Straumsvegen 428

Kvaløya

Soverom
5 stk
Størrelse
293m2
Prisantydning
5 290 000,-

Straumsvegen 428 - En stor og spennende familiebolig med landlig beliggenhet i Håkøybotn med naturen som nærmeste nabo. Høydepunkter: <ul><li>Terrasse på 84 kvm og stor hage med strålende solforhold</li><li>Dobbelgarasje</li><li>Solid og velfungere nde basseng!!</li><li>Fantastiske turområder i umiddelbar nærhet</li></ul> Eiendommen byr på flere etterspurte kvaliteter som dobbelgarasje og stor tomt på hele 1651 kvm. Boligen fremstår godt tatt vare på og har vært gjennom flere oppgraderinger de seneste årene med bl a nytt kjøkken med kostbare hvitevarer, ny baderomsinnredning, nye vinduer og nytt sikringsskap.Landlig beliggenhet med herlige turområder sommer som vinter i umiddelbar nærhet. Fra eiendommen bruker du ca 15 min til flyplassen/Giæverbukta og 18 min til sentrum. I tillegg er det busstopp like ved.  ... Les mer

Prisantydning: 5 290 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 203m2
Bruksareal: 293m2
Soverom: 5
Byggeår: 1965
Energimerking: F

Se full beskrivelse

Eiendom Straumsvegen 428
9105 Kvaløya
Oppdragsnummer 52-21-0039
Totalvurdering Straumsvegen 428 - En stor og spennende familiebolig med landlig beliggenhet i Håkøybotn med naturen som nærmeste nabo. Eiendommen byr på flere etterspurte kvaliteter som dobbelgarasje og stor tomt på 1651 kvm med masse boltreplass. Boligen fremstår godt tatt vare på og har vært gjennom flere oppgraderinger de seneste årene med bl a nytt kjøkken med kostbare hvitevarer, ny baderomsinnredning, nye vinduer og nytt sikringsskap.

Underetasje:
Bilen parkerer du i den store dobbelgarasjen går rett inn i boligen. Det første du blir møtt av når du kommer inn er den store og luftige hallen med generøs takhøyde, nydelige farge- og materialvalg og spennende detaljer. Entreen/hallen har eget garderoberom tilknyttet med svært god og praktisk oppbevaringsplass for feks sko og yttertøy. Videre består underetasjen av tre soverom og kjellerstue med god plass sofagruppe og øvrig innredning. I tillegg er det er bad med med dusj, wc og servant med god skapplass.

1. etasje:
Boligens 1. etasje fremstår meget elegant med flere stilige elementer som herlige fargekombinasjoner, rentbrennende vedovn fra 2016, god takhøyde og store vindusflater som slipper inn rikelige mengder med naturlig lys og gir en flott helhet i etasjen. Stue og kjøkken i delvis åpen løsning. Her er det naturlige soner for innredning av sofagruppe og spisebord, samtidig som det er mange møbleringsmuligheter.

Kjøkkenet har svært mye skap- og benkeplass som gir praktiske arbeidsforhold og god oppbevaringsplass. Her er det lagt mye vekt på de moderne og herskapelige detaljene med de hvite profilerte frontene, downlights i tak, treverket på vegg og kostbare hvitevarer fra kvalitetsleverandører som Norcool, Siemens og Miele.

Romslig bad/vaskerom med fliser på gulv, dusjkabinett, wc og praktisk og estetisk flott dobbel servant. Badet har i tillegg opplegg for vaskemaskin. 1. etasje har to gode soverom som begge har god oppbevaringsplass i henholdsvis walk-in closet og garderobeskap.

Uteområder:
Eiendommen har store og flotte uteområder med terrasse på hele 84 kvm og flat tomt med mye boltreplass. Terrassen har god plass for utemøbler, grill og her kan du virkelige nyte de fine dagene. Videre har du noe så sjeldent som et solid og godt bygget basseng. Bassenget har 13,8KW varmepumpe med renseanlegg og sirkulasjonspumpe. Hagen med den store plenen passer utmerket til uteaktiviteter for både store og små.

Landlig beliggenhet med herlige turområder i umiddelbar nærhet. Her har du flere km med stier i skog og mark sommer som vinter. Et steinkast unna ligger fjæra som er langgrun med fin bademuligheter helt ytterst på odden. Fra eiendommen bruker du ca 5 min med bil til populære og velkjente Eide Handel, 7 min til Kaldfjos skole, 15 min til flyplassen/Giæverbukta og 18 min til Tromsø sentrum. I tillegg er det busstopp like ved.

Høydepunkter:

- Romslige oppholdsrom med plass til hele familien.
- Flotte uteområder med masse boltreplass.
- Strålende solforhold på eiendommen (ca 02 - 2130).
- Solid og velfungerende basseng (!!).
- Fantastiske turområder i umiddelbar nærhet.

Velkommen til visning!
Matrikkel Gnr. 66 bnr. 46 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen har en fin beliggenhet i lanlige omgivelser! Det er kun 6 minuter inn til Eidkjosen hvor du finner dagligvarehandel og bussforbindelse. Det er heller ikke lang veg til skole, barnehage, treningssenter og flere dagligvarehandler! Inn til Tromsø sentrum tar det ca. 20 minutter med bil. Flott natur, skog, fjell og sjø finner du i umiddelbar nærhet!
Adkomst Felles adkomst fra offentlig veg. Eiendommen har bruksrett til vei over naboeiendom (gnr 66 bnr 78)
Tomt/beskaffenhet Tomten er beplantet med plen.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1965
Areal Primærrom: 203 kvm, Bruksareal: 293 kvm, Bruttoareal: 320 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 7
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv:
Antatt betongfundamenter. Grunnmur av betong, innvendig påforet og isolert i boligrom. Tilbygd stue med åpen fundamentering på betongsøyler og
betongdragere.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader:
Vegger av bindingsverk, vegger på langsiden er rehabilitert i nedre del. Utvendig trepanelkledning. Trebjelkelag som etasjeskiller, antatt isolert.

Dører og vinduer:
Vinder av 2-lags energiglass med sprosser, og 2-lags isolerglass. Innvendig malte profilerte dører. Opprinnelig inngang med malt ytterdør. Skade i nedre
dørblad. Hovedinngang med dobbelfløyet ytterdør, type fabrikkmalt med glassfelt. Interntrapp med plassbygd eiketrapp med rekkverk med glass og tre.

Takkonstruksjon med yttertak:
Saltakform, takstoler/sperrer, isolert med sydde matter mot kaldtloft. Renner og nedløp av plast.
Tidvis noe isdannelse ved takfot. Det kunne med fordel vært bedre lufting i raft.

Bygg B: Bassenghus: Vegger av bindingsverk med saltakform. Basseng av trykkimpregnert laftverk med innvendig membran.

Bygg C: Lekestue på 8,5 m²: Bindingsverkkonstruksjon på steinpunkt på terrenget. Innvendig overflater er innredet. Saltak med pappshingeltekking. Isolerte vegger og tak men ikke gulv.

Bygg D: Vedskjul på 9 m²: Oppført med vegger av Europaller. Sperretak med metallplater. Spaltegulv. Vedskjulet er dels/halvveis bygd inne på naboeiendommen.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 16.02.2021 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 19.11.1975.
Det foreligger ikke ferdigattest for garasje.
At slik attest eksisterer gir ingen garanti for at det ikke er utført arbeid på boligen som ikke er byggmeldt eller godkjent.
Innhold Inngår i P-rom:
U.etasje: Entre, allrom, gang, tre soverom, dusj/wc og garderobe/omkledningsrom.
1.etasje: Gang/vindfang, gang m/trapp, stue, kjøkken, dusj/wc og soverom.

Det er også inne bod og walk- in closet i boligen.
Sportsbod og garasje i underetasjen.

Legg merke til at det er redusert takhøyde i underetasjen.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 16.02.2021 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Vinyl, laminat og fliser.
Vegg: Malte flater, malt panel, tynnpanel, malt strukturtapet, malt betong.
Himling: Malt panel, ferdigpanel, malte flater.
En del buler og svanker i gulv på hovedplanet.

Kjøkken:
Innredning med hvite profilerte fronter og fronter med glassfelt. Ekstra dybde på benkeplaten. Skråstilt ventilator. Integrert bred platetopp, stekeovn, oppvaskmaskin og kjølehjørne.
Liten svelling i underkant av benkeplaten ved oppvaskmaskin.

Bad og vaskerom:
1.etasje: Dusjkabinett. To servanter med innredning og speil. Gulvmontert wc. Opplegg for vaskemaskin. Fuktstyrt avtrekksvifte i vegg.
Motfall på gulv. Overflater er ikke tett. Badet må kun brukes med dusjkabinett, og badet må påregnes utbedret i kommende periode.

U.etasje: Vegghengt dusj. Gulvmontert wc. Servant med skap og speilskap. Varmtvannsbereder på 200 ltr. Avtrekksvifte i vegg.
Startende sprekker i fuger til veggfliser i dusj. Noe indikasjon på forhøyede fuktverdier i østvegg i dusjnisjen. Fallforhold på gulv kunne med fordel vært bedre.

Øvrig:
Skap med automatsikringer. Åpent og skjult elektrisk anlegg.
Brann/tyverialarm montert, tilknyttet sentral.
Avløpsrør av plast. Bunnledning av ukjent materiale. Avløp fra kjøkkenvasken føres direkte ut til terreng.
Vannledninger med blanding av rør i rør og kobber ledninger. Vannskap med rør i rør system, ikke komplett ferdigstilt.
Noe redusert vindusstørrelse på ett soverom i underetasjen.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 16.02.2021 , samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Luft/luft varmepumpe.
Peisovn på kjøkken. Teglsteinspipe med elementtopp.
Gulvvarme på hovedbadet og bad, sluse, hall og gang nede.
Varmekabler i en mindre del av garasjen i området foran portene.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt samt i garasje.
Tomten Areal: 1 651 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Vann fra privat vannanlegg fra naboeiendommen. Avløp til egen septik som er fra midten av 90-tallet.
Regulering Boligen er regulert til LNRF jf. Kommuneplan datert 29.03.2017.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 290 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 16.02.21
Takster og verdier Teknisk verdi 5 054 000,-
Verdi takst 4 950 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 630 926,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 271 335,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2020.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 11 924,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter F
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1831/900017-1/97 Fredningsvedtak
23.06.1831

1963/4881-1/97 Bestemmelse om vannledn.
11.10.1963
Vegvesenets betingelser vedtatt

1972/4887-1/97 Best om garasje/parkering
09.11.1972
Vegvesenets betingelser vedtatt

1985/406002-1/97 Rettigheter iflg. skjøte
08.07.1985
Rettighetshaver: Knr:5401 Gnr:66 Bnr:109
Overført fra: 1902-66/121
Gjelder denne registerenheten med flere

1985/406002-3/97 Bestemmelse om vannledn.
08.07.1985
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:66 Bnr:109
Bestemmelse om veg

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæringsskjema
Midlertidig brukstillatelse
Tegninger
Kommuneplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse - Kjelleretasjen er ikke søkt bruksendret hos Tromsø kommune. Dersom kjelleretasjen skal bruksendres er det dagens krav som gjelder, dvs en takhøyde på minimum 2,00 meter (og øvrige krav som rømning, lys, kubikk etc). Takhøyden i kjeller varierer fra rom til rom på mellom 1,95 m til like over 2,00 m.

- Eiendommen har tinglyst bruksrett av vei over naboeiendommen (gnr 66 bnr 78) fra hovedveien og fram til tomten.
- Selger opplyser om at det er feil på det ene sluket på badet og at det har ført til lekkasje ned til badet i kjelleren tidligere.
- Det er noen sprekker og løse fliser på badet i underetasjen.
- Det er sprekk i et av vinduene i stuen samt at to vinduer er punktert.


Info om oppgraderinger på boligen fra selger:

- Hele underetasjen er bygget opp på nytt igjen. Alle nye innervegger er satt mellom 5-10cm fra yttervegg i betong for å skape lufting mellom gammel mur og nye innervegger.
- Soverom mot nord; bygget opp nye innervegger på 48mm stav og etterisolert med 5cm isolasjon rett på siporexmur. Denne muren har igjen 10cm lufting til yttervegg i betong. Focus platepanel som er malt, profilert listverk, Berry Alloc laminat på gulv. Nytt vindu 110x80. Renovert 2015.
- Soverom øst; bygget nye vegger på 98mm stav og 10cm isolasjon. 10cm lufting til yttervegg i mur. Focus platepanel som er malt på vegg. Også bak kunstgressveggen som enkelt kan fjernes. Ny himling med 20cm isolasjon i bjelkelag samt mdf-panel i tak. To nye vinduer 110x80cm. Profilert listverk, Berry Alloc laminat på gulv. Hovedstoppekran i yttervegg på dette soverom samt lagt opp klart for utvendig vannkran. Utført 2016.
- Soverom/gjesterom sør; 48mm stav med 5cm lufting til yttervegg av betong. Isolert med 5cm isolasjon. Malte gipsplater på vegg, Berry Alloc laminat på gulv, profilert listverk. Uført 2016.
- Alle soverommene har malte furudører.
- Stue underetasje; To av veggene er pusset betong som er malt. Innervegg mot hall er bygget opp igjen av 98mm stav og platekledd med sponplater. Malte overflater. Satt inn fordelingsskap av tidligere eier på dette rommet. Dette skapet er integrert i en vegg på dette rommet. Ny himling i tak isolert med 20cm isolasjon. Profilert listverk, Berry Alloc laminat på gulv. Nytt vindu 110x80cm. LED Downlights i kasser. Utført 2020.
- Gang underetasje; Malte gipsplater på vegg, himling av gips, 20cm isolasjon i bjelkelag. LED downlights i kasser. Støpt varmekabel i gulv. Profilert listverk, Berry Alloc laminat på gulv. Utført 2016.
- Hall/ inngangsparti; støpt varmekabel under flisgulvet. Garderobeløsning integrert i hallen. Gipsplater på vegger som er tapetsert og malt. Profilert listverk. Plassbygd trapp m/oppbevaringsrom under. LED-lys i trappetrinn. To-fløyet ytterdør spesialbestilt fra Swedoor m/ tilpasset lakkode i fargenyansen som resten av hallen. Prisen på døren ca 50 000,- Nytt vindu 160x 100. Utført 2018/20.
- Bod/utgang garasje; 98mm stav med 5cm lufting til yttervegg. Malte gipsplater på vegg. 10cm isolasjon i vegg. 20cm isolasjon i bjelkelag. Lite felt på gulv mellom garasje og hall har varmekabel og fliser. Belegg på resten av betonggulvet. Eldre branndør inn til garasje, tettet med brannhemmende skum mellom karm og betongvegg.
- Bad underetasje; Renovert av tidligere eier ca 1990. Pga lekkasje fra dusj rett på gulv fra bad i hovedetasjen, er det kun byttet noen plater i himling og på vegg i vårt eie. Malt overflate og ny innredning 2020. Varmtvannstank fra 2012.
- Alt elektrisk er byttet og oppgradert av elektriker på dugnad i hele underetasjen.
- Hovedetasjen; Nytt og stort påkostet kjøkken fra Ikea med integrerte hvitevarer med mye oppbevaring og mange meter arbeidsplass. Kostbare produkter fra Norcool, Siemens og Miele. Nypris på hvitevarer ca 100 000,- 90cm bred koketopp.
- Nye vinduer på kjøkken. Yttervegg etterisolert på innsiden med 5cm. Beiset kledning som en over kjøkkenbenk. LED downlights i kasser over kjøkkenbenk. Malt panel i himling. Åpenløsning mellom kjøkken, stue og spisestue. Nytt vindu 160x100 på stue.
- Vegg stue/spisestue mot vest er etterisolert med 5cm og satt opp med malte Walls2paint plater. Vegg mot hall er beiset kledning. Malte overflater på de originale veggene og vinduer fra byggeår på spisestue(ca 1975). Integrert skuffeseksjon fra Ikea og egen komponert benk på spisestue. Berry Alloc laminat på gulv i den åpne løsningen.
- Profilerte listverk i det meste av etasjen.
- Vedovn byttet i 2016 til en rentbrennende variant. Den åpne kjøkken/stue/spisestue-løsningen ble utført i tidsrommet 2016-2018. Nye elektriske installasjoner og kurser gjort til kjøkken og stue av elektriker på dugnad.
- Spisestue har skjult elektrisk anlegg fra ca 1975 ifølge tidligere eier.
- Begge soverommene i hovedetasjen har kun malte overflater på vegger fra byggeår. Vinduer fra 2016 og 2010. Walk-in closet på et av soverommene utført i 2020, ved å åpne opp i veggen og integrere en tidligere bod.
- Åpen installasjon av elektrisk anlegg fra byggeår på soverommene og ganger i hovedetasjen.
- Bad i hovedetasjen er gjort av tidligere eier og utført ca 1994. Badet har flis på vegger bak panel. Vi satt malt panel utenpå flis for å sette et annet preg på badet. Panel er lektet med korte skruer som er satt inn med silikon for å ikke punktere eksisterende membran.

- Byttet alle vinduer i underetasje.
- Mur slemmet i forbindelse med bytte av drenering og bytte av vinduer.
- Deler av kledning byttet i nedkant pga dårlig lufting og satt på musebånd der det er ny kledning.
- Bygget tak over nytt inngangsparti og satt inn to-fløyet dør fra Swedoor.
- Nytt dekke på veranda( Møre Royal) samt forsterket bjelkelag. Bygget nytt rekkverk på veranda og ny trapp.
- Nytt rekkverk ved den gamle inngangen i hovedetasjen.
- Malt utvendig 2015. Montert snøfangere på hovedtak 2016 og hovedtak forsterket på kaldloft i forbindelse med dette.
- Terrenget på nedsiden av huset er gravd med fall i forbindelse med bygging av garasje. Også for å lede overflatevann lettere bort fra boligen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

+47 995 01 466

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Straumsvegen 428 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Velkommen til Straumsvegen 428 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
En stor og spennende familiebolig med landlig beliggenhet i Håkøybotn med naturen som nærmeste nabo.
En stor og spennende familiebolig med landlig beliggenhet i Håkøybotn med naturen som nærmeste nabo.
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Det er godt med parkeringsplasser på tomten og i dobbel garasje
Det er godt med parkeringsplasser på tomten og i dobbel garasje
Innbydende inngangsparti. Her parkerer du i dobbelgarasjen og kan gå inn i boligen via den.
Innbydende inngangsparti. Her parkerer du i dobbelgarasjen og kan gå inn i boligen via den.
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Det første du blir møtt av når du kommer inn er den store og luftige hallen med generøs takhøyde, nydelige farge- og materialvalg og spennende detaljer.
Det første du blir møtt av når du kommer inn er den store og luftige hallen med generøs takhøyde, nydelige farge- og materialvalg og spennende detaljer.
Entreen/hallen har eget garderoberom tilknyttet med svært god og praktisk oppbevaringsplass for feks sko og yttertøy.
Entreen/hallen har eget garderoberom tilknyttet med svært god og praktisk oppbevaringsplass for feks sko og yttertøy.
Fra entré går trappen opp til 1.etasje.
Fra entré går trappen opp til 1.etasje.
Boligens 1. etasje fremstår meget elegant med flere stilige elementer.
Boligens 1. etasje fremstår meget elegant med flere stilige elementer.
Eiendommen er godt tatt vare på og har vært gjennom flere oppgraderinger de seneste årene med bl a nytt kjøkken med kostbare hvitevarer, ny baderomsinnredning, nye vinduer og nytt sikringsskap.
Eiendommen er godt tatt vare på og har vært gjennom flere oppgraderinger de seneste årene med bl a nytt kjøkken med kostbare hvitevarer, ny baderomsinnredning, nye vinduer og nytt sikringsskap.
Her er det naturlige soner for innredning av sofagruppe og spisebord, samtidig som det er mange møbleringsmuligheter.
Her er det naturlige soner for innredning av sofagruppe og spisebord, samtidig som det er mange møbleringsmuligheter.
Her er det lagt vekt på stilige fargekombinasjoner, god takhøyde og store vindusflater som slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
Her er det lagt vekt på stilige fargekombinasjoner, god takhøyde og store vindusflater som slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
Kjøkkenet har svært mye skap- og benkeplass som gir praktiske arbeidsforhold og god oppbevaringsplass.
Kjøkkenet har svært mye skap- og benkeplass som gir praktiske arbeidsforhold og god oppbevaringsplass.
Stort vindu på kjøkkenet som gir godt med arbeidslys og fin utsikt.
Stort vindu på kjøkkenet som gir godt med arbeidslys og fin utsikt.
Vinskap på kjøkken!
Vinskap på kjøkken!
Kostbare hvitevarer fra kvalitetsleverandører som Norcool, Siemens og Miele.
Kostbare hvitevarer fra kvalitetsleverandører som Norcool, Siemens og Miele.
Kjøkkenet fremstår lekkert med de moderne og herskapelige detaljer som med de hvite profilerte frontene, downlights i tak og treverket på vegg.
Kjøkkenet fremstår lekkert med de moderne og herskapelige detaljer som med de hvite profilerte frontene, downlights i tak og treverket på vegg.
Romslig bad med fliser på gulv, dusjkabinett og wc.
Romslig bad med fliser på gulv, dusjkabinett og wc.
Meget praktisk og estetisk flott dobbel servant.
Meget praktisk og estetisk flott dobbel servant.
Det er også et bad i 0.etasje med servant, dusj og toalett.
Det er også et bad i 0.etasje med servant, dusj og toalett.
Kjellerstue med flere møbleringsmuligheter.
Kjellerstue med flere møbleringsmuligheter.
Boligen har 5 soverom.
Boligen har 5 soverom.
Soverommene fremstår romslige og har plass til skrivepult.
Soverommene fremstår romslige og har plass til skrivepult.
Boligen har en enorm terrasse på hele 84 kvm.
Boligen har en enorm terrasse på hele 84 kvm.
Terrassen har god plass for utemøbler og mye boltreplass til hele familien.
Terrassen har god plass for utemøbler og mye boltreplass til hele familien.
Eiendommen har noe så sjeldent som et velfungerende og solid basseng som forlenger badesesongen.
Eiendommen har noe så sjeldent som et velfungerende og solid basseng som forlenger badesesongen.
Terrassens størrelse gjør det fullt mulig å flytte seg etter sol og vind.
Terrassens størrelse gjør det fullt mulig å flytte seg etter sol og vind.
Lekehuset "Straumsvegen 428 og en halv" har vært en suksess og ble bygget i 2014. Egendesignet “one of a kind” lekehus med flere lekeapparater rundt.
Lekehuset "Straumsvegen 428 og en halv" har vært en suksess og ble bygget i 2014. Egendesignet “one of a kind” lekehus med flere lekeapparater rundt.
God plass i hage til å sette opp trampoline eller lekeapperater
God plass i hage til å sette opp trampoline eller lekeapperater
Fra eiendommen bruker du ca 5 min med bil til populære og velkjente Eide Handel, 7 min til Kaldfjos skole, 15 min til flyplassen/Giæverbukta og 18 min til Tromsø sentrum. I tillegg er det busstopp like ved.
Fra eiendommen bruker du ca 5 min med bil til populære og velkjente Eide Handel, 7 min til Kaldfjos skole, 15 min til flyplassen/Giæverbukta og 18 min til Tromsø sentrum. I tillegg er det busstopp like ved.
Som nærmeste nabo har du flott natur med områder som bare venter på å bli oppdaget
Som nærmeste nabo har du flott natur med områder som bare venter på å bli oppdaget
Det velkjente og populære ski- og turfjellet "Lille Blåmann" ligger like ved boligen. Her starter du til fots fra med en gang du kommer ut døra.
Det velkjente og populære ski- og turfjellet "Lille Blåmann" ligger like ved boligen. Her starter du til fots fra med en gang du kommer ut døra.
Nærhet til fjæra som er langgrunn og har fine bademuligheter helt ytterst på odden!
Nærhet til fjæra som er langgrunn og har fine bademuligheter helt ytterst på odden!
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!