Bjerkengvegen 5

Tromsdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
84m2
Prisantydning
Solgt

<strong>Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.</strong>Leiligheten har god arealutnyttelse med åpen stue/kjøkken løsning, 3 romslige soverom, bad og gang/entré. Det er gode kvaliteter som fliselagt baderom og tidløs kjøkke ninnredning med integrerte hvitevarer. Tilrettelagt for rullestol.Fast parkeringsplass på tomt, med mulighet for gjesteparkering.Beliggende svært sentralt i Tromsdalen i familievennlig område med gangavstand til det meste! Her er det kun minutters gange til flotte lysløyper, Sherpa-trappa til fjellheisen, Tuil-arena, samt skole. Matbutikk, bibliotek og gode bussforbindelser er ikke langt unna ytterdøra. Området er kjent som attraktivt med svært god sol- og lysforhold, og lang solgang.Ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo for mer informasjon. ... Les mer

Prisantydning: 4 690 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 84m2
Bruksareal: 84m2
Soverom: 3
Byggeår: 2019

Se full beskrivelse

Eiendom Bjerkengvegen 5
9020 Tromsdalen
1. etasje
Oppdragsnummer 52-20-0118
Totalvurdering Stor og moderne leilighet i 1. etasje med praktisk planløsning og terrasse.

Leiligheten har god arealutnyttelse med åpen stue/kjøkken løsning, 3 romslige soverom, bad og gang/entré. Det er gode kvaliteter som fliselagt baderom og tidløs kjøkkeninnredning med integrerte hvitevarer. Tilrettelagt for rullestol.

Inngang og trappeoppgang deles med de øvrige 3 leilighetene. Det vil opprettes sameie på 4 leiligheter som deler på utgifter i tilknytning til snørydding og felles forsikring.

Fast parkeringsplass på tomt, med mulighet for gjesteparkering.

Beliggende svært sentralt i Tromsdalen i familievennlig område med gangavstand til det meste! Her er det kun minutters gange til flotte lysløyper, Sherpa-trappa til fjellheisen, Tuil-arena, samt barne-, ungdoms- og videregående skole! Matbutikk, bibliotek og gode bussforbindelser er ikke langt unna ytterdøra. Området er kjent som attraktivt med svært god sol- og lysforhold, og lang solgang.

Ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo for mer informasjon.
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 1872 snr. 1 i Tromsø kommune
Beliggenhet Attraktiv beliggenhet sentralt i Tromsdalen. Gaten har mulighet for gjennomkjøring til Åsvegen, men er lite trafikkert. Området er rolig og familievennlig, med gode solforhold. Gangavstand til Sherpa-trappa, bussholdeplass, Ekornsenteret med Eurospar og Tromsdalen bibliotek, barne- og ungdoms- og videregående skole, TUIL Arena og lysløype.
Adkomst Kjør opp Turistvegen fra Ishavskatedralen. Ta av til venstre inn på Fløyvegen, deretter første til høyre inn på Ringstadvegen, og så til venstre inn på Bjerkengvegen. Prosjektet vil oppføres på venstre side av veien.
Boligtype, og eierform Selveier
Byggeår 2019
Areal Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 84 kvm, Bruttoareal: 90 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Selger har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1
Soverom: 3
Bad: 1
Antall rom: 4
Byggemåte Se vedlagte leveransebeskrivelse for nærmere informasjon.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse på boligen, datert 08.01.2020.
Innhold Inngår i P-rom:
1. Etasje: 3 soverom, kjøkken/stue, bad, gang og entrè.

Boligen har i tillegg vaskerom/teknisk rom og utgang til markterrasse.
Standard Gjennomgående god og modere standard. Se vedlagte leveransebeskrivelse for detaljer.
Møblering/utstyr Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming og gulvvarme i enkelte soner. Det er ikke ildsted, men kan monteres om ønskelig.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Hver enkelt seksjon har en fast oppstillingsplass på tomt. Mulighet for gjesteparkering.
Tomten Seksjonene oppføres på to tomter, som utgjør et skille mellom de fire seksjonene.
Det totale arealet på tomtene er på 847,6

Leiligheten ligger på tomt A: 410 kvm.
Fellesareal Bjerkengvegen 5 og 7 disponerer tomt A.
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 05.03.1987.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 690 000,-
Overtagelse Avklares etter avtale med megler.

Det forutsettes endelig matrikelering og seksjonering før overtakelse og oppgjør kan finne sted.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi er bestilt, men ikke mottatt.
Kommunale avgifter Kr. 11 404,-/årlig.
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt strømforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Stipulerte fellesutgifter vil ligge på 600 kr. Dette vil være med på å dekke felles forsikring og snørydding.

Det er pt. ikke noe aktivt sameie. Det anbefales at det opprettes et aktivt sameie med felles konto hvor det avsettes penger til fremtidig vedlikehold og driftskostnader.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg
Polisenummer: 7270533
Budgivning Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Tegninger
Situasjonskart
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt leveransebeskrivelse og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Last ned:

Last ned prospekt

Barnevennlig og sentral plassering i Tromsdalen!
Barnevennlig og sentral plassering i Tromsdalen!
Lys og romslig stue/kjøkken-løsning
Lys og romslig stue/kjøkken-løsning
Stue/kjøkken
Stue/kjøkken
Kjøkken med tidløs utførelse og integrerte hvitevarer
Kjøkken med tidløs utførelse og integrerte hvitevarer
Rikelig med benkeplass
Rikelig med benkeplass
Kjøkken
Kjøkken
Gang med bad og 3 soverom
Gang med bad og 3 soverom
Moderne baderom med gulvvarme, dusjhjørne og dobbelservant
Moderne baderom med gulvvarme, dusjhjørne og dobbelservant
Baderom
Baderom
Baderom
Baderom
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 1
Soverom 2
Soverom 2
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Alle rommene i boligen er av allminnelig god størrelse
Alle rommene i boligen er av allminnelig god størrelse
Planskisse
Planskisse
Utsikt
Utsikt
Utsikt mot Fjellheisen
Utsikt mot Fjellheisen
Utsikt
Utsikt