Turistvegen 98 plan 2

Tromsdalen

Soverom
5 stk
Størrelse
140.5m2
Prisantydning
6 390 000,-

Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.SNE Eiendomsmegling har gleden av å presentere en lekker totalrenovert 5-roms leilighet med egen hybelleilighet som generer gode leieinntekter!Leiligheten strekker seg over 2. og 3. et asje. I hoveddel er det moderne planløsning med åpen stue-kjøkkenløsning, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, stue og entre. Hybelleilighet på 20 kvm  i 2. etasje med egen inngang, kjøkken-/stueløsning, sov og eget bad.Leiligheten ligger flott til innerst i Turistvegen. Området anses som attraktivt og rolig, med meget kort vei til flotte turmuligheter året rundt. Lysløype og TUIL Arena er i gåavstand. Kort vei til dagligvare, skoler og barnehage.Ønsker du en innflyttingsklar og strøken leilighet i rolige omgivelser kan dette være leiligheten for deg. ... Les mer

Prisantydning: 6 390 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Bruksareal: 140.5m2
Soverom: 5
Byggeår: 1985

Se full beskrivelse

Eiendom Turistvegen 98 plan 2
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-20-0019
Totalvurdering SNE Eiendomsmegling har gleden av å presentere en lekker totalrenovert 5-roms leilighet med egen hybelleilighet som generer gode leieinntekter!

Leiligheten strekker seg over 2. og 3. etasje. I hoveddel er det moderne planløsning med åpen stue-kjøkkenløsning, 4 soverom, 2 bad, vaskerom, stue og entre. Hybelleilighet på 20 kvm i 2. etasje med egen inngang, kjøkken-/stueløsning, sov og eget bad.

Leiligheten holder høy standard med varmekabler, balansert ventilasjon, spotter og lekkert kjøkken. Boligen ble i 2019 totalrenovert og redesignet av 70 N arkitektur. Parkeringsmulighet på byggets fremside.

Leiligheten ligger flott til innerst i Turistvegen. Området anses som attraktivt og rolig, med meget kort vei til flotte turmuligheter året rundt. Lysløype og TUIL Arena er bare et steinkast unna. Kort vei til dagligvare, skoler og barnehage. 26-bussen tar deg til sentrum på 15 minutter.

Ønsker du en innflyttingsklar og strøken leilighet i rolige omgivelser kan dette være leiligheten for deg.

For mer informasjon eller visning, ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen.
Matrikkel Gnr. 17 bnr. 1237 snr. 2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Flott beliggenhet innerst i Tromsdalen. Nærhet til bl.a. barneskole, ungdomsskole, videregående skole, flere barnehager, idrettshall, lysløype og TUIL Arena. Tromsø sentrum når du på knappe 10 minutter via Turistvegen.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Opparbeidet tomt, flatt skrående mot nordvest.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1985
Modernisert: 2019
Areal Bruksareal: 140,50 kvm
Samlet gulvareal 159,6 kvm.

Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Antall rom (evt. senger) Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Fundament.
Armert betong bredde 600 mm, tykkelse 200 mm. Utvendig isolert med 50 - 150 mm XPS 300.

Utvendige vegger under bakken.
Leca mur 25 cm tykkelse. Utvendig isolert med 100 mm EPS 200. Innvendig påfort 75 mm isolert med 70 mm Glava proff 34, 0,2 mm PE folie og 13 mm gipsplater malt. På bad i tillegg 10 mm fliser.

Utvendige vegger over bakken.
Frontvegg i plan 1 over bakken Leca murvegg 25 cm, utvendig påfort 100 mm med 100 mm isolasjon, 9 mm GU, lekter og stående Oker Royalpanel.

Gulv på grunn 200 mm pukk 4-8, 8-22, 150 mm EPS 80 Grey, Isola radonsperre, 70 mm EPS 80 Grey. 80 mm armert betong, gulvoverflate Pergo Heritage Oak, Vinyl-classic plank Premium click.

Etasjeskille plan 1-2. Fra undersiden; 2 lag 13 mm gipsplater i sekundærbjelker 48x148. bjelkelag 63x198 med 200 mm isolasjon, 22 mm sponplater, 15 - 30 mm flytavretting, 20 mm trinnlydplater, 0,20 mm PE folie 2x13 mm gipsplater, trinnlyd matter 2- 3 mm og 14 mm parkett.

Overflate beskrivelse
Utvendig.
Stående panel Oker Møre Royal 19x145 med fals, fabrikkbehandlet (Royalbehandlet) på fabrikk. Vinduer jf. tegning 3 lags glass U-verdi <0,89 W(m2k). fra Natre as, Farge RAL7008. Ytterdør av type Nordicdoor farge RAL 7008. Taktekking Icopal shingel, farge sort. Taktro 18 mm OSB TG2. Sorte takrenner med utvendig avløp. Skorstein Dantherm i sortlakkert syrefast stål tilpasset ildstedet, kun for plan 2.

Uteplass
Uteplass på alle sider av boligen. På sørsiden stort uteområde med terrasse på bakken med trapp til parkeringsplass.
Ferdigattest Det foreligger ferdigattest datert 12.03.2020.
Innhold P-rom inneholder:
2. etasje: Stue-/kjøkkenløsning, bad, vaskerom, entre
3. etasje: Tv-stue, 4 soverom, bad.

Hybel inneholder
2. etasje: Kjøkken-/stueløsning, bad, sov.
Standard Vegger og himling, gipsplater malt hvit.

Pipe-peis - ovn.
Pipe av syrefast stål i sort utførelse i plan 2. Ovn - peis av type Aduro 9.3 Lux med eget friskluftinntak for uforstyrret drift uavhengig av inneluften. Peisen har en nominell effekt på 6 KW.
Under ovnen avrundet glassplate i klart glass.

Ventilasjon.
Balansert ventilasjon med varmegjenvinning min 80% gjenvinningseffekt. Prosjektert jfr. TEK10.
For plan 2 og 3, plassert i plan 2 i vaskerom, Type CASA 5 R.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Oppvarming.
Plan 2. El-varme, varmeovner på vegg. Varmekabler i gulv, bad- toalett og vaskerom. Peisovn i plan 2 stue.
Plan 3. Varmeovner på vegg soverom. Varmekabler i baderom - toalett.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Selger etablerer parkering ved adkomst ihht. vedlagte parkeringsskisse.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 05.03.1987.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 390 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Det foreligger ikke formuesverdi, da boligen er nyoppført.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 21 718,- pr. År.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet. Det er hybelleilighet i 2. etasje som generer gode leieinntekter.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

- Ingen negative servitutter er tinglyst på eiendommen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæring
Tegninger
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Dør til venstre inn til hybel og dør til høyre inn til hovedleilighet
Dør til venstre inn til hybel og dør til høyre inn til hovedleilighet
Velkommen til Turistvegen 98!
Velkommen til Turistvegen 98!
Store vinduer gir godt med lysinnslipp og flott utsikt mot natur og fjell
Store vinduer gir godt med lysinnslipp og flott utsikt mot natur og fjell
Til info
Til info
Integrerte hvitevarer
Integrerte hvitevarer
Romslig kjøkken med fin kontrast til øvrige overflater
Romslig kjøkken med fin kontrast til øvrige overflater
I overgang mellom kjøkken og stue er det vedfyr som varmer godt i hele boligen
I overgang mellom kjøkken og stue er det vedfyr som varmer godt i hele boligen
Gjennomgående har boligen høy standard
Gjennomgående har boligen høy standard
Ute
Ute
Bad i 1. etasje - komplett flislagt med varmekabler, stor dusjnisje og spotter i himling
Bad i 1. etasje - komplett flislagt med varmekabler, stor dusjnisje og spotter i himling
Vaskerom ligger praktisk plassert innenfor bad i 1. etasje
Vaskerom ligger praktisk plassert innenfor bad i 1. etasje
Her er det stor utslagsvask og opplegg for vaskemaskin
Her er det stor utslagsvask og opplegg for vaskemaskin
2. etasje består av 4 soverom, bad og et romslig midtparti som fint kan benyttes som en ekstra stue
2. etasje består av 4 soverom, bad og et romslig midtparti som fint kan benyttes som en ekstra stue
God takhøyde og store vinduer
God takhøyde og store vinduer
Soverom med 2-stavs parkett og god plass til stor seng
Soverom med 2-stavs parkett og god plass til stor seng
Soverom 2 av 4 i hoveddel
Soverom 2 av 4 i hoveddel
Soverom 3 av 4 i hoveddel
Soverom 3 av 4 i hoveddel
Soverom 4 av 4 i hoveddel
Soverom 4 av 4 i hoveddel
Bad i 2. etasje - komplett flislagt med gulvvarme, stor dusjnisje og vegghengt servant
Bad i 2. etasje - komplett flislagt med gulvvarme, stor dusjnisje og vegghengt servant
Flislagt inngangsparti med gulvvarme og skyvedørsgarderobe
Flislagt inngangsparti med gulvvarme og skyvedørsgarderobe
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Utleieenhet i 1. etasje med god standard
Utleieenhet i 1. etasje med god standard
Eget ventilasjonsanlegg i utleieinnhet
Eget ventilasjonsanlegg i utleieinnhet
Soverom i utleieenhet
Soverom i utleieenhet
Bad i utleienhet - Komplett flislagt med gulvvarme, dusjnisje og vegghengt servant
Bad i utleienhet - Komplett flislagt med gulvvarme, dusjnisje og vegghengt servant
Boligen ligger rolig til i Tromsdalen, med kort vei til dagligvare, barnehage, skole og flotte turomårder innover i dalen
Boligen ligger rolig til i Tromsdalen, med kort vei til dagligvare, barnehage, skole og flotte turomårder innover i dalen
Drone
Drone
Oversikts bilde
Oversikts bilde
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
megler
megler