Batteriveien 54

Nord-Lenangen

Soverom
3 stk
Størrelse
108m2
Prisantydning
7 000 000,-

Arkitekttegnet hytte du ikke finner maken til noe annet sted i Norge. Eiendommen ligger på en høyde med usjenert utsikt mot nordvest, ytterst på Lyngenhalvøya, midt i kanskje den råeste og vakreste naturen Nord-Norge har å by på.Hytten er et samarb eidsprosjekt mellom den prisbelønnete arkitekten Øyvind Tufto og interiørarkitekt Torunn Tøllefsen, og har fått oppmerksomhet i arkitektenes eget tidsskrift. Her et ingenting spart verken i designet, utførelsen, materialvalget og inventaret. Den helt spesielle arkitektoniske utforming og de store vindusflater både i front og bakkant, skaper et unikt møtepunkt mellom fjorden og storhavet i front, og Lyngens majestetiske fjellmassiver bakkant. Her omsluttes du bokstavlig talt av naturen og det arktiske lyset gjennom alle årstidene. ... Les mer

Prisantydning: 7 000 000,-
Boligtype: Hytte
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 103m2
Bruksareal: 108m2
Soverom: 3
Byggeår: 2013

Se full beskrivelse

Eiendom Batteriveien 54
9068 Nord-lenangen
Oppdragsnummer 52-20-0473
Totalvurdering Lyngen er verdenskjent som eldorado for friluftsmennesker året rundt. Fra hytteveggen begynner turene til alpine topper og puddersnø om vinteren, rolige fisketurer, småviltjakt og stisykling i duvende landskap. Eller kanskje har dere bare lyst til å tenne et bål i fjæra og se etter havørna. Hytta er det perfekte utgangspunktet for alle som elsker å være utendørs - uavhengig av ferdighetsnivå. 100 meter fra hytteveggen finner du også en preparert skiløype.

Hytten er tegnet for å trekke Lyngens fantastiske omgivelser inn i hytteopplevelsen, og skape ro og tilhørighet gjennom hele året. Sonene mellom uterom og innerom er nærmest opphevet takket være store vindusflater og en terrasse som omgir fronten av hytta. Takvinkelen følger terrenget og skaper spennende høydeforskjeller innendørs som gjenspeiles i områdene du beveger deg i, oppholder deg i og sover i. Over alt finner du gjennomgående utsikt som trekker inn fjellene og fjorden, så du kan nyte å befinne deg midt imellom alt, og samtidig på et lunt, varmt og eksklusivt sted. Finnes det et bedre sted å oppleve et flammende nordlys sammen med familie og venner?

Hyttas forankring til naturen er gjennomgående, ned til hver minste detalj. Ytterveggene hviler litt innover, og med taket som følger terrenget, synker hytta ned i landskapet og gir den en naturlig tilhørighet. Innendørs er fargene hentet fra omgivelsene, med mørke naturlig beisete vegger i tre, skifer og et ildsted som troner i stua bygget i sten, som er steinrøys som alltid har vært der. Alt er dempet til det stillferdige for å hente inn lyset og maleriene fra omgivelsene, og understreker hyttas luksuriøse valg av materialer og utforming.

Kjøkkenet er av høy kvalitet med hvitevarer fra Gaggenau. Steinvegg og ildsted er dekt i håndplukket Altaskifer, og ildstedet er av merket Antonio lupi, importert fra Italia.
Alle fastmonterte benker, skap, senger, samt dører til alle rom og garderober er utarbeidet av møbelsnekker Kurt Buhler. Det er flotte finisher som behandlet panel med listefrie overganger mot himling og gulv i slipt diamantbetong. Det er lagt varmekabler i betongen både inne og ute.

Badet er delt inn i 3 soner med badstue, dusjnisje med vannfellsdusj, samt toalett og servant. Badromsinnredningen er også utformet av møbelsnekker Kurt Buhler.
Hytta har 3 romslige soverom med samme gjennomgående farge- og materialvalg som resten av hovedplanet, samt en hems med både soveplasser og "tv stue" flott arkitektonisk utformet som en integrert del av hytta med nydelig utsikt.

På tomten er det opparbeidet en 3x12 meter bane for boulle/petanque. Dette er trolig verdens nordligste.

For visning ta kontakt med ansvarlig megler Ivar J. Nerdal.
Matrikkel Gnr. 107 bnr. 44 i Lyngen kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger i Russelv, 5-6 km nord for sentrumbebyggelsen i Nord-Lenangen i Lyngen. Området er en del av de kjente Lyngsalpan og et eldorado for friluftsentusiaster hele året. 100 meter fra hytta finner du preparerte skiløyper som går 5 km sørover.

Russelvdalen er svært frodig og et yndet turmål sommer som vinter for både barnefamilier og voksne. Man kan gå tvers over Lyngenhalvøya på et par timer i et frodig terreng, eller man kan gå den fantastiske ruten langs havet til Lyngstuva på en times tid. Ellers er det kort vei til Blåisvannet, mindre fiskevann og populære jaktterreng.

Avstanden til kommunesenteret på Lyngseidet er 50 km., og kjøreavstand til Tromsø er ca. 83 km med Ullsfjordferga.
Adkomst Felles adkomstveg med nabo opp til hytta.
Arkitektens komentar Funksjonene er løst i et hovedplan med oppholdsrom, kjøkken, tre soverom, bad og badstue samt en hems med ekstra soveplasser. Alle soveplasser har utsikt til det nærliggende fjellandskapet gjennom horisontale vinduer i bakvegg og større vinduer i gavlvegg. Hytta er tilpasset terrengfallet med skrånende tak og bakvegg. Tomtas beliggenhet mot fjorden i vest og hyttas plassering på langs av terrenget gir oppholdsrommet storslagen utsikt gjennom store vinduer i front- og gavlvegg og spalter i den skrå bakveggen.

Arkitektene forteller at hytta er tegnet like mye innenfra og ut som utenfra og inn. - Tilpasning til tomt og terreng og et ønske om en enkel hovedform har vært de vikigste premissene for hovedvolumet, forteller Øyvind Tufto - Utnyttelse av utsikt og behovet for ekstra soveplasser på hemsen har gitt føringer for utformingen av snittet.

Tøllefsen og Tufto har også tidligere samarbeidet om prosjekter og mener at selv om hovedansvaret for de ulike delene av prosjektet for en stor del følger tradisjonelle profesjonsgrenser foregår samarbeidet ofte på tvers av de samme grensene. Arkitektene driver hvert sitt firma, men sitter i samme kontorfelleskap. De forteller at de begge har vært tett på prosjektet fra starten. - Øyvind startet med grunnskisser og deretter har vi jobbet paralellt med justering av planløsning og romstørrelser, materialvalg og detaljløsninger, sier Torunn Tøllefsen. - Vi er åpne for synspunkter fra hverandre og det at vi har kort vei mellom arbeidsbordene er selvfølgelig en fordel. I valg av materialer både i interiør og eksteriør har arkitektene ønsket å skape en samhørighet mellom arkitekturen og landskapet utenfor. Gulv og vegger innvendig har røffe overflater i betong og beiset, høvlet panel og både betong og beisfargen i panelet benyttes også utvendig. Interiøret og eksteriøret skal oppfattes som en helhet tilpasset fjellandskapet. For å gi fokus til utsikten mot landskapet gjennom store vinduer i hovedrommene er panelet på veggene beiset sort. Årstidenes skiftende lys skal prege interiørene. Den arkitektoniske intensjonen underbygges også av interiørarkitekt Tøllefsens belysningskonsept: Smaltstrålende belysningarmaturer skal skape opplyste oppholdssoner med optimal mulighet for utsyn i den blå timen.

I utformingen av interiørdetaljene har Torunn Tøllefsen tatt utgangspunkt i hyttas konstruksjon og skrå linjer i snittet og skapt en dekor med gjennomgående slisser som skrå linjer i skyvedører i innredning. Skapinnredningen leveres som standard skap, mens skyvedører spesiallages med slisser i gjennomfarget akryl. Tøllefsen har også detaljtegnet interiørløsninger i bad og badstue og sove- og oppholdsrom er planlagt med spesialbygde løsninger for benker og oppbevaring for best mulig plassutnyttelse.
Tomt/beskaffenhet Fritidsboligen er anlagt på en brink i terrenget. Tomten er skrånende og fallende mot vest. Tomten framstår som naturtomt med bjørketrær. Eiendommen består av to parseller. Tilleggs parsell bnr 65 står registrert på en annen eier enn hovedparsellen. Taksten forutsetter at begge parsellen inngår i kjøpet.
Boligtype, og eierform Selveier Hytte
Byggeår 2013
Areal Primærrom: 103 kvm, Bruksareal: 108 kvm, Bruttoareal: 118 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Ringmur av betong. Gulv i betong med slipt overflate.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Oppført i bindingsverk, antatt isolert med min.ull. Bakvegg er konstruert med noen graders fall inn fra vertikalplanet. Hovedfasader med store glassfelt. Kledning med trepanel og forblending med naturskifer. Utvendig downligstbelysbibg til inngangsparti og terrasse.

Dører og vinduer
Vinduer av 2 og 3-lags isolerglass. Innvendige glatte plassbygde skyvedører. Ytterdør i fabrikkmalt utførelse. Verandadør som skyvedør med glassfelt til stue. Sidehengslet verandadør til hovedsoverommet. Plassbygde garderober og plassbygd benk ved ildstedet.

Takkonstruksjon med yttertak
Pulttakform, sperretak, antatt isolert med min.ull. Tekket med papp. Renner og nedløp av plastbelagt stål.

Sportsbod i bindingsverk med asfaltplater og utvendig forblending med naturskifer.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 17.12.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 29.10.2013.
Innhold Inngår i p-rom:
1.etasje: Entre, dusj/wc/vaskerom/badstue, gang, 3 soverom og stue/kjøkken.
2.etasje: Hems med soveplasser og "tv stue" med flott utsikt.

Langs hovedfasade er det etablert terrasse/gangveg i betong. Videre er det etablert en stor vestvendt terrasse i tre med kebonidekke.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 17.12.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Diamantslipt betong. Registrert noen riss i betonggulvet.
Vegg: Behandlet panel med listefrie overganger mot himling. Ildsted og steinvegger i fasaden er kledd med håndplukket Altaskifer.
Himling: Behandlet panel.

Kjøkken
Innredning med glatte sorte fronter, av kvalitetsmerket HTH. Fronter med touch funksjon. Benkeplate i steinkompositt. Integrert ventilator med underliggende utkast. Innebygd/integrert og meget romslig kjøleskap med dypfrys og isbitmaskin. 2 integrerte stekeovner, hvorav 1 er kombi damp/stek. Oppvaskmaskin. Hvitevarer er av det eksklusive merket Gaggenau.

Kjøkkenøy med stålbenkbeslag og gasstopper (utvendig lagring av gassflasker). Kjøkkenøy bygget på stedet med 90 cm. gasstopp og avtrekksvifte integrert i kjøkkenøy. Gass- og avtrekksrør går under betongen og ut. Indirekte ledbelysning i kjøkkenøy, samt pushfunksjon på skuffer.

Bad og vaskerom
Dusj/wc/vaskerom/badstue: Rommet er delt opp i tre soner. Badstuen er anlagt innerst med dusjsonen mellom badet og badstue. Utstyrt med dusjnisje med regnfall og handdusj, glassvegg mot bad og glassdører inn til badstue og foran opplegg til vaskemaskin. Servant med plassbygd innredning og speil. Direkte og indirekte belysning. Veggmontert wc med innebygget cisterne. Slipt betonggulvoverflate og flislagt gulv. Panel på vegger i badstue og badet. Avtrekk over himling. Badstue med elektrisk badstueovn. Liggende varmtvannsbereder på 300 ltr montert under benkene i badstuen.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.

Øvrig
Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer og skap for data. App styring til lys og varme.
Vanninntak av plast. Avløpsledninger av plast. Montert utvendig vannkrane.

Alle dører til soverom og garderober er laget av møbelsnekker (feinschnekker Kurt Buhler) som også har laget alt av fastmonterte benker, skap, senger, samt baderomsinredning.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 17.12.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Vedfyring på stue med innebygd peisovn. Innmurt stålpipe. Peis og pipe er forblendet/innmurt med naturskifer. Gulvvarme i alle oppholdsrom (ikke på soverom). Smarthus styring av varme og lys.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det er flere biloppstillingsplasser på eiendommen.
Tomten Areal: 1 441 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet privat avløp. Tilknyttet offentlig vannverk. Adkomst fra privat veg som er tilknyttet offentlig veg.
Regulering Eiendommen er regulert til

Eiendommen grenser mot landskapsvernområdet i nord.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 000 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 17.12.20
Takster og verdier Teknisk verdi 7 088 000,-
Verdi takst 7 000 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 484 000,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2019.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 6 666,- pr. År.

Eiendommen er registrert med slamtømming hvert 3. år Abonnementet koster kr 764 i året. Eiendommen deler septiktank med andre hytter og betaler derfor 70% av årsgebyret . Har også fritidsrenovasjon til en årlig kostnad på kr 1142,-
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt energiforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2004/3892-2/97 Fredningsvedtak
09.03.2004
Forskrift om vern av Lyngsalpan
Landskapsvernområde/Ittugaissaid Suodjemeahcci i
Balsfjord, Lyngen, Storfjord og Tromsø kommune
Fastsatt ved Kronprinsregentens resolusjon av 20.02.2004 i
medhold av lov av 19. juni 1970 nr. 63 om naturvern § 5, jf.§ 6
og §§ 21, 22 og 23. Fremmet av Miljøverndepartementet.
Feilaktig slettet
Rettet etter tingl. §18
16.07.2018. Arkivref. 18/36172-1
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/380840-2/200 Best. om adkomstrett
15.05.2012
rettighetshaver:Knr:5424 Gnr:107 Bnr:44
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Ferdigattest
Utsnitt fra kommundelplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Ny oppgradert/påkostet Jazzuci levert av Quality spas.

Følger med båtplass i småbåthavna. Et eldorado for havfiske og havsafari.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Fra terrassen er det tilgang til bod
Fra terrassen er det tilgang til bod
Her er det plass til diverse hagemøbler
Her er det plass til diverse hagemøbler
Til informasjon
Til informasjon
Velkommen inn - her gir store vindusflater rikelig innslipp av naturlig lys
Velkommen inn - her gir store vindusflater rikelig innslipp av naturlig lys
De store vindusflatene gir også en umerkelig overgang mellom ute og inne miljø
De store vindusflatene gir også en umerkelig overgang mellom ute og inne miljø
Ved utformingen av hytta er det brukt interiørarktiekt for en gjennomført atmosfære
Ved utformingen av hytta er det brukt interiørarktiekt for en gjennomført atmosfære
Gjennomgående for hele hytta er det fokus på farge- og materialvalg som gir et eksklusivt preg
Gjennomgående for hele hytta er det fokus på farge- og materialvalg som gir et eksklusivt preg
Man merker seg umiddelbart den spesielle steinmuren i stuen - denne er dekt av håndplukket Altaskifer
Man merker seg umiddelbart den spesielle steinmuren i stuen - denne er dekt av håndplukket Altaskifer
Plassbygd benk i stue - her kan man sette seg ned med en god bok foran peisen
Plassbygd benk i stue - her kan man sette seg ned med en god bok foran peisen
Den store peisen gir en helt unik stemning
Den store peisen gir en helt unik stemning
Steinmuren er gjennomgående og gir en sømløs overgang fra innside til utside - en gjennomført detalj
Steinmuren er gjennomgående og gir en sømløs overgang fra innside til utside - en gjennomført detalj
Hytta har gjennomgående slipt betonggulv med gulvvarme i hele hovedplanet
Hytta har gjennomgående slipt betonggulv med gulvvarme i hele hovedplanet
Spisestuen finner sin naturlig plass mellom stue og kjøkken
Spisestuen finner sin naturlig plass mellom stue og kjøkken
Her kan man nyte en bedre middag i en fantastisk atmosfære!
Her kan man nyte en bedre middag i en fantastisk atmosfære!
Kjøkkenet er innredet med kvalitetmerket HTH og benkeplate i steinkompositt
Kjøkkenet er innredet med kvalitetmerket HTH og benkeplate i steinkompositt
Hvitevarene er av det ekslusive market Gaggenau
Hvitevarene er av det ekslusive market Gaggenau
Praktisk og stilig vinskap
Praktisk og stilig vinskap
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass - På frontene er det praktisk touchfunksjon
Kjøkkenet har godt med skap- og benkeplass - På frontene er det praktisk touchfunksjon
2 integrerte stekeovner, hvorav én av dem er en kombi damp-/stekeovn
2 integrerte stekeovner, hvorav én av dem er en kombi damp-/stekeovn
Kokeøy ned stål benkeslag og gasstopper
Kokeøy ned stål benkeslag og gasstopper
Benkeventilator med underliggende kast er integrert på kjøkkenøyen, og kan heises opp og ned
Benkeventilator med underliggende kast er integrert på kjøkkenøyen, og kan heises opp og ned
Overhengende lamper gir et pent og praktisk uttrykk
Overhengende lamper gir et pent og praktisk uttrykk
Hytta har 3 soverom - hyttas senger er utarbeidet av møbelsnekker Kurt Buhler
Hytta har 3 soverom - hyttas senger er utarbeidet av møbelsnekker Kurt Buhler
Et lunt soverom med plass til stor seng og diverse oppbevarings møbel
Et lunt soverom med plass til stor seng og diverse oppbevarings møbel
Et lunt soverom å trekke seg tilbake for fred og ro
Et lunt soverom å trekke seg tilbake for fred og ro
Her kan man nyte morgenkaffen og fersk bakst!
Her kan man nyte morgenkaffen og fersk bakst!
Soverom 2 med plassbygd seng - også her innredet i lune farger og materialvalg
Soverom 2 med plassbygd seng - også her innredet i lune farger og materialvalg
Soverom 3 har praktiske oppbevaringsløsninger, samt plass til stor seng
Soverom 3 har praktiske oppbevaringsløsninger, samt plass til stor seng
Velkommen opp på hemsen!
Velkommen opp på hemsen!
På hemsen er det etablert tre ekstra sovesoner
På hemsen er det etablert tre ekstra sovesoner
Hemsen er med å danne en spennende og areleffektiv planløsning
Hemsen er med å danne en spennende og areleffektiv planløsning
Hemsen er har god takhøyde og oppleves romslig
Hemsen er har god takhøyde og oppleves romslig
Stue sett fra hems
Stue sett fra hems
Badet er delt opp i 3 soner - badstue, dusjsone og toalett/servant
Badet er delt opp i 3 soner - badstue, dusjsone og toalett/servant
Veggehengt toalett og glassvegg mot dusj
Veggehengt toalett og glassvegg mot dusj
Servant med plassbygd innredning og speil
Servant med plassbygd innredning og speil
Også badromsinnredning er utarbeidet av møbelsnekker Kurt Buhler
Også badromsinnredning er utarbeidet av møbelsnekker Kurt Buhler
Dusjnisjen har regnfall- og hånddusj
Dusjnisjen har regnfall- og hånddusj
Her finner man praktiske og gjennomført løsninger og finisher
Her finner man praktiske og gjennomført løsninger og finisher
Badstuen gir muligheter til velvære og en pause fra en hektisk hverdag
Badstuen gir muligheter til velvære og en pause fra en hektisk hverdag
Entréen er innredet med en praktisk skyvedørsgarderobe for oppbevaring.
Entréen er innredet med en praktisk skyvedørsgarderobe for oppbevaring.
Gjennomførte detaljer
Gjennomførte detaljer
Gang
Gang
Batterivegen 54 (87 of 89)
Batterivegen 54 (87 of 89)
Planskisse 1.etasje
Planskisse 1.etasje
Planskisse hems
Planskisse hems
Stor vestvendt terrasse med plass til diverse hagemøblement
Stor vestvendt terrasse med plass til diverse hagemøblement
Tilknyttet terrassen er det en jaquzzi - her kan man nyte det gode liv til fantastisk utsikt!
Tilknyttet terrassen er det en jaquzzi - her kan man nyte det gode liv til fantastisk utsikt!
Fra terrassen er det nydelig utsikt mot fjord og fjell !
Fra terrassen er det nydelig utsikt mot fjord og fjell !
Hytta ligger nær både fjell og sjø - terrassen har fantastiske utsiktsforhold året rundt!
Hytta ligger nær både fjell og sjø - terrassen har fantastiske utsiktsforhold året rundt!
Østveggen på hytta har 12 grader helling innover i hyttekroppen som gir en helt spesiell utforming av bygget
Østveggen på hytta har 12 grader helling innover i hyttekroppen som gir en helt spesiell utforming av bygget
Hytta er både arktitekt- og interiørarkitekttegnet, og fremstår med svært god kvalitet både på innside og utside
Hytta er både arktitekt- og interiørarkitekttegnet, og fremstår med svært god kvalitet både på innside og utside
Inngangspartiet er overbygd - her er det også parkeringsmuligheter
Inngangspartiet er overbygd - her er det også parkeringsmuligheter
Hytta er anlagt på en brink i terrenget og tomten er skrånende mot vest - utformingen gjør at hytta glir naturlig inn i terrenget
Hytta er anlagt på en brink i terrenget og tomten er skrånende mot vest - utformingen gjør at hytta glir naturlig inn i terrenget
Hytta ligger i et rolig område - det er felles adkomstvei med nabo opp til hytta
Hytta ligger i et rolig område - det er felles adkomstvei med nabo opp til hytta
Hytta har blant annet vært omtalt i Tidsskriftet ArkitekturN!
Hytta har blant annet vært omtalt i Tidsskriftet ArkitekturN!
Hytta glir fint inn og finner sin naturlig plass i terrenget
Hytta glir fint inn og finner sin naturlig plass i terrenget
Hytta ligger i naturskjønne omgivelser med kort vei til både sjø og fjell
Hytta ligger i naturskjønne omgivelser med kort vei til både sjø og fjell
Hytta sett fra fugleperspektiv
Hytta sett fra fugleperspektiv
Området
Området
Lyngen er et eldorado for friluftsentusiaster året rundt!
Lyngen er et eldorado for friluftsentusiaster året rundt!
Området
Området
Private bilder/Fra hytta kan man se Hurtigrutas innseiling mot Tromsø
Private bilder/Fra hytta kan man se Hurtigrutas innseiling mot Tromsø
I mørketida byr området på fine fargepaletter
I mørketida byr området på fine fargepaletter
Utsikt
Utsikt
Lyngen er kjent for sitt majestetiske landskap
Lyngen er kjent for sitt majestetiske landskap
Private bilder/Fantastiske skiforhold i i vinterhalvåret
Private bilder/Fantastiske skiforhold i i vinterhalvåret
Private bilder/ Et eldorado for filuftsmennesker!
Private bilder/ Et eldorado for filuftsmennesker!