Skanckesmuget 1B

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
64m2
Prisantydning
4 100 000,-

Skanckesmuget 1B - Påkostet og rålekker toppleilighet fra 2021 beliggende midt i hjertet av Tromsø sentrum med gåavstand til alt!En av byens stiligste og mest gjennomførte 3-roms selveierleiligheter er nå for salg i Minuttet borettslag. Leiligheten holder gjennomgående høy standard med nydelige fargekombinasjoner, eksklusive materialvalg og sjelden flott sentrumsbeliggenhet. Her er det virkelig ikke spart på noe!Bygget ligger fint og skermet til Skaneckesmuget med gåavstand til alt sentrum har å by på. Her har du umiddelbar nærhet til kollektivtransport, dagligvare, apotek, kafeer, restaurander og mye mer.Høydepunkter: <ul><li>To balkonger</li><li>Fantastisk utsikt og herlige solforhold</li><li>Høy standard med påkostninger i alle rom</li><li> Alt inkludert i felleskostnader</li><li>Felles takterrasse på 80 m²</li></ul>Sjelden mulighet! ... Les mer

Prisantydning: 4 100 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 11 166,-
Fellesgjeld: 2 940 000,-
Primærrom: 64m2
Bruksareal: 64m2
Soverom: 2
Byggeår: 2021

Se full beskrivelse

Eiendom Skanckesmuget 1B
9008 Tromsø
6. etasje
Oppdragsnummer 52-21-0104
Totalvurdering Skanckesmuget 1B - Påkostet og rålekker toppleilighet fra 2021 beliggende midt i hjertet av Tromsø sentrum med gåavstand til alt!

Høydepunkter:
*To balkonger
*Fantastisk utsikt og herlige solforhold
*Høy standard med påkostninger i alle rom
* Alt inkludert i felleskostnader
*Felles takterrasse på 80 m²
*Heis fra underetasje med sportsboder og sykkelparkering og opp til takterrase.

Entré
Leilighetens gjennomførte helhetsinntrykk og gode atmosfære oppleves allerede i det du kommer inn døra og får øye på de massive sorte eikedørene og den gjennomgående lyse en-stavs eikeparketten. Her er det plass til stativ/hyller for sko og oppheng for yttertøy. Det er i tillegg satt inn ekstra tykk ytterdør for maksimal støydemping.

Stue:
Videre inn kommer du til stue/kjøkken som er i åpen løsning. Stuen har naturlige soner for innredning av sofagruppe og stort spisebord. Rommet har et svært moderne og lekkert preg med el-peis og store skrå vindusflater som slipper inn rikelige mengder med naturlig lys og byr på fantastisk utsikt. Fra stue er det utgang til sørvendt balkong med strålende sol- og utsiktsforhold hvor du fint får plass til utemøbler.

Kjøkken:
Nydelig sort kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH. Kjøkkenet er oppgradert utover standard leveranse med bl.a. vinskap, gullvask og armatur, mosaikkfliser over kjøkkenbenk og spotter under overskap. Her har du alt du trenger av integrerte hvitevarer med stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin, samt kombiskap med kjøl og frys. De sorte hengende lysene gir kjøkkenet et meget lekkert helhetsinntrykk.

Bad:
Meget lekkert og påkostet flislagt bad med nydelige fargekombinasjoner og moderne detaljer som sorte glassdører i dusjsonen, sort blandebatteri med rainshower og sorte knagger. Her har du praktisk og tøff baderomsinnredning og speil med lys, opplegg for vaskemaskin og spyletoalett med fjernkontroll og dempelokk (Geberit AquaClean Mera). For øvrig er badet utstyrt med to elektriske håndkletørkere, stjernehimmel og Sonos trådløst musikkanlegg integrert i himlingen.

Soverom:
Leiligheten har to soverom som begge fremstår romslig med plass for dobbelseng. Hovedsoverommet er innredet med stor skyvedørsgarderobe med speil, vegghengt TV og spilevegg bak seng som virkelig gir deg hotellfølelsen her. Utgang til egen balkong som nyter morgen/formiddagssolen og har fantastisk utsikt ut over byen og sundet til Fjellheisen og Tromsdalstinden.

Fasiliteter:
Utenfor bygget er det varmeanlegg i gangstier/adkomst. Bygget har heis fra underetasjen og opp til takterrassen. Leiligheten disponerer en stor sportsbod i underetasjen med god lagringsplass. Felles for samtlige enheter er at alle nyter egen balkong, og alle har tilgang til en felles takterrasse på hele 80m² som er innredet med flere sittegrupper og byr på særegen og urban utsikt over byen. Borettslaget har i tillegg egen sykkelparkering i underetasjen og søppelsug.

Beliggenhet:
Minuttet borettslag ligger midt i hjertet av Tromsø med gåavstand til alt sentrum har å by på. Her har du umiddelbar nærhet til kollektivtransport, dagligvare, apotek, kafeer og mye mer. I forbindelse med utbygging og fornying av Nordbyen er det allerede kommet flere nye restauranter og rekreasjonsområder i området rundt leiligheten.

Gaten har navn etter konsul Lorentz Skancke (1786-1879). Født i Orkdal, kom til Tromsø i 1803 og fikk kjøpmannsborgerskap i 1812. Kjøpmannen eide den langstrakte Skanckegården - Storgata 102 - som ligger der Skanckesmuget begynner. Konsul Skancke regnes som en av de betydeligste i byens eldre historie. Gjennom årenes løp har Skanckesmuget alltid vært synonymt med aktivitet og næring, men de siste årene har området blitt litt glemt . Minuttet har børstet støvet av det tradisjonsrike smuget - og gitt det den glansen det fortjener.

Øvrige kvaliteter:
- Forutsigbare boutgifter med oppvarming (fjernvarme), varmtvann, kabel-tv, internett og kommunale avgifter inkludert i felleskostnadene.
- Sorte, stilige spottskinner i stue/kjøkken og på begge soverom.
- Lysene i leiligheten kan styres med app på mobil (xComfort Smarthus trådløs styring).
- Sorte lysbrytere og sorte Elko pluss stikkontaker.
- Plissegardiner på alle vinduer og begge balkongdører.
- Leiligheten er malt opp i annen farge enn det som var standard leveranse.
- Porttelefon med fargekamera
- Søppelsug

Denne må oppleves - velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 4101, andelsnr. 17 i Minuttet Borettslag med orgnr. 825216502 i Tromsø kommune
Tomt/beskaffenhet Tomten er svakt skrånende østvendt. Indre områder med gangveger av belegningsstein. Belysning med lave armaturer til gangvegen. Grøntområder med plen.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 2021
Areal Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 64 kvm, Bruttoareal: 70 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Antatt betongfundamenter. Grunnmur av betongelementer.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger av betongelementer og bindingsverk med utvendige fasadeplater av metall. Betong/betongelementer som etasjekillere.

Dører og vinduer
Vinduer av 3-lags energiglass. Innvendige mørke kompakte glatte dører. Glatt hvit entredør. Terrasse/balkongdører med glassfelt. Skyvedører med speil foran
garderobe på hovedsoverommet. Plissegardiner foran vinduer og verandadører.

Takkonstruksjon m/tekking
Flatt tak av betongelementer. Tekket med folie. Innvendige taknedløp.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 07.10.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Innhold Inngår i p-rom:
6.etasje: Entré, bad, stue, kjøkken og 2 soverom.

I tillegg er det sydvestvendt balkong på 5 kvm., samt østvendt balkong på 4,5 kvm.
Leiligheten disponerer en sportbod med tilkomst fra fellesareal.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 07.10.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Enstavs eikeparkett og fliser.
Vegg: Malte flater
Himling: Malte flater.
Listefrie overganger mellom vegg og himling.

Kjøkken
Innredning med sorte fronter. Spotbelysning under overskap. Vaskekum med gullfarge. Ventilator. Integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, vinskap, kjøl og fryseskap. Moderat standard på integrerte hvitevarer.

Bad og vaskerom
Bad: Veggmontert el. drevet spyletoalett med dempelokk på badet (Geberit AquaClean Mera). Dusjnisje med glassdører og med mosaikkefliser på overflatene i dusj. Servant med underskap med belysning og speil med belysning. Handkletørker. Opplegg for vaskemaskin. Stjernehimmel med ca. 160 led lyspunkt. Sonos trådløst musikkanlegg med integrert høyttaler (to veis Bower & Wilkins). Badet er komplett flislagt. Avtrekk over himling. Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.

Øvrig
Elektrisk: Boligen har skjult elektrisk anlegg. El.skap med automatsikringer. Dataskap. X-comfort trådløs styring av lys. Sorte brytere og stikk, Elko pluss. Spottskinner.
VVS: Vannskap med rør i rør system. Balansert ventilasjon med gjenvinning.
Porttelefon med døråpner.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 07.10.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Vannbåren varme og el-peis i stue.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Tomten Areal: 659 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Boligen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 22.11.2017, 24.01.1952.

Det er registrert pågående regulering i området. Se vedlagt pågående regulering.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Minuttet Borettslag
Andelsnummer: 17
Fellesutgifter: Kr. 11 166,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 2 940 000,-.
Andel fellesformue: Kr. 23 000,-.

Spesifikasjon av lån:
Lånenummer: 94847199630, Handelsbanken
Annuitetslån, 4 terminer per år.
Rentesats per 24.03.2021: 1.43% pa.
Antall terminer til innfrielse: 196
Saldo per 24.03.2021: 37 050 558
Andel av saldo: 2 908 254
Første termin/første avdrag: 20.09.2020 ( siste termin 20.03.2070 )
Flytende rente + margin 1%
Flytende rente

Boligselskap er tilknyttet sikringsordning. Borettslag som har tegnet seg for sikring kan si opp avtalen innen 1. desember med virkning fra kommende årsskifte. Etter borettslagslovens bestemmelser skal vedtak om oppsigelse av forsikringen gjøres av borettslagets generalforsamling.
Finansieringsforetaket kan til enhver tid si opp en avtale med forsikringstaker dersom forsikrede ikke oppfyller de krav som er lagt til grunn ved første gangs forsikring.
Sikringsfondets tilbyder er: Klare Finans AS.
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 4 100 000,- 
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 07.10.20
Takster og verdier Teknisk verdi 4 110 080,-
Verdi takst 4 100 000,-
Formuesverdi Formuesverdi er ikke tilgjengelig da boligen er nyetablert.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er inkludert i fellesutgiftene.
Energiforbruk Selger har ikke opplyst tall på energiforbruk.
Adgang til utleie Andelseieren kan ikke uten styrets samtykke overlate bruken av boligen til andre.
Borettslag Minuttet Borettslag
Fellesutgifter Kr 11 166,- per mnd.

Fra 01.04.2021 vil fellesutgiftene være fordelt slik:
Fjernvarme og varmt tappevann Hovedbygget 499
Grunnleie 3 582
Avdrag lån 3 544
Renter lån 3 062
Tv og internett 479
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 2 940 000,- Fellesformue kr23 000,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrert negative servitutter på denne eiendommen.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 89674682-2
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Boligopplysninger
Vedtekter
Reguleringsplan
Pågående regulering
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Forkjøpsrett Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Anders Karlstrøm

+47 995 01 466

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Skanckesmuget 1B - Presentert av SNE Eiendomsmeling ved Anders Karlstrøm og Tom Espen Stormo!
Velkommen til Skanckesmuget 1B - Presentert av SNE Eiendomsmeling ved Anders Karlstrøm og Tom Espen Stormo!
Påkostet og rålekker toppleilighet fra 2021 beliggende midt i hjertet av Tromsø sentrum med gåavstand til alt!
Påkostet og rålekker toppleilighet fra 2021 beliggende midt i hjertet av Tromsø sentrum med gåavstand til alt!
Leiligheten ligger i toppetasjen i Minuttet borettslag midt i hjertet av Tromsø sentrum.
Leiligheten ligger i toppetasjen i Minuttet borettslag midt i hjertet av Tromsø sentrum.
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn! Leilighetens gjennomførte helhetsinntrykk og gode atmosfære oppleves allerede i det du kommer inn døra og får øye på de massive sorte eikedørene og den gjennomgående lyse en-stavs eikeparketten.
Velkommen inn! Leilighetens gjennomførte helhetsinntrykk og gode atmosfære oppleves allerede i det du kommer inn døra og får øye på de massive sorte eikedørene og den gjennomgående lyse en-stavs eikeparketten.
Videre inn kommer du til stue/kjøkken som er i åpen løsning. Legg merke til de sorte vindusrammene og spottskinnene i taket.
Videre inn kommer du til stue/kjøkken som er i åpen løsning. Legg merke til de sorte vindusrammene og spottskinnene i taket.
Stuen har naturlige soner for innredning av sofagruppe og stort spisebord.
Stuen har naturlige soner for innredning av sofagruppe og stort spisebord.
Leiligheten holder gjennomgående høy standard med nydelige fargekombinasjoner, eksklusive materialvalg og sjelden flott sentrumsbeliggenhet.
Leiligheten holder gjennomgående høy standard med nydelige fargekombinasjoner, eksklusive materialvalg og sjelden flott sentrumsbeliggenhet.
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Bla raskt til høyre for morgenrutine --->
Skråvinduene gir et meget lekkert og moderne preg og gir leiligheten herlige lysforhold og nydelig utsikt.
Skråvinduene gir et meget lekkert og moderne preg og gir leiligheten herlige lysforhold og nydelig utsikt.
Borealis Arkitekter har lagt stor vekt på utnyttelse av naturlig lys med åpne planløsninger og store vindusflater.
Borealis Arkitekter har lagt stor vekt på utnyttelse av naturlig lys med åpne planløsninger og store vindusflater.
El-peisen gir en behagelig temperatur og en lun atmosfære i leiligheten.
El-peisen gir en behagelig temperatur og en lun atmosfære i leiligheten.
Nydelig sort kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH.
Nydelig sort kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH.
Kjøkkenet er oppgradert utover standard leveranse med bl.a. vinskap, gullvask og armatur, mosaikkfliser over kjøkkenbenk og spotter under overskap.
Kjøkkenet er oppgradert utover standard leveranse med bl.a. vinskap, gullvask og armatur, mosaikkfliser over kjøkkenbenk og spotter under overskap.
Her har du alt du trenger av integrerte hvitevarer med stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin, samt kombiskap med kjøl og frys.
Her har du alt du trenger av integrerte hvitevarer med stekeovn, induksjon platetopp, oppvaskmaskin, samt kombiskap med kjøl og frys.
De sorte hengende lysene gir kjøkkenet et meget lekkert helhetsinntrykk.
De sorte hengende lysene gir kjøkkenet et meget lekkert helhetsinntrykk.
Her er det virkelig ikke spart på noe!
Her er det virkelig ikke spart på noe!
Fra stue er det utgang til sørvendt balkong med strålende sol- og utsiktsforhold hvor du fint får plass til utemøbler.
Fra stue er det utgang til sørvendt balkong med strålende sol- og utsiktsforhold hvor du fint får plass til utemøbler.
Vakkert!
Vakkert!
Entreen har plass til stativ/hyller for sko og oppheng for yttertøy. Det er i tillegg satt inn ekstra tykk ytterdør for maksimal støydemping.
Entreen har plass til stativ/hyller for sko og oppheng for yttertøy. Det er i tillegg satt inn ekstra tykk ytterdør for maksimal støydemping.
Meget lekkert og påkostet flislagt bad med nydelige fargekombinasjoner og moderne detaljer som sorte glassdører i dusjsonen, sort blandebatteri med rainshower og sorte knagger
Meget lekkert og påkostet flislagt bad med nydelige fargekombinasjoner og moderne detaljer som sorte glassdører i dusjsonen, sort blandebatteri med rainshower og sorte knagger
Her har du praktisk og tøff baderomsinnredning og speil med lys, opplegg for vaskemaskin og spyletoalett med fjernkontroll og dempelokk (Geberit AquaClean Mera).
Her har du praktisk og tøff baderomsinnredning og speil med lys, opplegg for vaskemaskin og spyletoalett med fjernkontroll og dempelokk (Geberit AquaClean Mera).
Badet er også utstyrt med to elektriske håndkletørkere, stjernehimmel og Sonos trådløst musikkanlegg integrert i himlingen.
Badet er også utstyrt med to elektriske håndkletørkere, stjernehimmel og Sonos trådløst musikkanlegg integrert i himlingen.
Leiligheten har to soverom som begge fremstår romslig med plass for dobbelseng.
Leiligheten har to soverom som begge fremstår romslig med plass for dobbelseng.
Lysene i leiligheten kan styres med app på mobil (xComfort Smarthus trådløs styring).
Lysene i leiligheten kan styres med app på mobil (xComfort Smarthus trådløs styring).
Hovedsoverommet er innredet med stor skyvedørsgarderobe med speil, vegghengt TV og spilevegg bak seng som virkelig gir deg “hotellfølelsen”.
Hovedsoverommet er innredet med stor skyvedørsgarderobe med speil, vegghengt TV og spilevegg bak seng som virkelig gir deg “hotellfølelsen”.
Utgang til egen balkong som nyter morgen/formiddagssolen og har fantastisk utsikt ut over byen og sundet til Fjellheisen og Tromsdalstinden.
Utgang til egen balkong som nyter morgen/formiddagssolen og har fantastisk utsikt ut over byen og sundet til Fjellheisen og Tromsdalstinden.
Soverom 2 med plass for seng og skrivepult. Leiligheten har plissegardiner på alle vinduer og begge balkongdører.
Soverom 2 med plass for seng og skrivepult. Leiligheten har plissegardiner på alle vinduer og begge balkongdører.
Her er livet fra byen, vinglass med venner eller et forfriskende morgenbad- kun en heistur unna!
Her er livet fra byen, vinglass med venner eller et forfriskende morgenbad- kun en heistur unna!
Planskisse
Planskisse
Borettslaget har felles takterrasse på hele 80m² som byr på særegen og urban utsikt over byen.
Borettslaget har felles takterrasse på hele 80m² som byr på særegen og urban utsikt over byen.
Innredet med flere sittegrupper og solsenger.
Innredet med flere sittegrupper og solsenger.
Borettslaget har i tillegg egen sykkelparkering i underetasjen og leiligheten disponerer en stor sportsbod med god lagringsplass like ved..
Borettslaget har i tillegg egen sykkelparkering i underetasjen og leiligheten disponerer en stor sportsbod med god lagringsplass like ved..
Denne må oppleves - velkommen til visning!
Denne må oppleves - velkommen til visning!