Planetvegen 583

Tomasjord

Soverom
2 stk
Størrelse
91m2
Prisantydning
Solgt

Planetvegen 583 - En stor og innholdsrik 3-roms andelsleilighet i populære Terrassen borettslag. Leiligheten går over to plan og fremstår romslig med stue og kjøkken i overetasje, samt to soverom og bad i underetasjen. I tillegg er det både innvend ig og utvendig bod. Stor terrasse med lang solgang og nydelig utsikt.Leiligheten ligger meget fint til i et etterspurt borettslag med strålende sol- og utsiktsforhold. Fra eiendommen er det kort vei til busstopp med direkteforbindelse til bl.a Tromsø sentrum og Giæverbukta. I tillegg er det gangavstand til dagligvarebutikk og flott turterreng.Kvaliteter verdt å nevne: <ul><li>Fantastiske sol- og utsiktsforhold</li><li>Fast parkeringsplass like utenfor</li><li>Kort vei til busstopp og dagligvare</li><li>Godt driftet borettslag</li></ul>Kontakt megler i forkant av visning for å avtale tid. ... Les mer

Prisantydning: 2 150 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Andel
Felleskostnader pr mnd: 7 812,-
Fellesgjeld: 840 096,-
Primærrom: 81m2
Bruksareal: 91m2
Soverom: 2
Byggeår: 1978
Energimerking: F

Se full beskrivelse

Eiendom Planetvegen 583
9024 Tomasjord
Oppdragsnummer 52-20-0459
Totalvurdering Planetvegen 583 - En stor og innholdsrik 3-roms andelsleilighet i populære Terrassen borettslag. Leiligheten går over to plan og fremstår romslig med stue og kjøkken i overetasje, samt to soverom og bad i underetasjen. I tillegg er det både innvendig og utvendig bod. Stor terrasse med lang solgang og nydelig utsikt.

Leiligheten ligger meget fint til i et etterspurt borettslag med strålende sol- og utsiktsforhold. Fra eiendommen er det kort vei til busstopp med direkteforbindelse til bl.a Tromsø sentrum og Giæverbukta. I tillegg er det gangavstand til dagligvarebutikk og flott turterreng.

Kvaliteter verdt å nevne:

- Fantastiske sol- og utsiktsforhold.
- Fast parkeringsplass like utenfor.
- Kort vei til busstopp og dagligvare.
- Godt driftet borettslag.
Matrikkel Gnr. 15 bnr. 740, andelsnr. 387 i Terrassen Borettslag med orgnr. 948677946 i Tromsø kommune
Beliggenhet Rolig og barnevennlig område på fastlandet, ca. 7 km fra Tromsø sentrum. Nærområdet består av eneboliger og borettslagsleiligheter i terrasse, blokk og vertikaldelte boliger. Rolig og barnevennlig borettslag med kort avstand til barnehager, barneskoler, SFO og dagligvarebutikk. Bygget ligger høyt i terrenget og har god utsikt over Tromsøysundet. Flotte turområder i umiddelbar nærhet. Herunder kort vei til Kroken alpinanlegg, samt lysløpe. Det er gode bussforbindelser i området.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Området/tomten er skrånende og fallende mot vest. Grøntarealer beplantet med plen. Trafikkarealer, veger og plasser er asfaltert. God utsikt mot Tromsø øst, med innseilingen til byen.
Boligtype, og eierform Borettslag Leilighet
Byggeår 1978
Areal Primærrom: 81 kvm, Bruksareal: 91 kvm, Bruttoareal: 91 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Bærende og skillende konstruksjoner av betong. Ifyllende yttervegger av bindingsverk isolert med mineralull. Interne lettvegger kledt med plater. Borettslaget gjennomførte fasaderehabilitering med etterisolering i 2008-2009. Leiligheten innehar normal standard fra byggeåret. Leiligheten har ett renoveringsbehov.

Opplysninger jfr. eierskifterapport utført av Øystein Stakkevold datert 20.11.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Tromsø kommune har ikke ferdigattest liggende i sine arkiver.
Innhold Inngår i P-rom:
Stue, kjøkken, 2 soverom, bad og entré.

Øvrig:
2 innvendige boder.
Bod i tilknytning inngangsparti.
Åpen balkong.
Felles utendørs parkering.

Opplysninger jfr. eierskifterapport utført av Øystein Stakkevold datert 20.11.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: vinylbelegg, belegg, laminat.
Vegger: malt miljøtapet, malte plater, malte glassfiberstrier, tynnpanelplater.
Himling: malt betong.

Kjøkken:
Innredning fra byggeår. Laminat benkeplate. Ventilator under skap. Avløpsrør og vannlås uten synlige feil. Benkebreder på 115 - 120 l. Stoppekran i benk. Klargjort for oppvaskmaskin. Ingen indikasjon på forhøyet fukt.

Bad:
Innredning med nedfelt servant fra byggeår. Gulvmontert wc. Dusjkabinett. Opplegg for vaskemaskin. Rør uten synlige skader. Veggventil, tilluft under dør. Ingen indikasjon på forhøyet fukt.

Annet:
Ingen synlige skader på brytere, stikk og kabler.
Automatsikringer m/ jordfeilbryter.

Opplysninger jfr. eierskifterapport utført av Øystein Stakkevold datert 20.11.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på felles utendørs parkeringsplass.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det går private stikkledninger ut til offentlige nett.
Regulering Området er regulert til boligformål jfr. reguleringsplan datert 24.05.1977 og 21.10.1987.
Sentrale lover Handelen reguleres av borettslagsloven og avhendingsloven.
Økonomiske/formelle opplysninger Borettslag: Terrassen Borettslag
Andelsnummer: 387
Fellesutgifter: Kr. 7 812,- pr Mnd.
Andel fellesgjeld: Kr. 840 096,-.
Andel fellesformue: Kr. 46 545,-.
Vedtekter, regler, regnskap ol. Interessenter og budgivere oppfordres til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det må påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete reglerom husdyrhold, fremleie og bruk av fellesarealer (om ikke annet er spesielt opplyst).
Prisantydning 2 150 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Øystein Stakkevold den 20.11.20
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 906 624,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 253 046,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2019.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Adgang til utleie Utleie av bolig må godkjennes av borettslagets styre.
Borettslag Terrassen Borettslag
Formann borettslag Kenneth Nilsen
Fellesutgifter Kr 7 812,- per mnd.


Fellesutgiftene dekker bl.a. drift og vdelikehold, eiendomsavgift og renovasjon, energi og brennsel, snøbrøyting, forsikring m.v.

Fellesutgiftene er fordelt slik:
Avdrag kr 1 342,-
Renter kr 1 963,-
Grunnleie kr 4 013,-
Kabel-TV og internett kr 434,-
Parkeringsleie 24/387, plass 17 ( 25 - 186 ) kr 60,-
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 840 096,- Fellesformue kr46 545,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1976/306443-1/97 Registrering av grunn
21.10.1976
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:5401 Gnr:15 Bnr:336

1977/905793-1/97 Sammenslått med denne matrikkelenhet:
23.08.1977
Grnr. 15, brnr. 764

2020/146033-1/200 Omnummerering ved kommuneendring
01.01.2020 00:00

2006/157513-1/201 Registrere ny borettslagsandel
07.12.2006

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.
Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP0001971929
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Eierskifterapport
Selgers egenerklæring
Energiattest
Boligopplysninger
Vedtekter
Husordensregler
Reguleringsplan
Pågående regulering
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.
Forkjøpsrett Det er forkjøpsrett for borettslagets medlemmer, og medlemmer tilknyttet boligbyggelaget borettslaget er tilknyttet. Forkjøpsretten avklares etter budaksept.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

+47 995 01 466

Last ned:

Last ned prospekt

Velkommen til Planetvegen 583 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Velkommen til Planetvegen 583 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Romslig stue med god plass for flere oppholdssoner.
Romslig stue med god plass for flere oppholdssoner.
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn!
Velkommen inn!
I 2. etasje finner du to soverom, bad og bod
I 2. etasje finner du to soverom, bad og bod
Trapp til 2 .etasje
Trapp til 2 .etasje
Leiligheten strekker seg over to plan og i 1. etasje finner du stor stue/spisestue og kjøkken.
Leiligheten strekker seg over to plan og i 1. etasje finner du stor stue/spisestue og kjøkken.
Leiligheten er malt i tidsrikitge farger.
Leiligheten er malt i tidsrikitge farger.
Fra stue er det utgang til balkong.
Fra stue er det utgang til balkong.
Her kan man nyte gode solforhold fantastisk utsikt over sundet mot Tromsøya.
Her kan man nyte gode solforhold fantastisk utsikt over sundet mot Tromsøya.
Spisegruppe med gode utsiktsforhold
Spisegruppe med gode utsiktsforhold
Romslig kjøkken med god arbeidsplass.
Romslig kjøkken med god arbeidsplass.
Fra kjøkken er det direkte tilgang til bod.
Fra kjøkken er det direkte tilgang til bod.
Baderom med dusjkabinett, wc og innredning med servant og speil
Baderom med dusjkabinett, wc og innredning med servant og speil
Soverom 1
Soverom 1
Her er det god plass til seng og garderobe
Her er det god plass til seng og garderobe
Soverom 2
Soverom 2
Fasade
Fasade
Leiligheten har parkeringsplass like ved trappa.
Leiligheten har parkeringsplass like ved trappa.