Olsgårdvegen 16

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
222m2
Prisantydning
6 990 000,-

<strong>Velkommen på visning! Kontakt megler i forkant for å avtale tid.</strong>Stor og fin enebolig med garasje og attraktiv beliggenhet! Boligen har planløsning over 2 plan, der 1. etasje inneholder entré, baderom, soverom, 2 stuer og kjøkken. I 2. etasje er det stue med kjøkkenkrok, trapperom, 2 soverom og bad. Arealet i 2. etg har vært leid ut av eier i flere år. I dag er det 1 soverom i 1. etasje, men det kan lett lages to soverom til ved å ta i bruk TV-stuen og boden ved gangen til soverom. Dersom man gjør dette vil det totalt kunne være fem soverom i huset. Vestvendt veranda på 12 kvm. Garasje med arbeidsrom oppført mot sør på tomten. Flott utsikt og gode lys- og solforhold. Fin utsikt fra 2. etg. Kort avstand til skole, barnehage, UiT/UNN, Jekta Handelspark og nye Tromsøbadet! ... Les mer

Prisantydning: 6 990 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 170m2
Bruksareal: 222m2
Soverom: 3
Byggeår: 1980

Se full beskrivelse

Eiendom Olsgårdvegen 16
9015 Tromsø
Oppdragsnummer 52-19-0506
Totalvurdering Stor og fin enebolig med garasje beliggende med attraktiv plassering på Tromsøyas vestlige side. Planløsning over 2 plan, der 1. etasje inneholder entré, baderom, soverom, 2 stuer og kjøkken. I 2. etasje er det stue med kjøkkenkrok, trapperom, 2 soverom og bad. Arealet i 2. etasje har vært leid ut av eier i flere år. I dag er det 1 soverom i 1. etasje, men det kan lett lages to soverom til ved å ta i bruk TV-stuen og boden ved gangen til soverom. Dersom man gjør dette vil det totalt kunne være fem soverom i huset. Ved å dele opp og sette opp en ny vegg i gangen, samt en ny ytterdør der det i dag er vindu, vil man kunne få en egen inngang til utleiedelen i 2. etg (se tegningsforslag på dette i bildene). Det gjøres oppmerksom på at en slik løsning krever kommunal godkjenning og at dette er kjøpers ansvar og risiko. Vedovn montert i stue, bad i 1. etasje er fornyet for ca. 3 år siden med innredning og overflater, romslig kjøkken og stor og lys stue i 1. etasje. Boligen har også vestvendt veranda på 12 kvm med utgang fra 2. etasje og utgang/verandadør fra stue til terreng på vestsiden. Garasje med arbeidsrom som tidligere har fungert som snekkerverksted, gir god plass til parkering og oppbevaring. Flott utsikt og gode lys- og solforhold. Boligen ligger i et populært boligområde, med skjermet beliggenhet og fin utsikt fra 2. etasje. Kort avstand til skole, barnehage, UiT/UNN, Jekta Handelspark med alle dets fasiliteter og nye Tromsøbadet!
Gode bussforbindelser med busstopp like ved. Umiddelbar nærhet til fine tur- og rekreasjonsområder, lysløyper og skispor.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr. 117 bnr. 115 i Tromsø kommune
Beliggenhet Boligområde beliggende på Tromsøs vestside. Bebygget med eneboliger. Vestvendt område med gode sol- og utsiktsforhold. Kort veg til busstopp og gangavstand til skole, samt gangavstand til Langnes handelspark med diverse servicetilbud. Akseptabel avstand til sentrum.
Umiddelbar nærhet til lysløyper som har preparerte skispor på vinterstid og kort vei til det nye Tromsø Badet!
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.

Det er pr. i dag adkomst to plasser. Adkomsten mot nord er ikke tinglyst og det foreligger ingen avtale om bruk av denne.
Tomt/beskaffenhet Vestvendt tomt i skrånende terreng hvor fremre del av tomt har svak skråning og bakre del med sterkere skåning. Betongstein/steinlagt gangveg til bolig. Tomten er opparbeidet og beplantet med plen og større lauvtrær. Baktomt som naturtomt med lyng, trær og fjell i dagen. Tomten grenser mot store friarealer i bakkant.

Eiendommen består av to tomteparseller hvor boligen er oppført på bnr 115 og garasjen er oppført på bnr 756.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1980
Areal Primærrom: 170 kvm, Bruksareal: 222 kvm, Bruttoareal: 240 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 3, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Ringmur av betong. Støpt betonggulv.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Yttervegger av betongfylte forskalingselementer med tosidig isolasjon. (skumplastforskaling/isolasjon med betong). Utvendig strukturpusset og malt. Trebjelkelag som etasjeskiller med midtdrager i stål over stue.

Dører og vinduer
Vinduer med 2 og 3-lags isolerglass. Innvendige profilerte hvite tredører. Verandadører som sidehengslet og som skyvedør med glassfelt. Dobbelfløyet ytterdør av teak.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform av sperrekonstruksjon. Taktekking av stålplater som er etterbehandlet med maling med sandstrø. Takrenner og nedløp av plast og plastbelagt stål.

Garasje med snekkerbod.
Støpt gulv. Vegger av 20 cm lettbetongblokker med utvendig strukturpuss. Saltakform, takstoler tekket med metallplater.
Garasjedel med leddport av tre med portåpner. Dør til snekkerbod/arbeidsrom som er platekledt og antatt isolert i vegger og himling. Varmekabler i gulv på arbeidsrommet.

Opplysninger jf. tilstandsrapport utført av Svein Guttormsen datert 18.10.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse på boligen datert 03.12.1980.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Entré med trapp, dusj/wc/vaskerom, soverom, 2 stuer, kjøkken.
2. etasje: Stue med kjøkkenkrok, trapperom, 2 soverom, dusj/wc/vaskerom.

Boligen har i tillegg 2 boder fordelt på etasjene og arbeidsrom i garasje. Raftekott på loft og også med tilgang fra verandaen.

Utgang til vestvendt veranda på 12 kvm med takoverbygg fra loftstue. Utgang/verandadør fra stue til terreng på vestsiden.

Opplysninger jf. tilstandsrapport utført av Svein Guttormsen datert 18.10.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Tepper, vinyl.
Vegg: Malt panel, tynnpanel, strietapet, malt strukturtapet.
Himling: Malte plater, malt panel.

Kjøkken
2. etasje: Kjøkkenkrok med innredning med glatte fronter. Ventilator.
1. etasje: Innredning med profilerte fronter, fliser over benk. Ventilator og opplegg for oppvaskmaskin. Benkmontert varmtvannsbereder på ca. 120 ltr.

Bad og vaskerom
2. etasje: Badet inneholder dusjkabinett, servant og wc. Opplegg til vaskemaskin. Vinyl med oppbrett på gulv. Malt strukturtapet på vegger. Avtrekksvifte i himling. Fallforhold på gulv/mot sluk er ikke tilfredsstillende.
1. etasje: Badet inneholder dusjkabinett med dusjpaneler, wc med veggmontert cisterne, servant m/innredning og speil. Opplegg for vaskemaskin. Flislagt gulv med sokkelflis. Baderomspanel på vegger. Naturlig ventilasjon over himling. Fallforhold er ikke kontrollert. Badet er fornyet med nye overflater og innredninger/sanitær for ca. 3 år siden.
Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig:
Skjult og åpent elektrisk anlegg. Skap med automatsikringer.
Registrert en svank/bul i betonggulvet på kjøkkenet.

Opplysninger jf. tilstandsrapport utført av Svein Guttormsen datert 18.10.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming. Vedfyring i stue. Elementpipe. Gulvvarme på stort sett hele hovedplanet.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje, samt på tomt.
Tomten Areal: 1 053 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 10.01.1975.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 6 990 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Svein Guttormsen den 18.10.19
Takster og verdier Teknisk verdi 7 853 000,-
Verdi takst 7 850 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 1 510 935,-
Formuesverdi sekundærbolig: 5 439 366,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 22 476,- pr. År.
Energiforbruk Selger har ikke oppgitt strømforbruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2001/3630-1/97 Erklæring/avtale 12.03.2001
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:117 Bnr:115
Bestemmelse om adkomstrett
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Sparebank1
Polisenummer: 313412
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers erklæring
Tegninger
Brukstillatelse
Reguleringsplan
Grunnkart
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger opplyser om at hjemmelshaver har afasi. Dette gjør at hjemmelshaver har språkforstyrrelse som følge av sykdom. Afasi innebærer vansker med både å bruke og å oppfatte språk, og vansker med å lese og skrive.

Megler gjør særlig oppmerksom på at den de andre selgerne - altså dødsboet - ikke har bebodd eiendommen som legges ut for salg. Disse selgerne har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Last ned:

Last ned prospekt

Bli kontaktet:

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Boligen ligger usjenert til og har pent opparbeidet hage med prydbusker i front
Boligen ligger usjenert til og har pent opparbeidet hage med prydbusker i front
Det er oppstillingsplass til en bil på nordsiden av boligen, i tillegg til garasje og oppstillingsplass på sørsiden
Det er oppstillingsplass til en bil på nordsiden av boligen, i tillegg til garasje og oppstillingsplass på sørsiden
Hovedstue i 1. etasje med utgang til hage / hellelagt gangsti i front av boligen
Hovedstue i 1. etasje med utgang til hage / hellelagt gangsti i front av boligen
God og romslig stue med stor vindusflater og sentralt i boligen er det vedfyr som varmer godt året rundt
God og romslig stue med stor vindusflater og sentralt i boligen er det vedfyr som varmer godt året rundt
Til info
Til info
Store vindusflater mot vest gir rikelig med lysinnslipp, mens høye vinduer mot sør skjermer mot innsyn fra naboer
Store vindusflater mot vest gir rikelig med lysinnslipp, mens høye vinduer mot sør skjermer mot innsyn fra naboer
Stue
Stue
Stue
Stue
Stuen er romslig med egen avdeling mot nord
Stuen er romslig med egen avdeling mot nord
Stue
Stue
Detaljbilde stue
Detaljbilde stue
Stue med kjøkken i bakkant
Stue med kjøkken i bakkant
God plass til spisebord i overgang fra stue til kjøkken
God plass til spisebord i overgang fra stue til kjøkken
Kjøkken med profilerte flater, flis på gulv og over benkeplate
Kjøkken med profilerte flater, flis på gulv og over benkeplate
Kjøkken
Kjøkken
Generøs entré - kan fint deles av for å etablere 3roms utleie i 2. etasje
Generøs entré - kan fint deles av for å etablere 3roms utleie i 2. etasje
Doble dører og stor gulvvflate er praktisk
Doble dører og stor gulvvflate er praktisk
Hovedsoverom i 1. etasje - direkte tilknytning til baderom og rolig beliggenhet mot boligens bakside
Hovedsoverom i 1. etasje - direkte tilknytning til baderom og rolig beliggenhet mot boligens bakside
baderom i 1. etasje har ny dusjnisje og nytt toalett
baderom i 1. etasje har ny dusjnisje og nytt toalett
2. etasje har adkomst fra entré og er en fullverdig 3roms leilighet, om ønskelig
2. etasje har adkomst fra entré og er en fullverdig 3roms leilighet, om ønskelig
Stu
Stu
Stue i 2. etasje er innredet med kjøkken og er av god størrelse - utgang til overbygd terrasse
Stue i 2. etasje er innredet med kjøkken og er av god størrelse - utgang til overbygd terrasse
Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp
Store vindusflater gir rikelig med lysinnslipp
Store skyvedører til overbygd terrasse mot vest. Knekott langs begge sider av boligen med flere tilgangspunkter
Store skyvedører til overbygd terrasse mot vest. Knekott langs begge sider av boligen med flere tilgangspunkter
Kjøkkenhjørne med praktisk vinylbelegg på gulv
Kjøkkenhjørne med praktisk vinylbelegg på gulv
Soverom 1 i 2. etasje - rolig beliggenhet mot boligens bakside
Soverom 1 i 2. etasje - rolig beliggenhet mot boligens bakside
Soverom 2 i 2.etasje - samme rolige beliggenhet
Soverom 2 i 2.etasje - samme rolige beliggenhet
Bad i 2. etasje
Bad i 2. etasje
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Alternativ planskisse
Alternativ planskisse
Alternativ planskisse
Alternativ planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Terrassen er overbygd og av god størrelse - her nytes morgenkaffen i ro
Terrassen er overbygd og av god størrelse - her nytes morgenkaffen i ro
Utsikt mot nord - Olsgårdvegen er forøvrig en rolig gate med ingen gjennomgangstrafikk
Utsikt mot nord - Olsgårdvegen er forøvrig en rolig gate med ingen gjennomgangstrafikk
Overbygd inngangsparti - både her og foran garasje er det biloppstillingsplass
Overbygd inngangsparti - både her og foran garasje er det biloppstillingsplass
Tomten er pent opparbeidet med plen, brydbusker og belegningsstein
Tomten er pent opparbeidet med plen, brydbusker og belegningsstein
Gangvei av belegningsstein fører ned til garasje på boligens sørside
Gangvei av belegningsstein fører ned til garasje på boligens sørside
Velkommen til Olsgårdvegen 16
Velkommen til Olsgårdvegen 16
Fasadebilde med adkomstvei
Fasadebilde med adkomstvei
2 oppstillingsplasser med belegningsstein i front av garasje, og en oppstillingsplass i garasje med elektrisk garasjedør
2 oppstillingsplasser med belegningsstein i front av garasje, og en oppstillingsplass i garasje med elektrisk garasjedør
Garasje
Garasje
Garasjen har tidligere vært brukt som snekkerverksted og gir god plass for hobbyer
Garasjen har tidligere vært brukt som snekkerverksted og gir god plass for hobbyer
Verksted i garasje har innlagt strøm
Verksted i garasje har innlagt strøm
Den vestvendte beliggenheten gir flotte solforhold
Den vestvendte beliggenheten gir flotte solforhold
Fasade og hage
Fasade og hage
Fasade og hage
Fasade og hage