Marmælen 62 Leilighet A12

Tromsø

Soverom
2 stk
Størrelse
65m2
Prisantydning
Solgt

Sne har gleden av å presentere en moderne 3-roms bolig med balkong og en fantastisk utsikt!God planløsning hvor oppholdsarealene har store vindusflater som gir mye lys, luft og ei fantastisk utsikt! Gjennomgående moderne og god standard. Her kan ne vnes vannbåren varme i gulv, flisebelagte bad, parkett på gulv, mv.Leiligheten inneholder entré, 2 soverom, baderom og stue/kjøkken. God oppbevaring i boder og utgang til balkong fra stue.Parkeringsmuligheter i byggets garasjeanlegg er tilgjengelig for kr. 260 000,-For ytterligere inflasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal. ... Les mer

Prisantydning: 4 350 000,-
Boligtype: Leilighet
Eierform: Eier (Selveier)
Felleskostnader pr mnd: 2 304,-
Primærrom: 57m2
Bruksareal: 65m2
Soverom: 2
Byggeår: 2018

Se full beskrivelse

Eiendom Marmælen 62 Leilighet A12
9016 Tromsø
1. etasje
Oppdragsnummer 52-18-0158
Totalvurdering Moderne 3-roms bolig med balkong og en fantastisk utsikt!

God planløsning hvor oppholdsarealene har store vindusflater som gir mye lys, luft og ei fantastisk utsikt! Gjennomgående moderne og god standard. Her kan nevnes vannbåren varme i gulv, flisebelagte bad, parkett på gulv, mv.
Leiligheten inneholder entré, 2 soverom, baderom og stue/kjøkken. God oppbevaring i boder og utgang til balkong fra stue, samt egen plen med utgang fra ett av soverommene.

Parkeringsmuligheter i byggets garasjeanlegg er tilgjengelig for kr. 250 000,-

For ytterligere inflasjon og visning ta kontakt med eiendomsmegler Ivar Nerdal.
Matrikkel Gnr. 118 bnr. 1713 snr. 8 orgnr. 921768230 i Tromsø kommune
Beliggenhet I Norrøna Boligpark bor du praktisk talt i Tromsømarka med fantastisk utsikt over fjord og fjell. Tromsømarka ligger som nærmeste nabo. Vinterstid ligger skiløypene rett utenfor døra. Sommerstid innbyr marka til mange fritidsaktiviteter - fotturer, sykling, bading samt sopp- og bærturer utover høsten. Via lysløypa har du korteste vei til UNN og universitetet, som er regionens største arbeidsplasser. Samtidig som naturen er tett på, er du bare en kort spasertur på fra byens pulserende sentrum og tilsvarende fra Langnes handelspark med blant andre Jekta Storsenter, med sine 120 butikker.
Adkomst God adkomst fra offentlig vei.
Boligtype, og eierform Eierseksjon Leilighet
Byggeår 2018
Areal Primærrom: 57 kvm, Bruksareal: 65 kvm
Primærareal (P-rom) er arealet av rom til boligformål, f.eks. stue, kjøkken, bad, soverom og entré/vindfang. P-rom tilsvarer tidligere boligareal (BOA). BRA for et plan/bruksenhet er P-rom + S-rom (sekundærareal som f.eks. bod).
Antall rom (evt. senger) Oppholdsrom: 1, Soverom: 2, Bad: 1, Antall rom: 3
Byggemåte Se vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger for nærmere informasjon.
Ferdigattest Utbygger anmoder Tromsø kommune om utstedelse om brukstillatelse og ferdigattest.
Innhold Inngår i P-rom:
1. etasje: Entré/gang, stue/ kjøkken, bad og 2 soverom.

Utgang til veranda fra stue og egen plen på østsiden som tilhører A12, med utgang fra soverom. God oppbevaring i bod innendørs, samt sportsbod.

Se vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger for nærmere informasjon.
Standard Se vedlagt leveransebeskrivelse fra utbygger for nærmere informasjon. Vi gjør oppmerksom på at denne kan avvike fra den faktiske leveransen.
Oppvarming Dersom det er rom i boligen som ikke har vegg-/fastmonterte ovner, så følger det heller ikke med ovner i disse rommene. Dette avviker fra bransjenormen.
Parkering Parkering kan kjøpes for kr. 260 000,- pr. garasjeplass i byggets underetasje.
Tomten Eierform: Fellestomt
Vei, vann og avløp Offentlig veg, vann og kloakk med stikkledninger til offentlig nett.
Regulering Eiendommen ligger i et område som er regulert til boligformål.
Sentrale lover Handelen reguleres av avhendingsloven.
Prisantydning 4 350 000,- / Fellesutgifter: 2 304,- pr. mnd
Fellesutgiftene dekker: Ytre vedlikehold, forsikring, strøm fellesarealer, brøyting, vask fellesarealer, internett/fiber, garasjeutgifter, veforenning, vaktmestertjeneste, foretningsfører, enegi (oppvarming) etc..
Overtagelse Avklares i forbindelse med budgivning.
Oppgjør Oppgjør mellom partene foretas av:

Weboppgjør AS
Pb. 2454, Drotningsvik
5834 Bergen.
Tlf: 55 50 85 90
Fax: 55 50 85 99

Meglers provisjon/vederlag og utlegg betales av selger. Beløpet forfaller til betaling ved avtaleinngåelsen.
Formuesverdi Formuesverdi fastsettes etter ferdigstillelse av boligen i forbindelse med første ligningsoppgjør.
Kommunale avgifter Leilighetene er nyoppført og kommunale avgifter er ikke fastsatt. Eiendomsskatt fastsettes etter ferdigstillelse av boligen.
Fellesutgifter Kr 2 304,- per mnd.
Fellesutgiftene dekker: Ytre vedlikehold, forsikring, strøm fellesarealer, brøyting, vask fellesarealer, internett/fiber, garasjeutgifter, velforening, vaktmestertjeneste, forretningsfører, energi (oppvarming) etc.

Fellesutgiftene er fordelt på følgende måte:
Grunnleie: 1705,-
Homenet: 279,-
Kontingent Velforeningen: 170,-
Leie garasjeplass: 150,-
Tinglyste rettigheter og servitutter Følgende erklæringer er tinglyst på eiendommen:

2018/1144814-1/200 Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme 16.08.2018 21:00
rettighetshaver:Knr:1902 Gnr:124 Bnr:106
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjelder denne registerenheten med flere

For mer informasjon om erklæringer ta kontakt med meglerforetakts representant.
Legalpant Det gjøres oppmerksom på at sameiet har legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Kommunen har legalpant i eiendommen. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse. Bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg og kan ikke slettes.
Budgivning Alle bud skal inngis skriftlig til megler.

Benytt "Gi bud"-knappen på våre annonser for å registrere ditt bud elektronisk. Dette er en enkel og sikker løsning som lar deg signere budet elektronisk ved hjelp av BankID.

Fremgangsmåte ved budgivning:
Benytt "Gi bud"-knappen for å logge inn med BankID. Din elektroniske identitet og signatur blir kontrollert som en del av innloggingen.
Registrer ditt bud med korrekt beløp, frist, eventuelle forbehold, ønsket overtagelse og finansieringsplan.
Bekreft at innholdet i ditt bud er korrekt ved å signere budet elektronisk.
Du mottar en SMS-kvittering (skriftlig mottaksbekreftelse) når ditt bud er registrert.
Registrer budforhøyelser ved å logge inn på nytt med BankID.
Du kan også sende svar til SMS-kvitteringen for å registrere budforhøyelser. Vær oppmerksom på at bud gitt via SMS må behandles manuelt av megler. Bud via SMS kan ikke anses som mottatt av megler før du har fått en svarbekreftelse pr SMS.

Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen.

Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen.

Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis.
Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet.

For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er vedlagt salgsoppgaven.
"As is" Eiendommen selges i den forfatning den er under visning. Salget følger Avhendingsloven § 3-9:
"Endå eigedomen er selt "som han er" eller med liknande allment atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøparen hadde grunn til å rekne med ut i frå kjøpesummen og tilhøva ellers."
Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. Kapittel 3, enn det som følger direkte av § 3-9. Dette reduserer selgers ansvar etter avhendingsloven og vil være en del av kontraktsvilkårene, dersom man ikke reserverer seg mot avhl. § 3-9 ved budgiving.
Hvitvasking Alle eiendomsmeglerforetak er fra 01.01.2004 underlagt lov om hvitvasking. Dette innebærer at de har plikt til å melde fra Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.
Vedlegg Til denne salgsoppgave kan det følge viktige vedlegg, som er en del av salgsdokumentene. Hvis salgsoppgaven er skrevet ut fra internett må kjøper også selv skrive ut vedlegg eller ta kontakt med meglerforetaket for å få disse.

Vedlegg til salgsoppgaven er:
Leveransebeskrivelse
Nabolagsprofil
Budskjema med informasjonsskriv

Det gjøres oppmerksom på at salgsoppgaven ikke er komplett uten alle vedlegg. Ta kontakt med meglerforetakets representant dersom du mener at noen av vedleggene mangler.
Mangler For nærmere opplysninger om mangler se vedlagt leveransebeskrivelse som følger vedlagt salgsoppgaven. Vi oppfordrer alle til å ta med bygningskyndig fagmann for nærmere gjennomgang av eiendommen.

Visninger og Covid-19:

Vi tar situasjonen med Covid-19 på alvor og ønsker å unngå store fellesvisninger.

Ta kontakt med megler direkte for å avtale egen visning

Ivar J. Nerdal

+47 977 89 000

Last ned:

Last ned prospekt

Stue og kjøkken med nydelig utsikt fra vindu og balkong
Stue og kjøkken med nydelig utsikt fra vindu og balkong
Til info
Til info
Kjøkken med hvite fronter og takhøyeskap
Kjøkken med hvite fronter og takhøyeskap
Hovedsoverom
Hovedsoverom
Soverom
Soverom
Hovedsoverom med utgang
Hovedsoverom med utgang
Fliselagt baderom med gulvvarme og dusjhjørne
Fliselagt baderom med gulvvarme og dusjhjørne
Entré/gang
Entré/gang
Praktisk skyvedørsgarderobe
Praktisk skyvedørsgarderobe
Planskisse
Planskisse
Balkong med flott utsikt
Balkong med flott utsikt