Tønsvikvegen 407

Krokelvdalen

Soverom
3 stk
Størrelse
143m2
Prisantydning
4 190 000,-

Boligen er over 2 plan og inkluderer blant annet 2 stuer, kjøkken, 3 soverom, 2 bad og vaskerom. Boligen har en fin og romslig planløsning med god standard hva det gjelder både overflater og innredninger. Dette inkluderer stor stue med parkett på g... Les merulv, innholdsrikt kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagt bad med gulvvarme, samt det ene badet har inngang til badstue.Fra stue er det utgang til vestvendt veranda med gode solforhold og nydelig utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og Kvaløya. Parkering i dobbelgarasje.Idyllisk beliggenhet med meget gode muligheter for friluftsliv hele året. Kort kjøreavstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage og treningssenter.For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jørn Nerdal.

Prisantydning: 4 190 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Primærrom: 137m2
Bruksareal: 143m2
Soverom: 3
Byggeår: 1983
Energimerking: E

Se full beskrivelse

Eiendom Tønsvikvegen 407
9023 Krokelvdalen
Oppdragsnummer 52-19-0495
Totalvurdering Romslig og fin vertikaldelt bolig i landlige omgivelser! Meget gode lys- og solforhold og naturskjønn utsikt mot sjø og fjell!

Boligen er over 2 plan og inkluderer blant annet 2 stuer, kjøkken, 3 soverom, 2 bad og vaskerom. Boligen har en romslig planløsning og oppleves som meget innholdsrik. Dette inkluderer stor stue med parkett på gulv, innholdsrikt kjøkken med integrerte hvitevarer, flislagt bad med gulvvarme, samt det ene badet har inngang til badstue. Bad i 2. etasje er renovert i 2002, et av soverommene i underetasjen er de senere år pusset opp, samt flere vegger er malt og det er montert ny ytterdør. Gulvvarme i flere rom, vedovn montert i stue og luft til luft varmepumpe sikrer et lunt og behagelig inneklima.

Fra stue er det utgang til vestvendt veranda med gode solforhold og nydelig utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og Kvaløya. Parkering i garasje.

Idyllisk og naturskjønn beliggenhet med meget gode muligheter for friluftsliv både til vanns og på land. Nærliggende busstopp som tar deg direkte til Tromsø sentrum og UiT/UNN. Kort kjøreavstand til dagligvarebutikk, skole, barnehage og treningssenter.

For ytterligere informasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Jørn Nerdal.
Matrikkel Gnr.12 Bnr.39 Snr.2 i Tromsø kommune
Beliggenhet Området er rett nord for Movika, ca. 12 km nord for Tromsø sentrum på fastlandet. Avstand til Kroken er ca. 4 km, hvor det er skoler, senter med butikker og bensinstasjon, kirke, idrettshall og alpinanlegg. Området er vestvendt med gode lys- og solforhold, samt flott utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og Kvaløya. Gode muligheter for friluftsliv både sommer og vinter. Kort avstand til flott turterreng og rekreasjonsområder.
Adkomst Adkomst via privat stikkvei fra offentlig vei.
Tomt/beskaffenhet Ideell andel av vestvendt tomt i hellende terreng. Gruset adkomst til garasje og gruset gangvei til bolig. Tomten er opparbeidet med plen og prydvekster. Felles bodbygg er montert mot øst på tomta.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 1983
Areal Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 143 kvm, Bruttoareal: 160 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 2, Soverom: 3, Bad: 2, Antall rom: 5
Byggemåte Fundamentering, grunnmur og kjellergulv
Antatt betongfundamenter. Grunnmur i lettklinkerblokk, utvendig pusset. Innvendig, påforet og isolert i de innrede rom. Gulv i betong.

Konstruksjonsmetode over grunnmur og utvendige fasader
Bindingsverk antatt isolert, utvendig panelkledning. Trebjelkelag antatt isolert.

Dører og vinduer
Vinduer av 2-lags energiglass fra 2009 og 2 og 3-lags glass fra byggeår. Verandadør med glassfelt. Fabrikkmalt ytterdør m/glassfelt. formpressede innerdører. Trapp i tre, malt. Innvendig solavskjerming.

Takkonstruksjon med yttertak
Saltakform, tømrede takstoler. Isolert mot kaldloft, undertak av troplater. Tekket med papp. Renner og nedløp i metall og plast. Registrert nedbøyning av renner. Kaldloft er inspisert fra liten luke, taket fra bakken.

Garasje: 22 kvm. Del av eldre dobbelgarasje. Støpt gulv og yttervegger av bindingsverk m/utvendig panel. Saltakform, åstak tekket med bølgeblikk. Det er ikke montert port. Det er sprekker i gulvet og takkonstruksjonen er underdimensjonert. Garasjen har behov for oppgradering.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 01.10.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Ferdigattest Det foreligger brukstillatelse på tilbygg til boligbygg datert 30.06.1983.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Stue, kjøkken, 1 soverom og bad.
Underetasje: Vf, kjellerstue, 2 soverom, bad og badstue.

Boligen har også utgang fra stue til vestvendt veranda på 15,5 kvm, samt utgang fra vaskerom til østvendt veranda på 11 kvm.
God plass til oppbevaring i innvendig bod.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 01.10.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Standard Gulv: Parkett, laminat, fliser og vinyl.
Vegg: Malt panel, malt strie, malt miljø og ferdigmalte panelplater.
Himling: Malte plater og malt panel.

Kjøkken
Innredning med trehvite glatte fronter. Fliser over benk. Ventilatorhette. Integrert stekeovn, induksjonstopp, oppvaskmaskin, kjøl/fryseskap.

Bad og vaskerom
1. etasje: Bad: Komplett flislagt og innredet med dusjkabinett, wc m/innebygd cisterne, servant m/innredning og elektrisk handkletørker. Avtrekksvifte i himling.
1. etasje: Vaskerom: Innredet med skyllekar og opplegg til vaskemaskin. Vinyl m/oppbrett på gulv, malte plater og panel på vegg. Må luftes via vindu. Vinylbelegget er delvis løsnet fra gulv, belegget er ikke tett ved dør til kjøkken og en reve i belegget ved sluk.
Underetasje: Bad: Innredet med wc, dusjkabinett, servant m/innredning og elektrisk handkletørker. 200 ltr bereder montert i skap. Fliser m/sokkelflis på gulv og malt glassfibervev på vegg. Avtrekksvifte i kanal. Stråleovn. Dør inn til badstue. Registrert bom i et par gulvfliser.

Fuktsøk er utført, ingen tegn til utilsiktet fukt. Det er benyttet protimeter fuktindikator for søk etter fukt som er påført under normal bruk av våtrommene.

Øvrig:
Sikringsskap med automater, skjult og åpent anlegg.
Vannrør av kobber. Avløpsrør i plast.

Opplysninger jf. verditakst utført av Kurt Sørensen datert 01.10.2019, samt opplysninger fra hjemmelshaver.
Møblering/utstyr Det er kun integrerte hvitevarer som medfølger handelen. Ta kontakt med eiendomsmegler for nærmere informasjon.
Oppvarming Elektrisitet til oppvarming.
Elementpipe. Fastbrenning/vedovn i stue som er montert på fliser.
Gulvvarme i vindfang, i del av gang m/trapp, på soverom mot nord, på dusj/wc i 1. etasje og i en stripe under vinduer i stue.
Luft til luft varmepumpe.

Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering i garasje og på opparbeidet biloppstillingsplass ved siden av garasjen. Det er gjort avtale med naboseksjonen om å overta bruken av hele dobbelgarasjen ned mot veien. Dette skjer først når de er ferdig med oppføring av ny garasje på sørøsthjørnet av tomten.
Tomten Areal: 1 808 kvm, Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Adkomst via privat stikkvei fra offentlig vei. Privat felles vann og privat felles avløp til septik.
Regulering Eiendommen er regulert til boligformål, jf. reguleringsplan datert 26.05.1981.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 190 000,-
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Takst / tilstandsrapport Takst utført av Kurt Sørensen den 01.10.19
Takster og verdier Teknisk verdi 4 252 000,-
Verdi takst 4 250 000,-
Formuesverdi Formuesverdi primærbolig: 663 977,-
Formuesverdi sekundærbolig: 2 390 317,-
Formuesverdi gjelder for inntektsåret 2018.
Kommunale avgifter Kommunale avgifter er bestilt men ikke mottatt av Tromsø kommune.
Energiforbruk Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter E
Selger opplyser et strømforbruk på ca. 1 100 kwh i måneden.
Adgang til utleie Boligen kan leies ut i sin helhet.
Fellesutgifter Det er ingen fellesutgifter tilknyttet sameiet.

Selger opplyser om at boligene har adskilte tak og deler kun felles brønn og septiktank. Utover kommunale avgifter for tømming av septik er det ingen månedlige utgifter eller forventede investeringer tilknyttet noen av delene, da brønntilgang og septik nylig er byttet.
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2002/2973-1/97 Rettsbok
01.03.2002
Dersom det oppstår ny løsningssak hvor Arne Jensen eller hans etterkommere gis medhold, skal de øvrige sameierne og deres etterkommere fortsatt ha rett til naust, båtplass, potetland og ved til eget bruk.
Overført fra: 1902-12/403
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakets representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Forsikring Sparebank 1
Polisenummer: 17144903
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2018 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Verditakst
Selgers egenerklæring
Tegninger
Ferdigattest
Reguleringsplan
Grunnkart
Energiattest
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler Vinduer på soverom i 1. etasje og på kjellerstue tilfredsstiller ikke forskriftenes krav til rømningsvei.

For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt verditakst og selgers egenoppgave som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.
Diverse Kjøper vil overta dobbeltgarasje ved vei i henhold til avtale med eier av seksjon 1.

Felles bodbygg er montert dels over tomtegrense ifølge kart fra Tromsø kommune.

Selger har tegnet eierskifteforsikring gjennom Söderberg & Partners. Og kjøper er gjort kjent med at eiendommen er eierskifteforsikret. Videre er kjøper gjort kjent med sin undersøkelsesplikt iht. Avhendingslovens § 3.10, og er innforstått med at selger har utarbeidet egenerklæringsskjema i forbindelse med eierskifteforsikring.

Arealer er beregnet av takstmann og selger. Megler har ikke kontrollmålt arealet.
Forkjøpsrett Det er ingen forkjøpsrett.

Megler:

Jørn T. Nerdal

+47 928 06 489

Bli kontaktet

Jeg ønsker å bli kontaktet på:
Romslig og fin vertikaldelt bolig i natuskjønne omgivelser!
Romslig og fin vertikaldelt bolig i natuskjønne omgivelser!
Romslig stue med parkett på gulv
Romslig stue med parkett på gulv
Stuen har store vindusflater og utgang til vestvendt veranda.
Stuen har store vindusflater og utgang til vestvendt veranda.
Stor stue
Stor stue
Romslig stue med vedfyring
Romslig stue med vedfyring
God plass til stor spisegruppe.
God plass til stor spisegruppe.
Romslig kjøkken med integrerte hvitevarer
Romslig kjøkken med integrerte hvitevarer
Fliser over benk
Fliser over benk
Rikelig med plass til oppbevaring i skap og skuffer
Rikelig med plass til oppbevaring i skap og skuffer
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Flislagt bad med gulvvarme i 2. etasje
Flislagt bad med gulvvarme i 2. etasje
Entré
Entré
Romslig og flislagt gang med gulvvarme
Romslig og flislagt gang med gulvvarme
Trapp mellom etasjer og inngang til kjellerstue
Trapp mellom etasjer og inngang til kjellerstue
Trivelig kjellerstue
Trivelig kjellerstue
God plass til møblering etter eget ønske
God plass til møblering etter eget ønske
Soverom 2
Soverom 2
Soverom 3
Soverom 3
Bad med inngang til badstue
Bad med inngang til badstue
Planskisse 2. plan
Planskisse 2. plan
Planskisse 1. plan
Planskisse 1. plan
Utgang fra stue til vestvendt veranda med flott utsikt
Utgang fra stue til vestvendt veranda med flott utsikt
Gode lys- og solforhold på veranda
Gode lys- og solforhold på veranda
Lun terrasse ved inngangsparti
Lun terrasse ved inngangsparti
Garasje
Garasje
Eiendommen
Eiendommen
Romslig tomt.
Romslig tomt.
Nærområdet
Nærområdet
Nydelig utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og Kvaløya
Nydelig utsikt mot Tromsøya, Tromsøysundet og Kvaløya
Følger du veien som går på sørsiden av huset leder denne opp til Movikvannet. Flott trimtur for store og små
Følger du veien som går på sørsiden av huset leder denne opp til Movikvannet. Flott trimtur for store og små
På vinteren trakkes det skiløype et stykke bak huset.
På vinteren trakkes det skiløype et stykke bak huset.