Nedre Solligården 2

Tromsdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
221m2
Prisantydning
6 990 000,-

Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.Moderne og romslig enebolig med gode leieinntekter i attraktivt villa område.Boligen er fordelt over 2 plan med 3 soverom, 2bad, vaskerom, 2 stuer og 2 kjøkken.  Boligen har gjennomgåe nde god standard, da det har vært oppgraderinger innevendig i selgers eie siden 2011.I underetasjen er det mulighet for utleie. Her er det egen stue og kjøkken, samt bad. Utleiedelen er bruksgodkjent av Tromsø kommune.Tomten er pent opparbeidet med hage med plen og prydbusker. Boligen har en veranda på 23 kvm, samt flere grønt områder på tomten med muligheter for hagemøblement. Det er 2 biloppstillingsplasser i garasje, samt parkering ute på eiendommen..Ta kontakt med eiendomsmegler Ivar J. Nerdal for ytterligere informasjon. ... Les mer

Prisantydning: 6 990 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 184m2
Bruksareal: 221m2
Soverom: 3
Byggeår: 1973
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Nedre Solligården 2
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-20-0265
Totalvurdering Moderne og romslig enebolig med gode leieinntekter i attraktivt villa område.

Boligen er fordelt over 2 plan med 3 soverom, 2bad, vaskerom, 2 stuer og 2 kjøkken. Boligen har gjennomgående god standard, da det har vært oppgraderinger innevendig i selgers eie siden 2011.

I underetasjen er det mulighet for utleie. Her er det egen stue og kjøkken, samt bad. Utleiedelen er bruksgodkjent av Tromsø kommune.

Tomten er pent opparbeidet med hage med plen og prydbusker. Boligen har en veranda på 23 kvm, samt flere grønt områder på tomten med muligheter for hagemøblement. Det er 2 biloppstillingsplasser i garasje, samt parkering ute på eiendommen.

Eiendommen ligger i et rolig og barnevennlig område på Solligården. Her er det kort vei til dagligvarebutikker, skoler og barnehager, samt dagligvarebutikker og andre servicetilbud. Umiddelbar nærhet til skog og grønne rekreasjonsområder.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 78 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligområdet Solligården ligger ca. 8 km sør for Tromsø sentrum. Området er bebygget med frittliggende eneboliger. Utsikt over deler av innseilingen til byen. God tilgang på grønne rekreasjonsområder. Ca. 6 km til handelsparken i Tromsdalen.
Adkomst Adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt fallende mot vest. Støttemur i adkomst. Beplantet med plen og diverse prydvekster. Skiferlagt terrengtrapp og knekkhellemur til kjellerdel. Montert lysarmaturer.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1973
Boligen har vært oppgradert innvending i perioden rundt 2007. Utvendig taktekking foretatt i samme periode.
Areal Primærrom: 184 kvm, Bruksareal: 221 kvm, Bruttoareal: 248 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5
Byggemåte Bygg A: Bolig
Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundamenter/ringmur av betong. Grunnmur av ca. 25 cm lettbetongblokker, innvendig påforet og antatt isolert i primærrom. Gulv i betong. Del med innredet kryperom med dels støpt gulv og med terreng/fjell i dagen i bakkant.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Nordre del antatt oppført i ca. 20 cm lettbetongblokker, innvendig påforet og antatt isolert inntil med noen cm skumplast. Utvendig strukturpusset. Søndre del antatt oppført i 4" bindingsverk, antatt isolert med min.ull. Utvendig teglsteinforblending. Betongdekke som etasjeskiller.

Dører og vinduer
Vinduer i hovedsak av 2-lags isolerglass. Innvendig glatte hvite dører på hovedplan, underetasje med profilerte dører eller glatte dører med pyntelist. Hovedytterdør av type fabrikkmalt. Verandadør med glassfelt. Skyvedørsfronter foran garderober på vindfang og to soverom. Persienner foran stuevinduer i front.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, takstoler med kartong undertak, isolert med min.ull mot kaldtloft. Tekket med metallplater m/sandstrø. Renner og taknedløp av plastbelagt stål. Fuktmerker (mindre) i en undertaksplate ved pipe. Sannsynlig innsig grunnet utettheter ved pipebeslag.

Noen bygningsdeler har oppnådd høy alder. Vinduer må påregnes skiftet i kommende periode. Fasade/forblending på sørvgg har noe sig må rehabiliteres.

Bygg B: Garasje på 36 m². Oppført i murverk/lettbetongblokker. Gulv i betong. Flatt betongtak med gesims. Tekket med glassfiber. To leddporter. Registrert noen sprekkdannelser i murverk grunnet setning og for høyt jordtrykk. Noe vanskelig adkomst til garasje.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 23.07.20, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse datert 27.08.1973.
Innhold Inngår i p-rom:
U-etasje: vindfang, gang, stue, kjøkken, dusj/wc/vaskerom, gang m/trapp, vaskerom og kontor.
1.etasje: vindfang, gang, trapperom til underetasjen, bad/dusj/wc, 3 soverom, wc-rom, kjøkken og stue.

I tillegg har boligen et teknisk rom, 2 boder og et kryprom i underetasje. Garasje på 36 kvm BRA. Vestvendt veranda på 23 kvm.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 23.07.20, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, fliser, malt vinyl, malt betong og tepper.
Vegg: Malt panel, tapet, strie, malt strukturtapet og malt puss.
Himling: Malt panel og malt betong.
Noe gulvknirk/parkettknirk i stue ved dør til kjøkken

Kjøkken
1. etasje: Innredning med glatte fronter. Fliser over benk. Ventilatorhette. Integrert oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp.
U. etasje: Innredning med hvite glatte fronter. Ventilator. Integrert stekeovn, koketopp og kjøleskap.

Bad og vaskerom
1. etasje: Bad/dusj/wc: 1 veggmontert wc med innebygd cisterne, 1 dusjhjørne med glassdører, 1 servant med heldekkende plate, underskap og speilskap, 1 badekar. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg. Fallforhold til sluk burde med fordel vært bedre. Gerikt/list til dør er fuktskadet i nedre del grunnet manglende fallforhold til sluk.
1. etasje: Wc-rom: 1 wc, 1 søyleservant. Flislagt gulv. Malt tapet på vegger. Naturlig ventilasjon over himling.
U. etasje: Dusj/wc/vaskerom: 1 wc, 1 åpen dusjnisje, 1 servant med heldekkende plate, underskap og speil med belysning. Opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg. Registrert en del bom i veggfliser i dusjsone. Badet framstår med høy alder og fornying vil være aktuelt i kommende periode. Montasje av dusjkabinett kan forlenge levetiden til badet.
U. etasje: Vaskerom: Montert innredning med eikeplate og benkbeslag/skyllekar. Flislagt gulv. Malte puss på vegger. Naturlig ventilasjon i vegg.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig
Skjult og åpent elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer.
Synlige deler med vannrør av kobber. Avløpsrør av plast og støpjern. Varmtvannsbereder på 200 ltr. Montert kjøleaggregat til bod i kjeller.
Registrert litt saltutslag på innvendig skillevegg mot krypromsdel.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein J. Guttormsen datert 23.07.20, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Sentralvarme med olje og elektrisitet. Nedgravd oljetank på eiendommen. Vannbåren varme til radiatorer. Gulvvarme på hovedbadet og i flislagt entré.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i egen garasje.
Tomten Areal: 749 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. kommuneplan datert 29.03.2017.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 990 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 23.07.20
Takster og verdier Teknisk verdi 7 406 000,-
Verdi takst 7 400 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 453 315,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 231 933,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2019.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 27 362,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Selger oppgir et strømforbruk på ca. 45000-50000 kWh pr. år.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1971/301899-1/97 Bestemmelse om bebyggelse
15.06.1971
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:18 Bnr:78
Byggeforbud på nærmere angitt avstand

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg Forsikring
Polisenummer: 6705037
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Egenerklæringsskjema
Kommuneplan
Brukstillatelse
Eiendomsrapport
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Til informasjon
Til informasjon
Store vindusflater i stue gir rikelig innslipp av naturlig lys
Store vindusflater i stue gir rikelig innslipp av naturlig lys
Stuen er av romslig størrelse i delvis åpen løsning med kjøkken
Stuen er av romslig størrelse i delvis åpen løsning med kjøkken
Det er lagt parkett på gulv
Det er lagt parkett på gulv
Stuen er malt i lyse og tidsriktige farger som skaper god romfølelse
Stuen er malt i lyse og tidsriktige farger som skaper god romfølelse
Fra stuen er det utgang til vestvendt veranda på 23 kvm
Fra stuen er det utgang til vestvendt veranda på 23 kvm
Stue
Stue
Delvis murte vegger i stuen skaper spennende strukturer
Delvis murte vegger i stuen skaper spennende strukturer
Fra stuen er det trapp opp til halvplan med soveromssone og bad
Fra stuen er det trapp opp til halvplan med soveromssone og bad
Delvis stue/kjøkkenløsning skaper rom for spisestue
Delvis stue/kjøkkenløsning skaper rom for spisestue
Her kan man be inn familie og venner til en hyggelig middag!
Her kan man be inn familie og venner til en hyggelig middag!
Kjøkkenet er innredet med glatte fronter og flis over benk
Kjøkkenet er innredet med glatte fronter og flis over benk
Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp
Kjøkkenet er utstyrt med integrert oppvaskmaskin, stekeovn og koketopp
Det er godt med skap- og benkeplass
Det er godt med skap- og benkeplass
Hovedsoverommet er malt i delikate farger
Hovedsoverommet er malt i delikate farger
Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe
Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe
Soverom 2 er somslig med plass til stor seng og oppbevaringsmøbel
Soverom 2 er somslig med plass til stor seng og oppbevaringsmøbel
Soverom 3
Soverom 3
Komplett flislagt bad med både dusjhjørne og badekar
Komplett flislagt bad med både dusjhjørne og badekar
Servant med dobbel vask og stort speil
Servant med dobbel vask og stort speil
Badet fremstår lyst og moderne
Badet fremstår lyst og moderne
I underetasjen er det et eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
I underetasjen er det et eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel
Entré
Entré
Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe
Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe
Eget kontorrom i 2.etg
Eget kontorrom i 2.etg
Utleiedel/Stue
Utleiedel/Stue
Utleiedel/kjøkken
Utleiedel/kjøkken
Nedre Solligaarden 2 - Planskisse (1 of 2)
Nedre Solligaarden 2 - Planskisse (1 of 2)
Nedre Solligaarden 2 - Planskisse (2 of 2)
Nedre Solligaarden 2 - Planskisse (2 of 2)
Fasade
Fasade