parkering på HC-plass. Som følge av midlertidig omdisponering benyttes for tiden parkering i heisanlegget.
Tomten Areal: 783 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Boligen er regulert til boligformål jf. Reguleringsplan datert 31.05.2017.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 890 000,- 
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdien er ikke satt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 7 236,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Styreleder sameiet Johannes Haugan Nilsen
Fellesutgifter Kr 3 168,- per mnd.

Fellesutgiftene dekker blant annet: Drift og vedlikehold, Vaktmestertjenester, Kostnader knyttet til TV og internett, Forsikring, Energi og brensel, Snøbrøyting mv.

Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte:
- Grunnleie kr 1 591,-
- Get og Homenet kr 477,-
- Sommer- og vintervedlikehold kr 150,-
- Varmtvann: Varmtvann 483/13 ( 4831 - 13)kr 200,-
- Gulvvarme 483/13 ( 4832 - 13) kr 400,-
- Garasje kr 350,-
Fellesgjeld Ingen fellesgjeld. Fellesformue kr 14 586,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrert negative servitutter på boligen.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP2028934
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Boligopplysninger
Vedtekter
Husordensregler
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse - Selger opplyser om en liten skade i vinduskarmen på det minste soverommet.
- Led spotter mellom kjøkken og gang er selv monterte med dobbeltsidig teip og kan enkelt fjernes.
- Lampe over spisebord i stue medfølger ikke handelen.
Forkjøpsrett Det er ikke forkjøpsrett.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

+47 995 01 466

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Workinntoppen 11 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Velkommen til Workinntoppen 11 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn! Innbydende entré med god plass til å sette opp skohyller og oppheng for yttertøy.
Velkommen inn! Innbydende entré med god plass til å sette opp skohyller og oppheng for yttertøy.
Leiligheten er fra 2018 og har gjennomgående moderne og ny standard.
Leiligheten er fra 2018 og har gjennomgående moderne og ny standard.
Den nydelig spileveggen i gangen gir leiligheten et herlig førsteinntrykk.
Den nydelig spileveggen i gangen gir leiligheten et herlig førsteinntrykk.
Lave felleskostnader med bl.a. internett (fiber), oppvarming og varmtvann inkludert.
Lave felleskostnader med bl.a. internett (fiber), oppvarming og varmtvann inkludert.
Videre inn fra gangen kommer du til kjøkkenet.
Videre inn fra gangen kommer du til kjøkkenet.
Kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH og integrerte hvitevarer fra Siemens.
Kjøkkeninnredning fra kvalitetsleverandøren HTH og integrerte hvitevarer fra Siemens.
Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass.
Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass.
Leiligheten har naturlige soner for innredning av sofagruppe og spisebord.
Leiligheten har naturlige soner for innredning av sofagruppe og spisebord.
Spisebordet har sin plass like ved kjøkkenet. Store vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys i rommet.
Spisebordet har sin plass like ved kjøkkenet. Store vindusflater slipper inn rikelige mengder med naturlig lys i rommet.
Generøs takhøyde og store vindusflater gir leiligheten en luftig og behagelig romfølelse.
Generøs takhøyde og store vindusflater gir leiligheten en luftig og behagelig romfølelse.
Fra stuen er det utgang til veranda som byr på svært gode solforhold!
Fra stuen er det utgang til veranda som byr på svært gode solforhold!
Selger opplyser at på de beste sommerdagene har man sol fra ca 11:00 - 21:00!
Selger opplyser at på de beste sommerdagene har man sol fra ca 11:00 - 21:00!
Nydelig utsikt fra veranda!
Nydelig utsikt fra veranda!
Stort flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, plass for tørketrommel og servant med god oppbevaringsplass under
Stort flislagt bad med opplegg for vaskemaskin, plass for tørketrommel og servant med god oppbevaringsplass under
Downlights i tak gir badet et fint helhetsinntrykk.
Downlights i tak gir badet et fint helhetsinntrykk.
Leiligheten har to soverom av god størrelse.
Leiligheten har to soverom av god størrelse.
Begge soverommene vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Begge soverommene vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Soverom 2 har god oppbevaringsplass i garderobeskap.
Soverom 2 har god oppbevaringsplass i garderobeskap.
En parkeringsplass i felles garasjeanlegg. I tillegg følger det en sportsbod med leiligheten.
En parkeringsplass i felles garasjeanlegg. I tillegg følger det en sportsbod med leiligheten.
I nærheten finner du gode bussforbindelser som tar deg over hele Tromsøya  med hyppige avganger i timen!
I nærheten finner du gode bussforbindelser som tar deg over hele Tromsøya med hyppige avganger i timen!
Et av Tromsøs mest attraktive områder, med umiddelbar nærhet til rekreasjonsområder, busstopp og Langnes handelspark.
Et av Tromsøs mest attraktive områder, med umiddelbar nærhet til rekreasjonsområder, busstopp og Langnes handelspark.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!