Lenangsveien 2871

Nord-Lenangen

Soverom
5 stk
Størrelse
228m2
Prisantydning
1 750 000,-

Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid. Eldre enbolig med fantastisk utsikt over Ullsfjorden, Vannøya, Karlsøy, Reinøya og Nord Fugløy. Boligen strekker seg over 2 etasjer og inneholder: Loftetasje: Gang og 3 soverom. 1.eta sje: Entré, vaskerom, 2 bad, 2 stuer, 2 kjøkken, 2 soverom og toalettrom.. Kjelleretasje: Kjellerstue og vaskerom'. I tillegg er det godt med oppbevaringsmuligheter i boder både i 1.etasje og i kjeller.  Boligen ligger i naturskjønne omgivelser i Nord Lenangen. Et eldorado for friluftsfolk året rundt. Her er det en kort kjøretur til utallige fjelltopper og turmål. Fra boligen er det ca. 6,5 mil til kommunesenteret Lyngseidet.  Det er va. 4 mil til ferjeleiet Svensby, og således en relativit kort kjøretur til Tromsø. ... Les mer

Prisantydning: 1 750 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 219m2
Bruksareal: 228m2
Soverom: 5
Byggeår: 1951

Se full beskrivelse

Eiendom Lenangsveien 2871
9068 Nord-Lenangen
Oppdragsnummer 52-21-0140
Totalvurdering Eldre enebolig på stor tomt i naturskjønne Nord Lenangen.

Boligen strekker seg over 2 etasjer og inneholder:

Loftetasje: Gang og 3 soverom
1.etasje: Entré, vaskerom, 2 bad, 2 stuer, 2 kjøkken, 2 soverom og toalettrom.
Kjelleretasje: Vaskerom og boder

I tillegg er det godt med oppbevaringsmuligheter i boder både i 1.etasje og i kjeller.

Det er godt med parkeringsmuligheter på tomten.

Eiendommen ligger i naturskjønne omgivelser i Lyngen. Lyngen anses som et eldorado for friluftsfolk året rundt. Her er det en kort kjøretur til utallige fjelltopper og turmål både på land og til vanns. Fra boligen er det ca. 6,5 mil til kommunesenteret Lyngseidet, med dagligvarebutikk, legesenter og andre servicetilbud. Det er va. 4 mil til ferjeleiet Svensby-Breivikeidet, og således en relativt kort kjøretur til Tromsø.

For ytterligere informasjon ta kontakt med ansvarlig megler Ivar J. Nerdal.
Matrikkel Gnr. 107 bnr. 21 i Lyngen kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger i Nord-Lenangen i Lyngen kommune. Det er ca. 65 km til kommunesenteret Lyngseidet, hvor det finnes et utvalg butikker, alle kommunale servicefunksjoner og fergeforbindelse nordover. Det er relativt kort reiseavstand til Tromsø med ca. 40 km til fergeleiet Svensby med ferge over Ulsfjorden til Breivikeidet.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei med privat vei frem til eiendommen.
Tomt/beskaffenhet Flat tomt som på overside av vegen. Tomten er opparbeidet med plen, bedd og beplantning. Foran inngang er det lagt heller av betong. Tomten ligger idyllisk til med fin utsikt mot fjorden.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1951

Tilbygg: 1971
Tilbygg: 1984
Areal Primærrom: 219 kvm, Bruksareal: 228 kvm, Bruttoareal: 255 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 8
Byggemåte Boligen er oppført med loft og kjeller i opprinnelig del og dunfamentert på grunnmur av plasstøpt betong og mur av Leca på støpte såler. Antas fundamentert til fast frostfri grunn. Deler av boligen er innredet som leilighet.

Utvendig
Yttervegger i bindingsverk, trolig isolert med 10 cm. mineralull. Utvendig er yttervegger bygget opp med vindtette plater, vindsperre, lekter og kledd med tommermannspanel. Noen eldre vinduer med doble glass i koblede rammer av tre. Nyere vinduer med 2- og 3-lags isolerglass i karmer og rammer av tre.
Saltak bygget opp av en selvbærende takstoler og sperreverk av tre. Opprinnelig del er tekket med taktro og pappshingel. Tilbyggene har taktekking av stålplater med taksteinsprofil.
Balkong utenfor stue er i tilbygg, bygget av trykkimpregnerte materialer og fundamentert på søyler. Deler av balkongen er overbygget med tak. Det er bygget rampe ned til terreng. Takoverbygget inngangsparti med trapp og platt av strekkmetall. Inngang til ekstra boenhet fra bakkeplan på baksiden av boligen.
Pipe murt i teglstein i opprinnelig del av boligen. I stue er pipe og brannmur/vegg forblendet med tegl fasadestein. Stor plassbygget peis i stuen.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Bjørnar Elvemo datert 12.08.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest på denne boligen.
Innhold Inngår i p-rom:
Kjeller: Trapperom, kjellerstue og vaskerom.
1.etasje: Entré, vaskerom, 2 bad, 2 stuer, 2 kjøkken, 2 soverom, vindfang og toalettrom.
Loft: Gang og 3 soverom.

I tillegg er det bod både i kjeller og i 1.etasje.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Bjørnar Elvemo datert 12.08.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendige veggoverflater i tørre rom består for det meste av plater med malt miljøstrie, tapetserte plater, malt trepanel og malte plater.
Innvendig himlinger er av malte himlingsplater av Tak-Ess type og malte glatte plater.
På gulvet er det vinylbelegg, laminat og heldekkende tepper.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning i opprinnelig del med malte glatte fronter og dører. Oppvaskbenk med stålbeslag og frittstående hvitevarer. I det andre kjøkkenet er det innredning med glatte fronter og dører av heltre. Benkeplate av laminat, flis over benk. Overskap og frittstående hvitevarer.

Bad
Baderomspanel på vegger i begge bad og vaskerom.
Det ene badet er innredet med lukket dusjkabinett, innredning med profilerte fronter og vask i benkeplate og gulvmontert toalett. Det andre badet er innredet med stor innredning med vask i benkeplater og lukket dusjkabinett med masasjedyser.
Toalett på eget rom vegg-i-vegg med badet.

Tekniske installasjoner
Åpent og skjult elektrisk installasjon. Sikringsskap plassert i gang på loft, alle fordelingskurser er sikret med skrusikringer.
Hovedinntak for vann og varmtvannsbereder er plassert i kjeller. Åpen rørinstallasjon i kobber/kutlev fordelt fra kjeller.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Peis i stue. Montert varmepumpe av luft/luft i stue i tilbygg.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Rikelig med parkeringsplass på tomten.
Tomten Areal: 1 476 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Adkomst fra offentlig veg med privat vei frem til eiendommen.
Tilkoblet felles kommunalt vann.
Tilkoblet privat septik med infiltrasjonsanlegg.
Regulering Boligen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan med planidentifikasjon 1938201701.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 750 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Bjørnar Elvemo den 18.08.20
Takster og verdier Teknisk verdi 3 034 250,-
Verdi takst 2 750 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 347 551,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 251 185,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 10 484,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt energiforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrert negative servitutter på denne eiendommen.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Reguleringskart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
En hyggelig enebolig på stror tomt i natruskjønne Lyngen!
En hyggelig enebolig på stror tomt i natruskjønne Lyngen!
Her er det kun en kort kjøretur til utallige fjelltopper og turdestinasjoner både på land og til havs
Her er det kun en kort kjøretur til utallige fjelltopper og turdestinasjoner både på land og til havs
Til informasjon
Til informasjon
Velkommen inn!
Velkommen inn!
I første etasjen er det 2 kjøkken
I første etasjen er det 2 kjøkken
Her er det godt med skap- og benkeplass
Her er det godt med skap- og benkeplass
På kjøkkenet er det plass til spisegruppe
På kjøkkenet er det plass til spisegruppe
Fra kjøkkenet er det adkomst til stue - her er det også plass til spisestuebord
Fra kjøkkenet er det adkomst til stue - her er det også plass til spisestuebord
Stua kan deles opp i flere soner med diverse møblement
Stua kan deles opp i flere soner med diverse møblement
Romslig stue med store vindusflater som gir godt innslipp av naturlig lys
Romslig stue med store vindusflater som gir godt innslipp av naturlig lys
Kjøkken 2
Kjøkken 2
Fra kjøkken 2 er det adkomst til stue med peis
Fra kjøkken 2 er det adkomst til stue med peis
Dette er også en romslig stue med plass til diverse møblement
Dette er også en romslig stue med plass til diverse møblement
I første etasjen er det 2 soverom - her er det plass til stor seng og tilhørende møblement
I første etasjen er det 2 soverom - her er det plass til stor seng og tilhørende møblement
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Bad 1 er innredet med servant og dusjkabinett
Bad 1 er innredet med servant og dusjkabinett
Bad 1
Bad 1
Dusjkabinett
Dusjkabinett
Bad 2 er også innredet med dusjkabinett og servant
Bad 2 er også innredet med dusjkabinett og servant
Eget toalett rom med toalett og servant
Eget toalett rom med toalett og servant
I 2. etasje er det 3 romslige soverom
I 2. etasje er det 3 romslige soverom
Alle soverommene har plass til stor seng og diverse møblement - her soverom 2
Alle soverommene har plass til stor seng og diverse møblement - her soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
I underetasjen er det godt med oppbevaringsplass i boder og kott
I underetasjen er det godt med oppbevaringsplass i boder og kott
Lenangsveien 2871 etasje 0 2
Lenangsveien 2871 etasje 0 2
Lenangsveien 2871 etasje 1 2
Lenangsveien 2871 etasje 1 2
Lenangsveien 2871 etasje 2 2
Lenangsveien 2871 etasje 2 2
Fra stua er det utgang til en takoverbygd balkong - her er det muligheter for å møblere med diverse hagemøbler
Fra stua er det utgang til en takoverbygd balkong - her er det muligheter for å møblere med diverse hagemøbler
Fasade - Boligen ble renovert og utvidet med to store tilbygg
Fasade - Boligen ble renovert og utvidet med to store tilbygg
Fasade - Boligen ligger flott til i naturskjønne omgivelser i Lyngen
Fasade - Boligen ligger flott til i naturskjønne omgivelser i Lyngen
Velkommen til Lengangsveien 2871!
Velkommen til Lengangsveien 2871!
lenangsveien2871 (46 of 47)
lenangsveien2871 (46 of 47)
Boligen ligger nært både sjø og fjell!
Boligen ligger nært både sjø og fjell!
Velkommen på visning!
Velkommen på visning!
Det er ca. 6,5 mil til kommunesenteret Lyngseidet - her er det dagligvarebutikker og andre servicetilbud man måtte trenge
Det er ca. 6,5 mil til kommunesenteret Lyngseidet - her er det dagligvarebutikker og andre servicetilbud man måtte trenge
Fra boligen er det ca. 40 km til ferjeleiet Svensby-Breivikeidet og dermed en relativt kort kjøretur til Tromsø
Fra boligen er det ca. 40 km til ferjeleiet Svensby-Breivikeidet og dermed en relativt kort kjøretur til Tromsø