Solsia Park H0111

Tromsdalen

Soverom
2 stk
Størrelse
60m2
Prisantydning
3 740 000,-

<strong>Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid. </strong>Salg av kontraktsposisjon i ettertraktede Solsia Park!Leilighetene i Solsia Park har arealeffektiv planløsning, et moderne arkitektonisk uttrykk, funksjonelle løsning er og er bygget med fokus på kvalitet og bomiljø.Leiligheten har en eksklusiv beliggenhet på en skjermet utsiktstomt tilbaketrukket fra trafikk. Leiligheten ligger i 1. etasje og er lys og luftig med store vindusflater.Planløsningen er arealeffektiv og består av entrè meg bod, 2 soverom, bad og stue/kjøkken. Fra stue er det utgang til sørvendt balkong.Inkludert i prisen er parkeringsplass i garasje.Estimert ferdigstillelse 3. kvartal 2020.Ta kontakt med Jurist / eiendomsmeglerfullmektig Tiril Pedersen for nærmere informasjon ... Les mer

Prisantydning: 3 740 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 700,-
Primærrom: 57m2
Bruksareal: 60m2
Soverom: 2
Byggeår: 2020

Se full beskrivelse

Eiendom Solsia Park H0111
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-20-0049
Totalvurdering Salg av kontraktsposisjon i ettertraktede Solsia Park!

Leilighetene i Solsia Park har arealeffektiv planløsning, et moderne arkitektonisk uttrykk, funksjonelle løsninger og er bygget med fokus på kvalitet og bomiljø.

Leiligheten har en eksklusiv beliggenhet på en skjermet utsiktstomt tilbaketrukket fra trafikk. Leiligheten ligger i 1. etasje og er lys og luftig med store vindusflater.

Planløsningen er arealeffektiv og består av entrè meg bod, 2 soverom, bad og stue/kjøkken. Fra stue er det utgang til sørvendt balkong.

Inkludert i prisen er parkeringsplass i garasje.

Estimert ferdigstillelse 3. kvartal 2020.

Ta kontakt med Jurist / eiendomsmeglerfullmektig Tiril Pedersen for nærmere informasjon.
Matrikkel Gnr. 18 bnr. 648 i Tromsø kommune
Beliggenhet Solsia Park ligger sentralt på fastlandssiden i området Reinen/Solstrand. Prosjektet har en eksklusiv beliggenhet på godt skjermet utsiktstomt, tilbaketrukket fra vei og trafikk. Området har gode solforhold. Leilighetene er lyse og luftige med store vindusflater i utsiktsretningene. Omgivelsene og tomten stiller store krav til valg av arkitektur, løsninger og kvalitet.
Adkomst Følg E8 fra rundkjøringa ved brua. Ta av til venstre ved avkjøring til Solstrandvegen. Følg Solstrandvegen forbi Reinen skole og til enden av vegen ved skilting merket innkjøring forbudt. Tomta ligger på oversiden av vegen.
Boligtype, og eierform Selveier Leilighet
Byggeår 2020
Areal Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 60 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017.

Gulv på grunn utføres i betong for teknisk rom og felles ganger i kjeller. Øvrige gulv i bodkjeller leveres i asfalt/betong.
Yttervegger vil leveres som isolerte vegger i en kombinasjon av panel og platekledning.
Kjeller / ringmur under terreng utføres i betong med nødvendig utvendig isolasjon.
Vinduer leveres hvitmalte som tre- eller pvc-vinduer, ferdig overflatebehandlet fra fabrikk, med 2-lags energiglass eller bedre. Vindussmyg og omramming leveres i MDF eller Plastivan.

Dører til terrasser leveres i samme kvalitet og utførelse som vinduer.
Bærende vegger mellom leiligheter utføres i tre eller betong. Innvendige lettvegger leveres med gipsplatekledning og isolasjon. Vegger rundt baderom og kjøkken forsterkes for oppsetting av veggfliser eller kjøkkeninnredning. Veggflater i beboelsesrom leveres sparklet og malt i hvit farge.
Himling i boligen leveres sparklet og malt.
Gulv i beboelsesrom leveres standard med 3 stavs hvitpigmentert eikeparkett og list i gulv. Det leveres hvite gulvlister i alle rom som leveres med parkett.
Gulv og vegger på bad leveres med fliser. Det leveres fliser av normal god kvalitet på baderom.
Eventuelt hvitmalt listverk vil kunne ha synlige spikerhull.
Etasjeskiller leveres som tre- eller betongkonstruksjon. Nedsenkede partier pga. tekniske føringer vil være nedforet med gips. Takkonstruksjoner utføres i tre eller betong med isolasjon og membrantekking. Taknedløp føres innvendig i sjakt. Balkonger leveres i tre- eller betongkonstruksjon.
Alle boenheter leveres med balansert ventilasjonsanlegg.
Aggregat plasseres i boligen i bod/ bad/ kjøkken, avhengig av leilighetstype. Plassering av ventilasjonsaggregat kan bli endret som følge av detaljprosjekteringen.

Informasjon jf. Leveransebeskrivelse levert av utbygger. Eventuelle etterfølgende endringer fra denne er kjøper selv ansvarlig for å sette seg inn i.
Ferdigattest Utbygger anmoder Tromsø kommune om utstedelse av ferdigattest ved ferdigstillelse.
Innhold Inngår i P-rom:
Entré, gang, 2 soverom, bad og stue/kjøkken.
Utgang til balkong fra stue/kjøkken. Bod i leiligheten og i parkeringsanlegg.
Standard Lyse og moderne leiligheter med gode planløsninger. Pene fasader som gir boligene et moderne utrykk.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres i hvit utførelse. Integrerte hvitevarer av normal god kvalitet medfølger. Leveres med ferdig installerte hvitevarer, herunder komfyr/platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Bad:
Baderomsinnredning leveres i hvit utførelse. Det leveres fliser av normal god kvalitet på gulv og vegger. Det leveres vegghengt toaletter i hvitt porselen med sete og lokk. Dusjnisje leveres med glassvegger/-dør i herdet glass. Dusjgarnityr medfølger.

Gulv i beboelsesrom leveres standard med 3 stavs hvitpigmentert eikeparkett og list i gulv. Det leveres hvite gulvlister i alle rom som leveres med parkett.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.

Opplysninger jf. Leveransebeskrivelse fra utbygger.

For mer informasjon rundt hva som leveres av hvitevarer, gulv, flis kjøkken m.v. ta kontakt med eiendomsmeglerfullmektig Tiril Pedersen.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasjeanlegg.
Tomten Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert. 31.01.1996.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadoppføringsloven og generell obligasjonsrett. Det er stilt garanti etter bustadoppføringsloven. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Prisantydning 3 740 000,- / Fellesutgifter: 1 700,- pr. mnd
Overtagelse Overtakelse vil skje ca. 18-20 måneder etter byggestart. Selger kan kreve tilleggsfrist dersom vilkårene i bustadoppføringslovens § 11 er oppfylt. Overtakelse kan skje tidligere enn beskrevet, og kjøper plikter å overta boligen så snart den er ferdigstilt. Endelig overtakelse vil bli varslet med 2 ukers skriftlig varsel. Foreløpig overtakelse er estimert til 3. kvartal 2020.

Det forutsettes endelig matrikelering og seksjonering før overtakelse og oppgjør kan finne sted
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet
Fellesutgifter Kr. 1531,- - 2840,-

Felleskostnadene til leilighet H0111 er estimert til ca. kr. 1700,-.

Forsikring av bygning, vaktservice, strøm fellesanlegg, drift fellesanlegg, avsetning drift/vedlikehold fellesareal/teknisk infrastruktur, snøbrøyting, styrehonorar, forretningsførsel, revisor, kabel-TV og internett.
Da boligene er prosjekterte selveierleiligheter har selger har således ingen informasjon om boligens løpende kostnader, foruten felleskostnader beregnet av forretningsfører iht vedlagte driftsbudsjett. Faste kostnader som kjøper i tillegg må påregne er: Kommunale avgifter, innboforsikring og strøm.

Boligene er under seksjonering. Eierbrøken er ikke fastsatt på enhetene.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen rettigheter er registrert

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Planskisse
Vedtekter
Oversiktsbilde
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler ta konatkt med meglerforetakets representant. Forøvrig gjelder Bustadoppføringsloven og original kjøpekontrakt.
Diverse Dokumenter fra utbygger på standardleveranse av kjøkken, bad, hvitevarer, gulv m.v. oversendes gjerne på forespørsel. Ta kontakt med meglerforetakets representant for mer informasjon.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tiril Pedersen

+47 971 59 293

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til Solsia Park - Illustrasjonsbilde
Velkommen til Solsia Park - Illustrasjonsbilde
Planløsning
Planløsning
Leilighet H0111 er en 3-roms leilighet med sørvendt beliggenhet i 1. etasje
Leilighet H0111 er en 3-roms leilighet med sørvendt beliggenhet i 1. etasje
Illustrasjonsbilde - sentralt beliggende tomt på fastland, tilbaketrukket fra vei og trafikk
Illustrasjonsbilde - sentralt beliggende tomt på fastland, tilbaketrukket fra vei og trafikk
Meget gode sol og utsiktsforhold fra eiendommen
Meget gode sol og utsiktsforhold fra eiendommen
Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
megler
megler
megler
megler