Stakkevollvegen 68

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
79m2
Prisantydning
Solgt

3-roms selveier med parkering og utsikt. Nærhet til sentrum og UNN/UIT.Leiligheten ligger i 2 etasje i et flott kombinert bolig-/næringsbygg. Leiligheten består av 2 romslige soverom, stor stue- / kjøkkenløsning med skillevegg, bad, gang og har et loft som gir god lagringsplass. Leiligheten har store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp. Egen parkeringsplass på byggets vestside.Fra leiligheten er det utsikt mot Tromsøysundet og fjellheisen.Beliggende langs Stakkevollvegen med nærhet både til Tromsø sentrum og til UNN/UiT. Det er meget gode bussforbindelser i området med direktebuss til UNN/UiT. Dagligvarebutikk og treningsenter i umiddalbar nærhet.For mer informasjon eller visning, ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen ... Les mer

Prisantydning: 3 100 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 1 000,-
Primærrom: 79m2
Bruksareal: 79m2
Soverom: 2
Byggeår: 1999
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Stakkevollvegen 68
9010 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-19-0524
Totalvurdering Leiligheten ligger i 2 etasje i et flott kombinert bolig-/næringsbygg. Leiligheten består av 2 romslige soverom, stor stue- / kjøkkenløsning med skillevegg, bad, gang og har et loft som gir god lagringsplass. Leiligheten har store vindusflater som gir rikelig med lysinnslipp. Egen parkeringsplass på byggets vestside.

Fra leiligheten er det utsikt mot Tromsøysundet og fjellheisen.

Beliggende langs Stakkevollvegen med nærhet både til Tromsø sentrum og til UNN/UiT. Det er meget gode bussforbindelser i området med direktebuss til UNN/UiT. Dagligvarebutikk og treningssenter i umiddelbar nærhet.

For mer informasjon eller visning, ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen
Matrikkel Gnr.119 Bnr.3752 Snr.5 i Tromsø kommune
Beliggenhet Bolig- og næringsområde nord for Tromsø sentrum. Gangavstand til sentrum. Kort veg til bussplass med hyppige avganger. Område med diverse servicetilbud, inkludert kort gange til dagligvarebutikk.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av skrånende tomt fallende mot øst. Adkomst fra fortau/offentlig veg. Gruset adkomst til biloppstillingsplasser for sameiet på vestside av tomta.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1999
Areal Primærrom: 79 kvm, Bruksareal: 79 kvm, Bruttoareal: 84 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Antatt betongfundamenter. Grunnmur av betong/lettbetongblokk. Gulv i underetasje av antatt betong. Felles inngang med trapp og boder er fundamentert på søyler.
Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Vegger av bindingsverk med utvendig trepanelkledning og felt med platekledninger. Etasjeskiller av antatt lettbetongdekker.

Dører og vinduer
Vinduer av 2-lags isolerglass. Innvendige profilerte lakket tredører. Hvit fabrikkmalt entredør.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, takstoler, undertak av armert plast. Isolert mot kaldloftet med min. ull. Tekket med metallplater. Renner og nedløp av stål.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Svein J. Guttormssen, datert 14.09.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 29.10.1999 på leiligheten.
Innhold P-rom inneholder:
2. etasje: Entré, gang, 2 soverom, kjøkken, stue og dusj/wc/vaskerom.

Har et loft som gir god lagringsplass.

Tilgang til leiligheten via felles trapperom, samt felles solplatting mot sørvest på tomta.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Svein J. Guttormsen, datert 14.09.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Laminat, fliser.
Vegg: Malt strukturtapet.
Himling: Malte plater.

Kjøkken
Innredning med hvite profilerte fronter, fliser over benk og ventilator.

Bad og vaskerom
Badet inneholder dusjkabinett, wc og servant m/innredning. Opplegg for vaskemaskin. Varmtvannsbereder på 200 ltr bereder. Badet er komplett flislagt.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av badet.

Øvrig:
Skjult elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer.

Opplysninger hentet jf. verditakst utført av Svein J. Guttormsen, datert 14.09.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun evt integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming og gulvvarme på bad.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkeringsplass på tomten for leiligheten, samt gjesteparkering for sameiet.
Tomten Areal: 497 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til forretning/kontor, jf kommunedelplan datert 26.05.2010.
Se også vedlagt pågående regulering.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 100 000,- / Fellesutgifter: 1 000,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 14.09.19
Takster og verdier Teknisk verdi 3 107 000,-
Verdi takst 3 100 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 956 192,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 442 292,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 11 630,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Forhåpningen Park Borettslag
Fellesutgifter Kr 1 000,- per mnd.

Fellesutgifter inkluderer kabel-tv og felles forsikring.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen negative servitutter er registrert på boligen.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Frende forsikring
Polisenummer: 608321
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Sameiets vedtekter
Tegninger
Midlertidig brukstillatelse
Kommunedelplan
Pågående regulering
Energiattest
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Det tas forbehold om panthavers salgssamtykke. Partene er innforstått med at ovennevnte forbehold må være avklart innen overtagelse kan finne sted og at overtagelse i så fall må utsettes til ovennevnte er avklart. Kjøper bes kontrollere med meglerforetaket at forbehold er avklart før man overtar boligen. Selger er innforstått med at ovennevnte forbehold må oppfylles før helt eller delvis oppgjør kan foretas. Om ikke ovennevnte forbehold går i orden heves kontrakten uten ytterligere omkostninger for kjøper. Eventuelt innbetalt beløp tilbakebetales til kjøper i sin helhet, i tillegg til eventuelle opptjente renter.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Last ned:

Last ned prospekt

Romslig 3-roms selveierleilighet med parkering og sentral beliggenhet
Romslig 3-roms selveierleilighet med parkering og sentral beliggenhet
I stuen er det parkett og store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys
I stuen er det parkett og store vinduer som slipper inn rikelig med naturlig lys
Flott utsikt mot Tromsøysundet
Flott utsikt mot Tromsøysundet
Praktisk løsning for å adskille stue og kjøkken
Praktisk løsning for å adskille stue og kjøkken
Kjøkken fra byggeår med profilerte hvite fronter og
Kjøkken fra byggeår med profilerte hvite fronter og
Kjøkken fra byggeår med profilerte hvite fronter og
Kjøkken fra byggeår med profilerte hvite fronter og
Soverom 1 - romslig med god plass til seng og skap
Soverom 1 - romslig med god plass til seng og skap
Soverom 2 i behagelig og barnevennlig farge
Soverom 2 i behagelig og barnevennlig farge
Begge soverommene er av god størrelse
Begge soverommene er av god størrelse
Bad med gulvvarme og mye lagringsplass
Bad med gulvvarme og mye lagringsplass
Baderom har opplegg for vaskemaskin
Baderom har opplegg for vaskemaskin
I gangen er det tilgang til loft som gir rikelig med lagringsplass
I gangen er det tilgang til loft som gir rikelig med lagringsplass
Flislagt vindfang
Flislagt vindfang
Planskisse
Planskisse
Flott utsikt mot Tromsøysundet
Flott utsikt mot Tromsøysundet
Privat bilde
Privat bilde
Parkering i bakgården
Parkering i bakgården