Indre Malangseidet 41

Meistervik

Soverom
4 stk
Størrelse
98m2
Prisantydning
1 200 000,-

Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.Innholdsrik enebolig i landlige omgivelser.Boligen strekker seg over tre plan og består blant annet av kjøkken, stue, fire soverom, bad, gang, verkstedrom og bod. I tillegg er det spor tsbod og stor terasse. Her har du utsikt mot Malangseidet, Middagstinden og del av Balsfjorden.Området er Indre Malangseidet. Avstand til Meistervik er ca 12 km, til Storsteinnes ca 33 km og til Tromsø er ca 55 km. Området består av spredt bebyggelse og landbrukseiendommer. Her er du omringet av vakker natur og har gode muligheter for friluftsliv året rundt. Området byr på høye fjelltopper, sjø, fjære, skog og mark.Nærmste skole og barnehage ligger 0,9 km unna. I Meistervik finnes flere servicetilbud som matbutikk, legekontor, aktivitetshall etc. ... Les mer

Prisantydning: 1 200 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 81m2
Bruksareal: 98m2
Soverom: 4
Byggeår: 1938

Se full beskrivelse

Eiendom Indre Malangseidet 41
9055 Meistervik
Oppdragsnummer 52-20-0475
Totalvurdering Innholdsrik enebolig i landlige omgivelser.

Boligen strekker seg over tre plan og består blant annet av kjøkken, stue, fire soverom, bad, gang, verkstedrom og bod. I tillegg er det sportsbod og stor terrasse. Her har du utsikt mot Malangseidet, Middagstinden og del av Balsfjorden.

Området er Indre Malangseidet. Avstand til Meistervik er ca 12 km, til Storsteinnes ca 33 km og til Tromsø er ca 55 km. Området består av spredt bebyggelse og landbrukseiendommer. Her er du omringet av vakker natur og har gode muligheter for friluftsliv året rundt. Området byr på høye fjelltopper, sjø og fjære, skog og mark.

Nærmste skole og barnehage ligger 0,9 km unna. I Meistervik finnes flere servicetilbud som matbutikk, legekontor, aktivitetshall etc.
Matrikkel Gnr. 64 bnr. 14 Fnr. 1 i Balsfjord kommune
Beliggenhet Området er Indre Malangseidet. Avstand til Meistervik er ca 12 km, til Storsteinnes ca 33 km og til Tromsø er ca 55 km. Området har spredt bebyggelse og landbrukseiendommer. Det er gode muligheter for friluftsliv, året rundt. Det er utsikt mot Malangseidet, Middagstinden og del av Balsfjorden.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Tomten er ganske flat og lett hellende. Tomten er opparbeidet med plen og beplantet med busker og trær. Det er gruslagt gårdsplass med biloppstillingsplass for flere biler.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1938
Modernisert: 1973
Areal Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 98 kvm, Bruttoareal: 107 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Grunnmur er av betong med sparestein. Muren er utvendig pusset og malt. Innvendig er muren delvis lektret og platekledd. Kjellergulvet er av betong. Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader Yttervegger i opprinnelig del har kjerne av pløyd plank. Tilbygg er oppført i 4" bindingsverk. Utvendig kledning er malt trepanel. Etasjeskille er trebjelkelag. Yttertrapp er av imp.materialer. Hovedinngang er takoverbygd.

Dører og vinduer
Vinduer har koblet enkeltglass. Ytterdør er av edeltre. Innerdører er av finér fra byggeår og fabrikkmalte nyere dører. Innvendig lofttrapp er plassbygd og mangler rekkverk. Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Grunnmur er av betong med sparestein. Muren er utvendig pusset og malt. Innvendig er muren delvis lektret og platekledd. Kjellergulvet er av betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger i opprinnelig del har kjerne av pløyd plank. Tilbygg er oppført i 4" bindingsverk. Utvendig kledning er malt trepanel. Etasjeskille er trebjelkelag. Yttertrapp er av imp.materialer. Hovedinngang er takoverbygd.

Dører og vinduer
Vinduer har koblet enkeltglass. Ytterdør er av edeltre. Innerdører er av finér fra byggeår og fabrikkmalte nyere dører. Innvendig lofttrapp er plassbygd og mangler rekkverk.

Generelt om andre bygg
Bygg B: 7 m² sportsbod. Bygningen er prefabrikart og har yttervegger av laftet 1" plank. Saltakform. Åstakkonstruksjon med taktro. Taktekket er papp. Dobbeldør og vindu har enkeltglass og utvendig monterte sprosser.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen datert 25.11.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse, dette som følge av tiltakets alder.
Innhold Inngår i P-rom:
Loft: 3 soverom, loftgang.
1. etasje: stue, kjøkken, bad/vask, soverom, gang med loftstrapp, vindfang

Øvrig:
Kjeller med kjellergang, 2 boder, verkstedrom.
Vedbod i 1. etasje med egen inngang.
Hovedinngang er via 8 m² delvis takoverbygd inngangsparti.
Gang med lofttrapp har utgang til 10 m² sørvendt terrasse.
Kjeller har utvendig inngang via takoverbygd trapp.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen datert 25.11.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Himlinger: Malte flater, himlingsplater
Vegger: Malte flater, malt panel, tynnpanel, våtromspanel
Gulv: Vinyl, laminat

Kjøkken
Eldre innredning har malte fronter. Oppvaskbenk har utslagsvask, oppvaskkum og beslag med avrenning. Det er integrert koketopp med 3 kokeplater og steikovn. Benkemontert varmtvannsbereder.

Bad og vaskerom
Bad/vask: Vinyl på gulvet. Våtromspanel på vegger. Lys innredning har servant og speil med overbelysning. WC. Dusjkabinett. Veggmontert el.vifte. Panelovn. Opplegg for vaskemaskin. Fuktsøk er utført i våtrommet og det er ingen spesielle anmerkninger.

Elektrisk anlegg
Boligen har åpent elektrisk anlegg.
El.skap med skrusikringer og måler er montert på loftgang.

VVS-installasjoner
Vannrør er av kobber.
Avløp er av plast.
115 l v.v.bereder fra 1973 er montert i kjøkkenbenk.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Eivind Arne Guneriussen datert 25.11.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Panelovner og vedfyring.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Oppstillingsplass for flere bilder på tomt.
Tomten Areal: 1 406 kvm, Eierform: Festet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet privat, felles vannverk. Det er privat avløp til septik. Adkomst fra offentlig vei via privat veg.
Regulering Se vedlagt reguleringsplankart fra Balsfjord kommune.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 200 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Eivind Arne Guneriussen den 25.11.20
Takster og verdier Teknisk verdi 1 537 000,-
Verdi takst 1 500 000,-
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 11 519,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt strømforbruk.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1973/304974-2/97 Festekontrakt - vilkår
12.11.1973
BEST. OM VARIGHET
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

2020/1561708-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2020 00:00

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Reguleringsplankart
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Kjøper er kjent med at område er uregulert, men at det omfattes av kommunens LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde).
Dette innebærer at det hviler strenge restriksjoner på eiendommen vedrørende bygging, riving, tilbygg mm. Kjøper må selv ta kontakt med kommunen for å få godkjenning for eventuelle planer ved eiendommen. Selger fraskriver seg ansvar dersom riving, endring og lignende ikke lar seg gjennomføre.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 974 35 860

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Indre Malangseidet 41!
Velkommen til Indre Malangseidet 41!
En romslig enebolig i landlige omgivelser
En romslig enebolig i landlige omgivelser
Boligen er på 107 kvm og strekker seg over tre plan
Boligen er på 107 kvm og strekker seg over tre plan
I 1. etasje er det blant annet stue, kjøkken, soverom og bad
I 1. etasje er det blant annet stue, kjøkken, soverom og bad
Her er det stort kjøkken med plass til koselig frokostbord
Her er det stort kjøkken med plass til koselig frokostbord
Soverom i 1. etasje
Soverom i 1. etasje
Bad med dusjkabinett, wc, opplegg for vaskemaskin og innredning med servant og speil
Bad med dusjkabinett, wc, opplegg for vaskemaskin og innredning med servant og speil
Yttergang
Yttergang
Utgang til sørvendt terasse
Utgang til sørvendt terasse
Trapp opp til loft
Trapp opp til loft
På loft er det tre romslige soverom
På loft er det tre romslige soverom
1. etasje
1. etasje
2. etasje
2. etasje
Boligen ligger på Indre Malangseidet, ca 12 km fra Meistervik
Boligen ligger på Indre Malangseidet, ca 12 km fra Meistervik
Området har spredt bebyggelse og landbrukseiendommer
Området har spredt bebyggelse og landbrukseiendommer
Det er utsikt mot Malangseidet, Middagstinden og del av Balsfjorden
Det er utsikt mot Malangseidet, Middagstinden og del av Balsfjorden
Boligen er omringet av vakker natur og det er gode muligheter for friluftsliv, året rundt.
Boligen er omringet av vakker natur og det er gode muligheter for friluftsliv, året rundt.
Tomten er på 1,4 mål, så her er det mye plass å utfolde seg på
Tomten er på 1,4 mål, så her er det mye plass å utfolde seg på