Friggs veg 1

Tromsø

Soverom
7 stk
Størrelse
302m2
Prisantydning
8 600 000,-

Stor enebolig plassert på hjørnetomt bare noen steinkast unna UNN/UiT. Hoveddelen består av 3 soverom, bad, vaskerom stue og kjøkken, samt veranda og garasje.Underetasjen består av 3 utleiedeler:Utleiedel 1 består av 2 soverom, åpen stue/kjøkkenløs ning og bad.Utleiedel 2 består av 2 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og bad.Utleiedel 3 er en hybel med 1 soverom og åpen stue/kjøkkenløsning.Det gjøres oppmerksom på at utleiedel 2 og 3 i tegningene fra kommunen er fremstår som en del av hovedenheten og således ikke er godkjent som selvstendige boenheter.Eiendommen ligger i et barnevennlig boområde på Gimle. Her er det kort vei til skoler og barnehager, samt alt av servicetilbud langs Stakkevollvegen. Det er gåavstand til grønne rekreasjonsområder, lysløype og andre turmuligheter! ... Les mer

Prisantydning: 8 600 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 258m2
Bruksareal: 302m2
Soverom: 7
Byggeår: 1970
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Friggs veg 1
9019 Tromsø
Oppdragsnummer 52-20-0235
Totalvurdering Stor enebolig plassert på hjørnetomt bare noen steinkast unna UNN/UiT. Hoveddelen består av 3 soverom, bad, vaskerom stue og kjøkken, samt veranda og garasje.

Underetasjen består av 3 utleiedeler med en stipulert leieinntekt på ca. 31.500,-:
Utleiedel 1 består av 2 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og bad.
Utleiedel 2 består av 2 soverom, åpen stue/kjøkkenløsning og bad.
Utleiedel 3 er en hybel med 1 soverom og åpen stue/kjøkkenløsning.

Det gjøres oppmerksom på at utleiedel 2 og 3 i tegningene fra kommunen er fremstår som en del av hovedenheten og således ikke er godkjent som selvstendige boenheter.

Eiendommen ligger i et barnevennlig boområde på Gimle. Her er det kort vei til skoler og barnehager, samt alt av servicetilbud langs Stakkevollvegen. Det er gåavstand til grønne rekreasjonsområder, lysløype og andre turmuligheter!

For ytterligere informasjon ta kontakt med Jørn T. Nerdal.
Matrikkel Gnr. 125 bnr. 156 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligområde på Gimle på østsiden av Tromsøya. Boligområdet ligger rett inntil UNN-området og er bebygget i hovedsak med eneboliger og dels noen tomannsboliger. Kort avstand til dagligvarebutikk og andre servicetilbud på Stakkevollvegen/Isrennaområdet. Det er kort vei til grønne rekreasjonsområder og turmuligheter.
Adkomst Adkomst fra offentlig veg.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt fallende mot sydøst. Asfaltert foran garasje og med slukrenner i grunn. Belegningsstein i gangområde ned til boligen. Støttemur av betongsteinblokker til asfaltert parkering med kapasitet til 3-4 biler. Strømuttak med 16 amp kurs til parkering og med gjerde. Eiendommen har også opparbeidet asfaltert adkomst fra Gimlevegen. Tomten er beplantet med plen. Tomten størrelse inkluderer veggrunn i Friggs veg.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1970
Boligen har vært betydelig oppgradert siden 2004.
Areal Primærrom: 258 kvm, Bruksareal: 302 kvm, Bruttoareal: 325 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 4, Soverom: 7, Bad: 4, Antall rom: 11
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Betongfundamenter. Grunnmur av betongstein. Støpt gulv, dels påforet/tilfarergulv.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Vegger av bindingsverk, antatt isolert med min.ull./veggfilt. Utvendig trepanelkledning. Etasjeskiller av antatt betong/støpt dekke (ifølge opprinnelige tegninger).

Dører og vinduer
Vinduer i hovedsak av 2-lags energiglass og noen med 2-lags isolerglass fra 70 og 90-tallet. Innvendige hvite formpressede dører og noen malte profilerte
tredører. Hvite fabrikkmalte ytterdører. Verandadører med glassfelt.

Takkonstruksjon med yttertak
Flatt tak med gesims, sperretak antatt isolert med min.ull. Tekket med folie/membran fra ca. 1990.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 24.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest for boligen datert 22.09.1972, samt 14.04.1977.
Det foreligger ferdigattest for garasje/veranda, datert 04.08.1993.
Det foreligger ferdigattest for fasadeendring på garasje, datert 05.07.2017.
Det foreligger ferdigattest for fasadeendring og bruksendringer av boder, datert 12.01.2017.

Fasadeendringer på veranda gjort i senere tid er ikke godkjent av Tromsø kommune. Se opplysninger gitt av selger i vedlagt egenerklæring.
Innhold Inngår i p-rom:
1.etasje: Vindfang m/trapp, trapperom ned, 3 soverom, kjøkken, stue, gang, bad/dusj/wc og vaskerom
U. Etasje: Gang, dusj/wc/vaskerom, kjøkken/opphold, soverom + entre, stue, kjøkken, soverom/alkove, dusj/wc/vaskerom, soverom + vindfang, stue/kjøkken, 2 soverom og dusj/wc/vaskerom.

I tillegg har boligen integrert garasje på 32 kvm. i 1.etasje. Boligen har også en 2 redskapsboder. Det er også 2 østvendte markterrasser på henholdsvis 15 kvm og 12 kvm.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 24.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, laminat.
Vegg: Malte flater, malt strukturtapet, ferdigpanel.
Himling: Malte/folierte plater, malte flater.
Stedvis noe knirk i parkett/gulv på hovedplanet.

Kjøkken
1. etasje: Innredning med glatte hvite fronter. Glassplate over benk. Ventilator. Integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin.
U. etasje: Innredning med hvite glatte fronter. Benkbeslag. Ventilator. Opplegg til oppvaskmaskin. Integrert stekeovn og koketopp.
U. etasje: Innredning med hvite glatte fronter. Ventilator. Integrert stekeovn og koketopp.
U. etasje: Innredning med hvite glatte fronter. Ventilator. Opplegg til oppvaskmaskin.

Bad og vaskerom
1. etasje: Bad/dusj/wc: Badekar med massasje, dusjnisje med vegg av glassbyggerstein og med glassdør, 2 servanter i heldekkende plate med innredning og speilskap og wc med innebygget cisterne. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte over himling og i vegg. Svellingskade i innredning ved servantplate. Integrert høyttaler i himling og integrert tv-skjerm i vegg er ikke i drift.
1. etasje: Vaskerom: Opplegg for vaskemaskin. Tørkeskap. Flislagt gulv med sokkelflis. Ferdigpanel på vegger. Avtrekksvifte i vegg.
U. etasje: Dusj/wc/vaskerom: Dusjkabinett og wc. Glatt hvit innredning med skyllekar i benkeplate. Nisje for oppstilling av tørketrommel og vaskemaskin. Flislagt gulv. Ferdigpanel på vegger. Avtrekk i vegg.
U. etasje: Dusj/wc/vaskerom: Dusjhjørne med glassdører, heldekkende servant med innredning og speilskap, og wc. Vannfordelingsskap. Opplegg for vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg.
U. etasje: Dusj/wc/vaskerom: Dusjkabinett, heldekkende servant med underskap og speilskap, og wc. Vannfordelingsskap. Opplegg for vaskemaskin. Flislagt gulv m/sokkelflis. Baderomspanel på vegger. Avtrekksvifte i vegg.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badene.

Øvrig
Skjult elektrisk anlegg og noen åpne strek. Tre skap med automatsikringer. Fiber og kabel er lagt inn. Seriekoblet brannvarsling.
Vannskap med rør i rørsystem. Noen strekk av kobber. Avløpsrør av plast. To stk. 120 ltr. varmtvannsbereder montert i kjellerbod. Sentralstøvsuger. Montert avtrekksvifter på noen rom i hybel under garasje.

Støttemuren til parkering ved garasje har en liten svai grunnet høyt jordtrykk. Støttemuren er relativt høy og er et søknadspliktig tiltak som krever ansvarsrett
med faglig prosjektering.
Registrert avrenning/kondens på veggplate på bakvegg i hybel under garasje. Betongdekket mot garasje er ikke isolert. For at denne konstruksjonen skal
fungere (vinterstid) vil det være påkrevd at garasje er oppvarmet. Forholdet må påregnes utbedret, sannsynligvis også med markisolasjon foran garasjeport.
Veranda mot Gimlevegen er ført opp utenfor byggelinjen. Gjelder den ytre delen på ca. 1,5 meter. Forholdet er ikke godkjent av myndighetene.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 24.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Gulvvarme i hovedleilighet på vindfang, bad, vaskerom og bad nede. Gulvvarme i alle gulv som er innredet til boligformål i leilighet og hybel under garasje.
Vedfyring i stue. Teglsteinspipe.
Luft/luft varmepumpe med to enheter + i garasje.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje, samt asfaltert parkering på tomt.
Tomten Areal: 961 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 03.12.1976.

Eiendommen ligger i støysone for flystøy.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 8 600 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Ingeniørene Guttormsen & Solberg DA den 24.06.20
Takster og verdier Teknisk verdi 8 605 000,-
Verdi takst 8 600 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 691 837,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 090 611,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2019.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 27 862,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

Boligen fremstår i dag med en 4-roms hovedenhet med tilhørende hybel og 2 stk. 3-roms leiligheter. Det gjøres oppmerksom på at hybel og 3-roms leilighet mot nord ikke er godkjent som selvstendige boenheter, da disse er tegnet inn som en del av hovedenheten i tegningene fra kommunen.

Det er uvisst hvorvidt 3-roms i sokkel kan seksjoneres ut som en selvstendig eierseksjon. Kjøper bør derfor ikke kalkulere inn denne muligheten uten nærmere undersøkelser.
Leieinntekter Stipulert leieinntekt:

Hybel: 7.500,-
Hybelleilighet: 12.000,-
3-roms leilighet: 12.000,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1961/4532-2/97 Bestemmelse om veg
21.09.1961
Rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:125 Bnr:156
Bestemmelse om vann/kloakkledning

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring IF
Polisenummer: 0967152
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Reguleringsplan
Tegninger
Ferdigattester
Eiendomsrapport
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Det kan være avvik mellom opprinnelige byggetegninger og faktisk løsning.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jørn T. Nerdal

+47 928 06 489

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen Friggs veg 1!
Velkommen Friggs veg 1!
En stor enebolig med gode leieinntekter og rikelig med parkering.
En stor enebolig med gode leieinntekter og rikelig med parkering.
Stuen er malt i lyse farger og har parkett på gulv
Stuen er malt i lyse farger og har parkett på gulv
Fra stuen er det utgang til veranda på 50 kvm.
Fra stuen er det utgang til veranda på 50 kvm.
Boligen har vedfyring i hovedenheten.
Boligen har vedfyring i hovedenheten.
Romslig stue.
Romslig stue.
Kjøkkenet er innredet med glatte hvite fronter og glassplate over benk. Mye skap- og benkeplass.
Kjøkkenet er innredet med glatte hvite fronter og glassplate over benk. Mye skap- og benkeplass.
Praktiske skap på kjøkkenhalvøya for oppbevaring
Praktiske skap på kjøkkenhalvøya for oppbevaring
Spisestue ved kjøkken
Spisestue ved kjøkken
Hovedsoverommet er av romslig størrelse med plass til stor seng
Hovedsoverommet er av romslig størrelse med plass til stor seng
Hovedsoverommet har også en romslig skyvedørsgarderobe
Hovedsoverommet har også en romslig skyvedørsgarderobe
Soverom 2 er også av god størrelse og har plass til seng og oppbevaringsmøbel
Soverom 2 er også av god størrelse og har plass til seng og oppbevaringsmøbel
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3 har plass til stor seng og oppbevaringsmøbel
Soverom 3 har plass til stor seng og oppbevaringsmøbel
Badet i 1.etasje har direkte inngang til hovedsoverommet.
Badet i 1.etasje har direkte inngang til hovedsoverommet.
Badet er utstyrt med massasjebadekar, dusjnisje og vegghengt toalett
Badet er utstyrt med massasjebadekar, dusjnisje og vegghengt toalett
Dusjnisje med vegg av glassbyggerstein og glassdør
Dusjnisje med vegg av glassbyggerstein og glassdør
Det er montert downlights i himling
Det er montert downlights i himling
Det er eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i 1.etasje
Det er eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel i 1.etasje
Gang med praktisk skyvedørsgarderobe
Gang med praktisk skyvedørsgarderobe
Stue/kjøkken i hybel
Stue/kjøkken i hybel
Utleiedel/stue
Utleiedel/stue
Utleiedel/kjøkken og stue
Utleiedel/kjøkken og stue
Utleiedel/soverom
Utleiedel/soverom
Utleiedel/soverom
Utleiedel/soverom
Utleiedel/bad
Utleiedel/bad
Utleiedel/bad
Utleiedel/bad
Utleiedel/ Bad med opplegg for vaskemaskin
Utleiedel/ Bad med opplegg for vaskemaskin
Fra entré mot trapp opp (til hovedenhet ) og ned (til hybel)
Fra entré mot trapp opp (til hovedenhet ) og ned (til hybel)
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Romslig veranda
Romslig veranda
Romslig veranda med god plass til hagemøbler
Romslig veranda med god plass til hagemøbler
Detaljer
Detaljer
Utsikt mot Ishavskatedralen og fastland
Utsikt mot Ishavskatedralen og fastland
Utsikt mot fastland
Utsikt mot fastland
Veranda
Veranda
Fasade. Rikelig med parkering med innkjøring fra Gimlevegen
Fasade. Rikelig med parkering med innkjøring fra Gimlevegen
Garasje og rikelig med parkering med innkjøring fra Friggs veg.
Garasje og rikelig med parkering med innkjøring fra Friggs veg.
Fasade
Fasade
megler
megler