O L Aunesgate 18

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
131.5m2
Prisantydning
9 750 000,-

Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.Boligen består av 3 soverom, kjøkken, 1 storstue, 2 bad, entré, gang, og et disponibelt rom som kan brukes som ekstrastue eller sov 4. Boligen er rålekker, med høy standard og unikt pr eg!2. etasjen har mønehøyde på 3,49 m. og vinduer helt til taket som gir fantastisk utsikt og rikelig med naturlig lys. Kjøkken er fra HTH med påkostet hvitevarepakke, flislagte flater har gulvvarme og det er spotter i tak. Parkeringskjeller med tørr adkomst til underetasje.Klyngentunet er et prosjekt med fokus på et godt bomiljø. I hjertet av prosjektet ligger et tun med lysthus for koselige og festlige lag. Alle husene har direkte adkomst til tunet. Klyngentunet har sentral beliggenhet rett ovenfor sentrum og alt dets fasiliteter. ... Les mer

Prisantydning: 9 750 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 538,-
Primærrom: 117.8m2
Bruksareal: 131.5m2
Soverom: 3
Byggeår: 2019

Se full beskrivelse

Eiendom O L Aunesgate 18
9009 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0369
Totalvurdering SNE Eiendom har gleden av å presentere det splitter nye boligprosjektet "Klyngentunet" - et prestisjeprosjekt med flott beliggenhet og påkostet utføring.

Først ut er O L Aunes gate 18. Boligen består av 3 soverom, kjøkken, 1 storstue, 2 bad, entré, gang, og et disponibelt rom som kan brukes som ekstrastue eller sov 4. Boligen er rålekker, med høy standard og unikt preg!

2. etasjen har mønehøyde på 3,49 m. og vinduer helt til taket som gir fantastisk utsikt og rikelig med naturlig lys. Kjøkken er fra HTH med påkostet hvitevarepakke, flislagte flater har gulvvarme og det er spotter i tak. Parkeringskjeller med tør adkomst til underetasje. Her får du standarden og komforten du alltid har drømt om.

Klyngentunet er et gjennomtenkt prosjekt med fokus på et godt bomiljø for de heldige beboere. I hjertet av prosjektet ligger et tun med flotte grøntarealer og lysthus for koselige og festlige lag. Klyngentunet har sentral beliggenhet rett ovenfor sentrum og alt dets fasiliteter. Kort vei til barnehage, skole, og dagligvare. Alfheim stadion ligger kun et steinkast unna. Gode bussforbindelser i området.

For mer informasjon eller visning, ta kontakt med eiendomsmegler Børge Johansen.
Matrikkel Gnr. 200 bnr. 4088 snr. 1 i Tromsø kommune
Beliggenhet Klyngetunet ligger sentralt til ovenfor Kongsbakken. Området ligger østvendt med gangavstand til Tromsø sentrum. Området har fin beliggenhet, samt gode sol og lysforhold. Utsikt over Tromsøysundet og Tromsdalstinden. Det er gangavstand til buss, barnehage, barneskole, ungdomsskole, dagligvarebutikker og kjøpesenter.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Flatt skrående tomt mot øst.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Enebolig
Byggeår 2019
Areal Primærrom: 117,80 kvm, Bruksareal: 131,50 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Antall rom (evt. senger) Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 4
Byggemåte Se vedheftet leveransebeskrivelse.
Ferdigattest Det tas forbehold om at ferdigattest utstedes før overtagelse
Innhold P-rom inneholder:
2. etasje: Stue, soverom, bad.
1. etasje: Kjøkken, entré, gang, disponibelt rom (stue/sov).
U. etasje: entrè fra garasje, 2 soverom, gang.

I tillegg er det en bod i U. etasje på 4,7 kvm.

Informasjon er hentet fra leveransebeskrivelse vedheftet salgsoppgave.
Standard Se vedheftet leveransebeskrivelse.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming. Varmekabler i flislagte gulv.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det er anlagt parkeringskjeller under boligen hvor en garasjeplass medfølger boligen. Inngang fra parkeringskjeller via bod i underetasje. Ta kontakt med megler for kjøp av ekstra garasjeplass.
Tomten Areal: 769 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Boligen er regulert til byggeområder, jf. reguleringsplan datert 23.08.1955.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning Kr. 9 750 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Formuesverdi Formuesverdi er ikke fastsatt da boligen er ny.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er ikke fastsatt da boligen er ny.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Sameiet er ikke stiftet, men det er utarbeidet vedtekter for Eierseksjonssameiet O L Aunesgate 18-22.
Fellesutgifter Fellesutgifter: 1 538,- pr. mnd
Fellesutgifter er stipulert basert på tallmateriale fra driftsbudsjett.

Fellesutgiftene dekker: Drift av fellesarealer, byggforsikring, avsetning til fremtidig vedlikehold bygg A-D, forretningsførsel og regnskap, revisor, styrehonorar, drift av oppvarmet fortau, diverse.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen rettigheter registrert.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring KLP
Polisenummer: 29642001
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Selgers egenerklæring
Tegninger
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger se vedlagt leveransebeskrivelse og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Det stiftes garanti av selger i samsvar med bustadoppføringslovens §12, jf. Avhendingslovens §2-11.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Stina Stormo

+47 414 34 462

Børge Johansen

+47 975 23 375

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Velkommen til OL Aunesgate 18
Velkommen til OL Aunesgate 18
En påkostet og lekker bolig med flott beliggenhet i nyetablerte "Klyngentunet"
En påkostet og lekker bolig med flott beliggenhet i nyetablerte "Klyngentunet"
Boligen har mønehøyde på omtrent 3,5m i øverste etg. - parret med store vindusflater gir dette en fantastisk følelse av romslighet og spektakulær utsikt
Boligen har mønehøyde på omtrent 3,5m i øverste etg. - parret med store vindusflater gir dette en fantastisk følelse av romslighet og spektakulær utsikt
Til info
Til info
Alle boligens flater som ikke er flislagt er levert med lekker 1-stavs eikeparkett
Alle boligens flater som ikke er flislagt er levert med lekker 1-stavs eikeparkett
I forlengelse av stuen er det god plass til arbeidsstasjon / kontroplass
I forlengelse av stuen er det god plass til arbeidsstasjon / kontroplass
2. etasje har i tillegg til stue hovedsoverom med tilhørende bad
2. etasje har i tillegg til stue hovedsoverom med tilhørende bad
Hovedsoverommet har samme mønehøyde og rikelig med lysinnslipp fra store vindusflater
Hovedsoverommet har samme mønehøyde og rikelig med lysinnslipp fra store vindusflater
Praktisk bad i forbindelse med hovedsoverom
Praktisk bad i forbindelse med hovedsoverom
Komplett flislagt med gulvvarme og spotter i tak.
Komplett flislagt med gulvvarme og spotter i tak.
1. etasje inneholder inngangsparti, garderobeplass, kjøkken og disponibelt rom stue / sov
1. etasje inneholder inngangsparti, garderobeplass, kjøkken og disponibelt rom stue / sov
Kjøkkenet er levert av HTH med slette hvitefronter og integrerte hvitevarer.
Kjøkkenet er levert av HTH med slette hvitefronter og integrerte hvitevarer.
Kjøkkenet er romslig og lyst med god plass til sittegruppe
Kjøkkenet er romslig og lyst med god plass til sittegruppe
Her ser man entré og gang som leder til disponibelt rom
Her ser man entré og gang som leder til disponibelt rom
Disponibelt rom i 1. etasje - kan benyttes som et 4 soverom eller TV-stue
Disponibelt rom i 1. etasje - kan benyttes som et 4 soverom eller TV-stue
Bad i 1. etasje - komplett flislagt med gulvvarme og stor dusj-nisje.
Bad i 1. etasje - komplett flislagt med gulvvarme og stor dusj-nisje.
I underetasje er det 2 soverom og bod - soverom 2 har praktisk plassbesparende løsning med inngang via trapperom
I underetasje er det 2 soverom og bod - soverom 2 har praktisk plassbesparende løsning med inngang via trapperom
Soverom 3
Soverom 3
Flott utsikt mot Tromsdalstinden, fjellheisen og fastland generelt
Flott utsikt mot Tromsdalstinden, fjellheisen og fastland generelt
Mot sør ser man helt til Mallangen
Mot sør ser man helt til Mallangen
"Klyngentunet" består av fire boliger. Nærmest i bildet ser du den her omtalte bolig
"Klyngentunet" består av fire boliger. Nærmest i bildet ser du den her omtalte bolig
"Klyngentunet" er et påkostet prosjekt med flott beliggenhet og karakteristisk utseende
"Klyngentunet" er et påkostet prosjekt med flott beliggenhet og karakteristisk utseende
Boligen er kledd med lekker Møre Royal trekledning
Boligen er kledd med lekker Møre Royal trekledning
Kirkegårdsvegen 16A er en del av Klyngentunet og ligger noen meter ovenfor O L Aunes Gate 18
Kirkegårdsvegen 16A er en del av Klyngentunet og ligger noen meter ovenfor O L Aunes Gate 18
Det er anlagt garasje under tunet for sameiet -
Det er anlagt garasje under tunet for sameiet -
Tunet mellom Kirkegårdsveien og OL Aunes gate blir en flott samlingsplass med sitteplasser og opparbeidet grøntområde
Tunet mellom Kirkegårdsveien og OL Aunes gate blir en flott samlingsplass med sitteplasser og opparbeidet grøntområde
På tunet er det koselig lysthus / vinterhage som kan nytes året rundt
På tunet er det koselig lysthus / vinterhage som kan nytes året rundt
Vestlig fasade - Omtalte bolig er lengst unna i bildet
Vestlig fasade - Omtalte bolig er lengst unna i bildet