Solsia Park H0110

Tromsdalen

Soverom
2 stk
Størrelse
65m2
Prisantydning
Solgt

Salg av kontraktsposisjon - Flott 3-roms selveierleilighet som er sørvendt beliggende i høy 1. etasje. Estimert ferdigstillelse 4. kvartal 2020. Leiligheten har en meget god planløsning med stue/kjøkken vendt ut mot sør, entrè, 2 soverom og bod. Ut gang til solrik balkong fra stue. Det er gjort en rekke tilvalg. Bad har tilvalg av toalett, dusj, innredning og veggflis. Kjøkken leveres i dus grønnfarge. Det er også gjort en rekke tilvalg når det gjelder belysning og elektrisk anlegg. Solsia Park bygges med fokus på kvalitet og bomiljø og har en eksklusiv beliggenhet på en skjermet utsiktstomt tilbaketrukket fra trafikk.. Parkeringsplass kan kjøpes mot tillegg i pris på kr. 250 000,-. For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig / jurist Tiril Pedersen. ... Les mer

Prisantydning: 3 740 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 840,-
Primærrom: 62m2
Bruksareal: 65m2
Soverom: 2
Byggeår: 2020

Se full beskrivelse

Eiendom Solsia Park H0110
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-20-0369
Totalvurdering Salg av kontraktsposisjon - Flott 3-roms selveierleilighet som er sørvendt beliggende i høy 1. etasje. Estimert ferdigstillelse 4. kvartal 2020.

Leiligheten har en meget god planløsning med stue/kjøkken vendt ut mot sør, entrè, 2 soverom og bod. Utgang til solrik balkong fra stue.

Det er gjort en rekke tilvalg. Bad har tilvalg av toalett, dusj, innredning og veggflis. Kjøkken leveres i dus grønnfarge. Det er også gjort en rekke tilvalg når det gjelder belysning og elektrisk anlegg.

Solsia Park bygges med fokus på kvalitet og bomiljø og har en eksklusiv beliggenhet på en skjermet utsiktstomt tilbaketrukket fra trafikk..

Parkeringsplass kan kjøpes mot tillegg i pris på kr. 250 000,-.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig / jurist Tiril Pedersen.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 648 i Tromsø kommune
Beliggenhet Solsia Park ligger sentralt på fastlandssiden i området Reinen/ Solstrand. Prosjektet har en eksklusiv beliggenhet på godt skjermet utsiktstomt, tilbaketrukket fra vei og trafikk. Området har gode solforhold. Leilighetene er lyse og luftige med store vindusflater i utsiktsretningene. Omgivelsene og tomten stiller store krav til valg av arkitektur, løsninger og kvalitet.
Adkomst Følg E8 fra rundkjøringa ved brua. Ta av til venstre ved avkjøring til Solstrandvegen. Følg Solstrandvegen forbi Reinen skole og til enden av vegen ved skilting merket innkjøring forbudt. Tomta ligger på oversiden av vegen.
Boligtype, og eierform Selveier Leilighet
Byggeår 2020
Areal Primærrom: 62 kvm, Bruksareal: 65 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017.

Gulv på grunn utføres i betong for teknisk rom og felles ganger i kjeller. Øvrige gulv i bodkjeller leveres i asfalt/betong.
Yttervegger vil leveres som isolerte vegger i en kombinasjon av panel og platekledning.
Kjeller / ringmur under terreng utføres i betong med nødvendig utvendig isolasjon.
Vinduer leveres hvitmalte som tre- eller pvc-vinduer, ferdig overflatebehandlet fra fabrikk, med 2-lags energiglass eller bedre. Vindussmyg og omramming leveres i MDF eller Plastivan.

Dører til terrasser leveres i samme kvalitet og utførelse som vinduer.
Bærende vegger mellom leiligheter utføres i tre eller betong. Innvendige
lettvegger leveres med gipsplatekledning og isolasjon. Vegger rundt baderom og
kjøkken forsterkes for oppsetting av veggfliser eller kjøkkeninnredning. Veggflater
i beboelsesrom leveres sparklet og malt i hvit farge.
Himling i boligen leveres sparklet og malt.
Gulv i beboelsesrom leveres standard med 3 stavs hvitpigmentert eikeparkett og list i gulv. Det leveres hvite gulvlister i alle rom som leveres med parkett.

Gulv og vegger på bad leveres med fliser. Det leveres fliser av normal god kvalitet på baderom.
Eventuelt hvitmalt listverk vil kunne ha synlige spikerhull.
Etasjeskiller leveres som tre- eller betongkonstruksjon. Nedsenkede partier pga. tekniske føringer vil være nedforet med gips. Takkonstruksjoner utføres i tre eller betong med isolasjon og membrantekking. Taknedløp føres innvendig i sjakt.
Balkonger leveres i tre- eller betongkonstruksjon.
Alle boenheter leveres med balansert ventilasjonsanlegg.
Aggregat plasseres i boligen i bod/ bad/ kjøkken, avhengig av leilighetstype.
Plassering av ventilasjonsaggregat kan bli endret som følge av detaljprosjekteringen.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Ferdigattest Selger plikter å fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen
Standard Lyse og moderne leiligheter med gode planløsninger. Pene fasader som gir boligene et moderne utrykk.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres i dus grønn utførelse. Integrerte hvitevarer av normal god kvalitet medfølger. Leveres med ferdig installerte hvitevarer, herunder komfyr/platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Bad:
Baderomsinnredning leveres i hvit utførelse. Det leveres fliser av normal god kvalitet på gulv og vegger. Det leveres vegghengt toaletter i hvitt porselen med sete og lokk. Dusjnisje leveres med glassvegger/-dør i herdet glass. Dusjgarnityr medfølger.

Gulv i beboelsesrom leveres standard med 3 stavs hvitpigmentert eikeparkett og list i gulv. Det leveres hvite gulvlister i alle rom som leveres med parkett.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Opplysninger jf. Leveransebeskrivelse fra utbygger.
Møblering/utstyr Se leveransebeskrivelse. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ikke parkeringsplass i prisen. Parkeringsplass kan kjøpes mot tillegg i pris på kr. 250 000 - 300 000,-.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert. 31.01.1996.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadoppføringsloven og generell obligasjonsrett.
Prisantydning 3 740 000,- / Fellesutgifter: 2 840,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. For kortidsutleie gjelder egne regler, ta kontakt med megler for nærmere informasjon
Fellesutgifter Kr 2 840,- per mnd.

Kr. 1531,- - 2840,-

Forsikring av bygning, vaktservice, strøm fellesanlegg, drift fellesanlegg, avsetning drift/vedlikehold fellesareal/teknisk infrastruktur, snøbrøyting, styrehonorar, forretningsførsel, revisor, kabel-TV og internett.

Da boligene er prosjekterte selveierleiligheter har selger har således ingen informasjon om boligens løpende kostnader, foruten felleskostnader beregnet av forretningsfører iht vedlagte driftsbudsjett.

Faste kostnader som kjøper i tillegg må påregne er: Kommunale avgifter, innboforsikring og strøm.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen rettigheter er registrert.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Vedtekter
Reguleringsplan
Tilvalgsliste
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Salgs av kontraktsposisjoner reguleres av bustadoppføringsloven, jf. buofl § 1 første ledd, bokstav b, siste punktum. I henhold til bustadoppføringslovas § 12 stiller utbygger sikkerhet for kontraktsforpliktelsene. Sikkerheten er gjeldende fra byggeperioder og frem til 5 år etter overtakelsen av boligen.

Dokumenter fra utbygger på standardleveranse av kjøkken, bad, hvitevarer, gulv m.v. oversendes gjerne på forespørsel. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tiril Pedersen

+47 971 59 293

Last ned:

Last ned prospekt

Velkommen til Solsia Park H0110 - Moderne 3-roms leilighet i høy 1. etasje vendt mot sør
Velkommen til Solsia Park H0110 - Moderne 3-roms leilighet i høy 1. etasje vendt mot sør
Planskisse
Planskisse
Solrik balkong som er delvis overbygd (Illustrasjonsbilde, avvik vil forekomme)
Solrik balkong som er delvis overbygd (Illustrasjonsbilde, avvik vil forekomme)
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Leiligheten har en attraktiv planløsning med "bred" kjøkken/stue løsning i front som gir god romfølelse
Leiligheten har en attraktiv planløsning med "bred" kjøkken/stue løsning i front som gir god romfølelse
Plantegning fasade med pil til leilighetens beliggenhet i bygget
Plantegning fasade med pil til leilighetens beliggenhet i bygget
Fra boligen er det kort veg til barnehage, skole og rekreasjonsmuligheter.
Fra boligen er det kort veg til barnehage, skole og rekreasjonsmuligheter.
Blokken ligger på sentralt beliggende tomt på fastlandet, tilbaketrukket fra vei og trafikk
Blokken ligger på sentralt beliggende tomt på fastlandet, tilbaketrukket fra vei og trafikk