Solsia Park H0104

Tromsdalen

Soverom
2 stk
Størrelse
60m2
Prisantydning
3 740 000,-

Salg av kontraktsposisjon - Flott 3-roms selveierleilighet under oppføring i attraktivt boområde!Leiligheten har en fin beliggenhet på en skjermet utsiktstomt, tilbaketrukket fra trafikk. Leiligheten ligger i 1. etasje og er luftig og lys med store vindusflater og utgang til solrik markterrasse. Blokken ligger mot vest og har en fantastisk utsikt mot Tromsøysundet og Tromsøya!Det er en arealeffektiv planløsning på ett plan med entré, 2 soverom, bad og stue/kjøkken. Badet er komplett fliselagt, øvrig er det parkett på alle gulv, integrerte hvitevarer og funksjonelle løsninger.Mulighet for kjøp av parkeringsplass i garasje mot et vederlag på kr. 250.000,-.Estimert ferdigstillelse i 3. kvartal - 2020.For ytterligere informasjon ta kontakt med Eiendomsmeglerfullmektig / Jurist Tiril Pedersen. ... Les mer

Prisantydning: 3 740 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 670,-
Primærrom: 58m2
Bruksareal: 60m2
Soverom: 2
Byggeår: 2020

Se full beskrivelse

Eiendom Solsia Park H0104
9020 Tromsdalen
1. etasje
Oppdragsnummer 52-20-0060
Totalvurdering Salg av kontraktsposisjon i Solsia Park.

Flott leilighet under oppføring med gode kvaliteter i attraktivt boområde!

Leiligheten har en fin beliggenhet på en skjermet utsiktstomt, tilbaketrukket fra trafikk. Leiligheten ligger i 1. etasje og er svært luftig og lys med store vindusflater og utgang til solrik balkong. Blokken ligger mot vest og har i tillegg en fantastisk utsikt mot Tromsøysundet og Tromsøya!

Det er en arealeffektiv planløsning på ett plan med entré, 2 soverom, bad og stue/kjøkken. Badet er komplett fliselagt, øvrig er det parkett på alle gulv, integrerte hvitevarer og funksjonelle løsninger.

Mulighet for kjøp av parkeringsplass i garasje mot et vederlag på kr. 250.000,-.

Estimert ferdigstillelse er 3. kvartal - 2020.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig / jurist Tiril Pedersen.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 648 i Tromsø kommune
Beliggenhet Solsia Park ligger sentralt på fastlandssiden i området Reinen/ Solstrand. Prosjektet har en eksklusiv beliggenhet på godt skjermet utsiktstomt, tilbaketrukket fra vei og trafikk. Området har gode solforhold. Leilighetene er lyse og luftige med store vindusflater i utsiktsretningene. Omgivelsene og tomten stiller store krav til valg av arkitektur, løsninger og kvalitet.
Adkomst Følg E8 fra rundkjøringa ved brua. Ta av til venstre ved avkjøring til Solstrandvegen. Følg Solstrandvegen forbi Reinen skole og til enden av vegen ved skilting merket innkjøring forbudt. Tomta ligger på oversiden av vegen.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2020
Areal Primærrom: 58 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte For nærmere informasjon se vedlagt leveransebeskrivelse.
Ferdigattest Utbygger anmoder Tromsø kommune om utstedelse av ferdigattest ved ferdigstillelse.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Entré, gang, 2 soverom, bad og stue/kjøkken.

Utgang til balkong fra stue/kjøkken på ca. 10 kvm. Bod i leiligheten og sportsbod i parkeringsanlegg.
Standard Gulv: Parkett og fliser.
Vegger: Malte flater og fliser.
Tak: Malte flater.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning med hvite fronter og integrerte hvitevarer.

Bad/vaskerom:
Komplett fliselagt baderom med dusjnisje, wc og servant.

For nærmere informasjon se vedlagt leveransebeskrivelse og ta kontakt med megler for standardleveranse på hvitevarer m.v.
Møblering/utstyr Kun integrerte hvitevarer medfølger i handelen. For all innredning i garderobeskap vil dette medfølge handelen, både løs og fast. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Mulighet for kjøp av parkeringsplass i garasje mot et vederlag på kr. 250.000,-.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert. 31.01.1996.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadoppføringsloven og generell obligasjonsrett.
Prisantydning 3 740 000,- / Fellesutgifter: 1 670,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av SkattNord etter boligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr. 1531,- - 2840,-

Leilighet H0104 har estimerte felleskostnader på kr. 1670,-.

Forsikring av bygning, vaktservice, strøm fellesanlegg, drift fellesanlegg, avsetning drift/vedlikehold fellesareal/teknisk infrastruktur, snøbrøyting, styrehonorar, forretningsførsel, revisor, kabel-TV og internett.
Da boligene er prosjekterte selveierleiligheter har selger har således ingen informasjon om boligens løpende kostnader, foruten felleskostnader beregnet av forretningsfører iht vedlagte driftsbudsjett. Faste kostnader som kjøper i tillegg må påregne er: Kommunale avgifter, innboforsikring og strøm.

Boligene er under seksjonering. Eierbrøken er ikke fastsatt på enhetene.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen rettigheter er registrert.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Vedtekter
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt leveransebeskrivelse som følger vedlagt salgsoppgaven. Forøvrig gjelder Bustadoppføringsloven samt original kjøpekontrakt som ny kjøper vil tre inn i.
Diverse Dokumenter fra utbygger på standardleveranse av kjøkken, bad, hvitevarer, gulv m.v. oversendes gjerne på forespørsel. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tiril Pedersen

+47 971 59 293

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Solsia Park H0104 - Moderne 3-roms selveierleilighet med fantastisk utsikt!
Velkommen til Solsia Park H0104 - Moderne 3-roms selveierleilighet med fantastisk utsikt!
Leiligheten ligger i 1. etasje i blokk B, vendt mot vest!
Leiligheten ligger i 1. etasje i blokk B, vendt mot vest!
meIllustrasjonsbilde - Fra boligen er det kort veg til barnehage, skole og rekreasjonsmuligheter. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet med direkterute til Tromsø sentrum og Jekta handelspark
meIllustrasjonsbilde - Fra boligen er det kort veg til barnehage, skole og rekreasjonsmuligheter. Bussholdeplass i umiddelbar nærhet med direkterute til Tromsø sentrum og Jekta handelspark
Illustrasjonsbilde - Blokken ligger på sentralt beliggende tomt på fastlandet, tilbaketrukket fra vei og trafikk
Illustrasjonsbilde - Blokken ligger på sentralt beliggende tomt på fastlandet, tilbaketrukket fra vei og trafikk
Til info
Til info
Illustrasjonsbilde - Fra stue er det utgang til romslig markterrasse
Illustrasjonsbilde - Fra stue er det utgang til romslig markterrasse
Illustrasjonsbilde - Leilighetskomplekset ferdigstilles 3. kvartal 2020
Illustrasjonsbilde - Leilighetskomplekset ferdigstilles 3. kvartal 2020
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
megler
megler