Vestregata 2

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
33m2
Prisantydning
2 650 000,-

Vestregata 2 - En lekker og moderne selveierleilighet med høy standard og praktiske løsninger. Leiligheten er etablert i 2020 og byr på kvaliteter som bl.a kjøkken fra HTH, eksklusive bad med store fliser, lys en-stavs eikeparkett og stilige detalj er.Stuen har naturlige soner for møblering. Kvalitetskjøkken fra HTH med god skap- og benkeplass. Rålekkert bad med store fliser og rainshower. Sovealkove med garderobeskap og plass for stor seng.Leiligheten ligger sentralt, men samtidig skjermet til i Tromsø sentrum med gangavstand til dagligvare og kollektivtransport med direkteforbindelse til UiT/UNN og Langnes handelspark.Kvaliteter verdt å nevne:<ul><li>Gjennomgående høy standard</li><li>Sportsbod med god lagringsplass</li><li>Stor felles takterrasse</li><li>Gangavstand til "alt" av servicefasiliteter</li></ul>  ... Les mer

Prisantydning: 2 650 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 852,-
Primærrom: 33m2
Bruksareal: 33m2
Soverom: 1
Byggeår: 1965
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Vestregata 2
9008 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-20-0411
Totalvurdering Vestregata 2 - En lekker og moderne selveierleilighet med høy standard og praktiske løsninger. Leiligheten er etablert i 2020 og byr på kvaliteter som bl.a kjøkken fra HTH, eksklusive bad med store fliser, lys en-stavs eikeparkett og stilige detaljer.

Stue/kjøkken i åpen løsning med naturlige og praktiske soner for møblering som sofagruppe og spisebord. Kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med god skap- og benkeplass. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevare som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. Badet fremstår rålekkert med store fliser, rainshower og servant med praktisk skuffeløsning. Sovealkove med garderobeskap og plass for stor seng.

Leiligheten ligger sentralt, men samtidig skjermet til i Tromsø sentrum og har gangavstand til dagligvare og kollektivtransport med direkteforbindelse til UiT/UNN og Langnes handelspark. Tromsø sentrum byr for øvrig også på flotte rekreasjonsområder med bl.a Kongeparken like ved.

Kvaliteter verdt å nevne:
- Gjennomgående høy standard
- Sportsbod med god lagringsplass
- Stor felles takterrasse
- Gangavstand til "alt" av servicefasiliteter

Vestregata 2 var opprinnelig bebygd med et ærverdig bolighus med flott hage mot sør allerede i 1875. I 1961 kjøpte Ragnar Børseth eiendommen og rev den opprinnelige boligen i 1964. I 1654 første Børseth opp forretningsgården som vi i dag kjenner som Børseth-gården. Her drev Børseth sin egen virksomhet innen papir og kontorartikler i deler av bygget fram til 1999. 1. etasje ble renovert i 2014 og består i dag av den kjente pizzarestauranten Casa Inferno. Bygget består for øvrig av lagerarealer i kjeller og næringsarealer (tannlegekontor) i 3. etasje. I tillegg er det planlagt en takterrasse i 3. etasje som skal være felles for alle boligene i bygget.
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 1800 snr. 3 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger sentralt, men samtidig skjermet til i Tromsø sentrum og har gangavstand til dagligvare og kollektivtransport med direkteforbindelse til UiT/UNN og Langnes handelspark. Bykjernen er bare en kort spasertur unna hvor du har bla. kjøpesenter, kino, bibliotek, treningssenter m.m. Fra Fredrik Langes gate i sentrum har du bussruter til hele byen med hyppige avganger. Tromsø sentrum byr for øvrig også på flotte rekreasjonsområder med bl.a Kongeparken like ved.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.

Vestregata 2 ligger midt i sentrum, nedenfor Kongsbakken skole og ovenfor Scandic Grand Tromsø og Nerstranda kjøpesenter. Det er gode bussforbindelser og offentlige parkeringsplasser like i nærheten.
Tomt/beskaffenhet Eiet tomt. Størrelsen på tomten er iht. offentlig matrikkelinformasjon 323 kvm og går langs vegglivet på hele bygningen. Dette innebærer at man (eierseksjonssameiet), vil ha marginalt uteområde innenfor egen eiendom.

Det er under etablering en takterrasse i 3. etasje. Takterrassen skal være felles for alle boligseksjonene; herunder vil også evt. nye boligseksjoner som blir etablert i 3. etasje, kunne få rett til å benytte takterrassen. Boligseksjonene vil følgelig alene ha drifts-, vedlikeholds og kostnadsansvar for terrassen og evt. andre særlig dedikerte arealer.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1965
Modernisert: 2020
Areal Primærrom: 33 kvm, Bruksareal: 33 kvm, Bruttoareal: 39 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene.

Arealene er oppmålt av Bohavet AS ved Kurt Sørensen.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 1
Byggemåte Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere beskrivelse.
Ferdigattest Selger/Utbygger har ansvaret for at det foreligger ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse for boligen før overtagelse.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Entré, kjøkken/stue, dusj/wc/vaskerom, sovealkove.

Boligen har i tillegg en sportsbod på ca. 2,5 kvm.
Standard Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere beskrivelse.
Møblering/utstyr Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere beskrivelse.
Oppvarming Se vedlagt leveransebeskrivelse for nærmere beskrivelse.
Parkering Det medfølger ikke parkering til leilighetene. Ta kontakt med Tromsø parkering eller gå inn på https://tromso-parkering.no/parkeringskort/ for nærmere informasjon om soneparkering.
Tomten Areal: 323 kvm, Eierform: Fellestomt
Fellesareal Det er planlagt en felles takterrasse i 3. etasje som er under etablering og skal være felles for sameiet.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er omfattet av Sentrumsplanen og Kommuneplanens arealdel av 29.03.2017, plan 0142 med sentrumsformål.

Eiendommen er videre omfattet av reguleringsplan 1704, plan "Vestregata - Håkon den gamles gate - Parkgata" av 24.04.2010 og er regulert til kombinasjonsformålene "bolig/forretning/kontor".

Til orientering så arbeides det for tiden med ny sentrumsplan.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning Kr 2 650 000,-
Overtagelse Overtagelse kan ikke finne sted før minimum midlertidig brukstillatelse er utstedt og reseksjonering er gjennomført. Dette er p.t. estimert til okt/nov 2020.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi De kommunale avgiftene er ikke fastsatt idet leiligheten er nyetablert.
Kommunale avgifter De kommunale avgiftene er ikke fastsatt av Tromsø kommune idet leiligheten er nyetablert.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Sameiet Eiendommen er p.t. seksjonert i 2. næringsseksjoner som utgjørt "Eierseksjonssameiet Vestregata 2". Gjeldene sameievedtekter for sameiet er vedlagt. Seksjon 2, som blant annet inneholder leilighetene i bygget er p.t. under reseksjonering. Etter reseksjoneringen vil "Eierseksjonssameiet Vestregata 2" består av 2 næringsseksjoner som omfatter kjeller, 1. og 3. etasje, samt 5 boligseksjoner i 2. etasje. Utkast til korrigerte vedtekter etter gjennomført reseksjonering ligger vedlagt i salgsoppgaven og aksepteres slik de foreligger med forbehold om nødvendige endringer.

Kjøper plikter å rette seg etter de til enhver tid gjeldende vedtekter og regler for eierseksjonssameiet. kjøper plikter også å betale sin forholdsmessige andel av felleskostnadene for boligen/eierseksjonen, gjeldende fra overtagelsestidspunktet.
Fellesutgifter Stipulerte fellesutgiftene er på kr 852,-/mnd.

Fellesutgiftene vil dekker blant annet; drift og vedlikehold av fellesarealer, internett, forsikring, mv.
 
Tinglyste rettigheter og servitutter Grunnboks utskrift for matrikkelen knr. 5401, gnr 200, bnr 1800, snr 2 (2. etasje før reseksjonering) kan fås ved henvendelse.

Eiendommene/seksjonene vil overdras med de rettigheter og forpliktelser som følger grunnboken. Eiendommene/seksjonene vil imidlertid overtas fri for økonomiske pengeheftelser med unntak av lovpålagte panterett til sameiet på 2G jfr. eierseksjonsloven § 31. Sameiets panterett sikrer den enkelte seksjonseiers forpliktelser overfor sameiet.

Det tas forbehold om at det kan bli tinglyst ytterligere servitutter/erklæringer på eiendommene/seksjonen dersom det pålegges av offentlige myndigheter, leverandører av teknisk infrastruktur eller for øvrig anses nødvendig eller hensiktsmessig i forhold til naboforhold eller andre relevante forhold.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt leveransebeskrivelse som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Anders Karlstrøm

+47 995 01 466

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Vestregata 2 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Tom Espen Stormo og Anders Karlstrøm!
Velkommen til Vestregata 2 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Tom Espen Stormo og Anders Karlstrøm!
Planskisse
Planskisse
Velkommen inn!
Velkommen inn!
Stue og kjøkken og åpen løsning med plass for både sofagruppe og spisebord.
Stue og kjøkken og åpen løsning med plass for både sofagruppe og spisebord.
Leiligheten har stilige og moderne detaljer med svarte bl.a lysskinner i tak.
Leiligheten har stilige og moderne detaljer med svarte bl.a lysskinner i tak.
Bygget ligger sentralt til like over Tromsø sentrum og har gangavstand til alt man trenger i det daglige.
Bygget ligger sentralt til like over Tromsø sentrum og har gangavstand til alt man trenger i det daglige.
Kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med soft close og integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
Kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH med soft close og integrerte hvitevarer som stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.
God skap- og benkeplass.
God skap- og benkeplass.
Sjeldent flott bad med store fliser, rainshower og moderne baderomsinnredning.
Sjeldent flott bad med store fliser, rainshower og moderne baderomsinnredning.
Nydelig finisher!
Nydelig finisher!
Sovealkove av god størrelse og plass til en dobbeltseng
Sovealkove av god størrelse og plass til en dobbeltseng
Børseth-gården som leiligheten ligger i huser for øvrig den populære pizzarestauranten i 1. etasje.
Børseth-gården som leiligheten ligger i huser for øvrig den populære pizzarestauranten i 1. etasje.
Velkommen til visning!
Velkommen til visning!
Storgata i umiddelbar nærhet.
Storgata i umiddelbar nærhet.
Sentrum byr på flere flott rekreasjonsområder, som her ved Kirkeparken.
Sentrum byr på flere flott rekreasjonsområder, som her ved Kirkeparken.
Flere andre servicefasiliteter som dagligvarebutikk, apotek, bibliotek og kino i gangavstand fra leiligheten.
Flere andre servicefasiliteter som dagligvarebutikk, apotek, bibliotek og kino i gangavstand fra leiligheten.
Nordbyen har også utviklet seg mye den siste tiden med flere nye spisesteder og severdigheter.
Nordbyen har også utviklet seg mye den siste tiden med flere nye spisesteder og severdigheter.
Kongeparken ligger kun et steinkast unna!
Kongeparken ligger kun et steinkast unna!