Åsvegen 14 B

Tromsdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
106.8m2
Prisantydning
5 590 000,-
Prisantydning: 5 590 000,-
Boligtype: Tomannsbolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 99m2
Bruksareal: 106.8m2
Soverom: 3

Se full beskrivelse

Eiendom Åsvegen 14 B
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-20-0172
Totalvurdering Moderne tomannsbolig i barnevennlige omgivelser. Det er lagt opp til moderne og fin standard iht byggetekniske forskrift TEK17. Badene leveres komplett flislagt og med gulvvarme. Parkett på øvrige rom.

Boligen vil strekke seg over 3 etasjer, med adkomst fra 1. etasje. i 1 etasje blir det 2 soverom og baderom i tillegg til entré. I 2 etasje blir det lys og luftig stue-/kjøkkenløsning med store vindusflater og Sigdal-kjøkken. Kjeller består av ett soverom, vaskerom, trapp/korridor, samt bod på 7 kvm.

Eiendommen vil leveres 10 mnd. etter byggestart. Eiendommen vil da seksjoneres og bestå av totalt 3 boligseksjoner, hvor to av seksjonene blir i nytt rekkehus, mens etablert bolig på tomten blir en seksjon.

Tromsdalen er kjent for å være meget barnevennlig med gode oppvekstsvilkår med barnehage, barneskole og ungdomsskole i umiddelbar nærhet, samt idrettsanlegg (Tuil Arena), attraktive tur- og rekreasjonsområder, lysløype, mv..

Boligen blir liggende på en utsiktstomt med flott utsikt mot nord og vest. Fra Åsvegen 14 B får du flott utsikt innover i dalen med Tromsdalstinden i det fjerne. Meget gode sol- og lysforhold.

Flott utsikt mot nord og vest, over innseiling til Tromsø og Tromsøya med fjellkjedene på Ringvassøya i bakgrunnen. Meget gode sol- og lysforhold.
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 1315 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger i et svært attraktivt, etablert og familievennlig boligområde sentralt i Tromsdalen. Svært gode lys og solforhold, samt en fantastisk fin utsikt mot Tromsøya, Tromsdalstinden og Fjellheisen. Området består av delte og frittliggende boliger.

Kort gangavstand til det aller meste, med blant annet gangavstand til skole, barnehage, servering og dagligvarebutikk. Gode bussforbindelser. Fine friområder i nærheten med blant annet, Fjellheisen, Tromsdalstinden, lysløype mm. Gangavstand til TUIL Arena med idrettshall og idrettsanlegg.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Stor og velholdt tomt fallende mot nordøst. Tomten ligger skjermet til og er pent opparbeidet med plen, pryd- og nyttevekster. Tomten fremstår som åpen og luftig, med gode sol og utsiktsforhold.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Tomannsbolig
Byggeår 2021
Areal Primærrom: 99 kvm, Bruksareal: 106,80 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Ekstratoalett: 2
Byggemåte Se vedheftet leveransebeskrivelse.
Ferdigattest Det foreligger rammevedtak for oppføring av tomannsbolig. Selger påtar seg å innhente ferdigattest ved ferdigstillelse. Det tas forbehold om utstedelse av ferdigattest fra Tromsø kommune.
Innhold P-rom inneholder:
2. etasje: Kjøkken / stue
1. etasje: Entré / trapp, 2 soverom, baderom.
Kjeller: Korridor /trapp, soverom, vaskerom

I tillegg er det bod på 7 kvm i kjeller.
Standard Se vedheftet leveransebeskrivelse.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Boligen disponerer 1 parkeringsplass på eiendommen, i tillegg til gjesteparkering i sameie med Åsvegen 14 A og C.
Tomten Areal: 736 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til områder for boliger m/tilhørende anlegg jf. reguleringsplan datert 05.03.1987.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadoppføringsloven.

Sameiets forhold reguleres av eierseksjonsloven.
Prisantydning 5 590 000,-
Overtagelse Overtagelse kan finne sted 10 måneder etter byggestart på prosjektet. Byggestart skjer umiddelbart etter begge seksjonene i tomannsboligen er solgt.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi er ikke fastsatt av Tromsø kommune.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er ikke fastsatt av Tromsø kommune. Kommunale avgifter er ikke fastsatt av Tromsø kommune. Det gjøres oppmerksom på at kommunale avgifter vil forekomme. Det gjøres også oppmerksom på at Tromsø kommune pr. 22.06.2020 har eiendomsskatt for eiendommer med godkjente boenheter. Se Tromsø kommunes hjemmeside for mer informasjon.
Sameiet Eiendommen seksjoneres, og vil bestå av 3 seksjoner. Selger utarbeider vedtekter til sameiet som tinglyses på eiendommen. Sameiets forhold reguleres av eierseksjonsloven.
Fellesutgifter Fellesutgifter fordeles etter eierbrøk.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1986/403160-2/97 Rettigheter iflg. skjøte
04.04.1986
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Planskisse
Snitt-tegning
Fasadetegning
Situasjonsplan
Reguleringsplan
Grunnkart

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Byggestart er planlagt til etter salg av begge seksjoner i tomannsboligen.

Selger forbeholder seg retten til å gjøre mindre, ikke vesentlige endringer knyttet til fasade, romløsninger, materialvalg, vindusplassering mv., uten at dette utgjør en mangel.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Åsvegen 14 B
Velkommen til Åsvegen 14 B
Boligen oppføres i moderne og fin standard i henhold til TEK 17
Boligen oppføres i moderne og fin standard i henhold til TEK 17
Boligen leveres med Sigdal kjøkkeninnredning
Boligen leveres med Sigdal kjøkkeninnredning
2. etasjen består av stor åpen kjøkken-/stueløsning med store vindusflater
2. etasjen består av stor åpen kjøkken-/stueløsning med store vindusflater
visningsinfoeiendomfinn
visningsinfoeiendomfinn
Planskisse 2. etasje - skissen viser  begge seksjoner i tomannsboligen
Planskisse 2. etasje - skissen viser begge seksjoner i tomannsboligen
Planskisse 1. etasje - skissen viser  begge seksjoner i tomannsboligen
Planskisse 1. etasje - skissen viser begge seksjoner i tomannsboligen
Planskisse kjeller - skissen viser  begge seksjoner i tomannsboligen
Planskisse kjeller - skissen viser begge seksjoner i tomannsboligen
Tomannsbolig i morderne utførelse - Åsvegen 14 B blir boligen med utsikt mot Tromsdalstinden
Tomannsbolig i morderne utførelse - Åsvegen 14 B blir boligen med utsikt mot Tromsdalstinden
For mer informasjon eller visning ta kontakt med ansvarlig megler Ivar J. Nerdal
For mer informasjon eller visning ta kontakt med ansvarlig megler Ivar J. Nerdal
Boligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde bestående av primært ene- og tomannsboliger
Boligen ligger i et etablert og barnevennlig boligområde bestående av primært ene- og tomannsboliger
Prosjektert tomannsbolig på utsiktstomt sentralt i Tromsdalen
Prosjektert tomannsbolig på utsiktstomt sentralt i Tromsdalen
Tromsdalen er både barnevennlig og naturskjønt
Tromsdalen er både barnevennlig og naturskjønt
Fra eiendommen er det flotte sol- og utsiktsforhold og kort vei til en rekke servicefasiliteter
Fra eiendommen er det flotte sol- og utsiktsforhold og kort vei til en rekke servicefasiliteter
Eiendommen blir et sameie bestående av 3 seksjoner, hvor nåværende hus (i bildet) blir stående)
Eiendommen blir et sameie bestående av 3 seksjoner, hvor nåværende hus (i bildet) blir stående)
Det er kort vei til dagligvare, barnehage, skoler og bussforbindelser
Det er kort vei til dagligvare, barnehage, skoler og bussforbindelser
Fra Åsvegen 14 B har du flott utsikt mot Tromsdalstinden
Fra Åsvegen 14 B har du flott utsikt mot Tromsdalstinden
megler
megler