Solsia Park, Leil. 213

Tromsdalen

Soverom
1 stk
Størrelse
43m2
Prisantydning
Solgt

Salg av kontraktsposisjon - Solsia Park.Ferdigstillelse er stipulert 2/3. kvartal i 2020.Det er også lave omkostninger!Her får du mulighet til å sikre deg en leilighet som bygges med fokus på helhetlig kvalitet. Dette vil være gjennomgående for uto mhus, fellesarealer og for alle leiligheter. På Solsia Park er det gode bomiljø i fokus.Leiligheten inneholder entré, gang, soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Oppbevaring i bod og utgang til balkong.Du bor nært, og du får formidabel utsikt mot Tromsøya, Håkøya, sundet, brua og Kvaløyfjellene. Solforholdene er upåklagelige med solvendte balkonger mot sør og vest.For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin Cornelius Lund. ... Les mer

Prisantydning: 2 590 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 40m2
Bruksareal: 43m2
Soverom: 1
Byggeår: 2018

Se full beskrivelse

Eiendom Solsia Park, Leil. 213
9020 Tromsdalen
Oppdragsnummer 52-19-0499
Totalvurdering Her får du mulighet til å sikre deg en leilighet som bygges med fokus på helhetlig kvalitet. Dette vil være gjennomgående for utomhus, fellesarealer og for alle leiligheter. På Solsia Park bor du godt.

Leiligheten inneholder entré, gang, soverom, bad/vaskerom og stue/kjøkken. Oppbevaring i bod og utgang til balkong.

Du bor nært, og du får formidabel utsikt mot Tromsøya, Håkøya, sundet, brua og Kvaløyfjellene. Solforholdene er upåklagelige med solvendte balkonger mot sør og vest.

For ytterligere informasjon ta kontakt med eiendomsmegler Robin Cornelius Lund.
Matrikkel Gnr.18 Bnr.648 i Tromsø kommune
Beliggenhet Solsia Park ligger sentralt på fastlandssiden i området Reinen/ Solstrand. Prosjektet har en eksklusiv beliggenhet på godt skjermet utsiktstomt godt tilbaketrukket fra vei og trafikk. Solforholdene er svært gode. Her vil du kunne nyte en fantastisk utsikt over sundet, fjellene og Tromsøya fra solrike balkonger mot sør og vest. Leilighetene er lyse og luftige med store vindusflater i utsiktsretningene. Omgivelsene og tomten stiller store krav til valg av arkitektur, løsninger og kvalitet.
Adkomst Følg E8 fra rundkjøringa ved brua. Ta av til venstre ved avkjøring til Solstrandvegen. Følg Solstrandvegen forbi Reinen skole og til enden av vegen ved skilting merket innkjøring forbudt. Tomta ligger på oversiden av vegen.
Boligtype, og eierform Selveier Leilighet
Byggeår 2018
Areal Primærrom: 40 kvm, Bruksareal: 43 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 1, Bad: 1, Antall rom: 1
Byggemåte Boligene blir oppført iht. bestemmelsene i Plan og Bygningsloven og Teknisk forskrift 2017. Gulv på grunn utføres i betong for teknisk rom og felles ganger i kjeller. Øvrige gulv i bodkjeller leveres i asfalt/betong. Yttervegger vil leveres som isolerte vegger i en kombinasjon av panel og platekledning. Kjeller / ringmur under terreng utføres i betong med nødvendig utvendig isolasjon. Vinduer leveres hvitmalte som tre- eller pvc-vinduer, ferdig overflatebehandlet fra fabrikk, med 2-lags energiglass eller bedre. Vindussmyg og omramming leveres i MDF eller Plastivan. Dører til terrasser leveres i samme kvalitet og utførelse som vinduer. Bærende vegger mellom leiligheter utføres i tre eller betong. Innvendige lettvegger leveres med gipsplatekledning og isolasjon. Vegger rundt baderom og kjøkken forsterkes for oppsetting av veggfliser eller kjøkkeninnredning. Veggflater i beboelsesrom leveres sparklet og malt i hvit farge. Himling i boligen leveres sparklet og malt. Gulv i beboelsesrom leveres standard med 3 stavs hvitpigmentert eikeparkett og list i gulv. Det leveres hvite gulvlister i alle rom som leveres med parkett. Gulv og vegger på bad leveres med fliser. Det leveres fliser av normal god kvalitet på baderom. Eventuelt hvitmalt listverk vil kunne ha synlige spikerhull. Etasjeskiller leveres som tre- eller betongkonstruksjon. Nedsenkede partier pga. tekniske føringer vil være nedforet med gips. Takkonstruksjoner utføres i tre eller betong med isolasjon og membrantekking. Taknedløp føres innvendig i sjakt. Balkonger leveres i tre- eller betongkonstruksjon. Alle boenheter leveres med balansert ventilasjonsanlegg. Aggregat plasseres i boligen i bod/ bad/ kjøkken, avhengig av leilighetstype. Plassering av ventilasjonsaggregat kan bli endret som følge av detaljprosjekteringen.
Ferdigattest Selger skal fremlegge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest før overlevering av boligen.
Innhold Inngår i P-rom:
Entré, gang, soverom, bad og stue/kjøkken.

Utgang til balkong fra stue/kjøkken. Bod i leiligheten.
Standard Lyse og moderne leiligheter med gode planløsninger. Pene fasader som gir boligene et moderne utrykk.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning leveres i hvit utførelse. Integrerte hvitevarer av normal god kvalitet medfølger. Leveres med ferdig installerte hvitevarer, herunder komfyr/platetopp, kjøleskap og oppvaskmaskin.

Bad:
Baderomsinnredning leveres i hvit utførelse. Det leveres fliser av normal god kvalitet på gulv og vegger. Det leveres vegghengt toaletter i hvitt porselen med sete og lokk. Dusjnisje leveres med glassvegger/-dør i herdet glass. Dusjgarnityr medfølger.

Gulv i beboelsesrom leveres standard med 3 stavs hvitpigmentert eikeparkett og list i gulv. Det leveres hvite gulvlister i alle rom som leveres med parkett.

Balansert ventilasjon med varmegjenvinning.
Møblering/utstyr Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektriske varmekabler i baderom med termostat og gulvføler. Rom med vannbåren varme eller el.varme leveres med termostat.
Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering kan kjøpes om ønskelig. Ta kontakt med megler for mer informasjon.
Tomten Areal: 5 851 kvm, Eierform: Eiet tomt
Vei, vann og avløp Offentlig vei, vann og kloakk. Det er private stikkledninger ut til offentlig nett.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål.
Sentrale lover Handelen reguleres av bustadsoppføringsloven.
Prisantydning 2 590 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Ligningsverdi fastsettes av Skatt Nord etter boligene er tatt i bruk.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter fastsettes av Tromsø kommune etter boligene er tatt i bruk.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Kr. 1531,- - 2840,-

Forsikring av bygning, vaktservice, strøm fellesanlegg, drift fellesanlegg, avsetning drift/vedlikehold fellesareal/teknisk infrastruktur, snøbrøying, styrehonorar, forretningsførsel, revisor, kabel-TV og internett.

Da boligene er prosjekterte selveierleiligheter har selger har således ingen informasjon om boligens løpende kostnader, foruten felleskostnader beregnet av forretningsfører iht vedlagte budsjett. Faste kostnader som kjøper i tillegg må påregne er: Kommunale avgifter, innboforsikring og strøm.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2002/9857-2/97 Bestemmelse iflg. skjøte 12.07.2002
Bruksrett til garasje/parkeringsanlegg m/adkomst
Rettighetshaver: TROMSØ KOMMUNE
Overført fra: 1902-200/2334
Gjelder denne registerenheten med flere

2002/9857-3/97 Bestemmelse iflg. skjøte 12.07.2002
Rett for kommunen til å anlegge og vedlikeholde ledninger m.m.
Overført fra: 1902-200/2334
Gjelder denne registerenheten med flere

2005/10561-2/97 Erklæring/avtale 11.07.2005
Denne seksjon har tilleggsdel - bygning.
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Planskisse
Vedtekter
Oversiktsbilde
Reguleringsplan
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt leveransebeskrivelse som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Robin Cornelius Lund

+47 974 35 860

Last ned:

Last ned prospekt

Velkommen til Solsia Park - Lys og luftig selveierleilighet med flott utsikt og gode solforhold
Velkommen til Solsia Park - Lys og luftig selveierleilighet med flott utsikt og gode solforhold
Området vil bli pent opparbeidet med plen og beplantning
Området vil bli pent opparbeidet med plen og beplantning
Illustrasjonsfoto
Illustrasjonsfoto
Utsikt
Utsikt
Området er attraktivt med kort vei til barnehage, skole og dagligvarebutikk
Området er attraktivt med kort vei til barnehage, skole og dagligvarebutikk
Oversiktsbilde
Oversiktsbilde
Planskisse
Planskisse