Maristuen 8

Tromsø

Soverom
5 stk
Størrelse
301m2
Prisantydning
Solgt

Visning tirsdag 19/05 kl. 18.00-18.45, kontakt megler for å avtale tidspunkt. Boligen har en sjelden attraktiv beliggenhet som bærer preg av moderne og tiltalende atmosfære.Boligen fremstår som godt vedlikeholdt og er betydelig påkostet, og har en meget fleksibel planløsning over 3 plan, samt flere terrasser/verandaer, og fine utsiktspunkter.Det er gode oppbevaringsmuligheter i bod, og det er parkering i dobbelgarasje. Det er også muligheter for parkering ute på eiendommen.Boligen ligger i et attraktivt og familievennlig boområde midt på Tromsøya. Det er gåavstand til barnehage, skole og gode bussforbindelser til Tromsø sentrum og UNN/UiT. Det er i tillegg god tilkomst til skog og grønne uteområder.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen. ... Les mer

Prisantydning: 10 200 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 248m2
Bruksareal: 301m2
Soverom: 5
Byggeår: 1999
Energimerking: C

Se full beskrivelse

Eiendom Maristuen 8
9011 Tromsø
Oppdragsnummer 52-20-0131
Totalvurdering Offentlig visning tirsdag 19/05 kl. 18.00-18.45, kontakt megler for å avtale tidspunkt.

Gjennomført og tiltalende enebolig på "toppen" av Tromsø. Boligen har en sjelden attraktiv beliggenhet og gode lys- og solforhold.

Boligen ble oppført i 1999, og fremstår som godt vedlikehold og er betydelig påkostet. Det er nytt kjøkken fra 2016 med integrerte hvitevarer og kjøkkenøy, samt nyoppusset vaskerom fra 2017. Boligen har gode kvaliteter som komplett flislagte bad, parkett i de fleste rom, sentralstøvsuger og balansert ventilasjon.

Boligen har en meget fleksibel planløsning over 3 plan, samt flere terrasser/verandaer, og fine utsiktspunkter. Det er flere oppholdsrom, samt 4 soverom og et kontor/soverom. Boligen bærer gjennomgående preg av moderne og tiltalende farger, som skaper god romfølelse og atmosfære.

I tillegg er det gode oppbevaringsmuligheter i bod, og det er parkering i dobbelgarasje. Det er også muligheter for parkering ute på eiendommen.

Boligen ligger i et attraktivt og familievennlig boområde midt på Tromsøya, og nærhet til Prestvannet, Charlottenlund og gangavstand til Sentrum (1 km). Det er gåavstand til barnehage, skole og gode bussforbindelser til Tromsø sentrum og UNN/UiT. Det er i tillegg god tilkomst til skog og grønne uteområder. Samt sol hele døgnet om sommeren!

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr. 119 bnr. 3331 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligen ligger i et attraktivt og veletablert område. Boligen ligger på toppen av Tromsøya med nærhet til barnehage, skole, butikk og lysløype. Boligen ligger nært bussholdeplass, og det er gode bussforbindelser til sentrum og UNN/UiT.
Adkomst God adkomst fra privat vei.
Tomt/beskaffenhet Tomt i hellende terreng. Opparbeider med noe gressplen, busker, plante bed, belegningsstein i adkomst/biloppstillingsplass og øvre del av tomten, samt støttemurer.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1999

Boligen har vært modernisert i perioden 2008-2017.
Areal Primærrom: 248 kvm, Bruksareal: 301 kvm, Bruttoareal: 328 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2, Ekstratoalett: 1, Antall rom: 7
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Støpt gulv av betong. Grunnmur/vegger i u.etg av lettklinkerblokker/murverk. Noen vegger motgrunn er lektet ut og kledd.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Konstruksjon av isolert bindingsverk. Etasjeskillere av trebjelkelag. Bygningen er utvendig kledd med stående trepanel og pusset mur.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltak med ark. Konstruksjon av taksperrer. Yttertak tekket av betongtakstein. Takrenner, nedløp og beslag av stål. Montert takstige.

Balkonger/terrasser
Markterrasse i tilknytning med overbygd inngangsparti. Konstruksjon av impregnert bjelkelag og dekke. Rekkverk av balustre, stakitt og håndlist av tre.
Veranda med tilgang fra kjøkken. Konstruksjon av søyler, dragere og bjelkelag med impregnert dekke. Rekkverk av balustre, stakitt og håndlist av tre. Port i rekkverk.
Veranda med tilgang fra vaskerom. Konstruksjon av søyler, dragere og bjelkelag med impregnert dekke. Rekkverk av balustre, stakitt og håndlist av tre. Port i rekkverk.
Altan med tilgang fra stue. Konstruksjon av tett betongdekke med tekking. Tremmegulv av impregnert materiale. Rekkverk av balustre, stakitt og håndlist av tre.
Veranda med tilgang fra soverom. Konstruksjon av søyler, dragere og bjelkelag med impregnert dekke. Rekkverk av balustre, stakitt og håndlist av tre.
Overbygd altan med tilgang fra soverom/kontor. Tremmegulv med impregnert dekke. Rekkverk av balustre, stakitt og håndlist av tre.

Vinduer og dører
Hoveddør til boligen som to-fløyet kompakt dør med vindu og sprosser.
Veranda-/altandør 2-lags energiglass. Produksjonsår: 1999.
Innvendige heltre dører/skyvedører med speil/profil. Standard låsekasse.
Innvendige lett skyvedør med glatt flate.
Vinduer med 2-lags energiglass og ventil i karm. Produksjonsår: 199
Lyse karmer, foringer og listverk. Utenpåliggende sprosser.

Piper, plassbygde ildsteder mv.
Peis med konstruksjon av med glassdør på glassplate. Elementpipe, pusset og malt. Feieluke plassert i u.etg. For full visshet vedrørende pipe og ildsteds tilstand henvises det til det lokale brann-/feiervesen.

Trapper og ramper
Innvendig trapp av tre mellom 1. Etg og loft. Vegg monterte vanger med åpne trinn og barnesikringslist. Rekkverk med meglere, balustre og håndlist. Vegg montert håndløper. Innvendig trapp av tre mellom u.etg og 1.etg. Vegg monterte vanger med åpne trinn og barnesikringslist. Rekkverk med meglere, balustre og håndlist. Vegg montert håndløper.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Even Jakobsen datert 05.05.20, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 20.07.99.
Innhold Inngår i P-rom:
Underetasje: Stue, vindfang/hall, bad, badstue, omkledningsrom, soverom.
1.etasje: Stue, kjøkken, gang, vaskerom, wc.
Loft: Soverom/kontor, gang, bad, 3 soverom.

Boligen har i tillegg 1 bod i 1.etasje, samt en bod i tilbygd garasje. Boligen har en markterrasse, 3 verandaer, og 2 altaner.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Even Jakobsen datert 05.05.20, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, flis, belegg/vinyl og støpt gulv.
Vegg: Trepanel, flis, malt murpuss, malte flater og glassfiberstrie.
Tak/himling: Malte flater.

Kjøkken
1.etasje:Ny kjøkkeninnredning i 2016 med under- og kjøkkenøy. To stk. innebygde høyskap. Fronter med struktur og håndtak. Benkeplate av stein med oppvaskkum og uttak for strøm. Garnityr med Quooker funksjon (kokende vann rett fra springen). Flisbelagt på vegg over benkeplaten. Integrert kjøleskap, oppvaskmaskin og koketopp, samt kombi dampovn og kombi stekeovn/micro i arbeidshøyde - alle fra Miele. Periodisk avtrekk. Komfyr vakt. El.vannstopp.

Bad og vaskerom
Bad u.etg:
Komplett flisbelagt bad med gulvvarme. Himling med malt flate. Baderomsinnredning med under- og overskap. Heltre fronter med speil/profil og dørhåndtak. Heldekkende servantplate og benkeplate av laminat. Veggmontert speil med overbelysning og uttak for strøm. Dusjkabinett. Gulvstående klosett. Mekanisk avtrekk. Adkomst til badstue fra bad. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observertsymptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet. Opplyses om at det ble satt inn dusjkabinett, da det tidligere ikke kunne registreres membran i sluk. Dette er ikke kontrollert på befaringen, kun til orientering.

1.etasje: Vaskerom
Renovert 2017. Flisbelagt gulv med sluk, sokkelflis og gulvvarme. Vegger kledd med malte glassfiberstrie og malte flater. Himling med malt flate. Innredning med under- og overskap. Glatte fronter med dørhåndtak. Nedfelt vaskekum i benkeplate. Skyvedørsgarderobe med innredning. Opplegg for vaskemaskin. Mekanisk avtrekk. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet.

1. etasje: WC-rom
Gulv belagt med belegg/vinyl. Vegger kledd med malte glassfiberstrie. Himling med malt flate.
Veggmontert servant. Gulvstående klosett. Mekanisk avtrekk.

Bad loft:
Komplett flisbelagt bad med gulvvarme. Himling med malt flate. Baderomsinnredning med under- og overskap. Heltrefronter med speil/profil også fronter med glass. Heldekkende servantplate. Veggmontert speil med overbelysning. Uttak for strøm. Innebygd boblekar med garnityr. Dusjnisje med svingbare glassdører og vegg montert dusjgarnityr. Gulvstående klosett. Mekanisk avtrekk. Registrert noen sprukne fliser på innebygd badekar. Ved visuell inspeksjon ble det ikke observert symptomer/tegn på skader i tilknytning til rommet utover nevnte.

Øvrig:
Boligen er utstyrt med sentralstøvsuger. Balansert ventilasjon. Trykkvann i "rør-i-rør" system. Fordelerskap plassert i teknisk rom med drens. Stoppekran plassert i teknisk rom. Sikringsskap med automatsikringer plassert i omkledningsrom. Skjult elektrisk anlegg. Downlights.

Opplysninger jfr. verditakst utført av Even Jakobsen datert 05.05.20, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Vedfyring. Varmepumpe. Gulvvarme vindfang/hall, vaskerom, stue u.etg, bad loft og u.etg.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i tilbygd garasje med leddheisport og fjernåpner. Innlagt strøm og lys i garasje. Det er muligheter for parkering ute på eiendommen.
Tomten Areal: 610 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vann og avløp. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett. Eiendommen har privat vei som del av en velforening.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jfr. reguleringsplan datert 03.12.1986.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 10 200 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Even Jakobsen den 05.05.20
Takster og verdier Teknisk verdi 10 205 877,-
Verdi takst 10 200 000,-
Formuesverdi Formuesverdi er bestilt, men ikke mottatt.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 31 108,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter C
Selger oppgir et strømforbruk på 52 115 kwh for hele 2019..
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Maristuen har en velforening der privat vei eies i felleskap. Årlig innbetaling pr. husstand er på kr. 5000 pr. år. Dette dekker brøyting og strøing, samt felles sparing til vedlikehold av vei.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2017/508810-1/200 Endring av realsameie
15.05.2017 21:00
Denne matrikkelenhet har andel i:
Knr:5401 Gnr:119 Bnr:3336 1/14

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring DNB/Fremtind Forsikring AS
Polisenummer: 3023915
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Midlertidig brukstillatelse
Reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Last ned:

Last ned prospekt

Velkommen til Maristuen 8!
Velkommen til Maristuen 8!
Lys, luftig og meget innbydende stue
Lys, luftig og meget innbydende stue
Stuen har enstavs parkett og slette veggflater malt i lyse farger
Stuen har enstavs parkett og slette veggflater malt i lyse farger
Fra stue er det utgang mot en stor terrasse
Fra stue er det utgang mot en stor terrasse
Stue er lys og romslig
Stue er lys og romslig
Stuen har et behagelig og tilbaketrukket tv-krok
Stuen har et behagelig og tilbaketrukket tv-krok
God plass til sofagruppe
God plass til sofagruppe
Stue
Stue
De store vindusflatene gir stuen et lyst og luftig inntrykk
De store vindusflatene gir stuen et lyst og luftig inntrykk
Stue
Stue
Stort kjøkken med plass til spisestue
Stort kjøkken med plass til spisestue
Spisestue
Spisestue
Stor spisestue gir gode muligheter for å invitere venner og familie til hygge og gode måltider
Stor spisestue gir gode muligheter for å invitere venner og familie til hygge og gode måltider
Spisestue
Spisestue
Boligen har god belysning som skaper god romfølelse og atmosfære
Boligen har god belysning som skaper god romfølelse og atmosfære
Kjøkkenet er stilrent og tidløst med integrerte hvitevarer
Kjøkkenet er stilrent og tidløst med integrerte hvitevarer
Peis varmer godt og gjør vintermånedene ekstra hyggelige
Peis varmer godt og gjør vintermånedene ekstra hyggelige
Kjøkken har stilig barløsning
Kjøkken har stilig barløsning
Kjøkken ble oppusset i 2016 med kjøkkeninndredning i moderne preg
Kjøkken ble oppusset i 2016 med kjøkkeninndredning i moderne preg
Detaljer
Detaljer
Kjøkken ble pusset opp med ny kjøkkeninndredning og kjøkkenøy i 2016
Kjøkken ble pusset opp med ny kjøkkeninndredning og kjøkkenøy i 2016
Rikelig med skap- og benkeplass
Rikelig med skap- og benkeplass
Servant har Quooker funksjon
Servant har Quooker funksjon
Integret kjøleskap gir et stilfullt uttrykk
Integret kjøleskap gir et stilfullt uttrykk
Nyoppusset vaskerom fra 2017 med muligheter til vask/tørk, samt utgang til veranda
Nyoppusset vaskerom fra 2017 med muligheter til vask/tørk, samt utgang til veranda
Hovedsoverommet er av god størrelse, og er som resten av boligen utført i tiltalende stil
Hovedsoverommet er av god størrelse, og er som resten av boligen utført i tiltalende stil
Hovedsoverom har plass til stor seng, samt gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe
Hovedsoverom har plass til stor seng, samt gode oppbevaringsmuligheter i skyvedørsgarderobe
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Komplett fliselagt bad med innebygd badekar og dusj med svingbare glassdører
Komplett fliselagt bad med innebygd badekar og dusj med svingbare glassdører
Detaljer
Detaljer
Soverom 1 i loftetasje med plass til stor seng og nattbord
Soverom 1 i loftetasje med plass til stor seng og nattbord
Soverom 1 er også innredet med lyse og moderne farger
Soverom 1 er også innredet med lyse og moderne farger
Soverom 2 i loftetasje er av god størrelse og har utgang til veranda
Soverom 2 i loftetasje er av god størrelse og har utgang til veranda
Planløsningen er familievennlig med tre soverom og et bad i loftetasje
Planløsningen er familievennlig med tre soverom og et bad i loftetasje
Soverom/kontorplass
Soverom/kontorplass
Kontorplass med utgang til overbygd altan - kontor opprinnelig var loftstue og kan enkelt reverseres
Kontorplass med utgang til overbygd altan - kontor opprinnelig var loftstue og kan enkelt reverseres
Romslig soverom i underetasje med plass til stor seng og oppbevaring
Romslig soverom i underetasje med plass til stor seng og oppbevaring
Kjellerstuen er malt i moderne farger som skaper en god atmosfære
Kjellerstuen er malt i moderne farger som skaper en god atmosfære
Kjellerstuen er et behagelig rom å trekke seg tilbake for film eller en god bok
Kjellerstuen er et behagelig rom å trekke seg tilbake for film eller en god bok
Kjellerstuen er romslig og har plass til kontorplass
Kjellerstuen er romslig og har plass til kontorplass
Bad i underatsje er komplett flislagt og har badromsinndredning i heltre
Bad i underatsje er komplett flislagt og har badromsinndredning i heltre
Adkomst til badstue fra bad
Adkomst til badstue fra bad
Innbydende badstue
Innbydende badstue
I underetasje er det et stort omkledningsrom som er utsyrt med skyvedører
I underetasje er det et stort omkledningsrom som er utsyrt med skyvedører
Romslig trappegang fungerer som et praktisk knutepunkt mellom rommene i kjeller
Romslig trappegang fungerer som et praktisk knutepunkt mellom rommene i kjeller
Entreen har gulvfliser og gulvvarme, og er malt i lyse og innbydende farger
Entreen har gulvfliser og gulvvarme, og er malt i lyse og innbydende farger
Altan med utgang fra stue
Altan med utgang fra stue
Altan med utgang fra stue er stor og har plass til både utemøbler og grill
Altan med utgang fra stue er stor og har plass til både utemøbler og grill
Her er det muligheter for å be venner og familie på grilling en solfylt sommerdag!
Her er det muligheter for å be venner og familie på grilling en solfylt sommerdag!
Utsikt
Utsikt
Fra boligen er det utsikt mot Kvaløya og majestetiske fjell
Fra boligen er det utsikt mot Kvaløya og majestetiske fjell
Utsikt
Utsikt
Fasade
Fasade
Boligen har tilbygd garasje med bod
Boligen har tilbygd garasje med bod
Fasade
Fasade
Boligen har en markterrasse som ligger på tilbygd garasje
Boligen har en markterrasse som ligger på tilbygd garasje
Planskisse underetasje
Planskisse underetasje
Planskisse 1.etasje
Planskisse 1.etasje
Planskisse loft
Planskisse loft