Bodenhoffs veg 3 - 2. etasje

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
106m2
Prisantydning
5 690 000,-

<strong>Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid. </strong>Flott og innholdsrik 3-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet og 2-roms utleiedel!Boligen er lyst og moderne innredet med tidsriktig farger og god kvaliteter på overflater og innredninger. Boligen kan skilte med komplett flislagt bad med varmekabler, kjøkkeninnredning fra Epoq med integrerte hvitevarer og parkett på gulv.Boligen strekker seg over 2 etasjer, hvor loftetasjen er brukt som utleiedel som generer gode leieinntekter.Boligen er beliggende mellom UiT/UNN og sentrum. Gangavstand til sentrum er ca. 10 minutter og til UiT ca. 20-30 minutter. Flott utsikt mot Tromsøysundet - både mot nord og mot sør/øst.For ytterligere informasjon og vising ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo. ... Les mer

Prisantydning: 5 690 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 106m2
Bruksareal: 106m2
Soverom: 3
Byggeår: 1951

Se full beskrivelse

Eiendom Bodenhoffs veg 3 - 2. etasje
9009 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-20-0126
Totalvurdering Flott og innholdsrik selveierleilighet med sentral beliggenhet.

Boligen er lyst og moderne innredet med tidsriktig farger og god kvaliteter på overflater og innredninger. Boligen kan skilte med komplett flislagt bad med varmekabler, kjøkkeninnredning fra Epoq med integrerte hvitevarer og parkett på gulv.

Boligen strekker seg over 2 etasjer, hvor loftetasjen er brukt som utleiedel som generer gode leieinntekter. Utleiedelen er ikke godkjent av Tromsø kommune.

Boligen er beliggende mellom UiT/UNN og sentrum. Gangavstand til sentrum er ca. 10 minutter og til UiT ca. 20-30 minutter. Flott utsikt mot Tromsøysundet - både mot nord og mot sør/øst. Kort vei også til bussforbindelser, butikker, barnehage, fotballbane, lekeplass, mv.

For ytterligere informasjon og vising ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 1444 snr. 3 i Tromsø kommune
Beliggenhet Område ved den gamle Sjømannskolen ovenfor nordre del av bysentrum. Gangavstand til skoler og gangavstand til sentrum. Nærhet til lekeplass/grøntområde.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Tomten er plassert i relativt flatt terreng. Boligen gir inntrykk av å være plassert med adkomst fra nord, og planlagt altan, og primær utsikt fra stuer i boligen mot sør. Adkomst til eiendommen via asfaltert avkjøring fra offentlig vei. Tomta er opparbeidet med plen, støttemur, og parkeringsplasser. Det er busker og trær på eiendom. Det er også montert boder tilknyttet andelen på tomt i felles bygning delt med andre andelshavere på tomt. Parkering for boligen på felles tomt. Med mulighet for gjesteparkering i nærområdet. Avfall deponeres i bokser tilknyttet boligen.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1951
Modernisert: 2020
Areal Primærrom: 106 kvm, Bruksareal: 106 kvm, Bruttoareal: 115 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Vegger i laveste plan er utvendig pusset. Pågående arbeider på bygningsdelen på befaringsdagen.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av stående plank ifølge rekvirent. Utfyllende vegger av tre. Etasjeskillere utført i bjelker av tre. Fasade er utvendig etterisolert og kledd med liggende trepanel. Inngangspartiet til boligen er tilgjengelig via utvendig trapp.

Dører og vinduer
Vinduer bestående av fabrikkmalte karmer med tolags glass fra 2019/2020. Altandør med glassfelt, denne var ikke sikret på befaringsdagen. Innerdører med dørblader i fabrikkmalt, hvit utførelse. Boligen er tilgjengelig via felles trapperom. Det er en adkomst til loft, og en adkomst til bolig i andre etasje. Dører mellom fellesarealer og boligdeler har brannklassifisering. Inngangsdøren til boligen har glassfelt i dørblad.

Takkonstruksjon med yttertak
Bygget har saltak. Takkonstruksjoner delvis synlig på loft. Taket er tekket med metallplater med steingranulat. Nedløp og renner av metall. Taket er besiktiget fra bakken. I følge rekvirent er taktekking sist skiftet i 2020. Det er montert snøstoppere og stige til skorstein på tak.

Opplysninger jfr. verditakst utført av John Morten Allertsen datert 18.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommune sine arkiver. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Innhold Inngår i p-rom:
2.etasje: Gang, bad, 2 soverom, kjøkken og stue.
Loftetasje: Gang, soverom, bad og stue/kjøkken.

I tillegg opplyses det om at veranda skal monteres i løpet av sommeren.

Opplysninger jfr. verditakst utført av John Morten Allertsen datert 18.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Himlinger med malt, jevn overflate. Listefrie løsninger rundt vegger og mot himling. På loft inngår deler av takkonstruksjon som del av interiørmessig detalj. Vegger er kledd med malte overflater og fliser. Gulv er kledd med parkett/laminat og fliser. Rekvirent opplyser at det er lagt trinnlydplater mellom etasjer. Adkomst til loft via relativ trang og smal trapp typisk for eldre boliger.

Kjøkken
Kjøkken i loftsetasje er ifølge rekvirent skiftet i 2020. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med mørke fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med enkel kum. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap. Det er opplegg for integrerte deler som ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med avtrekk til friluft. Det er også montert lekkasjevarsler og komfyrvakt. Kjøkken i andre etasje er ifølge rekvirent skiftet i 2020. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med mørke fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag i komposittmateriale med enkel kum. Over benkeplate er vegger i stor grad bestående av vinduer med utsikt mot nord og øst. Det er opplegg for integrerte deler som kjøleskap, ovn, koketopp og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft. Det er også monter komfyrvakt og lekkasjevarsler.

Bad og vaskerom
Rom er overfladisk kontrollert for symptomer på alder og slitasje, blant forhold som er sjekket er innfesting av inventar, Fuktsøk med verktøy for indikering av fukt på overflater av vegger, visuell sjekk av skader i gulv nært våtsone. Opplysninger som fremkommer her kan på ingen måte forveksles med en grundig tilstandsvurdering. Badet på loft er ifølge rekvirent fra 2020. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er oppført i 2020, og fremstår ut fra dette og normal levetid som lite brukt/nytt. Ingen riss/sprekker i overflater bemerket på befaringsdagen.
Badet andre etasje er ifølge rekvirent fra 2020. Rommet har inventar som veggmontert WC, dusjhjørne, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har flislagt gulv med varme. Vegger er kledd med fliser. Himlinger med malt, jevn overflate med spotter. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det vindu og ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er oppført i 2020, og fremstår ut fra dette og normal levetid som lite brukt/ nytt. Ingen sprekker/ riss overflater bemerket på befaringsdagen. Øvrig
Elektrisk anlegg: Boligen har skjulte føringer for strømkabler. Utvendig måler El- skap med automatsikringer. Sikringsskapet har samtlige kurser med jordfeilbryter. Eget underskap for el på loft. Hjemmelshaver opplyser at det sist er utført arbeider på anlegget frem mot 2020.
VVS: Det er to varmtvannsberedere tilknyttet boligen, en på 200 liter plassert i underetasje. Denne er ikke besiktiget. På loft er det montert VVS- bereder i løsning bak knevegg. Det er montert VVS- skap for rør i rørsystem tilknyttet fellesarealer i andre etasje og gang på loft. VVS- anlegget er ifølge rekvirent arbeidet på frem mot og i 2020.

Gjenstående arbeid
På befaringsdagen ble det bemerket gjenstående arbeid: I følge rekvirent skal disse gjenstående arbeider kompletteres innen nær overskuelig fremtid. Blant deler er løs bord på vegg mot nord, altan mot sør, tilpassing terreng med opparbeiding av skiller mellom tomter, asfalt og tilfylling av terreng. Det skal også bygges trapp mot kjeller, og støttemur mot terreng i denne forbindelse. Grunnmur skal males. Innvendig er boligen ifølge rekvirent komplett slik som planlagt. Det skal oppføres felles lagerbygg på tomt med boder tilknyttet hver enkelt andel i bygget. Forholdet er vurdert på følgende måte: Dette er ikke hensyntatt kostnader og teknisk fradrag knyttet til gjenstående arbeid. Dette som følger av tidsfrister, og mulighet for å kunne gjøre vurderinger på en betimelig måte slik at informasjon om boligen blir klar før boligen markedsføres for salg. Konsekvens er at potensiell kjøper selv må ta stilling til eventuelle gjenstående arbeid, og kostnader knyttet til dette den dagen boligen skal overtas. Andelen hefter for ?- del av sameiets felles deler. Skjønnsmessig vurdert gjenstående på befaringsdagen vurdert for denne seksjonen, ca. 200.000 kr. Dette er ikke hensyntatt i markedsvurdering/antatt markedsverdi. Opplysninger jfr. verditakst utført av John Morten Allertsen datert 18.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.

Opplysninger jfr. verditakst utført av John Morten Allertsen datert 18.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Det er skorstein i boligen. Denne er bygget av tegl. Ildsted er ikke koblet til på befaringsdagen. Det er ifølge rekvirent laget til brannmur i boligen slik at montering ildsted er mulig. Skorstein er ifølge rekvirent inspisert av feiervesen, uten spesielle anmerkninger. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som gulvvarme i entre og bad i andre etasje, og bad i loftsetasjen. Ellers frittstående elementer.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt.
Tomten Areal: 363 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. kommuneplan datert 29.03.2017.
Se også pågående regulering datert 17.04.2020.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 690 000,-
Overtagelse Selger ønsker overtakelse 01/10-2020, men opplyser om at dette kan ses nærmere på.

Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av John Morten Allertsen den 18.06.20
Takster og verdier Teknisk verdi 5 700 000,-
Verdi takst 5 700 000,-
Formuesverdi Formuesverdi er bestilt, men ikke mottatt fra Skatt Nord.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter faktureres kun på sameiet.
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt strømforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Boligen har hybel i 3.etasje, men denne er ikke godkjent av Tromsø kommune.
Leieinntekter Utleiedelen genererer pr. idag kr. 11 000 pr. mnd.
Sameiet - Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

- Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve 2 seksjoner i sameiet iht. lov om eierseksjoner, § 22, tredje ledd.

- Da det ikke eksisterer vedtekter eller husordensregler for sameiet, reguleres sameieforholdet i iht. lov om eierseksjoner av 2017.

- Det er pt. ikke noe aktivt sameie og kostnader fordeles fortløpende iht. eierbrøk.

Sameiet består av 3 seksjoner.
Fellesutgifter Sameiet er nylig etablert, og noen felleskostnader kan forekomme.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1832/900172-1/97 Fredningsvedtak 05.07.1832
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

1923/900051-1/97 Skjønn 01.03.1923
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

1949/400046-1/97 Erklæring/avtale 21.01.1949
BEST. OM BRUKSRETT OG / ELLER DISPOSISJONSRETT
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1570800-3/200 Erklæring/avtale 20.11.2018 21:00
Rettighetshaver: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Bestemmelse om oppføring av brannhydrant/brannkum mv.
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1570800-4/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler 20.11.2018 21:00
Rettighetshaver: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1570800-5/200 Bestemmelse om fiber-, data- og telekabel 20.11.2018 21:00
Rettighetshaver: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1570800-6/200 Erklæring/avtale 20.11.2018 21:00
Rettighetshaver: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Bestemmelse om oppføring av veg- og gatenavnskilt, kumanvisere og stolper til skilt
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1570800-7/200 Bestemmelse om vann/kloakk 20.11.2018 21:00
Rettighetshaver: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

2018/1570800-8/200 Erklæring/avtale 20.11.2018 21:00
Rettighetshaver: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
Bestemmelse om etablering og vedlikehold av kommunaltekniske anlegg.
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/577838-2/200 Bestemmelse om bebyggelse 22.05.2019 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:4090
Tillatt å bygge nærmere tomtegrensen enn 4 m
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

2019/577838-3/200 Bestemmelse om adkomstrett 22.05.2019 21:00
Kan ikke slettes uten samtykke fra: TROMSØ KOMMUNE
Org.nr: 940101808
rettighetshaver:Knr:5401 Gnr:200 Bnr:4090
Overført fra: 5401-200/1444
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Kommuneplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Det er tinglyst om rett til vedlikehold.

Selger har etablert hybelleilighet for utleie i loftsetasjen. Arealet var tidligere benyttet til soverom og er i så måte bruksgodkjent til boligformål. Arealet er dog ikke bruksgodkjent av Tromsø kommune som selvstendig boenhet. Dette er kjøpers ansvar og risiko. Ta kontakt med meglerforetaket for mer informasjon.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Bodenhoffsveg 3 2.-etasje!
Velkommen til Bodenhoffsveg 3 2.-etasje!
Lys og romslig stue med store vindusflater som gir rikelig innslipp av naturlig lys
Lys og romslig stue med store vindusflater som gir rikelig innslipp av naturlig lys
Fra stuen vil det være utgang til planlagt bygd veranda sommeren 2020!
Fra stuen vil det være utgang til planlagt bygd veranda sommeren 2020!
Åpen stue/kjøkkenløsning gir mulighet til spisestue
Åpen stue/kjøkkenløsning gir mulighet til spisestue
Her kan man nyte en bedre middag med familie og gode venner!
Her kan man nyte en bedre middag med familie og gode venner!
Detaljer lys
Detaljer lys
Det er lagt parkett på gulv
Det er lagt parkett på gulv
Spisestue
Spisestue
Detaljer
Detaljer
Kjøkkenet er innredet med delikat innredning fra Epoq
Kjøkkenet er innredet med delikat innredning fra Epoq
Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, koketopp, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys
Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, koketopp, mikro, oppvaskmaskin og kjøl/frys
Her kan man lage velsmakende måtider til flott utsikt!
Her kan man lage velsmakende måtider til flott utsikt!
Kjøkken
Kjøkken
Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbelseng og nattbord
Hovedsoverommet er romslig med plass til dobbelseng og nattbord
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom 2 er også av god størrelse. Her er det plass til stor seng
Soverom 2 er også av god størrelse. Her er det plass til stor seng
Badet er av god størrelse og har opplegg for vaskemaskin
Badet er av god størrelse og har opplegg for vaskemaskin
Badet er komplett flislagt med gulvvarme
Badet er komplett flislagt med gulvvarme
Badet er utstyrt med dusjnisje med glassvegg
Badet er utstyrt med dusjnisje med glassvegg
Entré
Entré
Detaljer
Detaljer
Boligen har en utleiedel i 3.etasje
Boligen har en utleiedel i 3.etasje
Stuen i utleiedelen er romslig med plass til sofa og spisebord
Stuen i utleiedelen er romslig med plass til sofa og spisebord
I utleiedelen er det åpen stue/kjøkkenløsning. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin
I utleiedelen er det åpen stue/kjøkkenløsning. Kjøkkenet er utstyrt med integrert stekeovn, koketopp og oppvaskmaskin
Utleiedelen har ett soverom. Her er det plass til stor seng og oppbevaringsmøbel
Utleiedelen har ett soverom. Her er det plass til stor seng og oppbevaringsmøbel
Badet på utleiedelen er også komplett flislagt. Her er det også opplegg for vaskemaskin
Badet på utleiedelen er også komplett flislagt. Her er det også opplegg for vaskemaskin
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Utsikt mot Tromsdalstiden
Utsikt mot Tromsdalstiden
Nærområdet
Nærområdet
Nærområdet
Nærområdet
Nærområdet
Nærområdet
Til info
Til info
megler
megler