Elvelundvegen 3

Krokelvdalen

Soverom
5 stk
Størrelse
240m2
Prisantydning
Solgt

Unik eiendom med mulig potensiale rett før Skittenelv. Eiendommen er på hele 164 012 kvm og grenser mot havet i nord. Området er regulert til LNFR med spredt boligbebyggelse, og eiendommen er vurdert med mulig potensiale for fradeling av tomter i h enhold til kommuneplanen arealdel 2017-2026.Pr i dag er eiendommen bebygget med åtte bygg på tomten: Bolighus bestående av to leiligheter, hytte som i dag er brukt til bolig, naust, fjøs, to garasjer, anneks og lagerbygg. Tilknyttet sjøen er det opplegg for kai / brygge. Bryggen har vedlikeholdsbehov.Eiendommen ligger på Elvevoll, ca 30 minutter fra Tromsø sentrum, 7 min fra Tønsvik. Tomten ligger idyllisk til med helling mot nordvest, hvilket gir gode solforhold og utsikt over Grøtsundet. Kort vei til Skittenelv skole.Ta kontakt for mer info! ... Les mer

Prisantydning: 4 200 000,-
Boligtype: Enebolig
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 172m2
Bruksareal: 240m2
Soverom: 5
Byggeår: 1946
Energimerking: G

Se full beskrivelse

Eiendom Elvelundvegen 3
9023 Krokelvdalen
Oppdragsnummer 52-19-0470
Totalvurdering Stor og spennende eiendom med mulig potensiale, rett før Skittenelv. Eiendommen er på hele 164 012 kvm og grenser mot havet i nord. Området er regulert til LNFR med spredt boligbebyggelse, og eiendommen er vurdert med mulig potensiale for fradeling av tomter i henhold til kommuneplanen arealdel 2017-2026.

Pr i dag er eiendommen bebygget med åtte bygg på tomten: Bolighus bestående av to leiligheter, hytte som i dag er brukt til bolig, naust i fjæra, fjøs, to garasjer, anneks og lagerbygg. Bygninger på eiendom har generelt vedlikeholdsetterslep.
Tilknyttet sjøen er det opplegg for kai / brygge. Bryggen har vedlikeholdsbehov.

Eiendommen ligger på Elvevoll, ca. 30 minutter fra Tromsø sentrum, 7 min fra Tønsvik. Tomten ligger idyllisk til med helling mot nordvest, hvilket gir gode solforhold og utsikt over Grøtsundet. Kort vei til barnehage og Skittenelv skole.

For mer informasjon og visning ta kontakt med ansvarlig megler Jonas Bergersen.
Matrikkel Gnr.8 Bnr.12 i Tromsø kommune
Beliggenhet Eiendommen ligger i spredtbebygget område. Eiendommen grenser til andre boliger og fritidseiendommer. Det er gangavstand innen ti minutter til busstopp med forbindelser mot Kroken og Tromsø Sentrum. Kort vei til barnehage og barneskole på Skittenelv. Fine turområder og muligheter for rekreasjon i nærområdet.
Adkomst Adkomst til eiendommen via gruslagt kjøreveg benyttet av blant annet lastebiler gjennom tidene, og delt med nabo.
Tomt/beskaffenhet Tomten er plassert i terreng hellende mot nordvestlig retning. Tomta er opparbeidet med naturlig tilvekst og plen.
Boligtype, og eierform Selveier Enebolig
Byggeår 1946
Areal Primærrom: 172 kvm, Bruksareal: 240 kvm, Bruttoareal: 278 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Megler har ikke kontrollmålt arealet.

For areal av andre bygninger enn tomannsboligen, se vedheftet takst.
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 5, Bad: 2, Antall rom: 6
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Fundament utført i såle mot mark. Vegger i laveste plan er pusset innvendig og utvendig. Riss og sprekker flere steder.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bærende vegger i bygningens konstruksjon bestående av bindingsverk, og antatt liggende plank. Utfyllende er innvendig og utvendig kledd. Etasjeskillere utført i bjelkelag av tre. Fasade er kledd med stående trepanel. Inngangspartiet til boligen er delvis takoverbygd og opparbeidet med trappekonstruksjon.

Dører og vinduer
Vinduer bestående av malte trekarmer med tolags glass. Altandør med glassfelt i begge etasjer. Innerdører med dørblader i heltre utførelse. Inngangsdøren til boligen har glass i dørblad. Noen dører og vinduer er byttet som del av normal vedlikehold, og noen deler er eldre og slitt.

Takkonstruksjon med yttertak
Bygget har saltak. Takkonstruksjoner er ikke tilgjengelig for inspeksjon. det er lav takvinkel på hovedbygg. Taket er tekket med metallplater. Nedløp og renner av plast. Taket er besiktiget fra bakken, og det var snødekket på befaringsdagen. Taktekking er opplyst å være skiftet en gang etter 1985.

Generelt om andre bygg:

Sjåen
Sjåen fra 50-tallet. På sitt beste vedbod i dag. Slitt bygning med vedlikeholdsetterslep på samtlige deler. Skeive overflater og knuste vinduer. I utgangspunktet en enkel trekonstruksjon med saltak.

Hytta
Hytte renovert i 2006. Besto opprinnelig fra eldre brakker mottatt fra Håpet tidlig på 2000-tallet. Tilbygget og endret, montert nyere deler, men beholdt fungerende saker som vvs- anlegg, el- anlegg, og deler av innvendige overflater. Tak er bygget nytt i 2006 og det er bæring med eldre og nyere takstoler. Loft fremsto som tørt og godt luftet på befaringsdagen. Bygget er opprinnelig oppført som tilleggs bygg til garasjen, og det er hentet strøm fra garasje-bygget også plassert på tomt.

Naustet
Standard naust-bygning. Støpt fundament mot grunn. Enkle trekonstruksjoner. Snødekket tak. Bygget er kun besiktiget fra utsiden og på avstand.

Garasje ved veien
Eldre, slitt bygning. Bygget har vedlikeholdsetterslep. Adkomst via tofløyet, manuell garasjeport. Delvis innvendig kledd med plater.

Lagerbygg
Bygget har støpt dekke. Det er adkomst til lagerhall via port med bredde på ca. 3,2 meter og høyde på ca. 3,9 meter. Romhøyde i bygget mellom ca. 3,4 meter til 5,4 meter. Bygget er i dag innredet med lagerreoler for plassering av paller mv. Bærende konstruksjoner bestående av metalldeler. Taket har strø av ca. 148*48 trebjelker. Bygget er utvendig kledd med metallplater på vegger og tak. Noen takplater av plast med lysinnslipp. Bygget har opplegg for strøm med automatsikringer og AMS-måler. Garasjeport er ødelagt i dag. Bygget er i bruk som lager for blant annet lastebil og campingbil.

Fjøs
Bygget er oppført med bærende konstruksjoner av liggende plank og tømmervegger. Etasjeskillere i tre. Normal fjøsstandard
med god lufting og romslig loft. Bygget har tak tekket med metallplater. To hovedplan med lagring. To utvendige boder tilknyttet arealer. Utelager under låvebrua. Kjeller, og utvendige sjikuer (lager) er ikke besiktiget. Bygget er eldre og slitt.

Garasje ved bolig
Enkel garasje tilknyttet boligen. Dette er et eldre bygg som er flyttet til stedet. Bygget er slitt, fundamentert løst på mark. Grusdekke innvendig i garasjen

Opplysninger hentet fra verditakst utført av John Morten Allertsen, datert 30.03.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger ikke midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest. Ta kontakt med megler for nærmere informasjon.
Innhold Inngår i P-rom:
2. etasje: 3 soverom, trapperom/gang/entre, stue, kjøkken, vaskerom og bad
1. etasje: 2 soverom, entre, gang, bad, kjøkken og stue og entré.

I tillegg er det to boder i tilknytning til hovedhus. Samt S-rom i forbindelse med andre bygninger enn hovedhuset. Se takst for nærmere info.

Opplysninger hentet fra verditakst utført av John Morten Allertsen, datert 30.03.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Innvendige overflater
Himlinger med plater.
Vegger er kledd med malte overflater, plater, strier og belegg.
Gulv er kledd med belegg og laminat. Ujevnheter i overflater. Svakheter/ mykheter i gulv noen steder.

Kjøkken i første etasje i hovedbygg er ifølge rekvirent skiftet på ca. 90- tallet ifølge rekvirent. Arealet er utført i delvis separat løsning fra stue. Rommet har innredninger med lyse fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er vegger kledd med plater som tåler fukt. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Kjøkken i andre etasje i hovedbygg er ifølge rekvirent eldre. Arealet er utført i delvis åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med malte fronter. Benkeplate i laminert materiale. Benkebeslag med doble kummer. Over benkeplate er vegger kledd med plater som tåler fukt. Det er opplegg for løse deler som kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin. Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Kjøkken i hytta er ifølge rekvirent opprinnelig fra 1979. Arealet er utført i åpen løsning med stue. Rommet har innredninger med heltre fronter. Benkeplate i laminert materiale med 70- talls benkeplate med integrerte doble kummer.
Det er opplegg for løse deler som kjøleskap og komfyr Over koketopp er det ventilator med rør til friluft.

Bad
Badet i første etasje er ifølge rekvirent fra ca. 90-tallet. Rommet har inventar som WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har belegg på gulv i rom oppvarmet med stråleovn. Vegger er kledd med våtromsbelegg. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. For lufting er det ventil og vindu. Rommet er eldre, det er slitasje på overflater. Overflater er sjekket med indikator for fukt uten bemerkelsesverdige utslag.

Badet i andre etasje er ifølge rekvirent pusset opp i 2010. Rommet har inventar som W, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Badet har belegg gulv med varme via stråleovn. Vegger er kledd med våtromsplater. Himlinger med plater. For lufting er det vindu og ventil med mekanisk avtrekk. Rommet er pusset opp i 2010, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kled med belegg og ble sjekket med indikator for fukt uten bemerkelsesverdige utslag. Inventar som innredninger, dører og vinduer fremstår som normalt brukt, slitasje på overflater i himling.

Vaskerommet i hoveddel, andre etasje er ifølge rekvirent eldre. Vaskerommet har belegg på gulv. Vegger er kledd med malte plater. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det ventil. Rommet er eldre og fremstår som normalt brukt. Overflater på lett tilgjengelige steder ble sjekket med verktøy for indikering av fukt uten bemerkelsesverdige verdier.

Badet på hytta er ifølge rekvirent fra 2006. Rommet har inventar som WC, dusjkabinett, servant med skap og speil med overbelysning. Eldre inventar. Badet har belegg på gulv med oppvarmet overflate via stråleovn på vegg. Vegger er kledd med våtromsplater. Himlinger med plater. Det er opplegg for vaskemaskin. For lufting er det ventil. Rommet er oppført i 2006, og fremstår ut fra dette og normal levetid som normalt brukt med eldre inventar og deler som WC. Vegger er kontrollert og innfestinger i dusj er vurdert som normale. Fuktindikator på vegger tilknyttet dusj påviste ingen bemerkelsesverdige verdier. Gulvet er kledd med belegg og ble sjekket med indikator for fukt uten bemerkelsesverdige utslag. Inventar som innredninger, dører og vinduer fremstår som normalt brukt, og med enkelte eldre, og mer slitte deler.

Elektrisk anlegg
Boligen har synlige og skjulte føringer for strømkabler. El- skap med automatsikringer, montert i ca. 2004 ifølge rekvirent.
Det er el-skap i første og andre etasje i hoveddel. AMS- målere fra 2017. Noen stikkontakter er uten tilknytning for jord.

VVS-installasjoner
Varmtvannstank på ca. 115 liter fra 1998 i leilighet i andre etasje, hoveddel.
Varmtvannstank på ca. 300 liter tilknyttet leilighet nede. Eldre modell.
Varmtvannstank på ca. 50 liter fra 2005 montert i hytta.
Fordelingsrør for vann i kobber.

Annet
Kjeller med pusset gulv og vegger. Platekledd himling. Ett rom innredet som eldre type vaskerom. Sluk i gulv. Kjelleren fremstår som med relativt fuktig klima. Utslag på overflater i deler.

Opplysninger hentet fra verditakst utført av John Morten Allertsen, datert 30.03.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Det er ildsteder i begge leiligheter. Skorstein er ikke i forskriftsmessig stand, og bør ikke brukes. Oppvarming av boligen for øvrig via elkraft. Det er utstyr som panelovner, stråleovner og varme på gulv i badet, andre etasje.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Det er to garasjer på eiendommen, samt gode muligheter for parkering på tomt.
Tomten Areal: 164 012 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Boligen er tilknyttet vannverk i området, avløp direkte til sjøen. Adkomst til eiendommen fra offentlig vei.

Det er kostnader knyttet med til privat vann og avløp, disse ligger på ca. kr. 3 000,-/årlig.
Regulering Eiendommen er regulert til:
LNRF tiltak for stedb.næring nåværende og LNRF spredt boligbeb. nåværende jf. kommuneplan datert 23.03.2017
Konsesjon Eiendommen er over 100 dekar eller har et produktivt landbruksareal (dyrket) på over 25 dekar av de totale 100, og utløser således full konsesjon.
Det er en forutsetning for nærværende handel at kjøper får innvilget dette. Partene er enig om at konsesjonsgebyret dekkes av kjøper og at overtagelsestidspunktet ikke kan settes før inntil konsesjonsspørsmålet er avgjort.
Om ikke konsesjon gis, heves handelen uten ytterligere omkostninger for kjøper.
Kjøper er i så fall kjent med at man ikke vil få refundert konsesjonsgebyret. Behandlingstid for en konsesjonssøknad tar alt fra 1 - 3 måneder avhengig av saksbehandlertiden i den kommunen
eiendommen ligger i.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 200 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Tromsø Takst Nord Alletsen den 30.03.19
Takster og verdier Teknisk verdi 6 959 000,-
Verdi takst 4 200 000,-
Formuesverdi Formuesverdi landbrukseiendom: 319 349,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 9 782,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

1929/900113-2/97BESTEMMELSE OM BEITERETT 05.08.1929
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1938/1849-1/97RETT TIL UTSKILT TOMT 27.09.1938

BESTEMMELSER OM RETT TIL Å FÅ UTSKILT TOMT
RETTIGHETSHAVER: GNR 8 BNR 14
1938/1849-3/97BESTEMMELSE OM VEG 27.09.1938
:Knr:1902 Gnr:8 Bnr:14

1955/2267-2/97BESTEMMELSE OM VEG 11.06.1955
:Knr:1902 Gnr:8 Bnr:23

1956/5364-1/97ERKLÆRING/AVTALE 06.11.1956
Avståelse av grunn til veg/havneanlegg/ledninger m.fl.

1965/302248-1/97ERKLÆRING/AVTALE 17.08.1965
Bestemmelse om vannledning
Vegvesenets betingelser vedtatt

1968/303647-1/97BEST OM GARASJE/PARKERING 27.11.1968
Vegvesenets betingelser vedtatt

1972/300300-1/97ERKLÆRING/AVTALE 26.01.1972
Grensegangssak
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1976/301035-1/97ERKLÆRING/AVTALE 24.02.1976
Grensegangssak
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

1986/408096-3/97BESTEMMELSE OM VEG 18.08.1986
:Knr:1902 Gnr:8 Bnr:95
Bestemmelse om vann/kloakkledning

2001/13063-2/97ERKLÆRING/AVTALE 07.09.2001
:Knr:1902 Gnr:8 Bnr:109
Bestemmelse om adkomstrett

2002/7929-2/97ERKLÆRING/AVTALE 10.06.2002
:Knr:1902 Gnr:8 Bnr:111
Bestemmelse om adkomstrett
Bestemmelse om vann/kloakkledning
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet

2009/776285-1/200JORDSKIFTE 15.10.2009
sak: 1900-2006-0019
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2009/776285-2/200JORDSKIFTE 15.10.2009
Jordskiftesak 2900-2008-0006 Brattfjell
Vedtekter for jakt og fiske for Tomasjord-Oldervik utmarkslag
Uteglemt registrert. Rettet ihht. tingl. § 18. 20.03.17 US
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2010/944710-1/200BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. 01.12.2010
:Knr:1902 Gnr:8 Bnr:126
Rett til vedlikehold

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Nemi
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Ferdigattest
Kommuneplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Jonas Bergersen

+47 977 39 732

Last ned:

Last ned prospekt

Elvelundvegen 3 - 164 mål med muligheter!
Elvelundvegen 3 - 164 mål med muligheter!
Eiendommen er delvist regulert til spredt boligbebyggelse og delvis regulert til LNFR
Eiendommen er delvist regulert til spredt boligbebyggelse og delvis regulert til LNFR
Utklipp fra kartverket - eiendommens størrelse og sentrale beliggenhet gjør den attraktiv mtp utvikling
Utklipp fra kartverket - eiendommens størrelse og sentrale beliggenhet gjør den attraktiv mtp utvikling
Reguleringsplan
Reguleringsplan
Eiendommen byr på et bredt naturmangfold, med alt fra fjære til dyp skog
Eiendommen byr på et bredt naturmangfold, med alt fra fjære til dyp skog
Pilen viser det nyetablerte boligfeltet Steinnesvegen
Pilen viser det nyetablerte boligfeltet Steinnesvegen
Alt dette bare en halvtime fra Tromsø by
Alt dette bare en halvtime fra Tromsø by
Eiendommens nordlige del strekker seg ned til havet og er pr i dag bebygget med åtte bygg:
Eiendommens nordlige del strekker seg ned til havet og er pr i dag bebygget med åtte bygg:
Eiendommen har strandlinje
Eiendommen har strandlinje
Hovedhus i dag innredet med to leiligheter - kjeller benyttes som bod
Hovedhus i dag innredet med to leiligheter - kjeller benyttes som bod
Garasje i forbindelse med hovedhus
Garasje i forbindelse med hovedhus
Hytte som benyttes til bolig pr. i dag
Hytte som benyttes til bolig pr. i dag
Låve / Fjøs
Låve / Fjøs
Låve / Fjøs
Låve / Fjøs
Sjå
Sjå
Stort lagerbygg med god takhøyde - har tidligere vært brukt for lagring av store maskiner
Stort lagerbygg med god takhøyde - har tidligere vært brukt for lagring av store maskiner
Utsikt fra hovedhuset over Grøtsund
Utsikt fra hovedhuset over Grøtsund
Elvelundvegen 3 etasje 2
Elvelundvegen 3 etasje 2
For mer informasjon om boligens innhold, se vedheftet verditakst
For mer informasjon om boligens innhold, se vedheftet verditakst
Soverom i hovedhus
Soverom i hovedhus
Elvelundvegen 3 etasje 1
Elvelundvegen 3 etasje 1
Elvelundvegen 3 utleiedel
Elvelundvegen 3 utleiedel
Fra hytta
Fra hytta
Fra hytta
Fra hytta
Fra hytta
Fra hytta