Prestenggata 10 A

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
69m2
Prisantydning
Solgt

Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.Prestenggata 10 A - En rålekker og moderne 3-roms toppleilighet med skjermet beliggenhet i Tromsø sentrum. Leiligheten fremstår meget flott med skråtak, stor takhøyde og fine fargevalg . Stue med naturlige soner for møblering, kvalitetskjøkken fra HTH med integrerte hvitevarer, flislagt bad og to soverom. Sjelden stor takterrasse på hele 21 kvm med strålende solforhold.Fin beliggenhet like unna bykjernen i Tromsø med gangavstand til dagligvare, kollektivtransport med direkteforbindelser til UNN/UiT og alt annet sentrum har å by på. Kvaliteter verdt å nevne:<ul><li>Sjelden stor takterrasse med strålende solforhold</li><li>Lave felleskostnader</li><li>Skjermet beliggenhet fra bykjernen men samtidig gangavstand til "alt" av service fasiliteter.</li></ul> ... Les mer

Prisantydning: 4 250 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 567,-
Primærrom: 69m2
Bruksareal: 69m2
Soverom: 2
Byggeår: 2010
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Prestenggata 10 A
9008 Tromsø
Oppdragsnummer 52-20-0319
Totalvurdering Prestenggata 10 A - En rålekker og moderne 3-roms toppleilighet med skjermet beliggenhet i Tromsø sentrum.

Leiligheten fremstår meget flott med skråtak, stor takhøyde og fine fargevalg. Stue med naturlige soner for møblering som sofagruppe, spisebord og feks kontorløsning. Nydelig kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap. Flislagt bad med romslig dusjhjørne, opplegg for vaskemaskin og nydelig utsikt. Leiligheten har to soverom av god størrelse der det ene er innredet med skyvedørsgarderobe. Sjelden stor takterrasse på hele 21 kvm med strålende solforhold og god plass for utemøbler.

Fin beliggenhet like unna bykjernen i Tromsø med gangavstand til dagligvare, kollektivtransport med direkteforbindelser til UNN/UiT og alt annet sentrum har å by på.

Kvaliteter verdt å nevne:
- Sjelden stor takterrasse med strålende solforhold
- Lave felleskostnader
- Sportsbod med god lagringsplass
- Veldrevet sameie
- Skjermet beliggenhet fra bykjernen men samtidig gangavstand til "alt" av service fasiliteter.
- Kollektivtransport like ved
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 1066 snr. 6 i Tromsø kommune
Beliggenhet Beliggende i sentrum sør - midt i Tromsø sentrum - alle sentrums fasiliteter i umiddelbar nærhet til leiligheten! Kort vei også til bussforbindelser, parker, Polarmiljøsenteret, Hålogaland teater, butikker, mv. Likevel en tilbaketrukket beliggenhet i rolig nabolag.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Areal: 312 kvm. Fellestomt. Skrånende, østvendt tomt. I det vesentlige bebygd.
Boligtype, og eierform Selveier Leilighet
Byggeår 2010. Bygget er opprinnelig fra år 1902, men er nærmest totalrenovert av Firmaet Totalrenovering i 2010.
Areal Primærrom: 69 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 72 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene.

Kommentarer til planløsningen
Vestvendt takterrasse på 21 m². Utgang fra stue. Bod på 1,5 m² ved inngangsdør til leiligheten. Sportsbod på 6,5 m² i kjeller. Tilkomst via fellesareal.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv: Betong/gråsteinfundamenter. Grunnmur av naturstein/betong/teglstein/lettbetongblokker. Utvendig pusset og malt. Gulv i betongstøp.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader: Yttervegger av tømmer/pløyd plank og bindingsverk, antatt isolert med min.ull. Utvendig trepanelkledning. Trebjelkelag som etasjeskiller, antatt isolert med min.ull.

Dører og vinduer: Vinduer av 2-lags isoler/energiglass. Innvendige hvite formpressede dører. Glatt hvit fabrikkmalt entredør. Verandadør med glassfelt.

Takkonstruksjon med yttertak: Saltakform, sperrer/takåser, antatt isolert med min.ull. Tekket med metallplater med sandstrø. Renner og nedløp av metall.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 21.08.2020.
Ferdigattest Ferdigattest for endring av bygg datert 26.10.2010 og 23.11.2012.
Innhold Stue m/entre, kjøkken med spiseplass, 2 soverom, dusj/wc/vaskerom.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 21.08.2020.
Standard Innvendige overflater
Gulv: Parkett.
Vegg: Malte flater.
Himling: Malte flater.

Bad og vaskerom
Dusj/wc/vaskerom: 1 dusjhjørne med glassdører, 1 wc, 1 servant med heldekkende plate, underskap og speil med belysning. Opplegg for vaskemaskin.
Vannfordelerskap. Badet er komplett flislagt.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.

Kjøkken
Innredning med profilerte fabrikkmalte fronter. Ventilator. Integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap. Benkmontert varmtvannsbereder.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 21.08.2020.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk - Gulvvarme på bad og inngangsparti gang.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ikke parkeringsplass til leiligheten. Tromsø parkering har parkeringskort for sonen til ca. 700,- kr. pr. mnd. Ta kontakt med Tromsø parkering for nærmere informasjon om soneparkering.
Tomten Areal: 312 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen omfattes av tre gjeldende planer:
Reguleringsplan (Eldre plan). PlanID: 0001. Formål: 400 - Offentlig friområde.
Sentrumsplan. PlanID: 0225. Formål: 110 - Boligområder.
Kommuneplanens arealdel 2017-2026. PlanID: 0142. Formål: 1130 - Sentrumsformål.
Hensynssone 570_52 Bevaring kulturmiljø.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 21.08.2020.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 250 000,- / Fellesutgifter: 1 567,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein J. Guttormsen den
Takster og verdier ,-
Verdi takst 4 250 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 018 804,-
Formuesverdi sekundærbolig: ,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2019.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 13 062,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr 1 567,- per mnd som dekker kabel-tv/internett, drift av sameiet, forsikring og vedlikehold av innvendig og utvendig bygning.

Sameiet har sett på muligheten for å utbedre mindre problemer med flere vinduer i bygget. Det er ikke vedtatt noe tiltak p.t.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg
Polisenummer: 4134963

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Vedtekter
Husordensregler
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Anders Karlstrøm

+47 995 01 466

Last ned:

Last ned prospekt

Velkommen til Prestenggata 10 A - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Velkommen til Prestenggata 10 A - Presentert av SNE Eiendomsmegling ved Anders Karlstrøm!
Leiligheten ligger meget fint til, tilbaketrukket fra bykjernen men samtidig gangavstand til "alt"!
Leiligheten ligger meget fint til, tilbaketrukket fra bykjernen men samtidig gangavstand til "alt"!
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Entré - God plass for oppheng til ytterklær og skostativ.
Entré - God plass for oppheng til ytterklær og skostativ.
Velkommen inn! Leiligheten fremstår meget lekker med generøs takhøyde og et stilig helhetsinntrykk.
Velkommen inn! Leiligheten fremstår meget lekker med generøs takhøyde og et stilig helhetsinntrykk.
Leiligheten har et svært lekkert preg med skråtak, takhøyden og fargevalget.
Leiligheten har et svært lekkert preg med skråtak, takhøyden og fargevalget.
De store vindusflatene slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
De store vindusflatene slipper inn rikelige mengder med naturlig lys.
Stuen/kjøkken har naturlige soner for møblering av sofagruppe og spisebord.
Stuen/kjøkken har naturlige soner for møblering av sofagruppe og spisebord.
Bygget ble renovert av Totalrenovering i 2010 og fremstår moderne.
Bygget ble renovert av Totalrenovering i 2010 og fremstår moderne.
Privat takterrasse på hele 21 kvm! Terrassen vender mot sørvest og byr på strålende sol- og utsiktsforhold.
Privat takterrasse på hele 21 kvm! Terrassen vender mot sørvest og byr på strålende sol- og utsiktsforhold.
Terrassen har meget god plass for utemøbler og her kan man virkelig nyte fine dager!
Terrassen har meget god plass for utemøbler og her kan man virkelig nyte fine dager!
Fra stuen er det utgang til takterrassen.
Fra stuen er det utgang til takterrassen.
Stue/kjøkken i en moderne og åpen løsning.
Stue/kjøkken i en moderne og åpen løsning.
Leiligheten har plass for skrivebord/hjemmekontor.
Leiligheten har plass for skrivebord/hjemmekontor.
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH.
Lekkert kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH.
Kjøkkenet har rikelige med skap- og benkeplass som gir gode arbeidsforhold.
Kjøkkenet har rikelige med skap- og benkeplass som gir gode arbeidsforhold.
Integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap.
Integrerte hvitevarer som stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin, kjøl og fryseskap.
Detaljer
Detaljer
Flislagt bad med romslig dusjhjørne med innfellbare glassdører. God skapplass.
Flislagt bad med romslig dusjhjørne med innfellbare glassdører. God skapplass.
Opplegg for vaskemaskin og fantastisk utsikt.
Opplegg for vaskemaskin og fantastisk utsikt.
Fra leiligheten har man nydelig utsikt utover sundet og mot Fjellheisen.
Fra leiligheten har man nydelig utsikt utover sundet og mot Fjellheisen.
To soverom av god størrelse.
To soverom av god størrelse.
Soverom 2 har nydelig utsikt.
Soverom 2 har nydelig utsikt.
Skyvedørsgarderobe med god lagringsplass.
Skyvedørsgarderobe med god lagringsplass.
Leiligheten ligger fint til i toppetasjen med stor takterrasse.
Leiligheten ligger fint til i toppetasjen med stor takterrasse.
Tromsø parkering har parkeringskort for sonen til ca. 700,- kr. pr. mnd. Kontakt Tromsø Parkering for ytterligere informasjon.
Tromsø parkering har parkeringskort for sonen til ca. 700,- kr. pr. mnd. Kontakt Tromsø Parkering for ytterligere informasjon.