Skjelnanvegen 6

Krokelvdalen

Soverom
4 stk
Størrelse
146m2
Prisantydning
5 700 000,-

Enebolig med barnevennlig beliggenhet på naturskjønne Skjelnan.Boligen har en gjennomgående god standard, og et særeget overbygd uteområde med vedfyr og koselig atmosfære. Stor tomt opparbeidet med plen og prydbusker. Boligens hoveddel inneholder 3 soverom, entre/gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken. I tillegg er det terrasse med utgang fra stue.Det er etablert utleiesokkel i underetasje, bestående av soverom, kjøkken/stue, entré, vaskerom/bad. Utleieenhet er ikke godkjent av Tromsø kommune.Boligen er vestvendt og det er svært gode solforhold i området. Umiddelbar nærhet til flotte turområder både på øversiden, men også langs fjæra som finnes på nedsiden av vegen.For mer informasjon eller visning, ta kontakt med ansvarlig megler Børge Johansen! ... Les mer

Prisantydning: 5 700 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 146m2
Bruksareal: 146m2
Soverom: 4
Byggeår: 1978
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Skjelnanvegen 6
9022 Krokelvdalen
Oppdragsnummer 52-20-0080
Totalvurdering Enebolig med barnevennlig beliggenhet på naturskjønne Skjelnan.

Boligen har en gjennomgående god standard, og et særegent overbygd uteområde med vedfyr og koselig atmosfære. Stor tomt opparbeidet med plen og prydbusker.

Boligens hoveddel inneholder 3 soverom, entre/gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken. I tillegg er det terrasse med utgang fra stue.

Det er etablert utleiesokkel i underetasje, bestående av soverom, kjøkken/stue, entré, vaskerom/bad.. Selger opplyser om leieinntekter på 9000,-/mnd. pr i dag. Utleienhet er ikke godkjent av Tromsø kommune.

Boligen er vestvendt og det er svært gode solforhold i området! Umiddelbar nærhet til flotte turområder både i på øversiden, men også langs fjæra som finnes på nedsiden av vegen.

For mer informasjon eller visning, ta kontakt med ansvarlig megler Børge Johansen!
Matrikkel Gnr. 13 bnr. 108 i Tromsø kommune
Beliggenhet Vestvendt område ovenfor hovedvegen på Skjelnan. Bebygget med frittliggende boligeiendommer. Ca. 2 km til Krokensenteret med et utvidet servicetilbud. Ca 7 km til Tromsø sentrum. Ca 1 km til skole og barnehage. Utsikt mot Tromsøysundet og Tromsøya nord.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Skrånede terrassert tomt fallende mot vest. Tilknyttet offentlig vann og avløp. Asfaltert adkomst fra Skjelnanvegen. Eiendommen er beplantet med plen og prydvekster. Oppstilling for bil på egen grunn og i garasje. Markterrasse ved kjellerinngang, grillplass ved veranda, overbygd. Støttemurer i stablestein.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1978
Modernisert: 2012
Areal Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 146 kvm, Bruttoareal: 163 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 4, Bad: 2
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Antatt betongfundamenter. Grunnmur av betong, betongstein og lettklinkerblokker. Utvendig pusset og malt. Gulv av betong i 1.plan. Krypkjeller med adkomst via luke i mur. Krypkjeller med gulv av grus, jord og berg. Fuktsperre mangler i krypkjeller. Opplysninger fra tidligere takst.Registrert sprekker og riss i mur ved uteplass med utepeis.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger av 4" bindingsverk, antatt isolert. Utvendig kledning av stående trepanel. Etasjeskille av trebjelkelag. Takoverbygd hovedinngang med yttertrapp av betong. Terrasse av imp. materialer. Takoverbygd terrasse med konstruksjon av trestokker mot ned.

Dører og vinduer
Vinduer av 2 og 3-lags energiglass. Verandadør med glassfelt. Fabrikkmalte ytterdører m/glassfelt. formpressede og glatte innerdører. Montert innvendig solavskjerming. Skyvedører montert foran noen garderober.

Takkonstruksjon med yttertak
Takform av forskjøvet pulttak. Sperrekonstruksjon. Taktekke av metallplater. Takrenner og nedløp av metall. Taktekket var snødekt på befaringsdagen.

Generelt om andre bygg
Garasje: Støpt gulv. Yttervegger av bindingsverk m/utvendig panel. Saltakform, tekket med metallplater, renner og nedløp i plast. Leddport i tre m/åpner.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt A. Sørensen, datert 16.04.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 28/04/1978.
Innhold P-rom inneholder:
1. etasje: Entré/gang, 2 soverom, arbeidsrom/kontor, bad/vaskerom, stue, kjøkken.
0. etasje: Entré, kjøkken/stue, soverom, bad/vaskerom.

I tillegg er det garasje, sportsbod, sørvestvendt veranda med utgang fra stue og terrasse med utepeis mot vest med tilkomst fra bakkeplan.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt A. Sørensen, datert 16.04.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendige overflater
Gulv: Parkett, fliser.
Vegg: Malte plater, ferdigmalte panelplater, fliser.
Himling: Malte plater/flater, malt panel.

Kjøkken
1. etasje: Innredning med hvite profilerte fronter. Fliser over benk. Heltre benkeplate. Ventilator. Integrert stekeovn, koketopp, mikro, kjøl/fryseskap. Opplegg til
oppvaskmaskin.
0. etasje: Innredning med glatte hvite fronter. Fliser over benk. Integrert stekeovn, koketopp. Opplegg til smal oppvaskmaskin.

Bad og vaskerom
1. etasje: Dusj/bad/vaskerom/wc: 1 dusjhjørne, 1 wc m/innebygd cisterne, 1 servant m/innredning, 1 badekar m/dyser, opplegg til vaskemaskin. Badet er
komplett flislagt. Avtrekksvifte i vegg.
0. etasje: Dusj/wc/vaskerom: 1 wc m/innebygd cisterne, 1 dusjkabinett, 1 servant m/innredning, opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekksvifte
og ventil i vegg.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Elektrisk anlegg
2 sikringsskap med automater, i hovedsak skjult anlegg.
Sikringsskap i 1. etasje med måler.
VVS-installasjoner
2 stk varmtvannsberedere montert i krypekjeller, opplysning fra eier.

Annet
Boligen er ominnredet, forholdet er antatt ikke omsøkt Tromsø kommune.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt A. Sørensen, datert 16.04.2020, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Elementpipe belagt med dekorstein. Fastbrenning/vedovn i stue, montert på glassplate. Gulvvarme i vindfang, kjøkken og bad i 1. etasje og på flislagt del av entre og bad i 0. etasje. Luft til luft varmepumpe i 1. etasje.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje, samt oppstillingsplass på eiendommen.
Tomten Areal: 1 201 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Området er regulert til boliger med tilhørende anlegg.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 700 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 16.04.20
Takster og verdier Teknisk verdi 5 703 000,-
Verdi takst 5 700 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 3 699 019,-
Formuesverdi sekundærbolig: ,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2019.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 17 614,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Adgang til utleie Det er etablert utleieenhet i boligens underetasje. Forholdet er ikke byggesøkt Tromsø kommune og er følgende ikke godkjent som bruksenhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1983/303941-1/97 Erklæring/avtale
03.08.1983
Byggetillatelse gitt etter dispensasjon i henhold til Bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg
Polisenummer: 537853
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Brukstillatelse
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Video i Finn-annonse er fra tidligere salg av boligen, og avvik ifht standard og møblering vil forekomme. Ta kontakt med ansvarlig megler for mer info.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Børge Johansen

+47 975 23 375

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Skjelnanvegen 6
Velkommen til Skjelnanvegen 6
Hovedleiligheten er naturlig delt i to soner med kjøkken/stue-løsning i halvetasje
Hovedleiligheten er naturlig delt i to soner med kjøkken/stue-løsning i halvetasje
Det er store vindusflater langs hele boligen som gir god nytte av de flotte utsikts- og solforholdene på tomten
Det er store vindusflater langs hele boligen som gir god nytte av de flotte utsikts- og solforholdene på tomten
God plass til stor sofagruppe i boligens sørvestlige hjørne - døren til venstre går ut til solfylt terrasse
God plass til stor sofagruppe i boligens sørvestlige hjørne - døren til venstre går ut til solfylt terrasse
God takhøyde, vedfyr og parkett på gulvet
God takhøyde, vedfyr og parkett på gulvet
Detalj spisebord
Detalj spisebord
Det er god plass til stort spisebord i overgang fra stue til kjøkken - her varmer også peisen godt
Det er god plass til stort spisebord i overgang fra stue til kjøkken - her varmer også peisen godt
Moderne vedfyr med sentral plassering for maksimal utnyttelse
Moderne vedfyr med sentral plassering for maksimal utnyttelse
Detalj spisebord
Detalj spisebord
Lesekrok
Lesekrok
Kjøkken i boligens nordende - praktisk adskilt med halvvegg
Kjøkken i boligens nordende - praktisk adskilt med halvvegg
Kjøkken med flis på gulv, hvite glatte fronter og integrerte hvitevarer
Kjøkken med flis på gulv, hvite glatte fronter og integrerte hvitevarer
Vindu på kjøkken gir behagelig lys
Vindu på kjøkken gir behagelig lys
Andre halvdelen av hoveddelen består av entré/gang, 3 soverom og bad/vaskerom
Andre halvdelen av hoveddelen består av entré/gang, 3 soverom og bad/vaskerom
Entré/gang er pusset opp 2019-2020 - Legg merke til toppvinduene
Entré/gang er pusset opp 2019-2020 - Legg merke til toppvinduene
Hovedsoverom med god takhøyde og integrert garderobeløsning
Hovedsoverom med god takhøyde og integrert garderobeløsning
Soverom 2
Soverom 2
Bad med modernisert baderomsinnredning - romslig med badekar og stor dusjnisje
Bad med modernisert baderomsinnredning - romslig med badekar og stor dusjnisje
Marmorfliser på gulv med varme
Marmorfliser på gulv med varme
Fantastisk følelse med lys fra takvindu
Fantastisk følelse med lys fra takvindu
I gangen er det praktisk skyvedørsgarderobe
I gangen er det praktisk skyvedørsgarderobe
Terrasse med utgang fra stue - sørvestvendt beliggenhet med meget gode solforhold
Terrasse med utgang fra stue - sørvestvendt beliggenhet med meget gode solforhold
Her kan du nyte kveldsola
Her kan du nyte kveldsola
Nedenfor terrassen er det overbygd platting med utepeis og koselig atmosfære
Nedenfor terrassen er det overbygd platting med utepeis og koselig atmosfære
I underetasjen er det etablert utleieenhet med ett soverom, bad og stue/kjøkken
I underetasjen er det etablert utleieenhet med ett soverom, bad og stue/kjøkken
Kjøkken av kurant standard med hvite glatte fronter og godt med lagringsplass
Kjøkken av kurant standard med hvite glatte fronter og godt med lagringsplass
Komplett flislagt bad med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin
Komplett flislagt bad med dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 0. etasje
Planskisse 0. etasje
Tomten ligger et steinkast fra fjæra og med vestvendt beliggenhet som gir meget gode utsiktsforhold
Tomten ligger et steinkast fra fjæra og med vestvendt beliggenhet som gir meget gode utsiktsforhold
Innseilingen til Tromsø, med Kvaløya som bakteppe
Innseilingen til Tromsø, med Kvaløya som bakteppe
Tomten er på hele 1,2 mål med flott opparbeidet hage i front
Tomten er på hele 1,2 mål med flott opparbeidet hage i front
Tomten sett fra nord
Tomten sett fra nord
Tomten skråner svakt mot vest - hvilket gir optimale solforhold
Tomten skråner svakt mot vest - hvilket gir optimale solforhold
Garasje på 22 kvm ved adkomst fra offentlig vei - oppstillingsplass på begge sider av garasjen
Garasje på 22 kvm ved adkomst fra offentlig vei - oppstillingsplass på begge sider av garasjen
På baksiden av garasjen er det sportsbod
På baksiden av garasjen er det sportsbod
Kort vei til dagligvare, Krokensenteret, treningsenter mv.
Kort vei til dagligvare, Krokensenteret, treningsenter mv.