Forhåpningen 11

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
227m2
Prisantydning
5 190 000,-

Hel tomannsbolig på stor tomt med meget attraktiv beliggenhet!Tomannsboligen består av to leiligheter med separate innganger. Leilighet i 1. etg inneholder gang, bad, stue/spisestue, kjøkken og to soverom. Leilighet i 2. etg består av gang, mellomg... Les merang, kontor/soverom, bad, stue, spisestue og kjøkken samt et soverom. Det er stige opp til loft som i dag er innredet som 2 soverom. Fra stue er det utgang til sørvendt balkong med gode solforhold.Leilighetene er delvis oppusset i senere tid, men det er  oppgraderingsbehov. Sentral beliggenhet med gangavstand til skole og barnehage. Nærmeste busstopp er Trykkbassenget med flere sentrale avganger. Sentrum med alle dets fasiliteter når du til fots på ca. 15 minutter.For nærmere informasjon ta kontakt med Eiendomsmeglerfullmektig / Jurist Oda Loe.

Prisantydning: 5 190 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 145m2
Bruksareal: 227m2
Soverom: 3
Byggeår: 1939

Se full beskrivelse

Eiendom Forhåpningen 11
9011 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0457
Totalvurdering Hel tomannsbolig meget attraktiv beliggenhet!

Tomannsboligen består av to leiligheter med separate innganger via utvendig trappeadkomst. Leilighet i 1. etg inneholder gang, bad, stue/spisestue, kjøkken og to soverom. Leiligheten er velholdt og delvis oppusset i senere tid. Leilighet i 2. etg består av gang, mellomgang, kontor/soverom, bad, stue, spisestue og kjøkken samt et soverom. Fra mellomgang er det stige opp til loft som i dag er innredet som 2 soverom. Fra stue er det utgang til sørvendt balkong med gode solforhold.

Leilighetene er delvis oppusset i senere tid med bl.a ny kjøkkeninnredning i begge leiligheter, ny peis i begge leiligheter og dreneringen skiftet mot nord i år. Boligen har oppgraderingsbehov. Garasje på egen parsell ved boligen selges med.

Sentral beliggenhet med gangavstand til Prestvannet Barneskole, Sommerlyst Ungdomsskole og Kongsbakken Videregående skole samt flere barnehager.

Nærmeste busstopp er Trykkbassenget med direkteavganger til både sentrum, Jekta Handelspark, flyplassen, UNN og Universitetet. Sentrum med alle dets fasiliteter når du til fots på ca. 15 minutter via Clodiusbakken.

For nærmere informasjon ta kontakt med Eiendomsmeglerfullmektig / Jurist Oda Loe.
Matrikkel Gnr.119 Bnr.245 i Tromsø kommune.
Gnr. 119 Bnr. 1091 i Tromsø kommune.
Beliggenhet Med attraktiv beliggenhet på toppen av øya har boligen gangavstand til det meste. 10-15 min til Tromsø Sentrum, nærmeste dagligvare butikk er søndagsåpne Coop Marked Myreng. Extra Elverhøy er nylig renovert og nås på 10 minutter til fots. Området har gode lys- og solforhold med lang solgang om sommeren og lysløypa, Charlottenlund og Prestvannet i kort avstand.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Eiendommen består av to teiger. Boligen er plassert på Gnr 119 Bnr 245 som er 406,8 kvm. Garasje er plassert på Gnr 119 Bnr 1091 som er 122,9 kvm. Samlet tomteareal er 529,7 kvm.

Tomten er svakt hellende mot sørøst og opparbeid med plen. Eldre gjerde mot sør og øst. Kombinasjon av gruset og asfaltert gårdsplass. Støttemur mot veg på nedsiden og mot bakkeskråning i vest. Frittstående garasje plassert i vestre hjørne av tomta.
Boligen har utvendig trappeadkomst i tre og altan foran inngangsparti og mot sør. Eiendommen er tilknyttet kommunal vei, vann og avløp. Utvendig avløp til boligen skiftet på 1980 tallet.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1939
Areal Primærrom: 145 kvm, Bruksareal: 227 kvm, Bruttoareal: 254 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Grunnmur av betong/skjellsandstein. Tilbygg fra 1968 er fundamentert på søyler uten kjeller. Grovkjeller under eldste boligdel med flere bodrom. Kjellergulv av
betong, stedvis fjernet betonggulv der avløp er skiftet. Stedvis avflasset maling på grunnmur. Eldre kjellere er sjelden fuktsikret under terreng og varierende fukt i betonggulv og kjellervegg er påregnelig.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Boligen er oppført i tre. Etasjeskille i trebjelkelag. Yttervegger i eldste boligdel av stående dobbelpløyd plank. Yttervegger i tilbygg fra 1968 mot øst og vest av 4" bindingsverk, antatt isolert. Utvendig kledd med malt trepanel. Trepanel på sørvegg skiftet på 1980 tallet. Stedvis værslitt fasade, synlig tørkesprekker og lokal råteskade i trepanel mot sør.

Dører og vinduer
Leilighet 1 etg: Teak ytterdør m/glassfelt. Malte finerdører. Vinduer med 2 lags isolerglass skiftet 2009. Ett stuevindu fra 2014. Verandadør fra 1990.
Leilighet 2 etg + loft: Fabrikkmalt ytterdør m/glassfelt fra 2007. Katteluke ved ytterdør. Malte finerdører. Skyvedør mellom gang og stue. Vinduer med 2 lags isolerglass fra 1977-87. Vindu på loft fra ca. 1979.
Fra gang i 2 etg er det stige opp til loft. Loft er innredet og brukes som to soverom, mindre enn dagens krav til størrelse pga lav etg høyde og skråtak.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltak med bordtro og sperrekonstruksjon. Loftet har flere knekottluker. Lokale eldre fuktmerker i taktro. Taktekke av stålplater fra 1980 tallet. Snøstoppere.
Stedvis mangelfull beslag ved møne nord. Takrenner og taknedløp av stål fra ca. 2011. Pipebeslag, pipehatt, takstige og feieplatt fra 2015-16.

Tidligere sjå som ble ombygd til garasje ca. 1970. Garasjen er 22 kvm + arbeidsrom på 11 kvm og bod på 3 kvm. Etg høyde i bod/arbeidsrom er ca. 1,9 m.
Bygningen bærer preg av eldre, slitte overflater med synlige skjevheter i gulv vegger og tak. Grovstøpt ujevnt garasjegulv. Vegger av enkelt bindingsverk utvendig kledd med malt trepanel. Saltak tekket med bølgeblikk. Taket er underdimensjonert og har synlig nedbøyning bør forsterkes.

Selger opplyser blant annet om følgende; drenering mot nord er skiftet og det er satt ned drenskum. Utvendig vann og avløp er skiftet i 2018 og inkluderer ny hovedstoppekran for vanntilførsel. Pipe er renovert med innvendig stålrør og re-montering av peisovner, utført og godkjent i 2017.

Opplysninger jf. verditakst utført av Arne Hugo Hanssen datert 18.05.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommune sine arkiver. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Gang, bad, stue/ spisestue/kjøkken og 2 soverom.
2. etasje: Gang, mellomgang, kontor, bad, stue/ spisestue/ kjøkken og soverom.
Loft: Gang og to loftsrom som brukes til soverom.

Loftet har skråtak med redusert etg. høyde der kun det ene rom mot sør er delvis målbart areal.
I tillegg er det kjeller med flere boder, til sammen på 43 kvm, garasje på ca. 22 kvm, arbeidsrom/bod på ca. 11 kvm og 3 kvm.

Kjeller har redusert etasjehøyde ca. 1,95 m. Arbeidsrom/bod i garasje har også redusert etasje høyde ca. 1,9 m.

Grovkjeller med adkomst via utvendig kjellerlem. Kjøkken, spisestue og stue med åpen løsning.
Leilighet i 2 etg har inngang fra altan mot sør via utvendig trappeadkomst. Kjøkken, spisestue og stue med åpen løsning. Stige i gang til loftrom. Rom på loft som brukes til soverom er mindre enn dagens krav til størrelse på soverom.

Opplysninger jf. verditakst utført av Arne Hugo Hanssen datert 18.05.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Laminatgulv. Våtromsbelegg i begge bad. Tregulv i bod 1 etg. Betonggulv i kjeller.
Vegger: Malte plater, malt trepanel, malt tynnpanel, tapet, Aguatileplater i bad 2 etg. Våtromstapet i bad 1 etg. Hovedsakelig murvegger i kjeller.
Himling: Malte plater og folierte plater. Trepanel i bod 1 etg. Kjeller med malt murpuss og trepanel/malt trepanel.

Kjøkken
Kjøkken 2 etg: IKEA kjøkkeninnredning fra 2008 med lyse glatte fronter. Fliser på vegg over laminat benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin.
Kjøkken 1 etg: IKEA Kjøkkeninnredning fra 2011 med lyse glatte fronter. Laminat benkeplate. Opplegg for oppvaskmaskin.

Bad og vaskerom
Bad 2 etg: Våtromsbelegg på gulv og Aquatileplater på vegger montert for ca. 5 år siden. Ingen gulvsluk.
Innredet med klosett, heldekkende servant (riss i servant), baderomsinnredning med profilerte fronter og speil med overbelysning. Dusjkabinett ca. 5 år. El. avtrekksvifte. Veggmontert panelovn. Opplegg for vaskemaskin i mellomgang 2 etg uten våtromsbelegg og sluk.

Bad 1 etg: Våtromsbelegg på gulv og vinyltapet på vegger. Ingen gulvsluk.
Innredet med klosett, dusjkabinett, servant, baderomsinnredning med profilerte fronter og speil med overbelysning. El. avtrekksvifte og naturlig avtrekk. Veggmontert stråleovn.
I gang 1 etg er det nisje med opplegg for vaskemaskin. Våtromsbelegg på gulv og vegger med malt glassfiberstrie. Ingen gulvsluk.

Øvrig:
Leilighet 2 etg: Sikringsskap i mellomgang med automatsikringer, jordfeilbryter og overspenningsvern.
Leilighet 1 etg: Sikringsskap fra ca. 2008 i gang med automatsikringer med jordfeilbryter på hver kurs.
2 stk. 120 liter vv. beredere plassert i kjeller.
Eldre frakoplet oljetank i stål plassert i en kjellerbod.
Skyvedørgarderobe med speildører i gang 2 etg.

Opplysninger jf. verditakst utført av Arne Hugo Hanssen datert 18.05.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Leilighet 2 etg med peisovn fra 2007 på glassplate. Brannmur/teglpipe ble flislagt ca. 2010.
Leilighet 1 etg med peisovn fra 2015. Pipen er skvettpusset og malt.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering på tomt og i garasje.
Tomten Areal: 530 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 11.11.1974 og 31.08.2005.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 5 190 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Boligtaksering AS den 31.10.19
Takster og verdier Teknisk verdi 5 225 000,-
Verdi takst 5 200 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 236 626,-
Formuesverdi sekundærbolig: 4 451 854,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 20 160,- pr. År.
Adgang til utleie Hel tomannsbolig der den ene leiligheten kan leies ut for ca. 13 000,- pr.mnd.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1832/900020-1/97 Fredningsvedtak 05.07.1832
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/1063097-1/200 Erklæring/avtale 24.12.2007
Rettighetshaver:BYGGUTVIKLING AS
Org.nr: 986500812
Avtale om grunnavståelse.
Gjelder denne registerenheten med flere

Rettigheter på 1902-119/609
Rettigheter i eiendomsrett
1932/901854-1/97 Bestemmelse om veg 07.11.1932
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:119 Bnr:245

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Megler:

Oda Loe

+47 450 96 886

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:

Visninger:

  • 13. november 2019
  • Kl 1745–1830
Velkommen til Forhåpningen 11!
Velkommen til Forhåpningen 11!
Leilighet i 2. etasje med lys stue med en romslig atmosfære
Leilighet i 2. etasje med lys stue med en romslig atmosfære
Stue
Stue
Peisovn fra 2007 som gir god varme
Peisovn fra 2007 som gir god varme
Spisestue og kjøkken ligger i tilknytning til stue
Spisestue og kjøkken ligger i tilknytning til stue
Spisestue
Spisestue
Stort og praktisk kjøkken med rikelig med skap og skuffer
Stort og praktisk kjøkken med rikelig med skap og skuffer
Hovedsoverom i 2. etasje
Hovedsoverom i 2. etasje
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Kontor
Kontor
Kontor
Kontor
Baderom i 2. etasje
Baderom i 2. etasje
Baderom i 2. etasje
Baderom i 2. etasje
På loftet er det gang og to loftsrom som brukes til soverom - Soverom 2
På loftet er det gang og to loftsrom som brukes til soverom - Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Gang/entré
Gang/entré
Leilighet i 1. etasje som inneholder stue/kjøkken, bad og 2 soverom
Leilighet i 1. etasje som inneholder stue/kjøkken, bad og 2 soverom
Spisestue
Spisestue
Kjøkken
Kjøkken
Soverom 1
Soverom 1
Baderom
Baderom
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Boligen ligger på toppen av øya med fanatstisk solgang og lysforhold
Boligen ligger på toppen av øya med fanatstisk solgang og lysforhold
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Sentral plassering med kort vei både til sentrum, men og så til fine naturområder
Sentral plassering med kort vei både til sentrum, men og så til fine naturområder