Øvre Jensvoll vei 16

Lyngseidet

Soverom
Størrelse
146m2
Prisantydning
2 650 000,-

Øvre Jensvoll vei 16 -  En fint beliggende familiebolig med flotte uteområder, garasje, samt naturskjønn og nydelig beliggenhet. Bolighuset strekker seg over 3 etasjer med bl.a romslige oppholdsrom, praktisk kjøkken, 4 soverom, bad, vaskerom og ter rasse med fine solforhold og fantastisk utsikt. Det er for øvrig flere boder med god lagringsplass i boligen. I tillegg har eiendommen et aneks med tre oppholdsrom.Det er gangavstand til nærmeste bussholdeplass, samt fergekai ca 1,5 km unna. Det er umiddelbar nærhet til naturen og kort vei til dagligvare, skole, barnehage og fritidstilbud.<br />Kvaliteter verdt å nevne:<ul><li>Fantastisk utsikt og fine solforhold</li><li>Flotte uteområder</li><li>Parkering i garasje</li><li>Nærhet til skole, barnehage, dagligvare og kollektivtransport</li></ul>Kontakt megler i forkant av visning for å avtale tid. ... Les mer

Prisantydning: 2 650 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 145m2
Bruksareal: 146m2
Byggeår: 1949

Se full beskrivelse

Eiendom Øvre Jensvoll vei 16
9060 Lyngseidet
Oppdragsnummer 52-20-0344
Totalvurdering Eiendommen ligger på Lyngseidet med bolighus, garasje, anneks og uthus.

Bolighuset strekker seg over 3 etasjer. Boligens 1. etasje inneholder entre, grovkjøkken, gang, vaskerom, bad, stue, kjøkken og et disponibelt rom. Loftet er innredet med gang og 4 soverom. Kjelleretasjen er innredet med boder og oppbevaring. Det er forøvrig også flere boder i bolighuset. På eiendommen står det også et anneks med 2 soverom.

I boligens 1.etasje er det tilgang til stor veranda med upåklagelige sol- og utsiktsforhold!

Det er parkering i garasje, samt parkeringsmuligheter på tomten.

Fra eiendommen er det gåavstand til nærmeste bussholdeplass, samt ferjekai kun 1,7 km unna. Det er kort vei til dagligvarebutikk og post i butikk, samt skoler, barnehager og fritidstilbud.

For ytterligere informasjon, ta kontakt med eiendomsmegler Anders Karlstrøm.
Matrikkel Gnr. 83 bnr. 5 Fnr. 19 i Lyngen kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger i sentrum Lyngseidet som er kommunesenteret i Lyngen kommune. Her finnes et variert utvalg av butikker, verksted, skole, barnehage, samt kommunens rådhus med alle kommunale servicetjenester. Det er fergeforbindelse nordover til Olderdalen. Det er også fergeforbindelse over Ullsfjorden, slik at reisetiden til Tromsø er ca. 1 time og 30 min.
Adkomst Adkomst med privat vei fra den kommunale veien.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt som ligger i et veletablert boligområde like sør for Lyngseidet. Naturtomt med noe opparbeidet plen og beplanting. Det er murt opp forstøtningsmur av naturstein for bedre arrondering av tomten og bedre utnyttelse av utearealet.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår Byggeår bolighus: 1949. Utvidelse av boligen (tilbygg) i 1985. I forbindelse med tilbygg ble boligen betydelig renovert. Bolighus ble modernisert innvendig i 2016.
Byggeår garasje: 1985
Byggeår anneks: 1983
Byggeår uthus: 1988
Byggeår lekestue: 1985
Areal Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 159 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Byggemåte Enebolig bygget over 2 etasjer med kjeller under opprinnelig del av boligen. Boligen er opprinnelig oppført i trekonstruksjoner/tømmer og er senere utvidet og renovert. Kjeller er ikke måleverdig på grunn av for lav takhøyde. Boligen er fundamentert på grunnmur av plasstøpt betong med sparestein. Tilbygg er fundamentert på murt grunnmur. Hovedetasje og loft i bindingsverk, kledd utvendig med liggende dobbelfalset trepanel. Saltak av plassbygde takstoler, tekket med stålplater med taksteinsprofil. Bygningsmassen består forøvrig av garasje, anneks, uthus og lekestue. Alle bygninger er oppført i bindingsverk. Garasje er fundamentert på støpt grunnmur og støpt plate på mark. De øvrige bygninger er fundamentert på søyler/stein.

Bolighus
159 kvm BTA
Generelt
Vedrørende besiktigelse av tildekkede flater når eiendommen er bebodd opplyses følgende: Møbler og inventar er ikke flyttet på av takstmannen under befaringen. Dette kan medføre at skader som er tildekket/skjult ikke fremkommer av tekstrapporten. Takstmannen kan ikke bære ansvaret for slike forhold. Opprinnelig del av boligen er fundamentert på grunnmur av plasstøpt betong med sparestein.
Tilbygg er fundamentert på murt grunnmur på støpte såler.

Utvendig
Yttervegger av bindingsverk og tømmer. I opprinnelig del av boligen er yttervegger etterisolert, total isolasjons-tykkelse er trolig 10 cm. Tilbyggene er oppført i 6"bindingsverk og er isolert med 15 cm mineralull. Utvendig er yttervegger kledd med vindtette plater, vindsperre, utlekting og liggende dobbelfalset kledning. Vinduer av varierende alder og kvalitet. Åpnings-vinduer er topp-hengslet, sidehengslede åpningsvinduer
i stue. De aller fleste vinduer er skiftet og har 2-lags glass i malte og trehvite karmer og rammer. Noen vinduer med 3 lags isolerglass. Vinduer som ikke er utskiftet har doble glass i koblede rammer. Det er kjøpt inn noen vinduer og ny ytterdør som ikke er montert. Saltak bygget opp av plassbygde takstoler/sperreverk av tre. Taket er tekket med taktro og stålplater med taksteinsprofil. Taket ble omtekket i forbindelse med utvidelse av boligen. Ved hovedinngang er det adkomst direkte fra terreng. Platt ved inngang bygget av trykkimpregnerte materialer. Balkong utenfor stue på øst- og sørsiden av huset. Balkongen er bygget av tre og fundamentert på søyler. Dekke av trykkimpregnerte bord. Under balkongen er det bygget vegger slik at det er lagerrom under balkongen. Det er montert Jacuzzi på balkongen.

Garasje
24 kvm BTA
Uisolert garasje oppført i bindingsverk på støpt ringmur/plate på mark. På en langside mot terreng er det støpt vegg opp til ca. 80 cm høyde. Yttervegger er i 4" bindingsverk og kledd utvendig med tømmermannspanel. Saltak av prefabrikerte takstoler, tekket med taktro og pappshingel. Vinduer med enkle glass i trerammer. Vippeport av tre og dør ved siden av port. Innlagt strøm for lys og stikk.

Anneks
33 kvm BTA
Bygningen er oppført i bindingsverk på søylefundamenter. Yttervegger av 3" bindingsverk, isolert med 7 cm mineralull. Vinduer med 2 lags isolerglass fra 1975. Saltak av plassbygde takstoler, tekket med korrugerte stålplater og undertak av Filmtex. Trapp og platt ved inngang er bygget av trykkimpregnerte materialer, teakfoliert ytterdør. Innvendig er det heltre gulvbord og vegger og himlinger er kledd med trepanel. Vegger og himlinger er malt i to av rommene. Det er innlagt strøm for lys og stikk. Strømforsyning fra boligen.

Uthus isolert
12 kvm BTA
Oppført av eldre materialer på fundamenter av stein. Yttervegger av bindingsverk, kledd utvendig med låvepanel og tømmermannspanel. Pulttak med sperreverk av tre, tekket med galvaniserte bølgeblikkplater. Innvendig er det tregulv på bjelkelag.

Lekestue
2 kvm BTA
Oppført av tre på fundamenter av stein. Yttervegger er kledd utvendig med profilerte kryssfinerplater. Saltak tekket med taktro og papp. Tak trukket ut over inngang. Innvendig er vegg og himling kledd med malte plater, filtbelegg på gulv.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Bjørnar Elvemo datert 08.09.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse på denne eiendommen.
Innhold Inngår i p-rom:
1.etasje: Entré, grovkjøkken/spiskammers, hall m/trapp, vaskerom, bad, stue, kjøkken og disponibelt rom
Loft: gang og 4 soverom

Inngår i s-rom:
Kjeller: boder
1.etasje: bod

Opplysninger jfr. verditakst utført av Bjørnar Elvemo datert 08.09.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Vegger: Innvendige veggoverflater er for en stor del kledd med malte plater, plater med malt miljøstrie, malt trepanel og noe fabrikkmalte Mdf-plater med panelprofil.

Kjøkken
Kjøkkeninnredning med glatte malte fronter og dører. Benkeplate av laminat og frittstående hvitevarer. Innredning i grovkjøkken med malte glatte fronter og dører.

Bad og vaskerom
På bad er det baderomspanel på veggene, malt glassfiberstrie på vaskerom. På gulv er det heltre bord, laminat og vinylbelegg. Varmekabler i gulv i entre, bad og vaskerom. I himlinger er det malte plater av Tak-Ess type, malte glatte plater og malt trepanel. Badet er innredet med badekar med massasjedyser, stor innredning med håndvask i støpt benkeplate og veggmontert toalett. På vaskerom er det lukket dusjkabinett, innredning med håndvask, skyllekar i stål, wc og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Tekniske installasjoner
Hovedinntak for vann og stoppekran er plassert i kjeller. 200 l varmtvannsbereder, åpen rørinstallasjon i kobber/kutlex, fordelt fra kjeller/krypekjeller. Avløp av plast. Åpen og skjult elektrisk installasjon. Sikringsskap på vegg på loft. Oppgradert anlegg med automatsikringer med jordfeilbrytere. Anlegget er kontrollert i 2018. Pipe murt av teglstein. I stue er pipe forblendet med fasadestein. Ny peisovn i stue/kjøkken. Det er
montert varmepumpe av luft til luft type, innedel plassert på vegg i stue. Det er forsert avtrekk fra kjøkken og begge våtrom.

Boligen er oppført med normal standard, både med tanke på materialvalg og tekniske installasjoner. Nåværende eier har gjort endel oppgraderinger og oppussing av boligen. Opprinnelig planløsning i hovedetasje er noe endret og de fleste overflater er fornyet. Badet er totalrenovert , VVS og elektrisk anlegg er noe fornyet. Boligen fremstår som en moderne enebolig og er godt vedlikeholdt. De øvrige bygningene fremstår med endel etterslep på vedlikehold. Dette er et gammelt hus, så litt skjevheter må beregnes.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Bjørnar Elvemo datert 08.09.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Eier har for øvrig ny ytterdør, noen vinduer og Pergo laminatgulv liggende som følger handelen.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomten.
Tomten Areal: 900 kvm, Eierform: Festet tomt, Utløpsår feste: 2053, Festeavgift: 900, Det betales kr 900 pr år ifølge selger. Faktura kommer som regel i desember.
Vei, vann og avløp Offentlig vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Adkomst med privat vei fra den kommunale veien.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsbestemmelser datert 15.03.84.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 650 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Bjørnar Elvemo den 08.09.20
Takster og verdier Teknisk verdi 2 453 340,-
Verdi takst 2 650 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 430 445,-
Formuesverdi sekundærbolig: 1 549 603,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2019.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 11 653,- pr. År.
Energiforbruk Selger har oppgitt et strømforbruk på ca. 1300 kWh pr. år.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1951/1034-3/97 Festekontrakt - vilkår
21.03.1951
festetid: 99 år
ÅRLIG AVGIFT NOK 25
PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT
Gjelder feste
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg
Polisenummer: 6862368
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Reguleringsplan
Matrikkelrapport
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

+47 995 01 466

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Øvre Jensvoll vei 16 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Velkommen til Øvre Jensvoll vei 16 - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
En flott enebolig i idylliske omgivelser på Lyngseidet!
En flott enebolig i idylliske omgivelser på Lyngseidet!
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Lys og åpen entré skaper et godt førsteinntrykk av boligen.
Lys og åpen entré skaper et godt førsteinntrykk av boligen.
Romslig stue med naturlige soner for sittegrupper og spisebord.
Romslig stue med naturlige soner for sittegrupper og spisebord.
Magisk utsikt fra stuevinduene!
Magisk utsikt fra stuevinduene!
Stuen er svært romslig med inndeling i flere soner.
Stuen er svært romslig med inndeling i flere soner.
Terrasse med gode solforhold og fantastisk utsikt.
Terrasse med gode solforhold og fantastisk utsikt.
Hva er vel bedre enn å nyte et varmt bad til denne utsikten?
Hva er vel bedre enn å nyte et varmt bad til denne utsikten?
Upåklagelig utsikt fra verandaen!
Upåklagelig utsikt fra verandaen!
Fra stuen er det delvis åpen stue/kjøkkenløsning som gir rom for spisestue.
Fra stuen er det delvis åpen stue/kjøkkenløsning som gir rom for spisestue.
Her kan man nyte et bedre måltid til fantastisk utsikt!
Her kan man nyte et bedre måltid til fantastisk utsikt!
Peisen skaper en hjemmekoslig atmosfære
Peisen skaper en hjemmekoslig atmosfære
Kjøkkenet er av enkel standard med hvite fronter og fliser over benk
Kjøkkenet er av enkel standard med hvite fronter og fliser over benk
Rikelig med skap- og benkeplass.
Rikelig med skap- og benkeplass.
Boligen har 4 soverom i 2. etasje.
Boligen har 4 soverom i 2. etasje.
Soverommene vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Soverommene vender ut mot stille og rolige omgivelser.
Nydelig utsikt også fra soverommet.
Nydelig utsikt også fra soverommet.
Stilig bad i moderne farger
Stilig bad i moderne farger
Badet er utstyrt med badekar, vegghengt toalett og servant
Badet er utstyrt med badekar, vegghengt toalett og servant
Separat vaskerom i 1.etasje
Separat vaskerom i 1.etasje
Eiendommen er pent opparbeidet med plen og fine uteplasser.
Eiendommen er pent opparbeidet med plen og fine uteplasser.
På tomten står det et hyggelig anneks.
På tomten står det et hyggelig anneks.
Boligen ligger i naturskjønne omgivelser på vakre Lyngseidet
Boligen ligger i naturskjønne omgivelser på vakre Lyngseidet
Parkering i garasje - det er også gode parkeringsmuligheter på eiendommen forøvrig
Parkering i garasje - det er også gode parkeringsmuligheter på eiendommen forøvrig
Herlige uteområder!
Herlige uteområder!
Utsikt
Utsikt
Idylliske nærområder
Idylliske nærområder
Idylliske nærområder
Idylliske nærområder
Det er gode bussforbindelser i området
Det er gode bussforbindelser i området
Nærhet til dagligvarebutikk
Nærhet til dagligvarebutikk
Det er kort vei til skoler, barnehager og fritidstilbud
Det er kort vei til skoler, barnehager og fritidstilbud
Kort vei til ferjekai som tar deg til Olderdalen
Kort vei til ferjekai som tar deg til Olderdalen