Klimavegen 59

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
318m2
Prisantydning
14 000 000,-

Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.Eneboligen inneholder 2 stuer, kjøkken, 3 soverom, 3 bad og vaskerom. Boligen er stilrent innredet og har høy standard på både overflater og innredninger, blant annet parkett og fliser på alle gulv, kjøkken med integrerte Miele hvitevarer, samt komplett flislagte bad i hver etasje.Fra stue i 2.etasje er det utgang til stor sørvestvendt terrasse med gode utsikts- og solforhold. Parkering i garasje.Èn av utleiedelene er bruksgodkjent av Tromsø kommune som selvstendig boenhet. Den andre er ikke godkjent av kommunen, men arealet er godkjent til boligformål og kan i så måte leies ut. Det er tilgang fra hovedleiligheten og inn til hybelleiligheten.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo. ... Les mer

Prisantydning: 14 000 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 270m2
Bruksareal: 318m2
Soverom: 3
Byggeår: 2013
Energimerking: B

Se full beskrivelse

Eiendom Klimavegen 59
9015 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0489
Totalvurdering Eksklusiv og arkitekttegnet enebolig med dobbelgarasje og gode leieinntekter på vestsiden av Tromsøya. Formidabel utsikt og meget gode lys- og solforhold fra stor sørvestvendt terrasse!

Eneboligen er over 3 plan og inneholder blant annet 2 stuer, kjøkken, 3 soverom, 3 bad og vaskerom, i tillegg til 2 utleieenheter i underetasjen. Det er også tilrettelagt for et 4 soverom i 1. etasje. Boligen er stilrent innredet og har høy standard hva gjelder både overflater, innredninger og utstyr, hvor noe som her kan nevnes er: 1-stav parkett og fliser på alle rom. Innholdsrikt kjøkken fra HTH med kjøkkenøy og integrerte hvitevarer fra Miele. Bad i hver etasje er moderne innredet og komplett flislagt med gulvvarme, hvor hovedsoverom i 2. etasje har egen tilgang til bad med boblebadekar - samt praktisk walk-in closet. Det er ledlys i himling i alle etasjer, samt boligen har sentralstøvsuger og balansert ventilasjonssystem.

Fra stue i 2. etasje er det utgang til sørvestvendt terrasse på hele 47 kvm! Her er det rikelig med plass til sosialt samvær med gode venner, hvor man kan nyte solrike dager i tillegg til en fantastisk utsikt mot fjell og sjø. Boligen har også egen bod i underetasjen som bidrar til plass for oppbevaring. Parkering i dobbeltgarasje og god plass til gjesteparkering på nylig asfaltert gårdsplass. Inngangspartiene er brosteinsbelagt.

I underetasjen er det 2 utleieenheter med egen inngang, hvor begge inkluderer stue og kjøkken med integrerte hvitevarer, bad og sovalkove. Disse er med å generere gode leieinntekter til husstanden. Èn av utleiedelene er bruksgodkjent av Tromsø kommune som selvstendig boenhet. Den andre er ikke godkjent av Tromsø kommune som selvstendig boenhet, men arealet er godkjent til boligformål og kan i så måte leies ut. Det er tilgang fra hovedleiligheten og inn til hybelleiligheten.

Boligen ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde, hvor det er kort vei til skole, barnehage og fine turterreng i lysløypa. Ca. 13 minutters gange til Langnes Handelspark med alle dets fasiliteter.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr. 117 bnr. 713 i Tromsø kommune
Beliggenhet Veletablert og populært boligområde, nært Bo-I-Nord, Tromsøya vest. Kort avstand til Langnes handelspark hvor det finnes et stort utvalg av spesialforretninger, bank- og posttjeneste, legesenter m.m. Området er meget godt tilrettelagt for barnefamilier med kort avstand til Workinnmarka barneskole, barnehage og flott turterreng med lysløype og rekreasjonsområder. Nærliggende gode bussforbindelser, og UiT/UNN når man på ca. 10 minutter i lysløypa. Meget gode sol- og lysforhold. Fantastisk utsikt mot Kvaløya og nærmiljø.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Skrå/terrassert, vestvendt tomt. Asfaltert gårdsplass. Tomten opparbeidet med gressplen og busker. Brostein foran inngangspartiene.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 2013
Areal Primærrom: 270 kvm, Bruksareal: 318 kvm, Bruttoareal: 358 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 4, Soverom: 3, Bad: 5, Antall rom: 7
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Bygningsbeskrivelse fra framlagte tegninger og registrering på stedet.
Betongfundamenter. Gulv av isolert betongplate. Grunnmur av plasstøpt betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger over grunnmur med bærende stålkonstruksjoner/søyler/bindingsverk med utvendige trekledning og glatte steinkompositt fasadeplater, antatt isolert med 20+5 cm.
Bæresystem i yttervegger betyr ingen innvendige bærevegger.
Etasjeskillere mot underetasje med hulldekker med påstøp og I-tresperrer mot toppetasjen.

Dører og vinduer
Vinduer av 3-lags selvrensende og soldempende energiglass i trekarmer. Innvendige glatte hvite standard dører. Verandadør som skyvedør med glassfelt.
Fabrikkmalte ytterdører med elektronisk dørlås. Glatte lyddører som entredører til hybler og ett soverom.
Hovedleiligheten med solskjerming med motorstyrte screens foran flere vinduer mot vest og sør. Innvendige plissegardiner og persienner foran flere vinduer.

Takkonstruksjon med yttertak
Flatt tak med gesims. Kompakt tak med bærende korrugerte stålplater med opptil/snittisolert ca. 40 cm isolasjon. Tekket med folie. Innvendige taknedløp.

Garasje oppført i 2018.
Ringmur av betong. Gulv av hardbetong/industrigulv. Vegger av bindingsverk med utvendig trekledning. Stålplatetak med tro og tekking med asfaltmembran. Leddport av stål med portåpner.

Sportsbod oppført i 2014.
Fullisolert trekonstruksjon. Innvendig kledt med trefiberplater. Bygget brukes i dag som hundehus.

Opplysninger jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 01.10.2020, og opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest på oppføring av bolig med sokkelleilighet datert 10.04.2014.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Stue, 1 soverom, walk-in closet og bad.
1. etasje: Stue, kjøkken og bad.
Underetasje: 2 soverom, bad og vaskerom.
Underetasje: Leilighet: Stue/kjøkken, sovealkove og bad.
Underetasje: Hybel: Stue/kjøkken, sovealkove og bad.

Boligen har også utgang til stor sørvestvendt terrasse på 47 kvm fra stue i 2. etasje. Utvendig jacuzzi på terrassen og god plass til møblering.
Utvendig sportsbod på ca. 5 kvm bidrar til rikelig med plass for oppbevaring.

Opplysninger jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 01.10.2020, og opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, fliser.
Vegg: Malte flater.
Himling: Malte flater.
Listefrie overganger mot vegg og himling.

Kjøkken:
Innredning med hvite glatte fronter. Integrert stekeovn, mikro, kaffemaskin, dampovn, tallerkenvarmer, kjøleskap og fryseskap. Kjøkkenøy med kompositt benkeplate og integrert koketopp og vinskap. Ventilator.
Hybeldeler med glatte hvite fronter. Integrert stekeovn, koketopp, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap.

Bad og vaskerom:
Egen del:
2. etasje: Bad/dusj/wc: Inneholder badekar med massasjedyser med luft og vann, dusjnisje med glassdører, veggmontert wc med innebygd cisterne, servant i heldekkende plate med underskap og speil med belysning. Sensorstyring på spylefunksjon til wc og til vannkran på servant. Badet er komplett flislagt. Avtrekk i vegg.

1. etasje: Dusj/wc: inneholder dusjnisje med glassdører/vegger, veggmontert wc med innebygd cisterne, servant i heldekkende plate med underskap og speil med belysning. Sensorstyring på spylefunksjon til wc og til vannkran på servant. Badet er komplett flislagt. Avtrekk over himling.
Underetasje: Dusj/wc: Innholder dusjnisje med glassdører, veggmontert wc med innebygd cisterne, servant med underskap og speil med belysning. Sensorstyring på spylefunksjon til wc og til vannkran på servant. Badet er komplett flislagt. Avtrekk over himling.
Underetasje: Vaskerom: Innredning med hvite glatte fronter med plass for vaskemaskin og tørketrommel. Benkeplate med vaskekum. Flislagt gulv med sokkelflis.
Malte veggflater.

Hybeldel:
Underetasje: Dusj/wc/vaskerom: Inneholder dusjkabinett, veggmontert wc med innebygd cisterne, servant med underskap og speilskap. Opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekk over himling.
Underetasje: Dusj/wc/vaskerom: Inneholder dusjkabinett, veggmontert wc med innebygd cisterne, servant med underskap og speilskap. Opplegg til vaskemaskin. Badet er komplett flislagt. Avtrekk over himling.

Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig:
Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer og egne skap til utleiedeler.
Grunnbelysning i hoveleilighet med led downlights i himling.
Montert tyveri/brannalarm tilknyttet sentral.
Avløpsrør av plast. Vannrør av plast med rør i rør system.
To anlegg med balansert ventilasjon med varmeveksler.
Sentralstøvsuger.
Varmtvannsberedere på 300 + 2x120 ltr.

Opplysninger jf. verditakst utført av Svein Guttormsen datert 01.10.2020, og opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Gulvvarme på bad i 2. etasje, entré og bad i 1. etasje og i alle gulv i underetasje.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i dobbeltgarasje og biloppstillingsplass på tomt.
Garasjen har et mål på følgende: Lengde: 5,6 m, bredde: 6,2 m. Areal = 34,7 kvm.
Tomten Areal: 663 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. pågående reguleringsplan datert 25.09.2019.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 14 000 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 2 944 974,-
Formuesverdi sekundærbolig: 10 601 906,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kr. 34 961,-/årlig.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

To utleieenheter i underetasje. Disse er med på å generere gode leieinntekter til husstanden.
Stipulert kr. 22 000,-/mnd totalt.

Èn av utleiedelene er bruksgodkjent av Tromsø kommune som selvstendig boenhet. Den andre er ikke godkjent av Tromsø kommune som selvstendig boenhet, men arealet er godkjent til boligformål og kan i så måte leies ut. Det er tilgang fra hovedleiligheten og inn til hybelleiligheten.
Leieinntekter Kr 22 000,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1896/900030-1/97 Rettighet
02.05.1896
Rettighetshaver:Skiklubben
Lnr: 1298014
LEIEAVTALE
FESTEKONTRAKT
ÅRLIG AVGIFT NOK 5
Overført fra: 1902-117/714
Gjelder denne registerenheten med flere

1996/8745-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte
11.07.1996
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 1902-117/714

2015/91660-1/200 Jordskifte
02.02.2015
Grensegangsak: 1900-2013-0031 Langnes nordre gnr.117
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter i eiendomsrett
1996/15401-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte
28.11.1996
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:117 Bnr:713
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:117 Bnr:714

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Pågående regulering
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler har ikke kontrollmålt arealet.

Èn av utleiedelene er ikke bruksgodkjent av Tromsø kommune. Dette er kjøpers risiko og ansvar.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Eksklusiv og påkostet enebolig med garasje, romslig terrasse og to godkjente utleieenheter
Eksklusiv og påkostet enebolig med garasje, romslig terrasse og to godkjente utleieenheter
Nydelig utsikt fra boligens store veranda!
Nydelig utsikt fra boligens store veranda!
Meget romslig og stilfull stue med oljet parkett på gulv
Meget romslig og stilfull stue med oljet parkett på gulv
Til info
Til info
Godt med lysinnslipp og fin utsikt fra store vindusflater
Godt med lysinnslipp og fin utsikt fra store vindusflater
I stue er det god plass til møblering etter eget ønske
I stue er det god plass til møblering etter eget ønske
Detaljbilde
Detaljbilde
Utsikt fra stue mot kjøkken
Utsikt fra stue mot kjøkken
Innfeldt LED-belysning i himling i alle etasjer
Innfeldt LED-belysning i himling i alle etasjer
Utsikt fra spiseplass mot stue
Utsikt fra spiseplass mot stue
Lekker og stilren spiseplass
Lekker og stilren spiseplass
Moderne og påkostet kjøkkeninnredning med takhøye skap, integrerte hvitevarer og praktisk kjøkkenøy
Moderne og påkostet kjøkkeninnredning med takhøye skap, integrerte hvitevarer og praktisk kjøkkenøy
Behagelig fargevalg på vegger
Behagelig fargevalg på vegger
Bad i 1. etasje er komplett flislagt med gulvvarme
Bad i 1. etasje er komplett flislagt med gulvvarme
Elegant dusj med "waterfall"
Elegant dusj med "waterfall"
Flislagt entré
Flislagt entré
Store skyvedørsgarderober i gang og tretrapper med parkett i trinn mellom etasjene
Store skyvedørsgarderober i gang og tretrapper med parkett i trinn mellom etasjene
Stue i 2. etasje
Stue i 2. etasje
Fra stue er det utgang til stor sørvestvendt terrasse
Fra stue er det utgang til stor sørvestvendt terrasse
Meget romslig terrasse med god plass til møblering, jacuzzi og grill
Meget romslig terrasse med god plass til møblering, jacuzzi og grill
Fra terrasse kan man nyte meget gode lys- og solforhold
Fra terrasse kan man nyte meget gode lys- og solforhold
Storslagen utsikt mot sjø og fjell
Storslagen utsikt mot sjø og fjell
Utsikt
Utsikt
Stue med parkett på gulv og god plass til møblering
Stue med parkett på gulv og god plass til møblering
Inngang til hovedsoverom fra stue
Inngang til hovedsoverom fra stue
Meget romslig hovedsoverom med tilgang til walk-in closet og eget bad
Meget romslig hovedsoverom med tilgang til walk-in closet og eget bad
Komplett flislagt bad med gulvvarme i tilknytning til hovedsoverom
Komplett flislagt bad med gulvvarme i tilknytning til hovedsoverom
Badet er moderne innredet med vegghengt wc med elektrisk spyling og boblebadekar
Badet er moderne innredet med vegghengt wc med elektrisk spyling og boblebadekar
Lekker servantinnredning og stort speil med lys
Lekker servantinnredning og stort speil med lys
Soverom med fint fargevalg på vegger og god plass til garderobeskap
Soverom med fint fargevalg på vegger og god plass til garderobeskap
I underetasje finner vi 2 soverom, bod, bad og vaskerom
I underetasje finner vi 2 soverom, bod, bad og vaskerom
Bad i underetasje er komplett flislagt og moderne innredet med vegghengt wc og dusjnisje
Bad i underetasje er komplett flislagt og moderne innredet med vegghengt wc og dusjnisje
I underetasje er det 2 godkjente utleieenheter, som begge inneholder stue/kjøkken, sovealkove og bad
I underetasje er det 2 godkjente utleieenheter, som begge inneholder stue/kjøkken, sovealkove og bad
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse underetasje
Planskisse underetasje
Utsikt
Utsikt
God plass til parkering i garasje og på asfaltert gårdsplass
God plass til parkering i garasje og på asfaltert gårdsplass
Egen inngang til utleieenhetene i underetasjen
Egen inngang til utleieenhetene i underetasjen
Gårdsplassen er asfaltert vår 2019
Gårdsplassen er asfaltert vår 2019
Tomt er fint opparbeidet med plen og prydbusker
Tomt er fint opparbeidet med plen og prydbusker
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Svært fint område med kort vei til fine naturområder
Svært fint område med kort vei til fine naturområder
Kort avstand fra bolig til Skole, barnehage, Jekta Handelspark, samt meget fine turterreng
Kort avstand fra bolig til Skole, barnehage, Jekta Handelspark, samt meget fine turterreng