Idunnvegen 9

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
49m2
Prisantydning
2 590 000,-

Romslig 2-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet i gangavstand til UNN/UiT!!Leiligheten innheholder: gang, stue, kjøkken, soverom og bad/wc/vaskerom. Samtlige rom fremstår med en moderne og høy standard.Svært sentral beliggenhet på Gimle, n ord på Tromsøya. Ca. 3-4 minutter gangavstand til UNN og ca. 7-8 minutter gangavstand til sentralt på Campus UiT. Særdeles gode skimuligheter i området i lysløype, samt fine turmuligheter på turstier. Kort vei til blant annet dagligvarebutikk og treningssenter. Gode bussforbindelser i området. For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar J. Nerdal. ... Les mer

Prisantydning: 2 590 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 946,-
Fellesgjeld: 2 043,-
Primærrom: 49m2
Soverom: 1
Byggeår: 1972

Se full beskrivelse

Eiendom Idunnvegen 9
9019 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-19-0593
Totalvurdering Romslig 2-roms selveierleilighet med sentral beliggenhet i gangavstand til UNN/UiT!!

Leiligheten innheholder: gang, stue, kjøkken, soverom og bad/wc/vaskerom. Samtlige rom fremstår med en moderne og høy standard.

Svært sentral beliggenhet på Gimle, nord på Tromsøya. Ca. 3-4 minutter gangavstand til UNN og ca. 7-8 minutter gangavstand til sentralt på Campus UiT. Særdeles gode skimuligheter i området i lysløype, samt fine turmuligheter på turstier. Kort vei til blant annet dagligvarebutikk og treningssenter. Gode bussforbindelser i området.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar J. Nerdal.
Matrikkel Gnr. 124 bnr. 54 snr. 8 orgnr. 998193826 i Tromsø kommune
Beliggenhet Leiligheten ligger svært sentralt til på Gimle, nord på Tromsøya. Gangavstand til UNN/UiT. I området er det gode turmuligheter på fine turstier, samt lysløype med gode skimuligheter. Kort vei til blant annet dagligvarebutikk og treningssenter. Gode bussforbindelser i området.
Adkomst God adkomst.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1972
Areal Primærrom: 49 kvm, Bruttoareal: 49 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Megler har ikke kontrollmålt arealene.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse av tilbygg / rehabilitering av boligblokk datert 05.09.97.
Innhold Leiligheten ligger i 1. etasje og inneholder: gang, stue, kjøkken, soverom og bad/wc/vaskerom.
Standard Kjøkken:
Moderne kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter. Gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap, samt god benkeplass.

Baderom/wc/vaskerom:
Komplett fliselagt baderom med dusjkabinett, toalett, baderomsinnredning, samt opplegg til vaskemaskin.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet. Det er varme i badegulv.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Sameiet har parkeringsarealer. Selger opplyser det er mulighet for uspesifisert parkering betalt parkeringsareal i nabolaget. Pris kr. 1.200,- pr. mnd..
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til Boligbeb - blokkbebyggelse jf. reguleringsplan datert 30.08.2017.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 2 590 000,- / Fellesutgifter: 2 946,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 751 731,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 706 230,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 11 760,- pr. År.
Adgang til utleie Leiligheten kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Sameiet Gimleveien 42
Fellesutgifter Kr 2 946,- per mnd.


Felleskostnadene dekker blant annet; drift og vedlikehold, snøbrøyting, kostnader TV/Internett, forsikring, energi/strøm m.m. og er fordelt på følgende måte:
Felleskostnader: kr. 2235,-
Canal Digital Komplett 50 T-We Box: kr. 536,-
A-konto varmtvann: kr. 150,-
Dugnad: kr. 25,-

Det er planlagt en rørfonyelse i blokken. Den estimerte kostnaden for denne seksjonen utgjør kr. 601,- (avdrag + renter) pr. mnd. og vil komme som en økning i de måndtlige felleskostnaden.
Fellesgjeld Fellesgjeld kr 2 043,- Fellesformue kr25 490,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Heftelser:

2012/766047-2/200 Rett til utskilt tomt 18.09.2012
Rettighetshaver: GIMLEVEIEN TROMSØ AS
Org.nr: 896334972
Gjelder denne registerenheten med flere

2012/766047-3/200 Bestemmelse iflg. skjøte 18.09.2012
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:124 Bnr:53
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:124 Bnr:55
Bestemmelse om bruksrett til lekeareal/friareal
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Skadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP629439
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Selgers egenerklæringsskjema
Boligopplysninger fra forretningsfører
Vedtekter
Midlertidig brukstillatelse
Grunnkart
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser om følgende:

Planlagt rørfornying i 2020. Det er varslet dagens beboere at fellesutgiftene kan øke med kr. 601,- pr. mnd..

Selger opplyser at Anticimex har befart og utført tiltak i forbindelse med at det er observert skjegkre i leiligheten. Det opplyses fra Anticimex at bestanden er svært lav og at saneringen antas å ha god effekt.
Forkjøpsrett Det foreligger ikke forkjøpsrett på leiligheten.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Arealeffektiv stue som gir gode møbleringsmuligheter
Arealeffektiv stue som gir gode møbleringsmuligheter
God plass til spisebord
God plass til spisebord
Adskilt stue og kjøkken
Adskilt stue og kjøkken
Lun krok med plass til lenestol
Lun krok med plass til lenestol
Romslig kjøkken
Romslig kjøkken
Moderne kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter
Moderne kjøkkeninnredning med hvite glatte fronter
Gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap
Gode oppbevaringsmuligheter i over- og underskap
God benkeplass
God benkeplass
Stilfull stue med store vindusflater som sørger for godt lysinnslipp
Stilfull stue med store vindusflater som sørger for godt lysinnslipp
Åpen stue som gir gode møbleringsmuligheter
Åpen stue som gir gode møbleringsmuligheter
Romslig soverom
Romslig soverom
God plass til seng på soverom
God plass til seng på soverom
Rikelig med oppbevaringsmuligheter i garderobeskap
Rikelig med oppbevaringsmuligheter i garderobeskap
Komplett fliselagt baderom i lyse farger, med dusjkabinett og varme i gulv.
Komplett fliselagt baderom i lyse farger, med dusjkabinett og varme i gulv.
Baderomsinnredning, toalett, samt opplegg til vaskemaskin
Baderomsinnredning, toalett, samt opplegg til vaskemaskin
Gang med fliselagt gulv
Gang med fliselagt gulv
Gang
Gang
Praktiske skyvedørsgarderobe i gang med gode oppbevaringsmuligheter
Praktiske skyvedørsgarderobe i gang med gode oppbevaringsmuligheter
Planskisse
Planskisse
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Gangavstand til UNN/UiT
Gangavstand til UNN/UiT
Område
Område
megler
megler