Overlege Meyers veg 18

Tromsø

Soverom
4 stk
Størrelse
188m2
Prisantydning
Solgt

<strong>Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.</strong>Boligen strekker seg om 2 etasjer, der deler av underetasjen er utleiedel. Utleiedelen er godkjent va Tromsø kommune, og genererer gode leieinntekter. Ellers inneholde r boligens hoveddel entré, kjøkken, stue, bad og vaskerom. Her er det kvaliteter som komplett flislagte bad, gulvvarme  og integrerte hvitevarer.Det er gode oppbevaringsmuligheter i boligens 3 boder. I tillegg har boligen tilhørende garasje med parkeringsplass og redskapsbod.Eiendommen ligger i en rolig blindgate i attraktive Vesterlia. Fra bolig en er det flott utsikt og svært gode solforhold. Dette kan nytes fra boligens sørvest-vendte veranda.For ytterligere informasjon ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen. ... Les mer

Prisantydning: 7 100 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 169m2
Bruksareal: 188m2
Soverom: 4
Byggeår: 1978
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Overlege Meyers veg 18
9013 Tromsø
Oppdragsnummer 52-20-0192
Totalvurdering Flott enebolig med utleiedel i populære og barnevennlige Vesterlia!

Boligen strekker seg over 2 etasjer, der deler av underetasjen er utleiedel med kjøkken, stue, bad og soverom. Utleiedelen er godkjent va Tromsø kommune, og genererer gode leieinntekter. Ellers inneholder boligens hoveddel entré, kjøkken, stue, bad og vaskerom. Boligen har kvaliteter som komplett flislagte bad, gulvvarme og integrerte hvitevarer.

Det er gode oppbevaringsmuligheter i boligens 3 boder. I tillegg har boligen tilhørende garasje med parkeringsplass og redskapsbod. Boligen har også en veranda mot sørvest.

Eiendommen ligger i en rolig blindgate i attraktive Vesterlia. Området er kjent for fantastisk utsikt og svært gode solforhold. Fra boligen er det kort veg til både skole og barnehage, samt dagligvarebutikker og grønne rekreasjonsområder. Det er gode bussforbindelser til Tromsø sentrum, Langnes handelspark og UiT/UNN.

For ytterligere informasjon ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 715 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger i etablert vestvendt villaområde på brinken ovenfor Kveldstua, på Tromsøya sørvest. Attraktive boligområde med ca. 25-30 min. gange til bysentrum. Bebygget i hovedsak med frittliggende villaer og boligeiendommer.
Det er fantastisk utsikt og gode solforhold i området. Kort avstand til skoler, barnehage og dagligvarebutikker. Det er gode bussforbindelser til UNN/UiT, Tromsø sentrum og Langnes handelspark. Det er gåavstand til en rekke grønne rekreasjonsområder i form av Folkeparken, Bak Olsen, lysløype og Telegrafbukta.
Adkomst Asfaltert adkomst fra offentlig veg til garasje.
Tomt/beskaffenhet Skrånende, tomt fallende mot sørvest. Opparbeidet og sådd, dels noe opparbeidet inn på friareal. Eiendommen grenser mot friareal i vest.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1978
Det ble montert nytt kjøkken og renovert bad i 2005. Det elektriske anlegget har i senere tid også vært betydelig renovert i form av oppgradert og modernisert ledningsnett til kjøkken og bad. De fleste vinduene ble skiftet i 2012-2014. Det ble byttet trapp og pusset opp i sokkel ca. 2015.
Areal Primærrom: 169 kvm, Bruksareal: 188 kvm, Bruttoareal: 211 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Grunnmur av lettklinkerblokk utvendig skvettpusset. Innvendig påforet og antatt isolert med min.ull i oppholdsrom. Støpt gulv.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Vegger av bindingsverk antatt isolert med min.ull. Utvendig panelkledning. Trebjelkelag, antatt isolert med min.ull.

Dører og vinduer
Vinduer av 2-lags energiglass, noen vinduer i 0. etasje fra byggeår. Innvendige formpressede dører. Verandadør m/glassfelt. Ytterdør m/glassfelt, ytterdør i 0. etasje fra byggeår m/sidefelt. Trapp med trinn og håndlist i edeltre, hvite vanger, metallspiler. Montert utvendige motorstyrte persienner foran vinduer i stue, montert innvendig solavskjerming foran noen vinduer. Skyvedører montert foran garderober på noen soverom.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, isolert mot kaldloft, undertak av armert plast, lagt bord på deler av kaldloftet. Tekket med metallplater. Renner og nedløp i metall. Mønt himling i stue. Overbygd inngangsparti i 1. etasje.
Taket er inspisert fra bakken, kaldloftet fra luke

Garasje
Støpt gulv, slukrenne foran port, enkelt bindingsverk med utvendig panel. Saltakform, sperrer, tekket med metallplater, renner og nedløp i metall. Bod under garasje med gulv av impregnerte bord på bakken, vegger og dekke mot overliggende garasje i betong. Frontvegg i tre med slagdører. Registrert vegg mot bolig har skjevhet, den er inntrykt i nedkant.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Kurt A. Sørensen datert 16.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse 30.06.1978.
Innhold Inngår i p-rom:
0.etasje: Gang m/trapp, 2 soverom, gang, vindfang, wc-rom stue/kjøkken og dusj/wc/vaskerom.
1.etasje: Vindfang, gang, 2 soverom, dusj/bad/wc, stue m/trapp, kjøkken og vaskerom.

I tillegg har boligen 3 boder, mørkeloft og 1 redskapsbod for oppbevaring, samt egen garasje.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Kurt A. Sørensen datert 16.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, laminat, fliser, teppebelegg.
Vegg: Malt panel, malte plater, malte panelplater, malt glassfibervev, fliser.
Himling: Malte plater, malte flater.

Kjøkken
1. etasje: Innredning med glatte fronter noen overskap m/glassfelt. Fliser over benk. Integrert mikro, stekeovn, brei induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl/frys. Ventilatorhette. Ledspotter under overskap. Montert vannstopp.
0. etasje: Innredning med profilerte fronter, kitchenboard over benk. Ventilator. Benkemontert bereder 117 ltr produsert i 2013. Integrert induksjonstopp og stekeovn.

Bad og vaskerom
1. etasje: Dusj/bad/wc: Wc m/innebygd cisterne, dusjkabinett, badekar m/dyser og servant i innredning. Komplett flislagt. Gulvvarme. Avtrekksvifte i vegg.
1. etasje: Vaskerom: Skyllekar i stålbenk, Opplegg til vaskemaskin under benk. 194 ltr bereder produsert i 2003. Flislagt gulv m/gulvvarme, malt miljø og malte plater på vegg. Naturlig avtrekk over himling. Dør ut fra vaskerom er kledd igjen innvendig.
0. etasje: Wc-rom: Wc og servant m/servantskap. Parkett på gulv. Ventil i vegg.
0. etasje: Dusj/wc/vaskerom: Servant, dusjhjørne og wc. Opplegg til vaskemaskin. Komplett flislagt. Gulvvarme. Naturlig avtrekk over himling.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig
2 sikringsskap med automater, skjult, noe åpent anlegg.
Stoppekran montert i vegg med tilgang fra luke på bod.
Montert utekran.
Montert dør m/glass mellom gang m/trapp og gang i sokkelleilighet 0. etasje.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Kurt A. Sørensen datert 16.06.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Elementpipe. Peisovn med innsats montert i 1. etasje, vedovn montert på glassplate i 0. etasje. Gulvvarme.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i egen garasje.
Tomten Areal: 404 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 7 100 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 16.06.20
Takster og verdier Teknisk verdi 7 105 000,-
Verdi takst 7 100 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 959 223,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 453 203,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2019.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 21 386,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Selger opplyser om lave strømregninger. På årsbasis ligger strømregninger på ca. kr. 500 i sokkelleilighet og på ca. kr. 800 for hoveddel med garasje.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Leieinntekter Selger opplyser om at markedet tilsier leieinntekter på kr.11000-14000 pr. mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1977/401677-1/97 Rettigheter iflg. skjøte 22.04.1977
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Storebrand
Polisenummer: 7939584
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Brukstillatelse
Reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med infoskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Last ned:

Last ned prospekt

Velkommen til Overlege Meyers veg 18!
Velkommen til Overlege Meyers veg 18!
Her er det plass til både spisebord og sofagruppe
Her er det plass til både spisebord og sofagruppe
Stuen er malt i lyse og tidsriktige farger som skaper god romfølelse
Stuen er malt i lyse og tidsriktige farger som skaper god romfølelse
Detaljer
Detaljer
Detaljer
Detaljer
Stue
Stue
Fra stue er det utgang til veranda med gode solforhold
Fra stue er det utgang til veranda med gode solforhold
Spisestue
Spisestue
Peis i stuen skaper en hjemmekoslig atmosfære
Peis i stuen skaper en hjemmekoslig atmosfære
I overgangen fra stue til kjøkken er det innredet med en stilig arbeidsbenk
I overgangen fra stue til kjøkken er det innredet med en stilig arbeidsbenk
Det ble montert nytt HTH kjøkken i 2005. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter. Det er også lagt fliser over benk
Det ble montert nytt HTH kjøkken i 2005. Kjøkkenet er innredet med glatte fronter. Det er også lagt fliser over benk
Kjøkkenet er utstyrt med integrert mikro, stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmasin og kjøleskap
Kjøkkenet er utstyrt med integrert mikro, stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmasin og kjøleskap
Her er det godt med skap- og benkeplass - en drøm for den som liker å lage velsmakende mat!
Her er det godt med skap- og benkeplass - en drøm for den som liker å lage velsmakende mat!
Fra kjøkken er det inngang til vaskerom
Fra kjøkken er det inngang til vaskerom
Hovedsoverommet er malt i delikate farger og har plass til stor seng. Her er det også en praktisk skyvedørsgarderobe
Hovedsoverommet er malt i delikate farger og har plass til stor seng. Her er det også en praktisk skyvedørsgarderobe
Soverom 2 har plass til stor seng og arbeidspult
Soverom 2 har plass til stor seng og arbeidspult
Soverom 3
Soverom 3
Soverom 4 med plass til seng og oppbevaringsmøbel
Soverom 4 med plass til seng og oppbevaringsmøbel
På soverom 4 er det også mulighet for arbeidspult
På soverom 4 er det også mulighet for arbeidspult
Badet er komplett flislagt med gulvvarme
Badet er komplett flislagt med gulvvarme
Badet er utstyrt med både dusjhjørne og badekar
Badet er utstyrt med både dusjhjørne og badekar
Badet i 0.etasje er også komplett flislagt med gulvvarme
Badet i 0.etasje er også komplett flislagt med gulvvarme
I 1.etasje er det et eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk.
I 1.etasje er det et eget vaskerom med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel under benk.
Entré og gang er av god størrelse. Her er det inngang til hovedbad
Entré og gang er av god størrelse. Her er det inngang til hovedbad
Kjøkken i utleiedel er innredet med hvite profilterte fronter og kitchenboard over benk. Kjøkkenet er utstyrt med integrert induksjonstopp og stekeovn
Kjøkken i utleiedel er innredet med hvite profilterte fronter og kitchenboard over benk. Kjøkkenet er utstyrt med integrert induksjonstopp og stekeovn
Det er peis også i utleiedelen
Det er peis også i utleiedelen
Stuen er svært romslig. Det er store vindusflater som gir godt med innslipp av naturlig lys
Stuen er svært romslig. Det er store vindusflater som gir godt med innslipp av naturlig lys
Bad i utleiedel er komplett flislagt med gulvvarme. Her er det opplegg for vaskemaskin
Bad i utleiedel er komplett flislagt med gulvvarme. Her er det opplegg for vaskemaskin
Gang
Gang
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Med utgang fra stue er det en sørvest-vendt veranda med svært gode solforhold
Med utgang fra stue er det en sørvest-vendt veranda med svært gode solforhold
Her er det mange møbleringsmuligheter
Her er det mange møbleringsmuligheter
Trapp ned mot utleieleilighet
Trapp ned mot utleieleilighet
Her er det muligheter for å slappe av i rolige omgivelser!
Her er det muligheter for å slappe av i rolige omgivelser!
Boligen kan skilte med fin utsikt og gode solforhold
Boligen kan skilte med fin utsikt og gode solforhold
Detaljer
Detaljer
Utsikt
Utsikt
Fra boligen er det utsikt mot Store Blåmann og Kvaløya
Fra boligen er det utsikt mot Store Blåmann og Kvaløya
Boligen har egen garasje over 2 plan, der underetasjen er en redskapsbod
Boligen har egen garasje over 2 plan, der underetasjen er en redskapsbod
Boligen har utleiedel med egen inngang!
Boligen har utleiedel med egen inngang!
Ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen for visning!
Ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen for visning!
Til informasjon
Til informasjon
megler
megler