Bjørnøygata 4

Tromsø

Soverom
3 stk
Størrelse
74m2
Prisantydning
3 490 000,-

Flott og Innholdsrik 4-roms selveier med god lagring på loft og sentral beliggenhet!Boligen har gang, stue, tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer, fliselagt bad og 3 soverom. Fin utsikt fra stue mot øst.Per i dag er det ikke parkering, men kan ... Les mervære mulighet for å lage det om ønskelig. Ellers er det busstopp like ved med et godt utvalg av ruter som fører det dit du ønsker.Området byr på dagligvarebutikk, lekeplasser og kort vei fine naturområder. Gangavstand til sentrum med alle dets fasiliteter, samt Hålogaland teater, Polaria, bussforbindelser til UNN/UIT, skoler m.m.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen.

Prisantydning: 3 490 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 74m2
Bruksareal: 74m2
Soverom: 3
Byggeår: 1920
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Bjørnøygata 4
9007 Tromsø
2. etasje
Oppdragsnummer 52-19-0529
Totalvurdering Flott og Innholdsrik 4-roms selveier med god lagring på loft og sentral beliggenhet!

Boligen har gang, stue, tidløst kjøkken med integrerte hvitevarer, fliselagt bad og 3 soverom. Fin utsikt fra stue mot øst.

Per i dag er det ikke parkering, men kan være mulighet for å lage det om ønskelig. Ellers er det busstopp like ved med et godt utvalg av ruter som fører det dit du ønsker.

Området byr på dagligvarebutikk, lekeplasser og kort vei fine naturområder. Gangavstand til sentrum med alle dets fasiliteter, samt Hålogaland teater, Polaria, bussforbindelser til UNN/UIT, skoler m.m.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr.200 Bnr.114 Snr.2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Sentral bynær beliggenhet med fin utsikt og gode solforhold.
Eiendommen ligger like sør for Fylkesbygget, ca. 800 meter sør for Tromsø sentrum. Ca. 100 meter til dagligvarebutikk.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av felles tomt. Østvendt tomt i skrått terreng. Tomten er terrassert og opparbeidet med hageflekk. Det er mur mot terreng. Det er murtrapp fra Bjørnøygata til nedre del av tomten. Det er også adkomst fra Strandvegen.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1920
Modernisert: 2009
Areal Primærrom: 74 kvm, Bruksareal: 74 kvm, Bruttoareal: 81 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 3, Bad: 1, Antall rom: 4
Byggemåte Se tilstandsrapport utført av Eivind Arne Guneriussen datert 27.09.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver, som ligger vedlagt for nærmere informasjon.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest i Tromsø kommune sine arkiver. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: Stue, kjøkken, 3 soverom, bad/vask og gang.

Boligen har i tillegg loftsrom med lagringsplass. Gang har lukket trappegang til loftet.
Adkomst via felles inngang i 2.plan og felles trappeoppgang.

Opplysninger jf. tilstandsrapport utført av Eivind Arne Guneriussen datert 27.09.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Himlinger: Malte flater
Vegger: Malte flater, fliser
Gulv: Laminat, fliser

Kjøkken
Lys innredning har laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum. Det er laminat på vegg over benk. Integrert koketopp, steikeovn, micro, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Ventilator i stålhette over kokeplass har antatt utkast gjennom vegg.

Bad og vaskerom
Fliser på gulvet med gulvvarme. Fliser på vegger. Lys innredning har fronter med grep, laminat benkeplate med nedfelt servant og speilskap. Vegghengt WC. Dusjhjørne. Veggmontert el.vifte. Rørskap. Opplegg for vaskemaskin.

Opplysninger jf. tilstandsrapport utført av Eivind Arne Guneriussen datert 27.09.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisk oppvarming.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det medfølger ikke parkering. Sameiet har hatt dialog om å etablere parkering på tomt, og dette kan være mulig men må sjekkes opp og evt søkes. Ta kontakt med Tromsø parkering for nærmere informasjon om soneparkering.
Tomten Areal: 221 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 27.10.1976.
Se også pågående regulering, vedlagt.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 490 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Eivind Arne Gunneriussen den 27.09.19
Takster og verdier Teknisk verdi 3 602 000,-
Verdi takst 3 600 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 917 503,-
Formuesverdi sekundærbolig: 3 303 009,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 13 826,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet - Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

- Kjøper er gjort kjent med at han/hun kun kan erverve 2 seksjoner i sameiet iht. lov om eierseksjoner, § 22, tredje ledd.

- Da det ikke eksisterer vedtekter eller husordensregler for sameiet, reguleres sameieforholdet i iht lov om eierseksjoner av 2017.
Fellesutgifter - Det er p.t. ikke noe aktivt sameie og kostnader fordeles fortløpende iht. eierbrøk.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1955/400402-1/97 Bestemmelse om veg 22.06.1955
Rettighetshaver Strandvn. 45
Overført fra: 1902-200/114
Gjelder denne registerenheten med flere

2007/6105-2/97 Erklæring/avtale 24.04.2007
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring DNB Forsikring
Polisenummer: 6716650
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Grunnkart
Reguleringsplan
pågående regulering
Oversiktskart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Megler:

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Svært pen og trivelig 4-roms meget sentralt beliggende
Svært pen og trivelig 4-roms meget sentralt beliggende
God plass til spisebord
God plass til spisebord
Stue og spisestue er innbydende med moderne fargevalg og laminat gulv
Stue og spisestue er innbydende med moderne fargevalg og laminat gulv
Stue med utsikt mot øst
Stue med utsikt mot øst
Spisestue
Spisestue
Kjøkken har tidløs innredning og integrerte hvitevarer
Kjøkken har tidløs innredning og integrerte hvitevarer
Her er plassen godt utnyttet og det er rikelig med skap og skuffer
Her er plassen godt utnyttet og det er rikelig med skap og skuffer
Komplett fliselagt baderom med dusjhjørne og veggheng wc
Komplett fliselagt baderom med dusjhjørne og veggheng wc
Rom for vaskemaskin og varme i gulv
Rom for vaskemaskin og varme i gulv
Soverom 1
Soverom 1
Soverommen er av god størrelse
Soverommen er av god størrelse
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Gang
Gang
Uinnredet loft med god plass for oppbevaring og lagring
Uinnredet loft med god plass for oppbevaring og lagring
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Planskisse
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Utsikt
Boligen ligger svært sentralt, både med kort vei til butikk, sentrum forøvrig, men også til fine naturområder
Boligen ligger svært sentralt, både med kort vei til butikk, sentrum forøvrig, men også til fine naturområder
Fasade
Fasade
Boligen er i 2. etasje med loft
Boligen er i 2. etasje med loft