Solstrandvegen 146

Tromsdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
75m2
Prisantydning
4 490 000,-

Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tidEksklusiv og helt ny leilighet med moderne og delikat utførelse!Boligen ligger i 1.etasje og har en fin intern beliggenhet og god planløsning.I leiligheten finner du åpen stue/kjøkken l øsning, 3 soverom, bad og gang/entré. Det er i tillegg en stor bod i leiligheten og en veranda med utgang fra stue.I området er det gode sol -og utsiktsforhold som gjør det ekstra flott med en vestvendt veranda.Leiligheten har en eksklusiv beliggenhet på godt skjermet utsiktstomt, tilbaketrukket fra vei og trafikk. Det er kort avstand til dagligvare, kjøpesenter, treningssenter og bussforbindelse. Du finner bussholdeplass rett utenfor bygget med gode avganger inn til sentrum!For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund. ... Les mer

Prisantydning: 4 490 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 217,-
Primærrom: 71m2
Bruksareal: 75m2
Soverom: 3

Se full beskrivelse

Eiendom Solstrandvegen 146
9020 Tromsdalen
1. etasje
Oppdragsnummer 52-20-0538
Totalvurdering Eksklusiv leilighet fra 2020 med moderne og delikat utførelse!

Boligen ligger i 1.etasje og har en fin intern beliggenhet og god planløsning.
I leiligheten finner du åpen stue/kjøkken løsning, 3 soverom, stort bad og gang/entré.

Det er i tillegg en stor bod i leiligheten og en markterrasse med utgang fra stue.

I området er det gode sol-og utsiktsforhold som gjør det ekstra flott med en vestvendt terrasse.

Leiligheten har en eksklusiv beliggenhet på godt skjermet utsiktstomt, tilbaketrukket fra vei og trafikk. Det er kort avstand til dagligvare, kjøpesenter, treningssenter og bussforbindelse. Du finner bussholdeplass rett utenfor bygget med gode avganger inn til sentrum!

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin C. Lund.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 648 snr. 14 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger sentralt på fastlandssiden i området Reinen/ Solstrand. Leiligheten har en eksklusiv beliggenhet på godt skjermet utsiktstomt, tilbaketrukket fra vei og trafikk. I området er det gode solforhold. Det er kort avstand til dagligvare, kjøpesenter, treningssenter, skole og barnehage. I tillegg er det gode bussforbindelser i området, med busstopp rett utenfor bygget.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår
Areal Primærrom: 71 kvm, Bruksareal: 75 kvm, Bruttoareal: 82 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Innhold Inngår i p-rom:
1.etasje: entre/gang, kjøkken/stue, bad og 3 soverom.

Det er i tillegg innvendig bod. Det er tilgang til egen terrasse med utgang fra stue.
Standard Kjøkken
Innredet i hvite fronter. Integrert komfyr, koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap

Bad
Flislagt bad. Dusjnisje med glassdører. Vegghengt toalett. Opplegg for vaskemaskin
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Vannbåren varme.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkeringsplass i eget parkeringssameie.
Parkeringssameiet er ikke kommet i gang med felleskostnader, men det må tas høyde for at det påløper FK hver måned. Foreløpig estimert til kr 200. Styret jobber med budsjettet.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 31.01.1996.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 490 000,- / Fellesutgifter: 2 217,- pr. mnd
Overtagelse Leiligheten er klar for overtakelse.
Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Skatt Nord opplyser at formuesverdi ikke er satt.
Kommunale avgifter Informasjon om kommunale avgifter er bestilt fra Tromsø kommune, men ikke mottat.
Kommunale avgifter: Kr. ,- pr. .
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt energiforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr 2 217,- per mnd.


Fellesutgiftene er fordelt slik:
Fellesutgifter:
Vannbåren varme 464
Grunnleie 1 353
Tilleggsytelser:
Tv/internett 400
Tinglyste rettigheter og servitutter Det er ikke registrert negative servitutter på eiendommen.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP3143242
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selger egenerklæringsskjema
Boligopplysninger
Vedtekter
Husordensregler
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Parkeringsplass i eget parkeringssameie.
Parkeringssameiet er ikke kommet i gang med felleskostnader, men det må tas høyde for at det påløper FK hver måned. Foreløpig estimert til kr 200. Styret jobber med budsjettet.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 974 35 860

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Solstrandvegen 146 presentert av SNE Eiendomsmegling v/ Robin C. Lund!
Velkommen til Solstrandvegen 146 presentert av SNE Eiendomsmegling v/ Robin C. Lund!
Stuen er i lys utførelse med god plass til sofakrok- de store vindusflaten gir en flott utsikt over felleesaralene og over mot Tromsøya
Stuen er i lys utførelse med god plass til sofakrok- de store vindusflaten gir en flott utsikt over felleesaralene og over mot Tromsøya
Fine detaljer fra stuen
Fine detaljer fra stuen
Til informasjon
Til informasjon
Stue
Stue
Det er åpen stue/kjøkken løsning som gir naturlig rom for spisebord
Det er åpen stue/kjøkken løsning som gir naturlig rom for spisebord
I det åpne rommet er det downlights som kan dimmes
I det åpne rommet er det downlights som kan dimmes
Spiseplassen
Spiseplassen
Påkostet kjøkken som er stilrent med lyse glatte fronter og sorte detaljer
Påkostet kjøkken som er stilrent med lyse glatte fronter og sorte detaljer
Kjøkkenvask i moderne sort matt farge
Kjøkkenvask i moderne sort matt farge
På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer og godt med skap- og benkeplass
På kjøkkenet er det integrerte hvitevarer og godt med skap- og benkeplass
Detaljer
Detaljer
Totalt er det tre soverom i leiligheten - Hovedsoverom med inngang fra stue/kjøkken
Totalt er det tre soverom i leiligheten - Hovedsoverom med inngang fra stue/kjøkken
Detaljer
Detaljer
På hovedsoverommet er det god plass til å sette opp dobbelseng og annet møblement etter ønske
På hovedsoverommet er det god plass til å sette opp dobbelseng og annet møblement etter ønske
Store vindusflater gir masse naturlig lys i rommet
Store vindusflater gir masse naturlig lys i rommet
Soverom 2 har plass til kommode eller skap for oppbevaring
Soverom 2 har plass til kommode eller skap for oppbevaring
Detaljer
Detaljer
Soverommet har et stort vindu ut mot inngangspartiet
Soverommet har et stort vindu ut mot inngangspartiet
Soverom 3 er i dag innredet som soverom, men kan fint brukes som kontor eller hobbyrom
Soverom 3 er i dag innredet som soverom, men kan fint brukes som kontor eller hobbyrom
Detaljer
Detaljer
Meget delikat bad i moderne utførelse med vegghengt toalett, dusjhjørne, servant m/ speilskap og underskap samt ekstra lagringsplass i sideskap
Meget delikat bad i moderne utførelse med vegghengt toalett, dusjhjørne, servant m/ speilskap og underskap samt ekstra lagringsplass i sideskap
På badet er det opplegg for vaskemaskin
På badet er det opplegg for vaskemaskin
Bad
Bad
Detaljer
Detaljer
Gang
Gang
Entré med gulvvarme og rikelig plass til oppheng av yttertøy
Entré med gulvvarme og rikelig plass til oppheng av yttertøy
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Fra stuen er det utgang til veranda og utsikt over fellesområdet og Tromsøya!
Fra stuen er det utgang til veranda og utsikt over fellesområdet og Tromsøya!
Det medfølger en parkeringsplass i felles parkeringskjeller
Det medfølger en parkeringsplass i felles parkeringskjeller
Området er opparbeidet og fint tilrettelagt for familier så vel som enslige
Området er opparbeidet og fint tilrettelagt for familier så vel som enslige
Utsikten mot Tromsøya
Utsikten mot Tromsøya