Oladalvegen 42

Kvaløya

Soverom
5 stk
Størrelse
287m2
Prisantydning
6 600 000,-

Boligen er over 3 plan og inneholder blant annet 5 soverom, stue, kjøkken, spisestue, 2 bad, vaskerom, samt hybelleilighet i underetasje med bad og sovealkove. Det gjøres oppmerksom på at denne ikke er søkt bruksgodkjent hos Tromsø kommune.Enebolig en er opprinnelig oppført i 1985 og tilbygd i 1996-97. Boligen har en spennende planløsning med lyse og luftige rom, i tillegg til god standard med parkett på gulv i stue, kjøkken med integrerte hvitevarer, luft til luft varmepumpe, bad med badstue mv.Boligen har også flere veranda og terrasseplatt med utepeis. Innvendige boder, samt sportsbod på tomt bidrar til god plass for oppbevaring.Kort avstand til fine naturomgivelser og kun 5 min kjøretur til Eide Handel.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo ... Les mer

Prisantydning: 6 600 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 266m2
Bruksareal: 287m2
Soverom: 5
Byggeår: 1985
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Oladalvegen 42
9107 Kvaløya
Oppdragsnummer 52-19-0532
Totalvurdering Stor og innholdsrik enebolig i et rolig og barnevennlig boligfelt i Kaldfjord! Naturskjønne omgivelser og kun 5 minutters kjøreavstand til Eide Handel!

Boligen er over 3 plan og inneholder blant annet 5 soverom, stue med vedfyring, kjøkken med spisestue, 2 bad og vaskerom, i tillegg til innredet hybelleilighet i underetasje med eget bad og sovealkove. Det gjøres oppmerksom på at denne ikke er søkt bruksgodkjent hos Tromsø kommune.

Eneboligen er opprinnelig oppført i 1985 og tilbygd i 1996-97, og har en spennende planløsning med lyse og luftige rom. Boligen holder god standard med parkett på gulv og vedovn montert i stue, kjøkken med integrerte hvitevarer, luft til luft varmepumpe, romslig bad med innfliset badekar og badstue med elektrisk badstueovn mv.

Boligen har også flere veranda og nordvestvendt terrasseplatt med utepeis hvor solfylte dager kan nytes. Flere innvendige boder, samt montert frittstående sportsbod på tomt bidrar til god plass for oppbevaring.

Boligen ligger i et familievennlig og rolig boligfelt Oladalen i Kaldfjord, Kvaløya. Kort avstand til fine naturomgivelser som Rødtind, lysløype, båthavn, ridestall og bærterreng. Ellers i nærområdet er buss, barnehage, skole og Eide Handel.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr. 88 bnr. 400 i Tromsø kommune
Beliggenhet Beliggende i Oladalvegen i Kaldfjord, ca. 18 minutter til Tromsø sentrum, ca. 12 minutter til Langnes Handelspark. Barnevennlig område med lite trafikk og kort avstand til barnehage og barneskole. Ca. 5 minutters kjøreavstand til Eide Handel med muligens byens beste ferskvaredisk. Tilgang på store fritids- og rekreasjonsområder.
Adkomst Gruset felles adkomstvei.
Tomt/beskaffenhet Skrånende tomt fallende mot sør. Tomt er fint beplantet med plen og prydvekster, dels naturtomt. Gruset felles adkomstvei over annens eiendom til biloppstilling, med hellelagt gangvei til innganger. Terrasseplatt med utepeis mot vest. Montert frittstående sportsbod på tomta.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1985
Modernisert: 1996
Boligen er tilbyd i 1996-1997.
Areal Primærrom: 266 kvm, Bruksareal: 287 kvm, Bruttoareal: 317 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).

Arealer er beregnet av takstmann og selger. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 5, Bad: 3, Antall rom: 8
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Antatt betongfundamenter. Grunnmur av lettbetongblokker, innvendig påforet og antatt isolert, utvendig pusset, frontvegg i tre. Gulv i betong. Oppforet gulv i hybeldel. Hybel er innredet i 2012. Etter overtakelse er deler av boligen innvendig malt.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bindingsverk antatt isolert med min.ull, utvendig villmarkspanel, trebjelkelag, antatt isolert. En søyle fra veranda er ført ned på bakken/stein, denne er råteskadet.

Dører og vinduer
Vinduer med 2-lags isolerglass. Glatte ytterdører, en med glassfelt. Malte profilerte furudører. Verandadør som skyvedør m/glassfelt, en glatt m/katteluke. Trapp i tre, hvitmalte vanger og rekkverk, eiketrinn. Montert skyvedører foran garderobe på hovedsoverom. Registrert noe oppsprekking i trapperepoer.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform med ark, sperrer, limtredragere. Antatt isolert. Taktekke av metallplater m/sandstrø. Takrenner og nedløp av metall.

Sportsbod: Frittstående bod montert på tomta. Gulv av tre og enkelt bindingsverk med utvendig villmarkspanel. Saltak tekket med papp og renner i metall. Gangdør, denne kniper i karm.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 25.10.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 02.04.1986.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: 2 soverom.
1. etasje: Stue m/trapp, spisestue, kjøkken, 2 soverom og bad.
Underetasje: Entré, vf, 1 soverom, bad, badstue, bad/trimrom og vaskerom.
Underetasje - Hybel: Stue/kjøkken, bad og sovealkove.

Utgang fra spisestue til sørvendt veranda, utgang fra stue sørvestvendt veranda, samt nordvestvendt terrasseplatt med utepeis.
Boligen har også flere innvendige boder som bidrar til plass for oppbevaring.
Frittstående sportsbod på 8 kvm på tomt.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 25.10.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: furugulv, parkett, laminat, fliser og vinyl.
Vegg: Malt miljø, malte plater, ferdigmalte panelplater, malt panel, panel og malt mur.
Himling: Malt panel, panel og malte plater.

Kjøkken
1. etasje: Profilert malt innredning og fliser over benk. En benkeplate er flislagt. Integrert induksjonstopp, stekeovn, kjøleskap, samt opplegg til oppvaskmaskin. Ventilatorhette.
Underetasje - Hybel: Innredning m/glatte fronter. Ventilator. Registrert litt svelleskade.

Bad og vaskerom
1. etasje: Bad: Innredet med badekar, wc, bidé og servant m/innredning. Malt vinylbelegg m/oppbrett på gulv, malt glassfibervev og malt panel på vegg. Naturlig avtrekk over himling og ventil i vegg. Begrenset fall til sluk.
Underetasje: Bad: Komplett flislagt og innredet med dusjnisje i glassbyggerstein, wc m/innebygd cisterne, servant m/skap. Naturlig avtrekk i vegg. Badstuedør i glass inn til badstue med elektrisk badstueovn. Åpning i vegg til bad/trimrom. Registrert noen sprekker i glasur på veggfliser i dusjnisje.
Underetasje: Bad/trimrom: Innredet med innfliset badekar med dyser. Fliser på vegg og skipsgulv på gulv. Antatt sluk under badekar. Avtrekksvifte i vegg, denne har defekt.
Underetasje: Vaskerom: Innredet med skyllekar i benk, opplegg til vaskemaskin, samt montert innredning med skap og benkeplater. Fliser m/ sokkelflis på gulv og baderomsplater på vegg. Naturlig avtrekk over himling og ventil i vegg. Registrert noen hakk i gulvfliser.
Underetasje - Hybel: Bad/vaskerom: Innredet med dusjkabinett, wc, servant m/skap og opplegg til vaskemaskin. Vinylbelegg m/oppbrett på gulv og baderomsplater på vegg. Avtrekksvifte i vegg. Begrenset fall til sluk.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig:
2 sikringsskap med automater, et med måler. Skjult, noe åpent anlegg.
300 ltr bereder og vanninntak montert i bod.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 25.10.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Murt peis med innsats montert i stue og vedovn montert i entré/gang m/trapp i underetasje. Elementpipe.
Varmekabler/gulvvarme.
Luft til luft varmepumpe.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Biloppstillingsplasser på tomt.
Tomten Areal: 1 292 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.

Det foreligger tinglyst erklæring på adkomst over nabotomt på Gnr/Bnr 88/400 og 88/448 datert 13.05.1988.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 20.01.1984.

Det er foretatt radonmåling i 2011, med sporfilm nr 101868 som viste radonkonsentrasjon 4. Dette er langt under tiltaksgrensen på 100.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 600 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 25.10.19
Takster og verdier Teknisk verdi 6 603 000,-
Verdi takst 6 600 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 906 386,-
Formuesverdi sekundærbolig: 6 862 988,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 32 240,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D
Selger opplyser et strømforbruk på ca. 2 760 kwh per måned.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.

Del av underetasje nyttes per dags dato som hybelleilighet. Det gjøres oppmerksom på at denne ikke søkt bruksgodkjent av Tromsø kommune.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1985/404438-1/97 Erklæring/avtale 22.05.1985
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 1902-88/68
Rettigheter i eiendomsrett
1985/404437-1/97 Best. om adkomstrett 22.05.1985
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:88 Bnr:400
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

Rettigheter på 1902-88/68
Rettigheter i eiendomsrett
1985/404877-2/97 Erklæring/avtale 05.06.1985
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:88 Bnr:400
Bestemmelse om septiktank m.v.
Med flere bestemmelser

Rettigheter på 1902-88/68
Rettigheter i eiendomsrett
1988/404706-2/97 Best. om adkomstrett 18.05.1988
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:88 Bnr:448
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Bestemmelse om vedlikehold
Kan ikke slettes uten samtykke fra kommunen

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Tryg
Polisenummer: 7129994
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Vinduer på loft tilfredsstiller ikke forskriftenes krav til rømningsvei.

Det ble oppdaget skjeggkre i 2014/2015, hvor det ble satt i gang tiltak ved bruk av Permetrin. Har ikke vært observert skjeggkre siden mars 2015 jf. opplysninger fra hjemmelshaver.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Stor og innholdsrik enebolig i et barnevennlig område i Kaldfjord
Stor og innholdsrik enebolig i et barnevennlig område i Kaldfjord
Stuen er av god størrelse med store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp
Stuen er av god størrelse med store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp
Lyse veggflater og parkett på gulv
Lyse veggflater og parkett på gulv
Boligen har vedovn som varmer godt i stuen, samt varmepumpe
Boligen har vedovn som varmer godt i stuen, samt varmepumpe
Fin planløsning med rom som glir fint i hverandre og gir en god flyt
Fin planløsning med rom som glir fint i hverandre og gir en god flyt
Spisestue/kjøkken
Spisestue/kjøkken
Spisestue/kjøkken
Spisestue/kjøkken
Også her er det gjennomgående lysinnslipp fra vindu og en luftig atmosfære
Også her er det gjennomgående lysinnslipp fra vindu og en luftig atmosfære
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Kjøkken
Tidløs innredning med mye oppbevarings- og benkeplass
Tidløs innredning med mye oppbevarings- og benkeplass
Meget romslig hovedsoverom
Meget romslig hovedsoverom
Stor skyvedørsgarderobe med speil bidrar til god plass for oppbevaring
Stor skyvedørsgarderobe med speil bidrar til god plass for oppbevaring
Inngang til bad fra hovedsoverom
Inngang til bad fra hovedsoverom
Romslig bad innredet med badekar
Romslig bad innredet med badekar
Rikelig med skapplass på bad
Rikelig med skapplass på bad
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2 er også av romslig størrelse med god plass til garderobeløsninger
Soverom 2 er også av romslig størrelse med god plass til garderobeløsninger
Gang i 2. etasje
Gang i 2. etasje
Soverom 3
Soverom 3
2. etasje er svært romslig og gir mulighet for flere soner
2. etasje er svært romslig og gir mulighet for flere soner
2. etasje
2. etasje
2. etasje
2. etasje
Trappegang til 0. etasje
Trappegang til 0. etasje
Gang, entré
Gang, entré
Stort soverom i 0. etasje - her innredet som soverom med stue
Stort soverom i 0. etasje - her innredet som soverom med stue
Soverom i 0. etasje
Soverom i 0. etasje
Stort baderom med hjørnebadekar og spafølelse
Stort baderom med hjørnebadekar og spafølelse
Baderommet ligger i 0. etasje
Baderommet ligger i 0. etasje
Hurricane boblebad
Hurricane boblebad
Her er det rom for å trene da baderommet er av god størrelse
Her er det rom for å trene da baderommet er av god størrelse
Glassdør inn til badstue
Glassdør inn til badstue
Rikelig med oppbevaringsplass i skap på vaskerom
Rikelig med oppbevaringsplass i skap på vaskerom
Innredet hybel i underetasje består av stue/kjøkken, bad og sovealkove. Denne er ikke søkt bruksgodkjent av Tromsø kommune
Innredet hybel i underetasje består av stue/kjøkken, bad og sovealkove. Denne er ikke søkt bruksgodkjent av Tromsø kommune
Planskisse 2. etasje
Planskisse 2. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse 1. etasje
Planskisse underetasje
Planskisse underetasje
Fin uteplass på veranda med utgang fra stue
Fin uteplass på veranda med utgang fra stue
Veranda
Veranda
Frittstående sportsbod på tomt
Frittstående sportsbod på tomt
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder
Private bilder