Workinntoppen 11 - 4. etasje

Tromsø

Soverom
1 stk
Størrelse
38m2
Prisantydning
Solgt

SNE har gleden av å presentere en moderne 2-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i på Workinntoppen.Leiligheten ligger i fjerde etasje og består av 1 soverom, stor og lys kjøkken/stue-løsning, moderne flislagt bad med opplegg for vaskem askin og romslig entre. I tillegg har boligen en stor balkong med utgang fra stue og utsikt over flotte grøntområder.Det er i tillegg heis i bygget, fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg, stor felles sykkelbod, samt egen bod i felles anlegg.Området er etablert med henblikk på et godt bomiljø, med flotte fellesarealer og bilfrie soner. Det er kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikker og Jekta Storsenter. Kort vei til lysløypa. Gode bussforbindelser,  samt lys- og solforhold. ... Les mer

Prisantydning: 3 350 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 563,-
Bruksareal: 38m2
Soverom: 1
Byggeår: 2018
Energimerking: D

Se full beskrivelse

Eiendom Workinntoppen 11 - 4. etasje
9016 Tromsø
4. etasje
Oppdragsnummer 52-19-0476
Totalvurdering SNE har gleden av å presentere en moderne 2-roms selveierleilighet med attraktiv beliggenhet i på Workinntoppen.

Leiligheten ligger i fjerde etasje og består av 1 soverom, stor og lys kjøkken/stue-løsning, moderne flislagt bad med opplegg for vaskemaskin og romslig entre. I tillegg har boligen en stor balkong med utgang fra stue og utsikt over flotte grøntområder.

Det er i tillegg heis i bygget, fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg, stor felles sykkelbod, samt egen bod i felles anlegg.

Området er etablert med henblikk på et godt bomiljø, med flotte fellesarealer og bilfrie soner. Det er kort vei til skole, barnehage, dagligvarebutikker og Jekta Storsenter. Kort vei til lysløypa. Gode bussforbindelser, samt lys- og solforhold.

For mer informasjon eller visning, ta kontakt med ansvarlig megler Tom Espen Stormo.
Matrikkel Gnr.118 Bnr.1714 Snr.26 i Tromsø kommune
Beliggenhet Workinntoppen ligger nær marka i idylliske grønne omgivelser, i et av byens mest attraktive boligområder. Her kan du nyte livet i et trafikkfritt og miljøvennlig boligområde. Ønsker du å la bilen stå igjen hjemme, er det gode bussforbindelser. Er du glad i å reise, er flyplassen kun et steinkast unna. Det finnes gode barnehage- og skoletilbud i nærheten.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Tilnærmet flat tomt opparbeidet med grøntområder, gangveier, lekeplass og sittegrupper for beboere.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2018
Areal Bruksareal: 38 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 2
Ferdigattest Det foreligger midlertidig brukstillatelse for Boligbygg C1 som leiligheten er en del av, datert 29.11.2019.
Innhold P-rom inneholder:
4 etasje: Soverom, stue/kjøkken, bad, entre.

I tillegg er det balkong med utgang fra stue og parkeringsplass i felles garasjeanlegg.
Standard Fliser på våtrom, samt på gulv i entre.
Eikeparkett i alle rom.
Malt gips i tak og vegger.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Varmekabler i flislagte gulv.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Fast parkeringsplass i felles garasjeanlegg
Tomten Areal: 783 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp.
Regulering Eiendommen er regulert til boligbebyggelse - blokkbebyggelse jf. reguleringsplan datert 31.05.2017
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 3 350 000,- / Fellesutgifter: 2 563,- pr. mnd
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 576 152,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 074 146,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter: Kr. 6 546,- pr. År.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Sameiet Evjenvegen 92
Fellesutgifter Kr 2 563,- per mnd.
Fellesgjeld kr 3979,- Fellesformue kr 4 141,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

Ingen erklæringer registrert.

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring If Sakadeforsikring Nuf
Polisenummer: SP2028934
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:

Selgers egenerklæring
Boliginfo fra forretningsfører
Vedtekter
Ferdigattest
Reguleringsplan
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema


Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3-10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Tom Espen Stormo

+47 977 98 000

Last ned:

Last ned prospekt

Velkommen til Workinntoppen 11
Velkommen til Workinntoppen 11
Moderne og lys 2-roms leilighet i toppetasje
Moderne og lys 2-roms leilighet i toppetasje
Leiligheten holder høy standard med spotter i tak og praktisk planløsning
Leiligheten holder høy standard med spotter i tak og praktisk planløsning
Plasseffektiv stue- /kjøkkenløsning med god plass til spisebord
Plasseffektiv stue- /kjøkkenløsning med god plass til spisebord
Lekkert kjøkken med hvite glatte fronter, integrerte hvitevarer og godt med lagringsplass
Lekkert kjøkken med hvite glatte fronter, integrerte hvitevarer og godt med lagringsplass
Soverom med god plass til stor dobbelseng og lagringsplass i skap
Soverom med god plass til stor dobbelseng og lagringsplass i skap
Soverom har praktisk løsning med 2 dører, samt rikelig med lysinnslipp fra stort vindu
Soverom har praktisk løsning med 2 dører, samt rikelig med lysinnslipp fra stort vindu
Komplett flislagt bad med vegghengt WC, servant med god lagringsplass og stort speil
Komplett flislagt bad med vegghengt WC, servant med god lagringsplass og stort speil
Stort dushjørne og opplegg for vaskemaskin
Stort dushjørne og opplegg for vaskemaskin
Flislagt entre med varme i gulv og spotter i tak - et velkomment førsteinntrykk
Flislagt entre med varme i gulv og spotter i tak - et velkomment førsteinntrykk
Planskisse 4. etasje
Planskisse 4. etasje
Flott utsikt fra den overbygde balkongen - leiligheten ligger i øverste etasje så det er lite innsyn fra naboer
Flott utsikt fra den overbygde balkongen - leiligheten ligger i øverste etasje så det er lite innsyn fra naboer
Fast parkeringsplass i parkeringskjeller - heis i bygget
Fast parkeringsplass i parkeringskjeller - heis i bygget
Utsikt fra balkongen
Utsikt fra balkongen
Fellesområdene til sameiet er virkelig flotte - her en overbygd sittegruppe med grill
Fellesområdene til sameiet er virkelig flotte - her en overbygd sittegruppe med grill
Fasade
Fasade
Fasade
Fasade
Lekeplass
Lekeplass