Mellombygdveien 403

Moen

Soverom
4 stk
Størrelse
169m2
Prisantydning
1 500 000,-

Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.Koselig enebolig bestående av stue- og spisestue, vinterhage, 4 soverom, bad, gang og stor veranda. Uinnredet kjellerareal med lagringsmuligheter! Integrert garasje med tilknyttet spor tsbod. Eiendommen er på hele 3,9 mål og er omringet av naturskjønne omgivelser.Boligen ligger langs veien på tur mot Målselv Fjellandsby som er et meget populært skianlegg. Rett nedenfor ligger Målselva som er en anerkjent lakselev helt i Norgestoppen. Mot vest ligger skogkledd fjellside opp til Helgemauken og mot sørvest ligger Myrefjellet.Det er 4 km til Olsborg som er selve sentrumsdelen i tettstedet, med dagligvareforretning, bensinstasjon, gjestestue og flere forretninger.Passer dette dere? Ta kontakt for mer informasjon! ... Les mer

Prisantydning: 1 500 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 119m2
Bruksareal: 169m2
Soverom: 4
Byggeår: 1915

Se full beskrivelse

Eiendom Mellombygdveien 403
9321 Moen
Oppdragsnummer 52-20-0431
Totalvurdering Koselig og frittliggende enebolig bestående av stue- og spisestue, vinterhage, 4 soverom, bad, gang og stor veranda. Uinnredet kjellerareal med lagringsmuligheter. Integrert garasje med tilknyttet sportsbod. Eiendommen er på hele 3,9 mål og er omringet av naturskjønne omgivelser.

Boligen ligger like i nærheten av Målselva som er en anerkjent lakseelev helt i Norgestoppen. Mot vest ligger skogkledd fjellside opp til Helgemauken og mot sørvest ligger Myrefjellet. 7 km unna finner du Målselv Fjellandsby som er et meget populært skianlegg.

Det er 4 km til Olsborg som er selve sentrumsdelen i tettstedet, med dagligvareforretning, bensinstasjon, gjestestue og flere forretninger.
Matrikkel Gnr. 24 bnr. 22 i Målselv kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger langs fylkesveien på Moen i Målselv kommune. Nærområdet består av spredt bebyggelse og små gårdsbruk. Det er 4 km til nærmeste skole, dagligvarehandel og friidrettsanlegg. Det er 16 km til Bardufoss flystasjon, 39 km til Finnsnes og 124 km til Tromsø.

Moen er et tettsted og administrasjonssenteret i Målselv kommune i Troms. Tettstedet har 847 innbyggere per 1. januar 2017, og ligger langs nedre del av Målselva og er delt i to, Moen og Olsborg. Kommuneadministrasjonen holder til på Moen, mens skoler og butikk ligger på Olsborg.

Målselva er landets beste lakseelv og Målselvfossen er kåret til Norges nasjonalfoss. I kommunen er det flott turterreng med mange fine toppturmuligheter blant annet Istinden på 1489 m.o.h. Målselv har rikelig med muligheter for ski og turopplevelser.
Adkomst Adkomst fra asfaltert Fylkesvei til felles avkjøring og vei frem til bolig med sandholdig grus.
Tomt/beskaffenhet Opparbeidet med plen rundt bolig. Skog i skråning og høyvokst gress i ytterkant av eiendom. Skrånet terreng. Planert foran garasje. Planert ved vegg, fall langs vegg og fall fra vegg.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1915
Areal Primærrom: 119 kvm, Bruksareal: 169 kvm, Bruttoareal: 232 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 4, Bad: 1, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Ukjent fundamentering. Krypkjeller med sandholdige masser. Ikke tildekket med plast. Støpt gulv i kjeller. Pusset og malt mur. Riss avflassing registrert. Mur av betong, betonghulstein, betongblokker. Noe mur er påmontert Tresonitt innvendig. Tilbygget del med ubehandlet ringmur av lettklinkeblokker på betongsokkel. Ukjent drenering og drenerende masser.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Tømmerhus og tilbygg av bindingsverk. Utvendig overflatebehandlet liggende trekledning. Mangler museband på kontrollerte steder. Trebjelkelag med underside kledd med kassebord og isolert med trespon på synlige steder. Bjelkelag opplagret på drager i krypkjeller. Drager opplagret på et forskalt fundament.

Dører og vinduer
Vinduer med fabrikkmalte trekarmer og isolerglass.
Vindu med malte trekarmer og to lag enkeltglass. Vedlikeholdsbehov. Verandadører med fabrikkmalte trekarmer og overflater, og to tredel glassflate av isolerglass. Verandadør med fabrikkmalte trekarmer og overflater, og halv glassflate med isolerglass. Fabrikkmalt laminert isolert ytterdør med frostet glassfelt. Innerdører av overflatebehandlet profilert tre. Til vinterhage er det glass i innerdør.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltak tekket med profilerte overflatebehandlet plater av metall. Rust nedenfor pipe. Må undersøkes nærmere. Bungler i vinkelrenne. Mangler adkomst over hanebjelke innside tak. Må etableres for mulighet til inspeksjon. Takrenner og nedløp av overflatebehandlet metall.

Andre bygg:

Garasje
Enkelt bindingsverk med liggende overflatebehandlet trekledning. Svill lagt på terreng. Svill må vedlikeholdes eventuelt fuktsikres. Gulv på stedlige masser med tilkjørt grus. Skrå takflate tilknyttet bolig og tilbygg. Tekket med A- profil overflatebehandlet plater av metall. Bungler i nedre del av takplater. Trolig manglende understøttelse/ ising. Må undersøkes nærmere. Takrenne må vedlikeholdes, skjøt mangler. Nedløp i terreng. Må kontrolleres. Overflatebehandlet dør av tre. Overflatebehandlet dør av finer. Elektrisk rulleport. Utebod tilknyttet garasje med inngang fra overbygd inngangsparti. Avdelt fra garasje med trepanel på bindingsverk. Tregulv.

Opplysninger jfr. verditakst utført av takstmann Ivan Bredo Isaksen datert 06.11.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest på utvidelse av enebolig datert 20.08.02, samt godkjennelse på oppføring av garasje. Det foreligger ikke øvrige ferdigattester på boligen eller ferdigstillelse av garasje.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: vindfang/trappeoppgang, bad, kjøkken, spisestue/stue, vinterhage og soverom.
2. etasje: gang og 3 soverom.

Øvrig:
Kjellerrom, utebod og garasje.

Opplysninger jfr. verditakst utført av takstmann Ivan Bredo Isaksen datert 06.11.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Vegg; Malte plater, tapet, tømmer, trepanel, mur.
Gulv; Gulvbelegg, overflatebehandlet gulvbord, vegg til veggteppe, støp.
Himling; Malte plater, fabrikkmalte plater, overflatebehandlet trepanel.

Svikt i platelag på gulv. Bruksmerker. Fuktflekker i noe tømmer, trolig gammel.

Kjøkken
Kjøkken med slette fabrikkmalte fronter. Laminert benkeplate. Dobbel oppvaskkumme med benkebeslag. Plass til oppvaskmaskin under benkebeslag. Ventilator i ventilatorskap. Plass til frittstående komfyr og kjøleskap.

Bad og vaskerom
Bad med inngang fra to sider, stue og gang. Belegg på gulv med oppbrett på vegg, terskel ved dør og baderomsplater på vegger. Sluk i gulv, to stk. Himling av malte bjelker og malte gulvbord. Opplegg for vaskemaskin. Badekar, dusjnisje og gulvtoalett. Belegg på vegg i dusjnisje. Innredning med formstøpt servant på veggmontert skap. Overskap med speillys og speil på vegg.

VVS-installasjoner
Vannrør av plast som rør i rør, vannrør av isolert og ikke isolert kobber. Hovedvannledning av plast med stoppekrane i kjeller. Varmtvannsbereder på 116 liter fra 2002 plassert i kjeller. Durgoventil på bad.

Elektrisk anlegg
Veggmonterte skrusikringer og automatsikringer i 2. etasje.
Åpent elektrisk ledningsnett.

Piper, ildsteder og oppvarming
Pipe av tegl, pusset og malt på synlige flater. Pipe tilknyttet vedovn i 1. etasje. Utvendig tekking av pipe med overflatebehandlet metall. Pipe kledd inn med tapeserte og malte plater. Pipe skal være synlig for inspeksjon og det anbefales å kontakte det lokale brann og feievesen. Feieluke i kjeller. Undertegnede har ingen spesiell kompetanse for vurdering av piper og ildsteder og henviser til det lokale brann og feievesen for ytterligere informasjon og kontroll

Annet
Det må etableres sikker rømming fra alle soverom i 2. etasje. Vindu over trapp egner seg ikke som rømningsvei med dagens løsning.
Veranda med impregnert tre. Bjelkelag på drager som er opplagret på søyler av tre på støpte pilarer. Pilarer skjev og søyler noe svak. Mangler avstivning. Svak innfesting vegg. Konstruksjon må forsterkes.
Trapp i tre til terreng. Mangler handløpere og rekkverk.
Svingtrapp i tre. Lukket nederst, åpne trinn opp trapp. Mangler handløper vegg, og mangler rekkverk i 2. etasje. Rekkverk må monteres. Handløper må monteres. Eksisterende rekkverk over trapp er for lavt.
Overbygd inngang med impregnert tredekke som pram. Pram understøttet med stein. Tak opplagret på søyle av tre på pram. Frostsikring av fundament/ stein må undersøkes nærmere for å unngå bevegelser i takkonstruksjon.
Vinterhage med dør og vinduer ned til gulv. Belegg på gulv, tømmer en vegg og trepanel på vegger av bindingsverk. Panelovn på vegg.

Opplysninger jfr. verditakst utført av takstmann Ivan Bredo Isaksen datert 06.11.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Vedfyring og elektrisk oppvarming.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Oppstillingsplasser for biler på gruslagt areal foran garasje og gress på andre siden av vei.
Tomten Areal: 3 980 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Adkomst fra asfaltert Fylkesvei til felles avkjøring og vei frem til bolig med sandholdig grus.
Offentlig vann.
Avløp ikke kjent.
Regulering Kjøper er kjent med at område er uregulert, men at det omfattes av kommunens LNF-område (Landbruk, Natur og Friluftsområde).
Dette innebærer at det hviler strenge restriksjoner på eiendommen vedrørende bygging, riving, tilbygg mm. Kjøper må selv ta kontakt med kommunen for å få godkjenning for eventuelle planer ved eiendommen. Selger fraskriver seg ansvar dersom riving, endring og lignende ikke lar seg gjennomføre.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 1 500 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Ivan Bredo Isaksen den 06.11.20
Takster og verdier Teknisk verdi 2 181 000,-
Verdi takst 1 500 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 376 962,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 357 061,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2019.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 13 293,- pr. År.
Energiforbruk Strømforbruk er ikke oppgitt da selger selv ikke har bodd i boligen.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1968/403531-2/80 Bestemmelse om veg
19.11.1968
rettighetshaver:Knr:5418 Gnr:23 Bnr:14
rettighetshaver:Knr:5418 Gnr:23 Bnr:18

1968/403531-1/80 Registrering av grunn
19.11.1968
Denne matrikkelenhet opprettet fra:Knr:5418 Gnr:24 Bnr:8

2020/1466088-1/200 Omnummerering ved kommuneendring

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Noen oppgraderinger må gjennomføres som sikker alternativ for rømning fra 2. etasje, rekkverk 2. etasje og forsterke veranda. Kontroll av pipe og ildsted før bruk. Vedlikeholde og reparere takrenne. Undersøke noen bygningsdeler for mulig behov for oppgraderinger eller vedlikehold.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 974 35 860

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Mellombygdveien 403! En meget innholdsrik enebolig i midten av friluftmulighetenes Mekka
Velkommen til Mellombygdveien 403! En meget innholdsrik enebolig i midten av friluftmulighetenes Mekka
Eiendommen ble for en del tid tilbake bygget på og det har gitt en ekstra romslig tømmerstue
Eiendommen ble for en del tid tilbake bygget på og det har gitt en ekstra romslig tømmerstue
Et sjarmerende tømmerhus med vinterhage, stor veranda og garasje
Et sjarmerende tømmerhus med vinterhage, stor veranda og garasje
Det ble gjort en utvidelse av boligen litt tilbake i tid. Da ble det påbygd ny stue, soverom og vinterhage.
Det ble gjort en utvidelse av boligen litt tilbake i tid. Da ble det påbygd ny stue, soverom og vinterhage.
Stor og romslig bolig med mange møbleringsmuligheter - Koselig vedyring her som er optimal på vinterstid
Stor og romslig bolig med mange møbleringsmuligheter - Koselig vedyring her som er optimal på vinterstid
Kjøkken med mye skap- og benkeplass. Mye sjarm med overflater av orignalt tømmerverk
Kjøkken med mye skap- og benkeplass. Mye sjarm med overflater av orignalt tømmerverk
Koselig vinterhage med utgang til en stor veranda!
Koselig vinterhage med utgang til en stor veranda!
Soverom
Soverom
Bad med inngang fra både stue og gang
Bad med inngang fra både stue og gang
plantegning
plantegning
plan
plan
Garasje med utebod er tilknyttet bolig
Garasje med utebod er tilknyttet bolig
Tomt på hele 3,9 mål - Huset ble malt utvendig i 2020.
Tomt på hele 3,9 mål - Huset ble malt utvendig i 2020.
Integrert garasje og vegg-i-vegg finner du en sportsbod slik at utstyret kan lagres skikkelig
Integrert garasje og vegg-i-vegg finner du en sportsbod slik at utstyret kan lagres skikkelig
Stor veranda med gode solforhold - Denne ble utvidet i 2020.
Stor veranda med gode solforhold - Denne ble utvidet i 2020.
Området sett fra luften
Området sett fra luften
Området byr på utallige naturopplevelser
Området byr på utallige naturopplevelser
Boligen ligger plassert mellom skog og fjell
Boligen ligger plassert mellom skog og fjell
Magiske omgivelser på sommeren med midnattssol og på vinteren det nydelige nordlyset
Magiske omgivelser på sommeren med midnattssol og på vinteren det nydelige nordlyset
En av landets mest stabilie og produktive lakseelver!
En av landets mest stabilie og produktive lakseelver!
I nærområdet fins det flere fjelltopper og naturstier som er verdt å besøke
I nærområdet fins det flere fjelltopper og naturstier som er verdt å besøke
På sommeren kler du på deg fiskeutstyret i huset, rusler ca. 100 meter ned og fisker døgnet rundt.
På sommeren kler du på deg fiskeutstyret i huset, rusler ca. 100 meter ned og fisker døgnet rundt.